Νέα

Μασάζ σε Πάτρα/Πύργο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

toshio

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2025
Like
7
Πόντοι
0
μια γενικοτερη ενημερωση παρακαλω

Ekimus

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
276
Πόντοι
20
Εμένα με εξιτάρε που είχε κάποιες ελλεινιδες χοντρές βέβαια, είχαμε βαρεθεί τα μοντελοειδη αδύνατα στα τσαρδια και η χοντρή ελλεινιδα έκανε τη διαφορά εκεί πέρα ότι σου έλεγαν βγάζω μπλούζα συν 20 στο παίζω αλλά συν 20 κα δεις γυμνή αλλά συν 40 είχαν γίνει κανονικά τζουκ μποξ εκεί πανω συν ότι έκαναν μπαμ οτι ήταν παράνομο
Πρέπει η χαζούλα η άρια να τους καίει κάθε φορά όταν έρχεται αυτή μετά κλείνει
Έχω ακούσει για την Άρια γενικά σχόλια αλλά δεν έχω καταλάβει τι έκανε ακριβώς. Εγω που ειχα περασει στις αρχες την πρωτη φορα που είχε ερθει μαζι της, ξενερωσα γιατι δεν εβαζε γλώσσα μέσα της και το επαιζε θύμα για τα άσχημα σκηνικά στην ζωή της. Χάλαγε την ατμόσφαιρα εν ολίγης. Απλά δεν ξαναπήγα μαζί της.

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
273
Πόντοι
21
Αυτές τις ανεξάρτητες μασατζουδες να κρατάτε μικρό καλάθι,έχουν βγει όλες στο κλαρί να βγάλουν κάνα φράγκο οπότε μη περιμένετε πολλά.

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.884
Πόντοι
456
Ελα ρε σεις κυκλοφορεί το ουγγρικό μουνι η αγνή και σεις ασχολείστε με τις ανθυπομετριες????

Al Petsiklan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
8
Like
292
Πόντοι
1
Αν λες την Αγνη Μασαζ, αυτη ειναι μονιμα στην Αθηνα και αποσο ξερω, δε σηκωνει τηλεφωνο ευκολα!

Rooof

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Κριτικές
7
Like
2.264
Πόντοι
721
Πολύ ψοφια πράγματα στην Πάτρα παίδες.... Το luxury συνεχίζει να λειτουργεί;

PARTIZAN

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
307
Πόντοι
21
Οχι απλα γιαγια ,μιλαμε για κολογρια ,ερχεται και Λαρισα μαζι με μια αλλη φαλαινα (120 κιλα και βαλε ) και πραγματικά αναρωτιέμαι ποιος μαλακας παει και σκαει 70 ευρω ,τοσα ζηταει στη Λαρισα ,για του τραβηξει μια μαλακια η κολογρια !!! Καλα για αυτους που πληρωνουν για να γαμησουν τον «Μόμπι Ντικ» δεν εχω λογια .... ηρωες !!!!

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
510
Πόντοι
81
Οχι απλα γιαγια ,μιλαμε για κολογρια ,ερχεται και Λαρισα μαζι με μια αλλη φαλαινα (120 κιλα και βαλε ) και πραγματικά αναρωτιέμαι ποιος μαλακας παει και σκαει 70 ευρω ,τοσα ζηταει στη Λαρισα ,για του τραβηξει μια μαλακια η κολογρια !!! Καλα για αυτους που πληρωνουν για να γαμησουν τον «Μόμπι Ντικ» δεν εχω λογια .... ηρωες !!!!
συμφωνω απολυτα.. και η γιαγια το παιζει και δυσκολη ..αχαχαχαχαχχαχ

Al Petsiklan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
8
Like
292
Πόντοι
1
Αν ειναι οντως Πατρα, θα ηθελα κι εγω το τηλεφωνο ή την αγγελια της!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom