alekos1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2022
- Like
- 41
- Πόντοι
- 0
το στηθος τι μεγεθος ειναι?
Και δεν είναι αυτή και στα τρία;
Ακόμη νομίζεις είναι αυτή?Και δεν είναι αυτή και στα τρία;
Ρωτάς με δική σου βούληση η εκ μέρους της γιατί σε εβαλε αυτή;Ακόμη νομίζεις είναι αυτή?
Σου φαίνομαι σαν μέλος ότι με βάζουν τι να λέω?σ είπα η Αλεξία λογικά είναι στο Athens call girl..απλά μιλησες με σιγουριά όταν λες κάτι με σιγουριά υποτίθεται κ σαν έμπειρο μέλος μην εκτίθεσαι..καλά όχι ότι έχει σημασία λέμε τωραΡωτάς με δική σου βούληση η εκ μέρους της γιατί σε εβαλε αυτή;
Μεγάλο καημό έχεις για το τι υποστήριξα τυπε. Ε, ναι... μου φαίνεσαι για μέλος που το βαζουν οι πουτανες να γράφει ο,τι του λένε αυτές.Σου φαίνομαι σαν μέλος ότι με βάζουν τι να λέω?σ είπα η Αλεξία λογικά είναι στο Athens call girl..απλά μιλησες με σιγουριά όταν λες κάτι με σιγουριά υποτίθεται κ σαν έμπειρο μέλος μην εκτίθεσαι..καλά όχι ότι έχει σημασία λέμε τωρα
Μπορείς να μου στείλεις πμInbox αγάπες .θυμιστε μ λιγο που ποστάρω γιατί δεν το γνωρίζω
Ε τότε είσαι χαζόςΜεγάλο καημό έχεις για το τι υποστήριξα τυπε. Ε, ναι... μου φαίνεσαι για μέλος που το βαζουν οι πουτανες να γράφει ο,τι του λένε αυτές.
Ομορφιά θα δόσεις ένα σωστό τηλ γιατί αυτό δεν υπάρχει κάπουΠάντα βάζω προσωπάκι αγάπες δεν έχω πρόβλημα
Οπότε είσαι εσύ σε διάφορα και διαφορετικά προφιλ σε αγγελίες του κανεσεξ που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια;Πάντα βάζω προσωπάκι αγάπες δεν έχω πρόβλημα
Ωραία βυζγιαΆρτια κ ελληνίδα
Αυτό είναι το πρόβλημα.οι πιο γέροι θυμομαστεΠάντα βάζω προσωπάκι αγάπες δεν έχω πρόβλημα