Νέα

Μασάζ σε Πάτρα/Πύργο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Al Petsiklan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
8
Like
294
Πόντοι
1
Πως τη βρισκουμε τη Βικυ? Εχει καπου αγγελια?

billlakos23

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2023
Like
105
Πόντοι
0
Παιδιά αν κάποια κοπέλα στο luxury κάνει κάτι παραπάνω με παραπάνω δωράκι παρακαλω στείλτε μου μήνυμα... Εχω ανταλλαγή με ινστα Νατάσας.... Η κοπέλα είναι μουναρα... Εχω και ινστα Ειρήνης... Πολυ μουναρος και απο κοντά και τέλειες βυζαρες
Στείλε μου μήνυμα

nikolas geragotis

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
0
Καλημέρα. Ποια είναι αυτή δώσει πληροφορίες αν μπορείς
Αν εννοείς την Άννα ήταν μια πιτσιρίκα Ρουμάνα έχει χαθεί τα τελευταία χρόνια έμενε μόνιμα Πάτρα έχω γράψει παραπάνω, η άλλη μάλλον Χριστίνα δεν ε.μφανιζεται πλέον βλέπω αγγελίες αραιά και που στην Μυτιλήνη και Σαμο όταν ερχόταν έκανε μασάζ με στοματικό .,.,

mpaoulos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2024
Like
71
Πόντοι
0
ψηνεται κανεις να παμε μαζι καταδρομικη για διπλη μαλακια?

panosglob

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
20
Πόντοι
0
Πείτε μου και εμένα αν έχει κάποιος την διάθεση ποια είναι η Βίκυ. Και αν υπάρχει και feedback! Ευχαριστώ!

Petranik7

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2025
Like
45
Πόντοι
0
Ποια είναι τελικά αυτή η Βίκυ ρε παίδες;που την βρίσκουμε;

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
273
Πόντοι
21
Το luxury τι γινεται οποιος γνωριζει να στειλει pm
Κρύβονται φίλε,μάλλον ξανά έπεσε έλεγχος και ούτε σοσιαλ ανεβάζουν ούτε και ανοιγουν όταν χτυπάς το κουδούνι,άλλοι λένε ανοίγουν έχω να πάω 5 μήνες

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
510
Πόντοι
81
καλησπερα στην παρεα... εχει καποιος ενημερωση για Louxury? εχω να πατησω 6 μηνες... για μενα μακαρι να το κλεισανε το μπουρδελο βεβαια γιατι την ειχαν ψωνησει ολες εκει μεσα και το επαιζαν ιστορια και ζητουσαν αστρονομικα ποσα για να βγαλουν μονο τη μπλουζα τους... βεβαια υπαρχουν ατομα που χαλασαν την πιατσα και σκαγανε 200 ευρω για να τους παιξουν μια μαλακια.. οτι να ναι με τους αγαπουληδες... τους εχω αφησει απο τοτε που ανοιξαν πανω απο 2000 και στο τηλ μου το παιζε η αλλη ιστορια του στυλ τι το περασατε εδω κυριε εμεις ειμαστε σοβαρο γραφειο... το μπουρδελο εγινε σοβαρο γραφειο ειπε η πατσαβουρα... οτι να ναι... μαυρο να πεινασουν και θα δεις για ποτε θα ανοιξουν οι υπηρεσιες! δε φανταζεστε τι γινετε στην Αθηνα με τα αντιστοιχα μαγαζια...οποιος παει Αθηνα και δοκιμασει δεν ξαναπαταει στης Πατρας

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
273
Πόντοι
21
καλησπερα στην παρεα... εχει καποιος ενημερωση για Louxury? εχω να πατησω 6 μηνες... για μενα μακαρι να το κλεισανε το μπουρδελο βεβαια γιατι την ειχαν ψωνησει ολες εκει μεσα και το επαιζαν ιστορια και ζητουσαν αστρονομικα ποσα για να βγαλουν μονο τη μπλουζα τους... βεβαια υπαρχουν ατομα που χαλασαν την πιατσα και σκαγανε 200 ευρω για να τους παιξουν μια μαλακια.. οτι να ναι με τους αγαπουληδες... τους εχω αφησει απο τοτε που ανοιξαν πανω απο 2000 και στο τηλ μου το παιζε η αλλη ιστορια του στυλ τι το περασατε εδω κυριε εμεις ειμαστε σοβαρο γραφειο... το μπουρδελο εγινε σοβαρο γραφειο ειπε η πατσαβουρα... οτι να ναι... μαυρο να πεινασουν και θα δεις για ποτε θα ανοιξουν οι υπηρεσιες! δε φανταζεστε τι γινετε στην Αθηνα με τα αντιστοιχα μαγαζια...οποιος παει Αθηνα και δοκιμασει δεν ξαναπαταει στης Πατρας
Εμένα με εξιτάρε που είχε κάποιες ελλεινιδες χοντρές βέβαια, είχαμε βαρεθεί τα μοντελοειδη αδύνατα στα τσαρδια και η χοντρή ελλεινιδα έκανε τη διαφορά εκεί πέρα ότι σου έλεγαν βγάζω μπλούζα συν 20 στο παίζω αλλά συν 20 κα δεις γυμνή αλλά συν 40 είχαν γίνει κανονικά τζουκ μποξ εκεί πανω συν ότι έκαναν μπαμ οτι ήταν παράνομο
Πρέπει η χαζούλα η άρια να τους καίει κάθε φορά όταν έρχεται αυτή μετά κλείνει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom