Sexypistol
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.426
- Πόντοι
- 1.056
Τι πάτος ειναι αυτός
Τι πάτος ειναι αυτός
Τώρα πάω στον καρδιολόγο μου, αμάν!!!
Oχι μαν τι κωλαρα ειναι αυτή.Τι πάτος ειναι αυτός![]()
....δεν ενδεικνυται για περιπτωσεις καρδιοπαθειας ή εγκεφαλικουνα έρθω ντυμένη νοσοκόμα;λένε ότι νιώθεις ασφάλεια όταν γύρω έχει γιατρούς κλπ και ηρεμείς έτσι.
![]()
![]()
Πάλι vrizeis![]()
Πωωωωω ρε πουστη μου
Ειναι , αλλα ακούγεται πιο κομψά έτσι οπως ειπα ... Υγ για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε....Oχι μαν τι κωλαρα ειναι αυτή.
" ωωωω μπωωωωω"....δεν ενδεικνυται για περιπτωσεις καρδιοπαθειας ή εγκεφαλικου![]()
Κωλόκαιρος αδέρφιαΠωωωωω ρε πουστη μουκόλαση
Κωλοκατασταση.........κωλοχανειο το κανατε με τις κωλοσυζητησεις σας κωλοπαιδα![]()
Αυτό είπα και χωρίς παρεξήγηση. Προφανώς αν νιώθεις κάποια διέγερση και θα εκφραστείς. Πάντως είναι δύσκολο πάντα να την νοιώθεις.... Αυτό είπα και τίποτα άλλο προσβλητικό ή μειωτικό....Όσοι με έχουν συναντήσει ξερουν πολύ καλά αν νιώθω η οχι και πως το κάνω,ΠΟΤΕ ψεύτικες κραυγές και μαλακιες! Τι να μην νιώθω δηλαδή πράγμα που έχω μέσα μου; θα ξεχάσουμε κ αυτά που ξέρουμε εδώ μέσα![]()
Φάνηκε ετσι από το πόσο απότομα σχολίασες και αυτό που αποτυπώθηκε...δεν είσαι εγώ για να ξέρεις,ο καθ ένας το νιώθει διαφορετικά, προσωπικά ΠΑΝΤΑ νιώθω διέγερση στο συγκεκριμένο σημείοΑυτό είπα και χωρίς παρεξήγηση. Προφανώς αν νιώθεις κάποια διέγερση και θα εκφραστείς. Πάντως είναι δύσκολο πάντα να την νοιώθεις.... Αυτό είπα και τίποτα άλλο προσβλητικό ή μειωτικό....
Συγκεκριμένα την εικόνα που έχεις στο προφ σου άνετα, εφόσον επανέρχεται στο φυσιολογικό!(λόγω ελαστικότητας)@Lady Alexia αλεξια κάνεις και gape?![]()
OK, το τι νοιώθεις ,εσύ το ξέρεις και κανείς άλλος. Sorry αν κάτι σε ενόχλησε..Φάνηκε ετσι από το πόσο απότομα σχολίασες και αυτό που αποτυπώθηκε...δεν είσαι εγώ για να ξέρεις,ο καθ ένας το νιώθει διαφορετικά, προσωπικά ΠΑΝΤΑ νιώθω διέγερση στο συγκεκριμένο σημείο![]()