blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 27.811
- Πόντοι
- 28.716
Thank you ma'am!Μαγικό ....
Σε ταξιδευει στον χρόνο !
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .....![]()

Thank you ma'am!Μαγικό ....
Σε ταξιδευει στον χρόνο !
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .....![]()
Κοιτάξτε, κύριε.Φυσικα να συμπληρωσω πως η κυρια ειναι ΚΥΡΙΑ με ολα κεφαλαια, γλυκυτατη, ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ και ακρως περιποιητικη και επι του αγωνως μεταμορφωνεται!
Με μεγάλη μου λύπη πρεπεί να αποχωρίσω από το νημα μου με καλεί το καθήκον !
χάρηκα πάρα πολύ που ήρθατε στην παρέα μας αν και μας επισκέπτεστε σπάνια !
Να ξέρετε αυτή η παρέα είναι η ομορφότερη με τα καλύτερα παιδιά του σαιτ !
ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ ...![]()
Που να δεις τι τράβηξε με μένα.....αφού δεν μας έδιωξαν από το ξενοδοχείο μεταμεσονυχτια.....χαχαχαΣε καμία δεν γινόμαστε ρεζίλι. Πιστέψτε με... Είναι πολύ έμπειρες και μεγαλόκαρδες γυναίκες. Όχι ότι σας πίστεψα βέβαια...
Σε κάθε περίπτωση παρακολουθώ τις αναρτήσεις της κας. Έλενας. Όσο προλαβαίνω. Είναι καλός Άνθρωπος!
Όντως. Απαιτεί αυταπάρνηση, υπομονή, καρτερία και αυτοθυσία για μία γυναίκα να συνευρεθεί μαζί μου!
Τελικά είναι ωραίο να τα βγάζουμε από μέσα μας.Που να δεις τι τράβηξε με μένα.....αφού δεν μας έδιωξαν από το ξενοδοχείο μεταμεσονυχτια.....χαχαχα
Η Έλενα είναι η χαρά της ζωής....μπορείς να μιλήσεις άνετα για οτιδήποτε....και να γουτσου γουτσου παντού με όλους τους τρόπους με τρυφερότητα....Τελικά είναι ωραίο να τα βγάζουμε από μέσα μας.
Να παραδεχόμαστε τις ατέλειές μας, τις ελπίδες μας, τα όνειρά μας και πάνω από όλα να ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ τον εαυτό μας!
Καί χράτσα χρούτσα με την τεχνητή οδοντοστοιχία σας κάτι θα καταφέρετε ...Τελικά είναι ωραίο να τα βγάζουμε από μέσα μας.
Να παραδεχόμαστε τις ατέλειές μας, τις ελπίδες μας, τα όνειρά μας και πάνω από όλα να ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ τον εαυτό μας!
Δεν έχω τεχνητή οδοντοστοιχία, κύριε.Καί χράτσα χρούτσα με την τεχνητή οδοντοστοιχία σας κάτι θα καταφέρετε ...
Φεύ είς την συνάντηση..
Αδημονώ για τα καλύτερα κυρίε blizardeye !!
Μόνο για πασατεμπο μπορείτε να την πάτεΔεν έχω τεχνητή οδοντοστοιχία, κύριε.
Ο ΟΓΑ δεν δικαιολογεί τέτοια δαπάνη.
Τετράκις φευ!
Την κα. Έλενα;;;;Μόνο για πασατεμπο μπορείτε να την πάτε
Στην πλατεία του χωριού
Μπορείτε να μείνετε όσο θέλετε όταν έχω χρόνο θα σας κάνω και εγώ παρεα.....Την κα. Έλενα;;;;
Όχι. Μπορώ αρκετά περισσότερα από αυτά αλλά γυρίσουμε στο δικό μας νήμα για να μη σπαμάρουμε εδώ μέσα.
εσι ...εσύ ..εσύ ...είσαι πολύ ζωηρός !Που να δεις τι τράβηξε με μένα.....αφού δεν μας έδιωξαν από το ξενοδοχείο μεταμεσονυχτια.....χαχαχα
Ομιλητική με ουσία όμως, γι΄ αυτό και στην συνάντησή μας δεν μου έκανε καρδιά να πάμε σε δεύτερο γύρο!!!.......και πολύ ομιλητική![]()
πέρασα πολύ όμορφα στην συναντησή μας !Ομιλητική με ουσία όμως, γι΄ αυτό και στην συνάντησή μας δεν μου έκανε καρδιά να πάμε σε δεύτερο γύρο!!!
Σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα ότι ήθελες να καταχραστείς τον χρόνο μας. Αντίθετα απόλαυσα την κουβέντα μας και συμμετείχα κι εγώ. Επίσης είσαι τόσο γλυκιά, που δεν μας κάνει καρδιά να σε μαλώσουμε!!!πέρασα πολύ όμορφα στην συναντησή μας !
Αν μιλάω λίγο παραπάνω να με μαλώνετε !
Δεν το κάνω εσκεμμένα ούτε να κάνω καταχρηση του χρονου μας![]()
Η καθαριότητα και η τάξη είναι μία από τις παραξενιές μουΕπίσης εντυπωσιάστηκα με την νοικοκυροσύνη σου!!! Τυχερός αυτός που θα σε πάρει.
Γι΄ αυτό μάλλον υπάρχουν τόσοι πρόθυμοι μνηστήρες.![]()
Τις ίδιες παραξενιές έχω κι εγώ.Η καθαριότητα και η τάξη είναι μία από τις παραξενιές μου
Τελικά δεν αλλάζει ο άνθρωπος όσα χρόνια κι αν περάσουν !
![]()