Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 26.036
- Πόντοι
- 7.046
Δεν θα είναι τόσο "τυχερός" αυτός αν φυσικά θεωρείτε τύχη τέτοια αναμονή για εκτέλεση.ο φονιάς του λένον ακόμη μέσα είναι, 45 χρόνια μετά
O Nik14000 τραβελια και βαλε τον εφαγε τυπε....ειχε παει στη Γιουτα και δεν εβρισκε λειντιμποι και τη πληρωσε ο Καπταιν Κερκ!Τελικα ρε μαγκες τον εφαγε η CIA και το Ισραηλ;
ή απλα ενας τραβελογαμης ξυπνησε στραβα και την ειδε hitman;![]()
οι αμερικάνοι είναι από τους πιο ηλίθιους λαούςΤεραστια απωλεια για την ανθρωποτητα η δολοφονια ενος τυπου που ελεγε οτι αμα βιαστει μια γυναικα και μεινει εγκυος πρεπει να κραταει το παιδι γιατι ειναι δωρο Θεου,αμα μπω σε αεροπλανο και δω οτι ο πιλοτος ειναι μαυρος θα κανω τη προσευχη μου οτι ξερει να πεταει το αεροπλανο,οτι δεν εχει προβλημα να πεθαινουν καθε χρονο ανθρωποι απο πυροβολισμους αρκει να μην χασει το συνταγματικο του δικαιωμα να εχει οπλα και πολλα αλλα ρατσιστικα και φασιστικα διαμαντια.
Αλλος ενας κλασσικος Αμερικανος αμορφωτος ρατσιστης που εκανε περιουσια και καριερα το να εκμεταλλευεται τους φουλ ρατσιστες και αμορφωτους βλαχομπιλιδες και που στο τελος την εφαγε στο κωλο απο εναν ομοιο του.
ο τυπάς υποστήριζε ότι τα πανεπιστήμια είναι SCUM....ότι δεν χρειάζονται και ήθελε να απαγορεύσουν την ελεύθερη διακίνηση ιδεών επειδή έβγαιναν πολλοί αριστεροί από αυτά. Μιλάμε για ντουγάνι υψηλών προδιαγραφών....
Τύπε...δε θα κάτσω εδώ να φλεξάρω αν έχω περάσει από το πανεπιστήμιο...για την συγκεκριμένη συζήτηση μπορείς να θεωρήσεις ότι δεν έχω τελειώσει ούτε το Λύκειο.Μάλλον δεν έχεις περάσει ποτέ έξω από νηπιαγωγείο πόσο μάλλον από ίδρυμα ανώτερης εκπαίδευσης. Η σαπίλα στην κοινωνία μας ξεκινάει από εκεί και όχι από τον κάθε redneck που κοιτάζει μόνο τη δουλειά του.
Σου το έγραψα και χτες. Η Αριστερά έχει διαβρώσει τα πάντα. Εδώ στη χώρα μας δε γινόσουν πανεπιστημιακός αν δεν σε είχε γαμήσει ο Φλωράκης ή ο Ανδρέας. Πέρυσι στο Παρίσι εμφανίστηκε μια κάρχια για το αγώνισμα του breakdance και πήρε ΜΗΔΕΝ. Η κιουρία αυτή λοιπόν είναι καθηγήτρια σε πανεπιστήμιο της Αυστραλίας και δες με τι ασχολείται.
Κάποτε πήγαινες πανεπιστήμιο για να φύγεις από τα γίδια και την μιζέρια. Ήσουν του ΕΜΠ και σε σέβονταν. Έλεγες "έχω τελειώσει Ανωτάτη Εμπορική" και σιωπούσαν. Τώρα πας στο πανεπιστήμιο να διδαχτείς για το αν οι γυναίκες στη Hip-Hop μουσική είναι αόρατες;
Υπάρχουν δεκάδες αναφορές σε τέτοιες καταστάσεις.
Εδώ ένα πρόχειρο άρθρο για τη σχέση της σκλαβιάς με τα πανεπιστήμια. Κυριολεκτικά εξαφανίζουν κομμάτια της Ιστορίας επειδή δεν τους ταιριάζει στο αφήγημα.
Τι διαφορά έχουν από τους Ταλιμπάν που πριν μερικά χρόνια κατέστρεψαν τους Βούδες; Και ο Δίας ήταν γαμίκουλας. Γιατί δεν γκρεμίζουμε την Ολυμπία. Η Αθηνά ζηλιάρα και μετέτρεψε σε αράχνη την κοπέλα που την κέρδισε στο διαγωνισμό υφαντικής. Ας ισοπεδώσουμε τον Παρθενώνα γιατί δείχνει κακό παράδειγμα στα παιδιά.
Πες του ψεκα ρε οτι εχεις τελειωσει Ιατρικη σχολη Τιρανων να τον στειλεις αδιαβαστο!!!!Τύπε...δε θα κάτσω εδώ να φλεξάρω αν έχω περάσει από το πανεπιστήμιο...για την συγκεκριμένη συζήτηση μπορείς να θεωρήσεις ότι δεν έχω τελειώσει ούτε το Λύκειο.
Σπας μπάλες με την αριστερά που είναι το κόκκινο πανί σου και χάνεις το νόημα.
Φυσικά αν νομίζεις ότι ο κόσμος πρέπει να σε σέβεται στην ζωή επειδή πήρες ένα πτυχίο έχεις μεγαλύτερα θέματα.
Σαφώς και σήμερα τα πανεπιστήμια λειτουργούν ως μέσο προπαγάνδας της κάθε κυβέρνησης....αλλά δεν ψήνομαι να αλλάξω την προπαγάνδα των δημοκρατικών με την προπαγάνδα των ακροδεξιών...κατάλαβες??? Το πανεπιστήμιο που δεν έχω περάσει ούτε απέξω είναι χώρος ελεύθερων ιδεών και έκφρασης....ήρθε ο κάθε ηλίθιος "πατριώτης" να πει ότι ένας θεσμός που υπάρχει ως θεμέλιο του δυτικού πολιτισμού είναι άρχηστος.
Και δεν είναι ταλιμπάν αυτό....άσε ρε![]()
Πως γινεται η αριστερα να "εχει διαβρωσει τα παντα" οταν η δεξια κυβερναει την πλειοψηφια των μεταπολιτευτικων ετων; Πως γινεται η δεξια να μην εχει καταφερει να αναστρεψει τυχον λαθη της αριστερας, αν ειναι οντως πιο αξια απο εκεινην;Η Αριστερά έχει διαβρώσει τα πάντα.
έχω τελειώσει το tirana school of economics τώρα θα το φέρει ο κυριάκος και στην ΕλλάδαΠες του ψεκα ρε οτι εχεις τελειωσει Ιατρικη σχολη Τιρανων να τον στειλεις αδιαβαστο!!!!
ελα ρε, κοιτα που θα βγουμε και συμφοιτητες!έχω τελειώσει το tirana school of economics τώρα θα το φέρει ο κυριάκος και στην Ελλάδα![]()
Πως γινεται η αριστερα να "εχει διαβρωσει τα παντα" οταν η δεξια κυβερναει την πλειοψηφια των μεταπολιτευτικων ετων; Πως γινεται η δεξια να μην εχει καταφερει να αναστρεψει τυχον λαθη της αριστερας, αν ειναι οντως πιο αξια απο εκεινην;
Ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω...
Γιατι η δεξια ειναι φοβική για αυτο, δεν μπαίνει στην διαδικασία να αντιπαρατεθεί με τους αριστερούς και το μονο που κανει ειναι να τους αφήνει να εκτίθενται μόνοι τους.Πως γινεται η αριστερα να "εχει διαβρωσει τα παντα" οταν η δεξια κυβερναει την πλειοψηφια των μεταπολιτευτικων ετων; Πως γινεται η δεξια να μην εχει καταφερει να αναστρεψει τυχον λαθη της αριστερας, αν ειναι οντως πιο αξια απο εκεινην;
Ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω...
κάτι τέτοια έλεγαν και στο lord of the ringsελα ρε, κοιτα που θα βγουμε και συμφοιτητες!
τσα μπεν μπιθ κιρι μιρ;
τσαμπα οι ψηφοι των δεξιων τοτε. Ας διαλεγαν καλυτερο εκπροσωπο αφου αυτος ειναι χεστηςΓιατι η δεξια ειναι φοβική για αυτο, δεν μπαίνει στην διαδικασία να αντιπαρατεθεί με τους αριστερούς και το μονο που κανει ειναι να τους αφήνει να εκτίθενται μόνοι τους.
Εδω βγηκε ο ιδιος ο Μητσοτακης και ειπε σέβομαι και τιμώ τους αγώνες της Αριστεράς.