Νέα

Εκσπερμάτωση στο στόμα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Btm79
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κοχύλι

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Like
682
Πόντοι
81
Μπουκωματα με fanda μπλε πριν και μετα….
εισαι ασφαλης εδω.
Διάβασα οτι η φάντα μπλε είναι για απλές ιώσεις.
Το ανθρακικό είναι αυτό που προσφέρει μεγάλη προστασία και θωρακίζει τον οργανισμό.
:dunno:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.246
Πόντοι
2.356
Διάβασα οτι η φάντα μπλε είναι για απλές ιώσεις.
Το ανθρακικό είναι αυτό που προσφέρει μεγάλη προστασία και θωρακίζει τον οργανισμό.
:dunno:
Δεν εχουν ολοκληρωθει οι κλινικες μελετες στα ερευνητικα μας κεντρα σε Αθηναϊκον, DownTown , Μεταξουργειο.
Μολις εχουν συγκεντρωθει τα αποτελεσματα θα κοινοποιηθουν εδω.

jik

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Κριτικές
28
Like
2.384
Πόντοι
2.411
Μια βολτα σε καμια σάουνα, καμια πιατσα η σε κανα τσοντοσινεμά,και θα βρεις δροσερά αγορια να σου κανουν ολα τα εμβολια στο κωλο πριν σου δώσουν πιπα.Αποφυγε λαθρομετανάστες, εχουν ασθενείες που στην Ευρωπη τις εχουμε μονο σε μουσειο.

Κοχύλι

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Like
682
Πόντοι
81
Δεν εχουν ολοκληρωθει οι κλινικες μελετες στα ερευνητικα μας κεντρα σε Αθηναϊκον, DownTown , Μεταξουργειο.
Μολις εχουν συγκεντρωθει τα αποτελεσματα θα κοινοποιηθουν εδω.
Με ενδιαφέρει να μάθω καθώς είμαι νέος στο σπορ !
Μην πάθω και κανένα ατύχημα...:confused:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.620
Πόντοι
2.636
Πολλοί αλλά και πολλές είναι που προτιμούν να κάνουν σεξουαλική επαφή χωρίς προφύλαξη. Ειδικά τη πίπα. Παλαιότερα είχα μια γκόμενα που όταν της είπα να κάνουμε με προφυλακτικό άρχισε τα "δεν με εμπιστεύεσαι" και άλλα τέτοια. Έτσι, εγώ, την έπεισα και κάναμε εξετάσεις φουλ σεξουαλικώς μεταδιδόμενων προκειμένου να κάνουμε σεξ χωρίς καπότα, και χωρίς εκσπερμάτιση μέσα ωστόσο... Μάλιστα μου ζήτησε να τη πηδήξω και τον κώλο ακάποτα και φυσικά το αρνήθηκα φοβούμενος παράσημα.

Δεν είναι επομένως μόνο στις ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές επαφές αυτό αλλά και στις ετεροφυλοφιλικές. Αυτό που θα πρότεινα στον φίλο νηματοθέτη και σε κάθε άνθρωπο είτε άνδρα είτε γυναίκα είναι να προτιμάει τις σταθερές σεξουαλικές επαφές με ένα άτομο και πάντα να ελέγχεται και πάντα να χρησιμοποιεί προφυλακτικό. Βέβαια στον κύκλο των gay αν πεις ότι θες πίπα με καπότα αυτοί ξενερώνουν, όλοι το κάνουν ακάποτα εκεί... που και αυτό είναι λίγο επικίνδυνο. Δεν συζητάμε για εκσπερμάτιση στο στόμα, αυτό όπως το είπαν παραπάνω πολύ σωστά οι φίλοι που απάντησαν είναι άκρως επικίνδυνο.
Εγώ, σε προσωπικό επίπεδο, όσους ξέρω που κάνουν ομοφυλοφιλικό σεξ το κάνουν με πολλούς συντρόφους επομένως καλό θα είναι ο νηματοθέτης να πάρει τα μέτρα τους γιατί ίσως να έχει πρόβλημα. Η μονογαμία και η εξέταση και η προφύλαξη πιστεύω μας σώζουν - βέβαια εκεί πάνω στη καύλα είναι δύσκολο κάποιος να τα ελέγχει όλα. Εκεί είναι το μεγάλο στοίχημα.

ANTIMETPO

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2025
Like
12
Πόντοι
0
πάντως παλιά όλες οι πόρνες έκαναν πίπα μόνο με προφυλακτικό στους οίκους

• Like
Αντιδράσεις: Btm79
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.076
Πόντοι
3.846
@paparotriftoulas την πρώτη ακάπ πίπα την έδωσε μια πανύψηλη φοράδα (1.90+ με τακούνια) στο πλέον κλειστό στούντιο Κεφαλληνίας 75 εποχές Ολυμπιάδας 2004. Κόστος 90Ε και φυσικά δεν έπαιζε τελείωμα στο στόμα, καθάριζε έντονα με αντισηπτικό μαντίλι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom