athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 73.277
- Πόντοι
- 12.756
διαχρονικο σκανδαλο ρε απολειφαδι ειναι που ξεκινησε απο το πασοκεγώ δεν έχω καταλάβει
ο ΟΠΕΚΕΠΕ είναι δεξιό σκάνδαλο που οφείλεται σε αριστερές καταβολές?
διαχρονικο σκανδαλο ρε απολειφαδι ειναι που ξεκινησε απο το πασοκεγώ δεν έχω καταλάβει
ο ΟΠΕΚΕΠΕ είναι δεξιό σκάνδαλο που οφείλεται σε αριστερές καταβολές?
Ναιδιαχρονικο σκανδαλο ρε απολειφαδι ειναι που ξεκινησε απο το πασοκ
Στο καλό το ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ δεν.λλεβαμε σα γύφτοι όπως οι της Νέας Δημοκρατίας πέφτουν σαν ρακοσυλλέκτες στο δημόσιο χρήμαδιαχρονικο σκανδαλο ρε απολειφαδι ειναι που ξεκινησε απο το πασοκ
ισχυουν και τα 2 ΑΛΛΑ οι αξιοι μπατσοκοι ηρθαν στην Δεξια τα απολειφαδια πηγαν ξυριζα και εμειναν και με τον κατσικογαμηΝαι
Διαχρονικά το μισό ΠΑΣΟΚ δεν έχει πάει στην ΝΔ;
Και διαχρονικά μόνο ΝΔ ΠΑΣΟΚ δεν έχουν κυβερνήσει;
εισαι για Σπιναλογκα,Μακρονησο ΚΑΙ εσυ με σαουλακοΣτο καλό το ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ δεν.λλεβαμε σα γύφτοι όπως οι της Νέας Δημοκρατίας πέφτουν σαν ρακοσυλλέκτες στο δημόσιο χρήμα
Ήμασταν πιο ζεν στο κλέψιμο με τροπο....
Γενικά ο αριστερός είμαι πιο large στο φαγοπότι σε αντίθεσηε τους δεξιούςε αριστερές τσέπες που πέφτουν σαν σκουπιδιαρηδες στο χρήμα
Α αυτό λέω και εγωισχυουν και τα 2 ΑΛΛΑ οι αξιοι μπατσοκοι ηρθαν στην Δεξια τα απολειφαδια πηγαν ξυριζα και εμειναν και με τον κατσικογαμη
και ΟΧΙ μονον αυτοιΑ αυτό λέω και εγω
Οι ίδιοι είναι…διαχρονικά είναι σκάνδαλο των ίδιων που κυβερνούν 40 χρόνια.
Ο άξιος είναι ο λοβέρδος και ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗς;![]()
Την αφρόκρεμα έχετε μαζέψεικαι ΟΧΙ μονον αυτοι
Σωστα φιλε. Τα οπλα μονα τους δεν σκοτωνουν.Αρα τυπε δε φταιει το οπλο ουτε το μαχαιρι ουτε το κατσαβιδι. Φταιει η μαλακια που εχει καποιος στον εγκεφαλο. Αμα ο αλλος θελησει να σε ξεπαστρεψει και με τα χερια και με μια πετρα και με ενα μπουκαλι και με ενα ποτηρι και με οτι μπορεις να φανταστεις θα το κανει. Και αυτα ολα ειναι απειρως ευκολοτερα και φθηνότερα να τα βρει καποιος απο ενα οπλο που κανει και 500 δολαρια ας πουμε και πρεπει να δωσει και τα στοιχεια του για να το αγορασει…. Αρα Το παραμυθι οτι φταιει το δικαιωμα στην οπλοκατοχη ειναι απλα αλλη μια πιπα των αριστερων που τρεμουνοτι οι νοικοκυραιοι καποια στιγμη θα αντιδρασουν
ειχαμε κ 4μιση χρονια κομμουνισμο τυπεΝαι
Διαχρονικά το μισό ΠΑΣΟΚ δεν έχει πάει στην ΝΔ;
Και διαχρονικά μόνο ΝΔ ΠΑΣΟΚ δεν έχουν κυβερνήσει;
Πλέον εμείς οι αριστεροί θα αγοράσουμε κ τη Γυάρο κ Μακρόνησο κ θα τα κάνουμε hotel resort ώστε να συνεδριάζει η παγκόσμια κομμουνιστική νεολαια κ εσείς θα κοιτάτε από τη Λούτσα τα πενταστερα ξεμοδοχεία μας στα απέναντιεισαι για Σπιναλογκα,Μακρονησο ΚΑΙ εσυ με σαουλακο![]()
ειμαι ιδεολογος,πατριωτης,δεξιος,ΤΙΜΙΟΣ ΜισθωτοςΠλέον εμείς οι αριστεροί θα αγοράσουμε κ τη Γυάρο κ Μακρόνησο κ θα τα κάνουμε hotel resort ώστε να συνεδριάζει η παγκόσμια κομμουνιστική μεολαια κ εσείς θα κοιτάτε από τη Λούτσα τα πενταστεραξε δοχεία απέναντι
Βλάκας δλδ του αριστερού κεφαλαίουειμαι ιδεολογος,πατριωτης,δεξιος,ΤΙΜΙΟΣ Μισθωτος
πότε;; Όταν έκαναν τον εθελοντικό φόρο για τους εφοπλιστές;ειχαμε κ 4μιση χρονια κομμουνισμο τυπε![]()
πες τα να τα ακούνε κάποιοι κάποιοι...ειμαι ιδεολογος,πατριωτης,δεξιος,ΤΙΜΙΟΣ Μισθωτος
Για κομμουνιστες και παλι καλα να λες λιγα εκαναν,συνηθως αφηνουν ερειπια πισω( οχι οτι δεν προσπαθησαν κ εδω)πότε;; Όταν έκαναν τον εθελοντικό φόρο για τους εφοπλιστές;
Ή όταν άνοιξαν τους ηλ. Πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας;
Η όταν άφησαν ένα μαξιλάρι 10 δις από την φορολόγηση των απλών ανθρώπων;
Θα έχει και ξενοδοχείο με ημιδιαμονή για ραντεβού με εκδιδόμενες;Πλέον εμείς οι αριστεροί θα αγοράσουμε κ τη Γυάρο κ Μακρόνησο κ θα τα κάνουμε hotel resort ώστε να συνεδριάζει η παγκόσμια κομμουνιστική νεολαια κ εσείς θα κοιτάτε από τη Λούτσα τα πενταστερα ξεμοδοχεία μας στα απέναντι
Ποιοι κουμουνιστες ρε αυτοί είναι πιο πλούσιοι και καποτάλες από τους νεοδημοκράτεςΓια κομμουνιστες και παλι καλα να λες λιγα εκαναν,συνηθως αφηνουν ερειπια πισω( οχι οτι δεν προσπαθησαν κ εδω)
Δεν εχω δει ποτε κομμουνιστη χωρις λεφταΠοιοι κουμουνιστες ρε αυτοί είναι πιο πλούσιοι και καποτάλες από τους νεοδημοκράτες![]()