Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 380K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
Χθες το απόγευμα Μαραθώνος είχα πάρει την Καρίνα στο δεξί μπουρδελάκι. Δούλευε και η Στέφανι μαζί της που την έχω δοκιμάσει ήδη 3 φορές αλλά την τρίτη φορά έφαγα μεγάλη φόλα και είπα δεν την ξαναπαίρνω. Νεαρή λατίνα με ωραίο σώμα καμπυλάτο και πρόσωπο τυπικό. Προκαταρκτικά μηδέν, πίπα χωρίς πολύ καλή με παραλλαγές όχι μονότονη, αλλά μικρής διάρκειας δυστυχώς. Ήρθε από πάνω χωρίς καλή συμμετοχή αλλά στα τέσσερα κουνιόταν και μόνη της και υπήρχε καλός συντονισμός μεταξύ μας αλλά το μουνί πηγάδι δυστυχώς και δεν μπορούσα να τελειώσω με τίποτα. Έβγαλα καπότα στην τελική προσπάθεια και μαλακιζόμασταν παρέα ώσπου έχυσα στην παλάμη της. Καλή κοπέλα, αλλά λόγο πηγαδιού και σημάδια βαρεμάρας δεν θα την ξαναδοκίμαζα εκτός και να έκανε τελειωτικό στο στόμα γιατί εκεί καλή είναι...
Δε φταιει ποτε μονο του το πηγαδι φιλε,αμα η αλλη δεν εχει καλη ενεργεια να σε ευχαριστησει αυτο βγαινει παραεξω απο τη γλωσσα του σωματος,τα ματια,τους ηχους και ξενερωνεις πανευκολα.Γαμα τις μαλακιες περι αδυναμου φυλου οι κοπελες αυτες ειναι πολυ πιο κωλοπετσωμενες απο τους πιο πολλους αντρες στην κοινωνια,αλλιως δε θα επιβιωναν σε αυτη τη δουλεια,γατακια ειμαστε μπροστα τους.Οι παλιοι εχουν αντισωματα και δε πτοουνται ετσι ευκολα πια.Μια καλη λυση οταν νιωθω πως παει προς καθοδο ειναι να γινω πιο επιβλητικος με κωλοχαστουκα και προστυχολογα,συνηθως πιανει και ειναι καλυτερο απτο να χρειαστει να τον παιξεις στο τελος.

• Like
Αντιδράσεις: Hase
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.522
Πόντοι
8.006
  • Χαχα
Αντιδράσεις: 968

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.252
Πόντοι
3.246
ααα προηγούμενη Πέμπτη, με βουτάει με πάει μέσα δωμάτιο, μου χουφτωνει θώρακα ωμους δικέφαλα...η πουτανα κοιτούσε, οι πελάτες στο σαλόνι κοιτούσαν...εγώ κάθομαι σε χουφτωμα, αρκεί μη με χουφτωνει άντρας, εκεί...:uzi:
ps: άμα διαβάζεις μωρή λυσσάρα ο ψηλός το ντούκι με το ξυρισμένο κεφάλι είμαι! :2funny::2funny::2funny:
Ε τώρα, νομίζεις ότι ΔΕΝ είναι άντρας ο Στάμος ? άλλο το τι θέλει να είναι... χαχαχαχαχαχ χωρίς παρεξήγηση.
Αν και είναι σπαστικό που θέλει να παίρνει μάτι / ακουμπάει, ντάξ, δεν μπορείς να τού/τής κρατήσεις κακία.
Εκεί που ξενερώνω είναι που ενώ ήμουν πελάτης σχεδόν καθημερινός του οίκου από όταν δούλευε εκεί η Λίλη που λέγαμε χθές και με άλλες στην συνέχεια(τις 2 Αγάπες κλπ.), πάντα όταν μου έλεγε πέρνα με την τάδε να δοκιμάσεις πέρναγα και ας είχε χάλια κριτικές, πάντα ευγενικός, άρχισε να κάνει μαλακίες με τον χρόνο και να μου λέει πιπο-δικαιολογίες εδώ και μήνες, όποια εμπιστοσύνη μπορεί να του είχα εξανεμίστηκε ...
Χθες το απόγευμα Μαραθώνος είχα πάρει την Καρίνα στο δεξί μπουρδελάκι. Δούλευε και η Στέφανι μαζί της που την έχω δοκιμάσει ήδη 3 φορές αλλά την τρίτη φορά έφαγα μεγάλη φόλα και είπα δεν την ξαναπαίρνω. Νεαρή λατίνα με ωραίο σώμα καμπυλάτο και πρόσωπο τυπικό. Προκαταρκτικά μηδέν, πίπα χωρίς πολύ καλή με παραλλαγές όχι μονότονη, αλλά μικρής διάρκειας δυστυχώς. Ήρθε από πάνω χωρίς καλή συμμετοχή αλλά στα τέσσερα κουνιόταν και μόνη της και υπήρχε καλός συντονισμός μεταξύ μας αλλά το μουνί πηγάδι δυστυχώς και δεν μπορούσα να τελειώσω με τίποτα. Έβγαλα καπότα στην τελική προσπάθεια και μαλακιζόμασταν παρέα ώσπου έχυσα στην παλάμη της. Καλή κοπέλα, αλλά λόγο πηγαδιού και σημάδια βαρεμάρας δεν θα την ξαναδοκίμαζα εκτός και να έκανε τελειωτικό στο στόμα γιατί εκεί καλή είναι...
Δεν καταλαβαίνω τι κακό έχει το τελείωμα με το χέρι, έχω ευχαριστηθεί πολλές φραπεδιές, ειδικά στο 10€ έχω βρει και 1-2 κοπέλες που τον παίζουν πολύ καλά, vfm :cheesy:
Πέρασα από φ59 για να δω αν πάνω είναι η τζεσικα πιπαρες όπως μου είχε πει η τσατσα ότι θα έρθει αλλά τζίφος! Ηταν μια άλλη με βυζαρες που την είχα πετύχει νομίζω στο 71 με όνομα ΕΜΥ η εμμα!
ΕΜΥ/ΕΜΜΑ ξανθιά, ψηλή, βυζαρού, ναι, μακριά, έχω φάει 2 φόλες πριν 1,5 χρόνο+ πριν πάει στο Φ69.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.306
Πόντοι
10.656
Αν και είναι σπαστικό που θέλει να παίρνει μάτι / ακουμπάει, ντάξ, δεν μπορείς να τού/τής κρατήσεις κακία.
απο σεβασμο προς τον εαυτο μου δεν τον εφτυσα στα μουτρα για το ματι που παιρνει, την τελευταια φορα που πηγα.
Το οποιο δεν ειναι απλα ματι, αλλα μπουκα στο δωματιο στα ισια, με ορθανοιχτη την πορτα να σε βλεπει και ολο το σαλονι.
αν ομως με ειχε ακουμπησει εστω και στον ωμο, θα ειχε κατεβει τον οροφο απ'το μπαλκονι :coffee: Και μιλαω σοβαρα.

για να κανει τετοιες μαλακιες σημαινει οτι του εχουν δωσει θαρρος πολλοι κολομπαραδες. ή οτι δεν εχει φαει τις σφαλιαρες που του αρμοζουν για να σοβαρευτει.
οπως και να εχει, εκτος συγκλονιστικου απροοπτου (δηλαδη να φερει καποια vfm υπερμουναρα, πραγμα απιθανο), εγω δεν μπαινω καν στον κοπο να ανεβω τα σκαλια πλεον.
Μου χαλαει και την αισθητικη να βλεπω την ξινισμενη σκατοφατσα του, περαν των αλλων.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.252
Πόντοι
3.246
απο σεβασμο προς τον εαυτο μου δεν τον εφτυσα στα μουτρα για το ματι που παιρνει, την τελευταια φορα που πηγα.
Το οποιο δεν ειναι απλα ματι, αλλα μπουκα στο δωματιο στα ισια, με ορθανοιχτη την πορτα να σε βλεπει και ολο το σαλονι.
αν ομως με ειχε ακουμπησει εστω και στον ωμο, θα ειχε κατεβει τον οροφο απ'το μπαλκονι :coffee: Και μιλαω σοβαρα.

για να κανει τετοιες μαλακιες σημαινει οτι του εχουν δωσει θαρρος πολλοι κολομπαραδες. ή οτι δεν εχει φαει τις σφαλιαρες που του αρμοζουν για να σοβαρευτει.
οπως και να εχει, εκτος συγκλονιστικου απροοπτου (δηλαδη να φερει καποια vfm υπερμουναρα, πραγμα απιθανο), εγω δεν μπαινω καν στον κοπο να ανεβω τα σκαλια πλεον.
Μου χαλαει και την αισθητικη να βλεπω την ξινισμενη σκατοφατσα του, περαν των αλλων.

Σε εμένα δεν το έχει κάνει αυτό, όσες φορές έχει μπει για να "αφήσει καπότα" το έχει κάνει στο μέσα δεξιά δωμάτιο που ανοίγει η πόρτα από το κουζινάκι, αν και να σου πώ την αλήθεια μάλλον δεν του αρέσω, χαχαχαχ.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.306
Πόντοι
10.656
Σε εμένα δεν το έχει κάνει αυτό, όσες έχει μπει για να "αφήσει καπότα" το έχει κάνει στο μέσα δεξιά δωμάτιο που ανοίγει η πόρτα απο το κουζινάκι.
εγω απο αυτα που διαβαζω στις κριτικες και απο αυτο που εκανε και σε μενα (προ τριμηνου), ειναι οτι με το που βγει η κοπελα εξω, εκεινος τρεχει να ανοιξει την πορτα να σε πιασει γυμνο με την χυμενη καποτα ακομα φορεμενη, με την ηλιθια δικαιολογια "κανε γρηγορα εχω κοσμο" (εν τω μεταξυ εχει 3 δωματια ο οικος). Και ξερεις, αν γινοταν καταλαθος, στο πουτσο μου. Εχω γαμησει με μισανοιχτη πορτα που δεν εκλεινε με μισογεματο σαλονι, εχω βγει μεθυσμενος τσιτσιδος να ζητησω κωλοχαρτο απο την τσατσα κτλ, δεν εχω κανενα κομπλεξ.
Αν και εχουμε γεμισει αρχιδακια που εχουν μονιμα ανοιχτα την καμερα και τραβανε φατσες πελατων, θα πεσουν λιγες υπουλες φερμες συντομα και θα χαλαρωσουν και αυτοι σιγα σιγα γιατι ολους με το κινητο στο χερι τους βλεπω πλεον, σε σημειο που καθημερινα διαπληκτιζονται με τις τσατσαδες.
Αυτο που με νευριαζει ειναι ο δολος, η πουστια (κυριολεκτικα). Εγω πληρωσα για να γαμησω μια θηλυκια πουτανα, δεν μου εκανε την χαρη ο τραβελος. Ας παει και αυτος να πληρωσει τους κολομπαραδες που παραγει η πρωτευουσα σε αφθονια να τον στρωσουν. ή ας ανοιξει νημα εδω, τοσοι ανωμαλοι κυκλοφορουν. Εχει παραγινει το κακο με την φαρα τους, οπως ο αλλος ο τελειωμενος στη Βικτωρια που χουφτωνει πελατες επειδη τα ναυαγια πανε και του δινουν τσιμπουκια.
Οπως ειπε και ο Ταισον, ολοι εχουν ενα σχεδιο μεχρι να φανε ενα κροσε στο σαγονι :coffee:

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.252
Πόντοι
3.246
εγω απο αυτα που διαβαζω στις κριτικες και απο αυτο που εκανε και σε μενα (προ τριμηνου), ειναι οτι με το που βγει η κοπελα εξω, εκεινος τρεχει να ανοιξει την πορτα να σε πιασει γυμνο με την χυμενη καποτα ακομα φορεμενη, με την ηλιθια δικαιολογια "κανε γρηγορα εχω κοσμο" (εν τω μεταξυ εχει 3 δωματια ο οικος). Και ξερεις, αν γινοταν καταλαθος, στο πουτσο μου. Εχω γαμησει με μισανοιχτη πορτα που δεν εκλεινε με μισογεματο σαλονι, εχω βγει μεθυσμενος τσιτσιδος να ζητησω κωλοχαρτο απο την τσατσα κτλ, δεν εχω κανενα κομπλεξ.
undefined
Τώρα που το λές ναι τον έχω δει να το κάνει αυτό, σε εμένα το να μπουκάρει δεν το έχει ξανακάνει πάνω από χρόνο, πάντα βάζω και σύρτη όταν φύγει η κοπέλα σε όποια έχουν, ή κλείνω καλά την πόρτα γιατί πολλές το έχουν σύστημα να την αφήνουν ορθάνοιχτη.

Καλά τώρα με την κουβέντα θυμήθηκα την κωλάρα της Αγάπης στο Μ.Α.21 και έχω τρελαθεί, μέχρι να σχολάσω θα την σκέφτομαι καυλωμένος .... χ0α0χ00αχ0α0.

*Αυτό με τα κινητά, ναι, το παραγαμάνε κάποιοι, τον χειμώνα ήταν ένας Έλληνας 30άρης μαξ που έβγαζε χύμα φώτο στο Φώκ13 υπόγα, δεν ξέρω, αν το σκεφτείς λογικά, δεν αξίζει να μπλέξεις, αλλά μερικοί είναι για πολλές σφαλιάρες.

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.418
Πόντοι
1.336
Αν και εχουμε γεμισει αρχιδακια που εχουν μονιμα ανοιχτα την καμερα και τραβανε φατσες πελατων, θα πεσουν λιγες υπουλες φερμες συντομα και θα χαλαρωσουν και αυτοι σιγα σιγα γιατι ολους με το κινητο στο χερι τους βλεπω πλεον, σε σημειο που καθημερινα διαπληκτιζονται με τις τσατσαδες.
Πες τα, με το κάθε μαλακισμένο :angry: Δεν σέβονται τίποτα. Τις προάλλες παραλίγο να πιαστώ στα χέρια με έναν που έβγαζε βίντεο

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.177
Πόντοι
26.435
Είδα σήμερα τη Τζίνα την αλόγα από Βενεζουέλα που δούλευε Κολωνού στο δρόμο. Πρέπει να μένει κάπου κοντά σταθμό Λαρίσης. Με γνώρισε...Πωωω αναμνήσεις...Δυστυχώς έχει κάποια κιλάκια στην κοιλιά να παραμένει ΠΟΛΥ εντυπωσιακή...Μαλλί κοτσιδακια σαν ράστα, βυζάρες, φουστιτσα τζιν, φαίνονταν οι μπουταρες της. Μακάρι να γυρίσει κάπου. Πολλές φορές ήμουν σπίτι, ξυπνούσα ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ και πήγαινα σαν λυσσασμένος κατευθείαν να την γαμησω...Την είχα ξεμουνιασει πολλές φορές πολύ άγρια. Πήγα Μπάρμπορα, αν και πραγματικά κουρασμένος από την κωλοδουλεια, η Μπάρμπορα είναι πάντα εγγύηση.

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.326
Πόντοι
5.436
Δε φταιει ποτε μονο του το πηγαδι φιλε,αμα η αλλη δεν εχει καλη ενεργεια να σε ευχαριστησει αυτο βγαινει παραεξω απο τη γλωσσα του σωματος,τα ματια,τους ηχους και ξενερωνεις πανευκολα.Γαμα τις μαλακιες περι αδυναμου φυλου οι κοπελες αυτες ειναι πολυ πιο κωλοπετσωμενες απο τους πιο πολλους αντρες στην κοινωνια,αλλιως δε θα επιβιωναν σε αυτη τη δουλεια,γατακια ειμαστε μπροστα τους.Οι παλιοι εχουν αντισωματα και δε πτοουνται ετσι ευκολα πια.Μια καλη λυση οταν νιωθω πως παει προς καθοδο ειναι να γινω πιο επιβλητικος με κωλοχαστουκα και προστυχολογα,συνηθως πιανει και ειναι καλυτερο απτο να χρειαστει να τον παιξεις στο τελος.
μωρέ και το πηγάδι απογοητεύει. Άμα σπρώχνεις και αερογαμείς, αυτό δεν μπορεί να σου χαλάσει μια κατά τα άλλα καλή συνεδρία;

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
968
Πόντοι
81
μωρέ και το πηγάδι απογοητεύει. Άμα σπρώχνεις και αερογαμείς, αυτό δεν μπορεί να σου χαλάσει μια κατά τα άλλα καλή συνεδρία;
Αμα με φτιαξει η αλλη εγκεφαλικα δε μπορω να κρατηθω οσο θελω κι ας ειναι μετριας ομορφιας με πηγαδι.Αν απο την αλλη βγαλει ψευτια και βιασυνη δυσκολα θα ολοκληρωσω κι ας ειναι στενη και ομορφη.Φυσικα το ιδανικο ειναι να εχεις και τα 2 αλλα αν πρεπει να διαλεξω ενα τοτε θα ηταν σιγουρα η χημεια.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.177
Πόντοι
26.435
Καλά τώρα με την κουβέντα θυμήθηκα την κωλάρα της Αγάπης στο Μ.Α.21 και έχω τρελαθεί, μέχρι να σχολάσω θα την σκέφτομαι καυλωμένος .... χ0α0χ00αχ0α0.
ξέρεις αν θα γυρίσει πίσω αυτή?

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.252
Πόντοι
3.246

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.326
Πόντοι
5.436
Και εγω κατέβηκα, η Αχιλλέως και πλατεια Καραϊσκάκη δεν τσουλαγανε με τιποτα, έκανα χωρις πλάκα πανω απο 1 ώρα διαδρομή που με νορμάλ συνθήκες ειναι 20' , είχα παει με το κάρο δουλειά δυστυχώς σήμερα , με το Μετρό θα έκανα 30' ...
Σε άλλα νέα , ειδα μια ενδιαφέρουσα παρουσία να μπαίνει στο Ι43 αλλα δεν ειχα χρονο, μελαχρινή μπαμπάτσικη σοβιέτ μου φάνηκε με ωραίο στυλ , φόραγε ενα λευκό σύνολο με κοντή φούστα , έτοιμη για πίτσες ήταν,
εγώ κατέθεσα Φωφώκα δαγκωτό καρφωτό σφραγισμένο και εφυγα να προλάβω το ματς.
ε μα ρε παιδιά, το να κυκλοφορεί κανείς με το αυτοκίνητο στο κέντρο είναι αυτοτιμωρία. Δίκυκλο ή μετρό.
Εγώ με το ταπεινό μου 125αρι σκούτερ έχω βρει την υγειά μου. Αν και τις μέρες με τη σκατοζέστη συχνά προτιμώ το μετρό.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
13/09/25
στις 17 παρά

Φιλιππίδου
  • 11β: Καρολίνα, Κορίνα, Λούνα
1η βάρδια ε; Χμμ :think:
Φυλής
Reuzel: -καινούρια; :upsidedown:
Αλεξάνδρα: -ναι μόλις ήρθα με αεροπλάνο, κατευθείαν στη Φυλής :upsidedown:
Αυτά είναι όνειρα ζωής! :rockon::headbaning1::2funny:
Και μου έλεγε από βδομάδα.. :knuppel:
Κυρ Βασίλης: "Έχουμε τη Ράνια, που σας πάει στα ουράνια" :cool2::blahblah1:
Πρόσφατα με πήγε μύστης και την είδα, επιθετικό σαλόνι διότι τον ξέρει χρόνια κλπ, είχε φάση... :2funny:
Αργότερα πληροφορήθηκα ότι η τύπισσα στραπονάρει μερακλήδες αρκετά... :confused::confused::rockon:
Reuzel: -θέλω να ρωτήσω κάτι την Μελίσσα
Τσατσά: -δεν ξέρει ελληνικά
Reuzel: -θα της πω στα ρωσσικά... Μελίσσα έλα εδώ *και της δείχνω το κινητό*
1757800882313.png

Τσατσά: -τι είπε;
Reuzel: -μη της πεις
Μελίσσα: -θέλει να τον κατουρήσω

Μπράβο παλιοκαρφί, αμέσως να τα πεις :confused: :birdman:

Τσατσά: -όχι όχι. Δεν γίνεται. Και για τέτοια θα ρωτάς εμένα, όχι τις κοπέλες
Reuzel: -εσένα σε ντρέπομαι

εκεί φύγανε και οι 2 προς τα μέσα και με αφήσανε σύξυλο μόνο μου στο σαλόνι

Reuzel: -να μην μπω καθόλου δηλαδή, ούτε για standard πρόγραμμα;

Λόγω κακής συννενόησης δεν κατάλαβα τι μου απάντησε και έφυγα ξενερωμένος. Σε αυτό το σπίτι και στο δίπλα έχουνε θέμα αν μιλάς απευθείας με τις πουτάνες στο σαλόνι. Το αφεντικό, λένε, τους το έχει απαγορεύσει
Τι χαζές μαλακίες... :jerking:
Ακόμα δε μπορούν να καταλάβουν ότι κάποιες συμπεριφορές ξενερώνουν και διώχνουν τον πελάτη!
Είχα πιεί και έναν χυμό προηγουμένως, μπας και αναπληρώσω χύσια και ενέργεια πιο γρήγορα

1757807535863.png
Ακτινίδιο φρεσκοστημένο, γαμεί και κάνει καλό - όπως το περπάτημα!

Τελευταία τροποποίηση:

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.326
Πόντοι
5.436
Παρτουζιτσα;;; Καλό μου ακούγεται
είναι από τα μαγαζιά που χρεώνουν +10 τη δεύτερη κοπέλα. Οπότε γιατί να τσιγκουνευτώ ένα δεκαρικάκι;
Κι εγώ τις χάρηκα κι εκείνες έβγαλαν και οι δυο από ένα δεκάρικο από την πάρτη μου, αντί να βγάλει μόνο η μια.
Και είναι μεγαλούτσικες αλλά παιχνιδιάρες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom