Jagerbull13
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2023
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα. Ποια είναι αυτή δώσει πληροφορίες αν μπορείςΌχι έμενε εδώ αυτή που αναφέρεις πάει μόνο Μυτιλήνη και Σάμο και τελευταία έχει χαθεί
Καλημέρα. Ποια είναι αυτή δώσει πληροφορίες αν μπορείςΌχι έμενε εδώ αυτή που αναφέρεις πάει μόνο Μυτιλήνη και Σάμο και τελευταία έχει χαθεί
Που εργάζεται αυτή;;καλησπέρα σε όλους , νέο μέλος εδώ , έχει κανένας πρόσφατη εμπειρία μασαζ με vicky?
είναι στο Ψαροφάι όπως μου είπε στο fb που μου απάντησεΠου εργάζεται αυτή;;
Στείλε μου μήνυμαΠαιδιά αν κάποια κοπέλα στο luxury κάνει κάτι παραπάνω με παραπάνω δωράκι παρακαλω στείλτε μου μήνυμα... Εχω ανταλλαγή με ινστα Νατάσας.... Η κοπέλα είναι μουναρα... Εχω και ινστα Ειρήνης... Πολυ μουναρος και απο κοντά και τέλειες βυζαρες
δε γινετε γιατι εισαι νεο μελος και δεν εμφανιζει τα μνμΣτείλε μου μήνυμα
πως τη βρισκουμε?είναι στο Ψαροφάι όπως μου είπε στο fb που μου απάντησε
Στείλε το τηλ: τηςκαλησπέρα σε όλους , νέο μέλος εδώ , έχει κανένας πρόσφατη εμπειρία μασαζ με vicky?
Σου είπε πρόγραμμα; Κάνει μόνο μασαζ ή έχει και έξτρα;είναι στο Ψαροφάι όπως μου είπε στο fb που μου απάντησε
Λίγο γεμάτουλα..σου κάνει.. και μετά σου ζητάει έξτρα για χέρι κλπ κάνα 80νμζ
Αν εννοείς την Άννα ήταν μια πιτσιρίκα Ρουμάνα έχει χαθεί τα τελευταία χρόνια έμενε μόνιμα Πάτρα έχω γράψει παραπάνω, η άλλη μάλλον Χριστίνα δεν ε.μφανιζεται πλέον βλέπω αγγελίες αραιά και που στην Μυτιλήνη και Σαμο όταν ερχόταν έκανε μασάζ με στοματικό .,.,Καλημέρα. Ποια είναι αυτή δώσει πληροφορίες αν μπορείς
Τσεκαρε τα μηνύματακαλησπέρα σε όλους , νέο μέλος εδώ , έχει κανένας πρόσφατη εμπειρία μασαζ με vicky?
Κρύβονται φίλε,μάλλον ξανά έπεσε έλεγχος και ούτε σοσιαλ ανεβάζουν ούτε και ανοιγουν όταν χτυπάς το κουδούνι,άλλοι λένε ανοίγουν έχω να πάω 5 μήνεςΤο luxury τι γινεται οποιος γνωριζει να στειλει pm
Εμένα με εξιτάρε που είχε κάποιες ελλεινιδες χοντρές βέβαια, είχαμε βαρεθεί τα μοντελοειδη αδύνατα στα τσαρδια και η χοντρή ελλεινιδα έκανε τη διαφορά εκεί πέρα ότι σου έλεγαν βγάζω μπλούζα συν 20 στο παίζω αλλά συν 20 κα δεις γυμνή αλλά συν 40 είχαν γίνει κανονικά τζουκ μποξ εκεί πανω συν ότι έκαναν μπαμ οτι ήταν παράνομοκαλησπερα στην παρεα... εχει καποιος ενημερωση για Louxury? εχω να πατησω 6 μηνες... για μενα μακαρι να το κλεισανε το μπουρδελο βεβαια γιατι την ειχαν ψωνησει ολες εκει μεσα και το επαιζαν ιστορια και ζητουσαν αστρονομικα ποσα για να βγαλουν μονο τη μπλουζα τους... βεβαια υπαρχουν ατομα που χαλασαν την πιατσα και σκαγανε 200 ευρω για να τους παιξουν μια μαλακια.. οτι να ναι με τους αγαπουληδες... τους εχω αφησει απο τοτε που ανοιξαν πανω απο 2000 και στο τηλ μου το παιζε η αλλη ιστορια του στυλ τι το περασατε εδω κυριε εμεις ειμαστε σοβαρο γραφειο... το μπουρδελο εγινε σοβαρο γραφειο ειπε η πατσαβουρα... οτι να ναι... μαυρο να πεινασουν και θα δεις για ποτε θα ανοιξουν οι υπηρεσιες! δε φανταζεστε τι γινετε στην Αθηνα με τα αντιστοιχα μαγαζια...οποιος παει Αθηνα και δοκιμασει δεν ξαναπαταει στης Πατρας