You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχω ακούσει για την Άρια γενικά σχόλια αλλά δεν έχω καταλάβει τι έκανε ακριβώς. Εγω που ειχα περασει στις αρχες την πρωτη φορα που είχε ερθει μαζι της, ξενερωσα γιατι δεν εβαζε γλώσσα μέσα της και το επαιζε θύμα για τα άσχημα σκηνικά στην ζωή της. Χάλαγε την ατμόσφαιρα εν ολίγης. Απλά δεν ξαναπήγα μαζί της.Εμένα με εξιτάρε που είχε κάποιες ελλεινιδες χοντρές βέβαια, είχαμε βαρεθεί τα μοντελοειδη αδύνατα στα τσαρδια και η χοντρή ελλεινιδα έκανε τη διαφορά εκεί πέρα ότι σου έλεγαν βγάζω μπλούζα συν 20 στο παίζω αλλά συν 20 κα δεις γυμνή αλλά συν 40 είχαν γίνει κανονικά τζουκ μποξ εκεί πανω συν ότι έκαναν μπαμ οτι ήταν παράνομο
Πρέπει η χαζούλα η άρια να τους καίει κάθε φορά όταν έρχεται αυτή μετά κλείνει
εχει παρει κανεις τζωρτζινα απο πατρα για μασαζ?ασ΄τα να πάνε μεγάλε, το απόλυτο τπτ!! κάτι πηρε το αυτί μου για το μασάζ του florida bay hotel αλλά τπτ σίγουρο
Για εδω ξερουμε τιποτα? αν ειναι εστω μια χαρα θα την κανω χρυση,Δεν ειμαι επαγγελματιας
Salamounas
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2025
- Like
- 273
- Πόντοι
- 21
Αυτές τις ανεξάρτητες μασατζουδες να κρατάτε μικρό καλάθι,έχουν βγει όλες στο κλαρί να βγάλουν κάνα φράγκο οπότε μη περιμένετε πολλά.
Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 2.884
- Πόντοι
- 456
Ελα ρε σεις κυκλοφορεί το ουγγρικό μουνι η αγνή και σεις ασχολείστε με τις ανθυπομετριες????
Kaulaman19
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2023
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Ποια λες φιλε?Ελα ρε σεις κυκλοφορεί το ουγγρικό μουνι η αγνή και σεις ασχολείστε με τις ανθυπομετριες????
Al Petsiklan
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 292
- Πόντοι
- 1
Αν λες την Αγνη Μασαζ, αυτη ειναι μονιμα στην Αθηνα και αποσο ξερω, δε σηκωνει τηλεφωνο ευκολα!
μην κανεις το λαθος αδερφεΓια εδω ξερουμε τιποτα? αν ειναι εστω μια χαρα θα την κανω χρυση,Δεν ειμαι επαγγελματιας
Mixalis386
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2025
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Nai την προηγουμενη εβδομαδα τουλαχιστον που πηγαΠολύ ψοφια πράγματα στην Πάτρα παίδες.... Το luxury συνεχίζει να λειτουργεί;
Ποιες είχε;Nai την προηγουμενη εβδομαδα τουλαχιστον που πηγα
PARTIZAN
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2007
- Like
- 307
- Πόντοι
- 21
Οχι απλα γιαγια ,μιλαμε για κολογρια ,ερχεται και Λαρισα μαζι με μια αλλη φαλαινα (120 κιλα και βαλε ) και πραγματικά αναρωτιέμαι ποιος μαλακας παει και σκαει 70 ευρω ,τοσα ζηταει στη Λαρισα ,για του τραβηξει μια μαλακια η κολογρια !!! Καλα για αυτους που πληρωνουν για να γαμησουν τον «Μόμπι Ντικ» δεν εχω λογια .... ηρωες !!!!ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΤΡΑ
Εδω ξερουμε τιποτα αξιζει?
συμφωνω απολυτα.. και η γιαγια το παιζει και δυσκολη ..αχαχαχαχαχχαχΟχι απλα γιαγια ,μιλαμε για κολογρια ,ερχεται και Λαρισα μαζι με μια αλλη φαλαινα (120 κιλα και βαλε ) και πραγματικά αναρωτιέμαι ποιος μαλακας παει και σκαει 70 ευρω ,τοσα ζηταει στη Λαρισα ,για του τραβηξει μια μαλακια η κολογρια !!! Καλα για αυτους που πληρωνουν για να γαμησουν τον «Μόμπι Ντικ» δεν εχω λογια .... ηρωες !!!!
Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 2.884
- Πόντοι
- 456
Ειναι ΠάτραΑν λες την Αγνη Μασαζ, αυτη ειναι μονιμα στην Αθηνα και αποσο ξερω, δε σηκωνει τηλεφωνο ευκολα!
Κάποιο στοιχειο; Λινκ;Ειναι Πάτρα
Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 2.884
- Πόντοι
- 456
Δεν ξέρω εάν εχει αγγελία....εγω της έστειλα viber και μου απάντησε ότι είναι Πάτρα τώρα πιαΚάποιο στοιχειο; Λινκ;
καλησπερα φιλε μου... που εχει ανεβασει αγγελια? δε μπορω να την βρωΕιναι Πάτρα
Αν θες στείλε μου το τηλέφωνοΔεν ξέρω εάν εχει αγγελία....εγω της έστειλα viber και μου απάντησε ότι είναι Πάτρα τώρα πια
Al Petsiklan
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 292
- Πόντοι
- 1
Αν ειναι οντως Πατρα, θα ηθελα κι εγω το τηλεφωνο ή την αγγελια της!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 200
- Εμφανίσεις
- 53K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις