blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 27.811
- Πόντοι
- 28.716
Τα θήλεα δεν με πλησιάζουν, παιδί μου...Και δω εσφιξες θειο;
Τα θήλεα δεν με πλησιάζουν, παιδί μου...Και δω εσφιξες θειο;
Γι αυτο τα πλησιαζεις εσυ, αχαστοΤα θήλεα δεν με πλησιάζουν, παιδί μου...
Όταν ο Μωάμεθ δεν πάει στο βουνό ...Γι αυτο τα πλησιαζεις εσυ, αχαστο![]()
Ετσι ρε θειο-ΒΟΥΝΟΌταν ο Μωάμεθ δεν πάει στο βουνό ...
Είδα το επιφώνημα έκπληξης της Οικοδέσποινας και οφείλω να απαντήσω.Και δω εσφιξες θειο;
Με μεγάλη μου χαρά να συναντηθούμε Αγαπητέ ΚΥΡΙΕ .....Είδα το επιφώνημα έκπληξης της Οικοδέσποινας και οφείλω να απαντήσω.
Όχι. Αλλώς η κυρία θα το ήξερε.
Κάποια στιγμή θα την συναντήσω αλλά η ίδια θα το μάθει μετά την λήξη της συνεύρεσης, όταν της πω ποιο είναι το νικ μου ....
Επί του παρόντος της αφιερώνω μία ελαιογραφία μου...
![]()
Sealed and promised with a kiss, Ma'am!Με μεγάλη μου χαρά να συναντηθούμε Αγαπητέ ΚΥΡΙΕ .....![]()
Εγω επραξα σοφως και δεν έμαθε το νικνειμ μου μη γινω ρεζιλι των σκυλιωνεΕίδα το επιφώνημα έκπληξης της Οικοδέσποινας και οφείλω να απαντήσω.
Όχι. Αλλώς η κυρία θα το ήξερε.
Κάποια στιγμή θα την συναντήσω αλλά η ίδια θα το μάθει μετά την λήξη της συνεύρεσης, όταν της πω ποιο είναι το νικ μου ....
Επί του παρόντος της αφιερώνω μία ελαιογραφία μου...
![]()
Τι αλλου ειδους βιτσια εχετε περαν τουτου;Με μεγάλη μου χαρά να συναντηθούμε Αγαπητέ ΚΥΡΙΕ .....![]()
Σε καμία δεν γινόμαστε ρεζίλι. Πιστέψτε με... Είναι πολύ έμπειρες και μεγαλόκαρδες γυναίκες. Όχι ότι σας πίστεψα βέβαια...Εγω επραξα σοφως και δεν έμαθε το νικνειμ μου μη γινω ρεζιλι των σκυλιωνε![]()
Όντως. Απαιτεί αυταπάρνηση, υπομονή, καρτερία και αυτοθυσία για μία γυναίκα να συνευρεθεί μαζί μου!Εγω επραξα σοφως και δεν έμαθε το νικνειμ μου μη γινω ρεζιλι των σκυλιωνε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι αλλου ειδους βιτσια εχετε περαν τουτου;
.....βίτσια δεν έχω μόνο παραξενιές όσο μεγαλώνω !Εγω επραξα σοφως και δεν έμαθε το νικνειμ μου μη γινω ρεζιλι των σκυλιωνε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι αλλου ειδους βιτσια εχετε περαν τουτου;
Παραξενιές;;;.....βίτσια δεν έχω μόνο παραξενιές όσο μεγαλώνω !
Φαντασθειτε τοτε ποσες παραξενιες μπορει να κουβαλαμε εμεις και ειδικα ο θειος μου ο αιωνοβιος.....βίτσια δεν έχω μόνο παραξενιές όσο μεγαλώνω !
Δεν είμαι θείος σας, κύριε!Φαντασθειτε τοτε ποσες παραξενιες μπορει να κουβαλαμε εμεις και ειδικα ο θειος μου ο αιωνοβιος![]()
Φυσικα να συμπληρωσω πως η κυρια ειναι ΚΥΡΙΑ με ολα κεφαλαια, γλυκυτατη, ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ και ακρως περιποιητικη και επι του αγωνως μεταμορφωνεται!Σε καμία δεν γινόμαστε ρεζίλι. Πιστέψτε με... Είναι πολύ έμπειρες και μεγαλόκαρδες γυναίκες. Όχι ότι σας πίστεψα βέβαια...
Σε κάθε περίπτωση παρακολουθώ τις αναρτήσεις της κας. Έλενας. Όσο προλαβαίνω. Είναι καλός Άνθρωπος!
Όντως. Απαιτεί αυταπάρνηση, υπομονή, καρτερία και αυτοθυσία για μία γυναίκα να συνευρεθεί μαζί μου!
Η ηλικία είναι ζήτημα συναισθήματος όχι ετών άλλωστε η δημιουργία δεν έχει ηλικία !Παραξενιές;;;
Μήπως γινόμαστε πιο επιλεκτικοί καθώς μεγαλώνουμε; Και αυτό δε νομίζω ότι είναι κακό.
.......και πολύ ομιλητικήΦυσικα να συμπληρωσω πως η κυρια ειναι ΚΥΡΙΑ με ολα κεφαλαια, γλυκυτατη, ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ και ακρως περιποιητικη και επι του αγωνως μεταμορφωνεται!
Υπομονετική ... με την έννοια της ανεκτικότητας και της κατανόησης. Με την έννοια της συμπάθειας, της διακριτικότητας και της ευγένειας.Η ηλικία είναι ζήτημα συναισθήματος όχι ετών άλλωστε η δημιουργία δεν έχει ηλικία !
ΥΓ....έχω αλλάξει αρκετά το τελευταιο διάστημα εχώ γίνει πιο υπομονετική και πιο επιλεκτική !
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΜΟΡΦΑ ....![]()
Μαγικό ....Κυρία, αν έχετε χρόνο και όρεξη, βάλτε να παίζει το παρακάτω εκεί που βρίσκεστε ...!