Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 126.061
οπότε έχεις ελπίδα για μελλοντικος γαμπρος !Τις ίδιες παραξενιές έχω κι εγώ.
θα σε έχω στα υπόψιν

οπότε έχεις ελπίδα για μελλοντικος γαμπρος !Τις ίδιες παραξενιές έχω κι εγώ.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ....Καλησπέρα Έλενα![]()
Καλησπερα κοριτσαρα μοναδικηπέρασα πολύ όμορφα στην συναντησή μας !
Αν μιλάω λίγο παραπάνω να με μαλώνετε !
Δεν το κάνω εσκεμμένα ούτε να κάνω καταχρηση του χρονου μας![]()
Ολοι μου λένε πως έχω αλλάξει προς το καλύτερο και δεν έχω παρά να συμφωνήσω μαζί τους!Καλησπερα κοριτσαρα μοναδικη
Μα για αυτο σε αγαπαμε επειδη εισαι ο εαυτος σου....και μπορουμε εμεις να αισθανομαστε ανετα μαζι σου απο το πρωτο κιολας ραντεβου.
Εκπεμπεις μια ζεστασια και θαλπωρη που μας κανει να νιωσουμε ευχαριστα.
Μην αλλαξεις ποτε...μα ποτε
![]()
Ωωωω τι τιμή!!!οπότε έχεις ελπίδα για μελλοντικος γαμπρος !
θα σε έχω στα υπόψιν
![]()
....δεν ξέρω αν με θέλειςΩωωω τι τιμή!!!
Δεν νομίζω να υπάρχει εδώ μέσα κάποιος που να μην σε θέλει!!!....δεν ξέρω αν με θέλεις![]()
Ε....ισως κανα 2...3 ισως υπαρχουν που να μην θελουν....λεω εγω τωρα..Δεν νομίζω να υπάρχει εδώ μέσα κάποιος που να μην σε θέλει!!!
Σίγουρα θα υπάρχουν και κάποιοι που δεν με θέλουνε!Δεν νομίζω να υπάρχει εδώ μέσα κάποιος που να μην σε θέλει!!!
Μια αλλαγη ακομη ισως ειναι πολυ τολμηρη.....αλλα ποτε δεν ξερεις....το μελί.....Ολοι μου λένε πως έχω αλλάξει προς το καλύτερο και δεν έχω παρά να συμφωνήσω μαζί τους!
πλεον πιο ηρεμη πιο γελαστή πιο συνειδητοποιημένη με τις καταστάσεις!
.....κάθε αλλαγή εμπεριέχει αβεβαιότητα το άγνωστο μπορεί να μας φοβίζει καθώς δεν μπορούμε να ελέγξουμε απόλυτα το αποτέλεσμα!
Η αλλαγή απαιτεί αποδοχή ότι κάποια πράγματα τα αφήνουμε στο παρελθον !
Υ.Γ... η ζέστασιά που νιώθετε δεν οφείλεται μόνο σε μένα αλλά και σε εσάς.... ότι παίρνεις δίνεις σε αυτή τη ζωή...![]()
....κι άλλη αλλαγή αφού κούρεψα και το μαλλι ???Μια αλλαγη ακομη ισως ειναι πολυ τολμηρη.....αλλα ποτε δεν ξερεις....το μελί.....![]()
Που σου παει παρα παρα παρα πολυ.......κι άλλη αλλαγή αφού κούρεψα και το μαλλι ???
λουλουδάκι .....Που σου παει παρα παρα παρα πολυ...![]()
λουλουδάκι .....![]()
καθολου παραξενιεσ δεν ειναι,αντυθετωσ ειναι πολυ σωστα και συμφωνουμε και σ αυτο.ειδηκα στην καθαριοτητα τησ οποιασ ειμαι και εγω φανατηκοσ οπαδοσΗ καθαριότητα και η τάξη είναι μία από τις παραξενιές μου
Τελικά δεν αλλάζει ο άνθρωπος όσα χρόνια κι αν περάσουν !
![]()
Παρα πολυ σωστά!