Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 119 29,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 45 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 167 40,9%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 30 7,4%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 31 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 18 4,4%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 28 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    408

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.093
Πόντοι
2.606
“Η κατάσταση έχει ξεφύγει κατά πολύ από τα όρια της ΕΟΚ, της ΚΕΔ και του Βαγγέλη Λιόλιου.

Μετά τα περσινά θρυλικά περιστατικά κατά τη διάρκεια των τελικών, φέτος αποδεικνύεται πως όλα όσα συμβαίνουν κατ’ εξακολούθηση δεν είναι τυχαία. Είναι αδιανόητο η Πολιτεία να κλείνει τα μάτια σε αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ και στον χώρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Η ευθύνη βαραίνει πλέον μόνο την Κυβέρνηση, η οποία επιτρέπει σε κάποιους να δρουν οργανωμένα κάτω από τη μύτη της. Ως εδώ και μη παρέκει!
Καρνάβαλοι θα σας βιάσουμε μέχρι να βγάλετε αίμα από την κωλοτρυπιδα σας για να μάθαιτε να φαιρεστε στον γαμια σας

paixnidi_30

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
6.846
Πόντοι
1.056
Εγώ εδώ είμαι brabus για λίγο ακόμα.
Έπαιξε καλύτερα ο Ολυμπιακός και κέρδισε δίκαια.
Ο Μπαρτώκας παίζει πιο ορθολογικά από τον Αταμάν που βασίζεται σε ένα ελεύθερο μπάσκετ αλάνας που δεν αποδίδει τον τελευταίο καιρό. Αλλά είστε τόσο κομπλεξικοί που και στις νίκες και στις ηττες σας μόνο να μειώνετε την αξία του αντιπάλου ξέρετε.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.093
Πόντοι
2.606
Εγώ εδώ είμαι brabus για λίγο ακόμα.
Έπαιξε καλύτερα ο Ολυμπιακός και κέρδισε δίκαια.
Ο Μπαρτώκας παίζει πιο ορθολογικά από τον Αταμάν που βασίζεται σε ένα ελεύθερο μπάσκετ αλάνας που δεν αποδίδει τον τελευταίο καιρό. Αλλά είστε τόσο κομπλεξικοί που και στις νίκες και στις ηττες σας μόνο να μειώνετε την αξία του αντιπάλου ξέρετε.
Αν πρέπει να γαμησω την πατσαβούρα που γαμας για να παίρνεις μάτι προτιμώ να αποχωρήσω με αργά πηδηματάκια

paixnidi_30

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
6.846
Πόντοι
1.056
Και το είχα γράψει στο νήμα σας -που μου απαγόρεψες να γράφω γιατι είσαι μεγάλος μάγκας- από το φάιναλ φορ ότι το πρωτάθλημα θα το πάρει ο Ολυμπιακός

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.912
Πόντοι
456
Για μένα αν και το έχω ξαναπεί από την στιγμή του τραυματισμού του λεσορ η ομάδα είναι σε τεντωμένο σκοινί....καμένη από το κακό ροτεισον και κάποιες αποτυχημένες μεταγραφές...όπως και να καταλήξει είτε 1-3 είτε 3-2 για μένα η χρονιά είναι κακή....

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.093
Πόντοι
2.606
Και το είχα γράψει στο νήμα σας -που μου απαγόρεψες να γράφω γιατι είσαι μεγάλος μάγκας- από το φάιναλ φορ ότι το πρωτάθλημα θα το πάρει ο Ολυμπιακός
Είσαι υποτακτικό πουτανακι δεν είσαι κακολντ το τι γράφεις δεν τα δίνει κανένας σημασία

paixnidi_30

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
6.846
Πόντοι
1.056
Αν πρέπει να γαμησω την πατσαβούρα που γαμας για να παίρνεις μάτι προτιμώ να αποχωρήσω με αργά πηδηματάκια
Δεν ξέρω τι γαμάς, αλλά συνήθως αυτοί που προσβαλλουν τους άλλους γαμάνε μονο στα λόγια. Ας μην συνεχίσουμε άλλο σε παρακαλώ. Συγχαρητήρια στην ομάδα σου!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.093
Πόντοι
2.606
Δεν ξέρω τι γαμάς, αλλά συνήθως αυτοί που προσβαλλουν τους άλλους γαμάνε μονο στα λόγια. Ας μην συνεχίσουμε άλλο σε παρακαλώ. Συγχαρητήρια στην ομάδα σου!
Συνήθως τον παίζω αλλά τι άλλο μπορούμε να συνεχίσουμε το προϊόν που έχεις στο ράφι για διάθεση είναι για αποφυλακισμένους από το μαλανδρινο

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.511
Πόντοι
28.246
dance-رقص.gif

paixnidi_30

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
6.846
Πόντοι
1.056
Είσαι υποτακτικό πουτανακι δεν είσαι κακολντ το τι γράφεις δεν τα δίνει κανένας σημασία
Όταν δεν έχεις τι να πεις, μιλάς για cuckold και καθάρισες. Να σου πω ρε μάγκα, εσύ έχεις γαμήσει ποτέ τίποτα; Πολύ μένος και κακία βγάζεις χωρίς λόγο ρε. Σου είπα δίκαια κέρδισε η ομάδα σου.Τι άλλο να σου πω. Η ομάδα σου γαμησε. Δεν γάμησες εσύ!

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

paixnidi_30

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
6.846
Πόντοι
1.056
Δεν υπάρχει λόγος να κουράζουμε τους υπόλοιπους εδώ μέσα. Εγώ δεν θα ξαναγράψω ούτε εδώ ούτε στο νήμα που μου απογορευεις.Και θα βγω και από το σαιτ. Μην με ξαναενοχλησεις σε παρακαλώ. Υπάρχουν και όρια.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.093
Πόντοι
2.606
Όταν δεν έχεις τι να πεις, μιλάς για cuckold και καθάρισες. Να σου πω ρε μάγκα, εσύ έχεις γαμήσει ποτέ τίποτα; Πολύ μένος και κακία βγάζεις χωρίς λόγο ρε. Σου είπα δίκαια κέρδισε η ομάδα σου.Τι άλλο να σου πω. Η ομάδα σου γαμησε. Δεν γάμησες εσύ!
Εγώ τον παίζω δυσκολεύεσαι στην ανάγνωση ; Γιατί δεν κουρνιαζεις στα θρεντ που σου αρμόζουν κι έρχεσαι σε αυτά που παραπαιεις ;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.093
Πόντοι
2.606
Δεν υπάρχει λόγος να κουράζουμε τους υπόλοιπους εδώ μέσα. Εγώ δεν θα ξαναγράψω ούτε εδώ ούτε στο νήμα που μου απογορευεις.Και θα βγω και από το σαιτ. Μην με ξαναενοχλησεις σε παρακαλώ. Υπάρχουν και όρια.
Συγνώμη που σε ενόχλησα με απηλιτικα πιεμ ήταν μια στιγμή παραφροσύνης

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
16.907
Πόντοι
5.946
Μουρόχαυλος είσαι εσύ καραγκιόζη!Κατάλαβες;Αντε κομπλεξικοί όλοι σας εδώ μέσα που βρίζετε όποιον έχει διαφορετική γνώμη! Αλλά δεν έχεις αντεεπιχείρημα σε αυτά που έγραψα μουρόχαυλε! Προσκύνα τον χοντρό εσύ μουροχαυλε!
Τι επιχείρημα να έχω και που??? Ότι μαλάκια σου ήρθε την αράδιασες εκεί νομίζοντας ότι θα γράψεις εξυπνάδα!!!!! :alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:

paixnidi_30

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
6.846
Πόντοι
1.056
Συγνώμη που σε ενόχλησα με απηλιτικα πιεμ ήταν μια στιγμή παραφροσύνης
Ρε καραγκιόζη μην ασχολείσαι άλλο μαζί μου! Ο μόνος λόγος που σου απαντάω ειναι για να δείξω σε όλους εδώ μέσα ότι το σαιτ είναι για όλους και όχι μόνο για κάτι τύπους σαν κ σένα που κάνεις διαδικτυακό bullying! Εγώ θα κάνω διαγραφή από δω μέσα όχι για σένα, αλλά γιατί δεν με ενδιαφέρει να είμαι μέλος μιας παρέας που οι υπεύθυνοι της, αν υπάρχουν, επιτρέπουν σε άτομα σαν και σένα να μιλάνε έτσι!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.093
Πόντοι
2.606
Ρε καραγκιόζη μην ασχολείσαι άλλο μαζί μου! Ο μόνος λόγος που σου απαντάω ειναι για να δείξω σε όλους εδώ μέσα ότι το σαιτ είναι για όλους και όχι μόνο για κάτι τύπους σαν κ σένα που κάνεις διαδικτυακό bullying! Εγώ θα κάνω διαγραφή από δω μέσα όχι για σένα, αλλά γιατί δεν με ενδιαφέρει να είμαι μέλος μιας παρέας που οι υπεύθυνοι της, αν υπάρχουν, επιτρέπουν σε άτομα σαν και σένα να μιλάνε έτσι!
Στάσου μην φεύγεις έλα πάρε ένα ρόδο μυρωμένο

PavlakisTheKid

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2023
Like
3.301
Πόντοι
446
To ΠΟΚ είναι ένα σίχαμα, το γνωρίζουμε χρόνια τώρα και θα αυτοκαταστραφεί λόγω του ότι δεν βασίζεται στο ευ αγωνίζεσθαι αλλά στην υπόγεια παρασκηνιακή παράγκα του!!! Αποχώρηση εχθές και νέα λίγκα όσων ομάδων επιθυμούν από Λάρισα και πάνω...

ΥΓ: ΑΡΗΣ μέχρι να σβήσουν τα φώτα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.511
Πόντοι
28.246
Καλημέρα παιδιά.