Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 381K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.235
Πόντοι
32.758
είναι από τα μαγαζιά που χρεώνουν +10 τη δεύτερη κοπέλα. Οπότε γιατί να τσιγκουνευτώ ένα δεκαρικάκι;
Κι εγώ τις χάρηκα κι εκείνες έβγαλαν και οι δυο από ένα δεκάρικο από την πάρτη μου, αντί να βγάλει μόνο η μια.
Και είναι μεγαλούτσικες αλλά παιχνιδιάρες.
Μπήκαν στο στόχαστρο

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.021
Πόντοι
48.067
Επίσκεψη στο Ιάσωνος 37 για την Βανέσσα. Έχουμε και λέμε:
α) Η κοπέλα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο εμφανισιακά. Αν την έβλεπε κανείς στον δρόμο ή σε τσάρκα δεν θα έδινε σημασία.(Έχει γραφτεί αυτό).
β) Η κοπέλα κάνει απλό πρόγραμμα.(Έχει γραφτεί αυτό).
γ) Τα δωμάτια ήταν γεμάτα.
Μέχρι εδώ τίποτα που δεν έχουμε ξαναδεί. Όταν όμως βγήκε η τσατσά να παρουσιάσει την κοπέλα είπε ότι είναι πιασμένη για τα επόμενα 20 λεπτά. Σαν να έλεγε "Μάγκες κάτω τα χέρια σας".
Ρε παιδιά όλη η φασαρία έχει γίνει για μια κοπέλα που εμφάνιση είναι 6/10 maximum, υπηρεσίες 6/10 maximum(με βάση όσα έχουν γραφτεί). Και είναι κλεισμένη για τα επόμενα 20 λεπτά. Ε πως να μην πάρουν τα μυαλά της αέρα και πως να μην πάρουν τα μυαλά της υπηρεσίας αέρα? Και πως να μην επεκταθεί το φαίνομενο?
Αν πούλαγες ένα προιον μέτριο και έβλεπες ότι ξεπουλάει θα κατέβαζες την τιμή?
Τα γράφω αυτά γιατί πολλοί διαμαρτύρονται εδώ και δικαίως ότι έχει πέσει η ποιότητα στα μαγαζιά. Πως να μην πέσει όταν και οι πελάτες βάζουμε το χέρι μας σε αυτό??
ΥΓ: Παρασκευή βράδυ στο Μεταξουργείο ελάχιστα μαγαζιά ανοιχτά το πολύ 10 άτομα να κάνουν τσάρκα..Παλιά καθημερινή κατέβαινες βράδυ και γινόταν πανικός..

τυπε εισαι λαθος...τετοιο ξεκωλο πουτανακι σα τη βαννεσα που τη γαμας οσο δυνατα θελεις και να σου λεει δωσε και αλλο...σκιστο μου...δε θα βρεις πουθενα αλλη τετοια περιπτωση. μην τα θελουμε ολα δικα μας, αμα δεν υπηρχε και αυτη θα κλαιγαμε.
καθε φορα που την ξεμουνιαζω οταν φευγει απο δωματιο μου λεει σε ευχαριστω.
ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΑΥΤΟ της λεω με εντονη φωνη, ΕΓΩ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΑΜΑΩ ΜΟΝΟ ΜΕ 15 ΕΥΡΩ της λεω. τα σεβη μου καληνυχτα. και να μην εισαι αχαριστος γιατι η αχαριστια δεν ειναι αλλα θα επρεπε να ειναι ποινικο αδικημα.

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
99
Like
21.361
Πόντοι
19.236
τυπε εισαι λαθος...τετοιο ξεκωλο πουτανακι σα τη βαννεσα που τη γαμας οσο δυνατα θελεις και να σου λεει δωσε και αλλο...σκιστο μου...δε θα βρεις πουθενα αλλη τετοια περιπτωση. μην τα θελουμε ολα δικα μας, αμα δεν υπηρχε και αυτη θα κλαιγαμε.
ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΑΥΤΟ της λεω με εντονη φωνη, ΕΓΩ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΑΜΑΩ ΜΟΝΟ ΜΕ 15 ΕΥΡΩ της λεω. τα σεβη μου καληνυχτα. και να μην εισαι αχαριστος γιατι η αχαριστια δεν ειναι αλλα θα επρεπε να ειναι ποινικο αδικημα.
Κακα τα ψεμματα το κοντοπουτανο αντεχει σκληρο γαμησι και η μουνα της θα καταπιει με ανεση την πουτσα σου οσο μεγαλη και αν ειναι.....

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.182
Πόντοι
26.435

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.111
Πόντοι
446
πώς γαμάς εκεί μέσα ρε τρελέ; μια φορά πήρα την Λαρισα και είχα βάλει ένα μαντηλάκι μέσα στα ρουθούνια μου όσο περίμενα στο δωμάτιο...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.021
Πόντοι
48.067
πώς γαμάς εκεί μέσα ρε τρελέ; μια φορά πήρα την Λαρισα και είχα βάλει ένα μαντηλάκι μέσα στα ρουθούνια μου όσο περίμενα στο δωμάτιο...

Παω με δικο μου πορνοσεντόνι και το απλώνω. Δεν ακουμπαω σε αυτο του οίκου. Εχω γίνει σεντονάκιας. Κάντο και εσύ και θα γαμας και πιο ανετα ενω και η κορασιδα θα νιώθει το ιδιο. Το σεντόνι ειναι με καρδούλες και τα κοράσια ξετρελαίνονται οταν το βλέπουν. Μια κορασίδα μου προσέφερε δωρεαν ακαποτο τσιμπούκι για να μου το πάρει αλλα δεν ενεδωσα.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
τσατσαδες εν ώρα εργασίας στο Μεταξουργείο...
Ι20 ασανσεράδικο, καθώς και Φ71Α & Β έτσι είναι.. :knuppel::jerking:

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.420
Πόντοι
1.336
Το ρωσσικό άλογο ονόματι Κίρα δεν το φτάνει

1758025330532.jpeg

Τελευταία τροποποίηση:

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.111
Πόντοι
446
Παω με δικο μου πορνοσεντόνι και το απλώνω. Δεν ακουμπαω σε αυτο του οίκου. Εχω γίνει σεντονάκιας. Κάντο και εσύ και θα γαμας και πιο ανετα ενω και η κορασιδα θα νιώθει το ιδιο. Το σεντόνι ειναι με καρδούλες και τα κοράσια ξετρελαίνονται οταν το βλέπουν. Μια κορασίδα μου προσέφερε δωρεαν ακαποτο τσιμπούκι για να μου το πάρει αλλα δεν ενεδωσα.
είσαι τρομπας αλλά δεν περίμενα κάτι λιγότερο από σένα...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.021
Πόντοι
48.067
Μπας και σε 7-15 μέρες βάρεσες 40-50 μαλακίες και τα μπέρδεψες;
Και αντί για γονόρροια έπαθες τενοντίτιδα;

μπορει αντι να γαμησε να τονε γαμησανε και ποναει το κωλοσοφριδι του και τα μασαει τωρα...

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.182
Πόντοι
26.435
Μου είχε πει δεν θα κάτσει πολύ καιρό ακόμα, και κατάλαβα οριστικά. Θα ρωτήσω και τις τσατσάδες
και γω αυτό είχα καταλάβει, επίσης τη δεύτερη φορά που την είχα γαμησει σχεδόν μου πε με τρόπο "μην έρθεις πάλι", της είχα δώσει το μουνί στο χέρι και είχε χύσει πανηγυρικά, και οι τσατσαδες είναι πιο ψεύτρες και από Έλληνα πολιτικό, δεν αξίζει να τις ρωτάς

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.420
Πόντοι
1.336
και γω αυτό είχα καταλάβει, επίσης τη δεύτερη φορά που την είχα γαμησει σχεδόν μου πε με τρόπο "μην έρθεις πάλι", της είχα δώσει το μουνί στο χέρι και είχε χύσει πανηγυρικά, και οι τσατσαδες είναι πιο ψεύτρες και από Έλληνα πολιτικό, δεν αξίζει να τις ρωτάς
1000026391.jpg

Που θα βρούμε τέτοια μουνάρα τώρα;

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.182
Πόντοι
26.435
1000026391.jpg

Που θα βρούμε τέτοια μουνάρα τώρα;
δε σου λέω πως είναι όλες διαθέσιμες αυτόν τον καιρό αλλά γενικά...Μπέλα Μετάξι, Ιρίνα Φώκαιας, Ειρήνη Αλκαμένους, Ράνια Φυλής, Λίνα Βέργας, Νικόλ "η Μολδαβη Βουγιουκλάκη του τικ τοκ" όλο νιάου νιάου και βλαχορουμανικο ως μουσικό χαλί, οοοοταν επιστρέψει. Ε τώρα οποία απ' αυτές δουλεύει πέρνα την ένα χέρι. Αλλά...Ράνια ΔΕΝ παίρνει εύκολα πελάτη πολύ συχνά, το έχω διαβάσει εδώ το έχω δει και μπροστά μου, ο κυρ Βασίλης έδιωξε άτομο που "πήγαινε πολύ συχνά" η Νικόλ δαγκώνει επίσης. Απλά στα λέω να τα ξέρεις.

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.877
Πόντοι
28.636

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.420
Πόντοι
1.336
δε σου λέω πως είναι όλες διαθέσιμες αυτόν τον καιρό αλλά γενικά...Μπέλα Μετάξι, Ιρίνα Φώκαιας, Ειρήνη Αλκαμένους, Ράνια Φυλής, Λίνα Βέργας, Νικόλ "η Μολδαβη Βουγιουκλάκη του τικ τοκ" όλο νιάου νιάου και βλαχορουμανικο ως μουσικό χαλί, οοοοταν επιστρέψει. Ε τώρα οποία απ' αυτές δουλεύει πέρνα την ένα χέρι. Αλλά...Ράνια ΔΕΝ παίρνει εύκολα πελάτη πολύ συχνά, το έχω διαβάσει εδώ το έχω δει και μπροστά μου, ο κυρ Βασίλης έδιωξε άτομο που "πήγαινε πολύ συχνά" η Νικόλ δαγκώνει επίσης. Απλά στα λέω να τα ξέρεις.
Από αυτές που είπες τις μισές έχω δει, και θα έβαζα πιο κοντά την Ειρήνη αφού έχω αδυναμία στις Ρωσσίδες

Είπες αυτό για την Ράνια και θυμήθηκα την κριτική

Ωστόσο εγώ έχω δει συμπατριώτη της, να τελειώνει, να βγαίνει να παίρνει λεφτά και να ξαναμπαίνει για 2ο γύρο χωρίς να τον διώξει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν τελειώσουν τα φράγκα;;;
Και πόσα να έβγαλε σε έναν χρόνο και κάτι; Ελπίζω να της τελειώσουν άμεσα και να φέρει και καμία φίλης της μαζί

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.182
Πόντοι
26.435
Αν τελειώσουν τα φράγκα;;;
Το έχω σκεφτεί για πολλές αυτό, οι περισσότερες γύρισαν πίσω, υπήρξαν όμως και πολλές που δεν επέστρεψαν. Δεν ξέρω τι έκαναν αλλά μετά τον κοβιντ ΠΟΛΛΕΣ δεν γύρισαν πίσω. Επίσης να συμπληρώσω στα πιο πριν γραφόμενά μου πως επίσης πολύ ωραίες κατά εμέ είναι επίσης η Τζούλια Λατίνα Φιλιππίδου, μάλλον η πιο όμορφη, η Βάνα η Λατίνα Μετάξι και η Αντρέα Φυλής 54

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom