Spiros_73
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 46.270
- Πόντοι
- 5.956
Δεν θέλει να αποκαλυφθεί, την επόμενη λέει δεν θα με αφήσει "ήσυχη "!ποιος σου σκισε ετσι το κωλαρακι σου να μας πει πως ηταν η αισθηση;
Ηρεμα ρε μαν είπαμε μη βριζεις.
Πολυ καλό, ακόμη καλυτερο αν ακουγόταν η καυλα που ένιωθες....Καλημέρα σε όλους !!!
Που προσποιείται οτι νιώθει... Μην τρελαθούμε κιόλας....Πολυ καλό, ακόμη καλυτερο αν ακουγόταν η καυλα που ένιωθες....
Δεν ειναι απόλυτο, αν ερθει σε οργασμό θα το κρύψει? Ολα μπορούν να συμβούν, ανάλογα την διάθεση και την χημεία που βγαίνει..Που προσποιείται οτι νιώθει... Μην τρελαθούμε κιόλας....
Δεν βλέπεις τι γίνεται εδώ ρε μαν και βρέχει κιόλας να πούμεΗρεμα ρε μαν είπαμε μη βριζεις.
Nαι της πουτανας το καγκελοΔεν βλέπεις τι γίνεται εδώ ρε μαν και βρέχει κιόλας να πούμε![]()
Όσοι με έχουν συναντήσει ξερουν πολύ καλά αν νιώθω η οχι και πως το κάνω,ΠΟΤΕ ψεύτικες κραυγές και μαλακιες! Τι να μην νιώθω δηλαδή πράγμα που έχω μέσα μου; θα ξεχάσουμε κ αυτά που ξέρουμε εδώ μέσαΠου προσποιείται οτι νιώθει... Μην τρελαθούμε κιόλας....
Εντάξει μωρέ και εσύ , υπάρχουν και κάποιοι που είναι λίγο μελάτοιΌσοι με έχουν συναντήσει ξερουν πολύ καλά αν νιώθω η οχι και πως το κάνω,ΠΟΤΕ ψεύτικες κραυγές και μαλακιες! Τι να μην νιώθω δηλαδή πράγμα που έχω μέσα μου; θα ξεχάσουμε κ αυτά που ξέρουμε εδώ μέσα![]()
Και τι α καν'σΕντάξει μωρέ και εσύ , υπάρχουν και κάποιοι που είναι λίγο μελάτοι
![]()
![]()
Στα μέλια θες να πεις! Γιατι με το κορίτσι εδω ολα τούρμπο ειναι...Εντάξει μωρέ και εσύ , υπάρχουν και κάποιοι που είναι λίγο μελάτοι
![]()
![]()
Μπουστηδες μαν?Εντάξει μωρέ και εσύ , υπάρχουν και κάποιοι που είναι λίγο μελάτοι
![]()
![]()
Και τι α καν'σ![]()
Πάλι vrizeisΜπουστηδες μαν?![]()
Οχι μαν εσυ ειπες![]()
![]()
Πάλι vrizeis![]()
Τώρα πάω στον καρδιολόγο μου, αμάν!!!
....α κατσ΄α μαλων΄ς ?Και τι α καν'σ![]()