Αποψινή τσάρκα.Θα γράψω μόνο τις διαφοροποιήσεις σε σχέση με τις δύο προηγούμενες που περιέγραψα,για να μην κουράσω.Από αρκετά πάντως δεν πέρασα.
Νικηφόρου Ουρανού: Belarus λατινοπιπίνι Πάμελα με όμορφο πρόσωπο και κορμί αλλά φτιαχτό κώλο.Villa Erotica λατινοπιπίνι Λουσία με όμορφο πλατύ χαμόγελο και σέξι σφιχτό γυμνασμένο κορμί,ίσως όμως με παρεμβάσεις.Golden Lips όμορφο λατινοπιπίνι Καρίνα με ωραίο κορμί και κώλο.Νικηφόρου Ουρανού 24 με Μινωταύρου η όμορφη Έρικα με μαύρο μαλλί,λίγο κάτω από 30 με ωραίο πετιτ κορμί.Μου έπιασε το χέρι για να περάσω στο δωμάτιο.Πώς και δεν έχει γραφτεί κριτική για αυτήν;Για μια ξανθιά Έρικα διάβασα κακές κριτικές.Μήπως είναι η ίδια και άλλαξε το μαλλί της;Η πρόστυχη τσατσά (χαριτωμένα πρόστυχη όμως) αναφέρει ότι κάνει καλό τσιμπουκάκι και δίνει και κωλαράκι.
Φρίξου: Πήγα μόνο αριστερά στους μονούς αριθμούς.Τέρμα πάνω αριστερά στούντιο Efi μια μέτρια 30φεύγα Κριστίνα που μιλάει αγγλικά.Μάλλον τσιγγάνα.Πολύ μέτριο πρόσωπο και σώμα ΟΚ.Στο δωμάτιο ένας συναγωνιστής έδινε πόνο στο doggy,ποιος ξέρει με ποια!Φρίξου 15Α aka Blue Dreams πήγα να πετύχω τη φιλική Ελληνίδα τσιγγάνα Νταίζη που είναι μαζί με τη Σουζάνα.Αντ 'αυτών ήταν ένα καλούτσικο ψηλό μελαχρινό πιπίνι ονόματι Σοφία.Κορμί ΟΚ με ατέλειες.Δεν την είδα ορεξάτη στο σαλόνι.Ελπίζω να επιστρέψει σύντομα η Νταίζη.
Δίπλα,ανάμεσα στο 15Α και το 15, με το χαρακτηριστικό X,πάλι η ψηλή Μολδαβή κάτω του μετρίου.Μου έπιασε πάλι το εργαλείο πάνω από το παντελόνι αλλά δεν καύλωσα.Μαζί της πάλι η γυφτοΡουμάνα Τζιορτζίνα.Κορμάκι πολύ δυνατό αλλά πρόσωπο δεν μου αρέσει.Ας της πει κάποιος ότι είναι ντεκαβλέ να κάνει την κίνηση του δαχτύλου με ερωτηματική διάθεση,σαν να ρωτάει αν θέλουμε να τη γαμησουμε.Και τις δύο φορές που την έχω πετύχει,το εκανε.Και να θέλαμε να την πηδήξουμε,τώρα όχι.
Casa D'Amore στο νούμερο 3 μια μέτρια milf skinny Ελίνα,που την παρουσίασε μια συμπαθητική τσουπωτή νεαρή τσατσά με καλό προμοτάρισμα.Τα άλλα δύο κλειστά.
Π.Ερημίτη: Las Vegas στην πόρτα νούμερο 3 όμορφο λατινοπιπίνι Κοράλ από Βενεζουέλα.Κορμί αρκετά ψηλό με ατέλειες αλλά φυσική κωλάρα.Στην πόρτα με αριθμό 1 πήγα για να πετύχω ένα πιπίνι με εξαιρετική κωλάρα, νομίζω Νταίζη.Ήταν στη θέση της η Ιζαμπέλα που είχα πετύχει πριν δύο βδομάδες.Ανάμεσα στο 4 και το 2 aka Μέδουσα,ήταν η Αΐσα που τις προηγούμενες φορές βρισκόταν στο 2Α που τώρα ήταν κλειστό.Η Ρενάτα δεν δούλευε απόψε.
Αφού δεν πέτυχα καμιά από τις δύο Νταίζη που έψαχνα,πήγα σε μια κοπέλα με καλές κριτικές που πέτυχα πρώτη φορά,τη Ρουμάνα Ρεμπέκα.στη Νικηφόρου Ουρανού 26.Γύρω στα 35 με γλυκό πρόσωπο και καλό κορμί.Αξίζει τέτοιες φιλότιμες να τις επιβραβεύουμε με κριτική στην καρτέλα του οίκου.Οπότε η συνέχεια εκεί...