You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 16.882
- Πόντοι
- 5.946
ποια πόλη την κηφισιά??????

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οπ.......καλως τον!!!!!!!!...ολα οκ??
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.891
- Πόντοι
- 16.131
Καλησπέρα παιδιά
![]()
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.495
- Πόντοι
- 28.246
Ποιο είναι το ένδοξο παρελθόν της ομάδας σου ρε μεγάλε; Δεν μου λες ρε ένδοξε. Εσύ δεν είσαι που δεν θα ξανά έγραφες και θα έφευγες και από το σάητ; Άμα ο βάζελος λέει μια κουβέντα...Παρόλο που εχει μικρύνει η ομάδα, τέτοια σχόλια δείχνουν πόσο ακόμα σας πονάει το ένδοξο παρελθόν της. 15 χρόνια στα κάτω της και ακόμα νιώθετε χαρά όταν χάνει. Να είστε καλά!
Δεν υπάρχει λόγος να κουράζουμε τους υπόλοιπους εδώ μέσα. Εγώ δεν θα ξαναγράψω ούτε εδώ ούτε στο νήμα που μου απογορευεις.Και θα βγω και από το σαιτ. Μην με ξαναενοχλησεις σε παρακαλώ. Υπάρχουν και όρια.
paixnidi_30
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 6.846
- Πόντοι
- 1.056
Δεν θα σε μάθω εγώ ιστορία ποδοσφαίρου. Αυτό κάνετε πολλοί Ολυμπιακοί, μειώνετε την αξία των άλλων ομάδων.
Δεν γνωρίζεις το ένδοξο παρελθόν του Παναθηναϊκού, αλήθεια;;;;
Άλλαξα γνώμη και ξαναγράφω!
Αυτό σε ενόχλησε; Το οτι κατουρανε κ χεζουν οι συνοπαδοί σου το σχολίασες;;;
Επιλεκτική ευαισθησία στο οτι αλλαξα γνώμη κ γραφω ειναι το θεμα σου;
Απάντα στον εαυτό σου αυτο που ρωταω κ μην ασχολείσαι καν με μένα!
Μια στο τόσο γράφω. Εσείς κατουρατε κ χεζετε κάθε μέρα εδώ μεσα!!!
Άλλαξα γνώμη και ξαναγράφω!
Αυτό σε ενόχλησε; Το οτι κατουρανε κ χεζουν οι συνοπαδοί σου το σχολίασες;;;
Επιλεκτική ευαισθησία στο οτι αλλαξα γνώμη κ γραφω ειναι το θεμα σου;
Απάντα στον εαυτό σου αυτο που ρωταω κ μην ασχολείσαι καν με μένα!
Μια στο τόσο γράφω. Εσείς κατουρατε κ χεζετε κάθε μέρα εδώ μεσα!!!
Magi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 9.881
- Πόντοι
- 3.296
σε ζαχαρώνω ... συνέχισεποια πόλη την κηφισιά??????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οπ.......καλως τον!!!!!!!!...ολα οκ??

Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 2.901
- Πόντοι
- 456
Μαγκι παρε την βοιδοπουτσα και ξεκίνα τα γαυρακια
καβλώς το σκληρό αγόρι με τη φωτογένεια

Magi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 9.881
- Πόντοι
- 3.296
αστα να πιπιλανε τα αρχιδια σας ..μου κανει κεφι τα βεντουζαταΜαγκι παρε την βοιδοπουτσα και ξεκίνα τα γαυρακια

πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.891
- Πόντοι
- 16.131
καβλώς το σκληρό αγόρι με τη φωτογένεια![]()
pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 16.882
- Πόντοι
- 5.946
σε ζαχαρώνω ... συνέχισε![]()
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.495
- Πόντοι
- 28.246
Δεν το γνωρίζω το ένδοξο παρελθόν του Παναθηναικού. Με δυο λόγια μπορείς να μου το μάθεις εσύ;Δεν γνωρίζεις το ένδοξο παρελθόν του Παναθηναϊκού, αλήθεια;;;;
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.495
- Πόντοι
- 28.246
Μόλις μπήκα στο σαητ της ομάδας σου να μορφωθώ. Βλέπω ότι το 1971 στο Πρωταθλητριών, πήγατε τελικό λέει και το χάσατε.Δεν το γνωρίζω το ένδοξο παρελθόν του Παναθηναικού. Με δυο λόγια μπορείς να μου το μάθεις εσύ;
Λέει για την εμπειρία του Διηπειρωτικού την ίδια χρονιά αλλά έδωσε μάχη και έχασε λεει.
Λέει επίσης, ότι το 85 πήγε στα ημιτελικά του Πρωταθλητριών με την Λίβερπουλ και έφαγε σε δυο παιχνίδια 5 γκολ από τους Άγγλους.
Το 88 μιλάει για μια πρόκριση εις βάρος της Γιουβέντους αλλά πάλι κούπα στο τέλος δεν βλέπω.
Το 91 λέει, στο πειραματικο CL έκανε λέει 4 ισοπαλίες και δυο ήττες και βγήκε όξω από τους ομίλους. Αυτό το έχει για επίτευγμα ο πράσινος ιστότοπος.
Το 96, εδώ κάτι έχω ακούσει για ένα διπλό στο Άμστερνταμ αλλά έφαγε λέει τρια στον επαναληπτικό και δεν πήγε τελικό. Πάλι ο Άγιαξ πήγε εκεί.
Το 2002 λέει έπαιξε με την Μπάρτσα, την κέρδισε εδώ μέσα αλλά έφαγε πάλι τρια έξω και για κάτι εκατοστά δεν πήγε στα ημιτελικά του θεσμού. Και αυτό για ιστορική επιτυχία το λαμβάνει υπόψιν.
Και τέλος το 2002 λέει έπαιξε με Πόρτο του Μουρίνιο αλλά ο Πορτογάλος τον λύγισε στην Παράταση στον επαναλληπτικό.
Αυτάααααααααααα
Κάτι τέτοιο δεν βλέπω όμως σαν αυτό που κρατάει ο Κώστας ο Φορτούνης και πανηγυρίζει η παρέα του δίπλα του μαζί με έναν ολόκληρο λαό που τους υποστηρίζει. (Φωτό αρχείου)
(Κάπου εδώ μπαίνει από βάζελους χαχα και ότι ο Μαρινάκης πουλάει ναρκωτικα ή κάνει παρέα με πολιτικούς)
paixnidi_30
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 6.846
- Πόντοι
- 1.056
Εντάξει Αγγελικούλα μου, εντάξει. Μόνο η θρυλάρα υπάρχει, μπράβο ζήτω!Μόλις μπήκα στο σαητ της ομάδας σου να μορφωθώ. Βλέπω ότι το 1971 στο Πρωταθλητριών, πήγατε τελικό λέει και το χάσατε.
Λέει για την εμπειρία του Διηπειρωτικού την ίδια χρονιά αλλά έδωσε μάχη και έχασε λεει.
Λέει επίσης, ότι το 85 πήγε στα ημιτελικά του Πρωταθλητριών με την Λίβερπουλ και έφαγε σε δυο παιχνίδια 5 γκολ από τους Άγγλους.
Το 88 μιλάει για μια πρόκριση εις βάρος της Γιουβέντους αλλά πάλι κούπα στο τέλος δεν βλέπω.
Το 91 λέει, στο πειραματικο CL έκανε λέει 4 ισοπαλίες και δυο ήττες και βγήκε όξω από τους ομίλους. Αυτό το έχει για επίτευγμα ο πράσινος ιστότοπος.
Το 96, εδώ κάτι έχω ακούσει για ένα διπλό στο Άμστερνταμ αλλά έφαγε λέει τρια στον επαναληπτικό και δεν πήγε τελικό. Πάλι ο Άγιαξ πήγε εκεί.
Το 2002 λέει έπαιξε με την Μπάρτσα, την κέρδισε εδώ μέσα αλλά έφαγε πάλι τρια έξω και για κάτι εκατοστά δεν πήγε στα ημιτελικά του θεσμού. Και αυτό για ιστορική επιτυχία το λαμβάνει υπόψιν.
Και τέλος το 2002 λέει έπαιξε με Πόρτο του Μουρίνιο αλλά ο Πορτογάλος τον λύγισε στην Παράταση στον επαναλληπτικό.
Αυτάααααααααααα
Κάτι τέτοιο δεν βλέπω όμως σαν αυτό που κρατάει ο Κώστας ο Φορτούνης και πανηγυρίζει η παρέα του δίπλα του μαζί με έναν ολόκληρο λαό που τους υποστηρίζει. (Φωτό αρχείου)
(Κάπου εδώ μπαίνει από βάζελους χαχα και ότι ο Μαρινάκης πουλάει ναρκωτικα ή κάνει παρέα με πολιτικούς)
![]()
paixnidi_30
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 6.846
- Πόντοι
- 1.056
Αφού είστε τόσο μπροστά γιατι ασχολείστε με τον Παναθηναϊκό και κατουράτε κατουράτε κατουράτε;Τοσο πολύ σας πονάει μια ομάδα που δεν εχει τις δικες σας επιτυχίες;
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 43.897
- Πόντοι
- 9.931
Κάθεσαι και απαντάς στον πιο προβληματικό γαύρο απο αυτούς που μπαίνουν εδω μεσα, απλα αδιαφόρησε.Εντάξει Αγγελικούλα μου, εντάξει. Μόνο η θρυλάρα υπάρχει, μπράβο ζήτω!
paixnidi_30
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 6.846
- Πόντοι
- 1.056
Έχεις δίκιο Anemodoura, απαντάω γιατι με ενοχλεί η ισοπέδωση των επιτυχιών όλων των άλλων ομάδων από κάποιους Ολυμπιακούς. Ακόμα κ σε αυτό το Παναθηναϊκό νήμα, αντί να διαβάζουμε σχόλια για την ομάδα, βλέπουμε κάτουρα κ κουράδες και στο τέλος μας αναγκάζουν να μην γράφει κανείς. Αυτό θέλουν να ισοπεδώνουνε τις άλλες απόψεις και ομάδες. Πραγματικά είναι λυπηρό.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 97
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 52