Νέα

Μασάζ σε Πάτρα/Πύργο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Kaulaman19

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2023
Like
42
Πόντοι
0
αν εισαι παντρεμενος πιο ευκολα κανουν πραγματα λογο εχεμυθειας αδερφε... στους μικρους σε ηλικια και ελευθερους μην περιμενεις
Και τωρα εμεις που θα παμε για ενα μασαζ με happy ending

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
510
Πόντοι
81
Και τωρα εμεις που θα παμε για ενα μασαζ με happy ending
να πηγαινεις Αθηνα φιλε μου παρα να δινεις τα λεφτα σου σε χοντρες που με υφακι νομιζουν οτι τις εχουμε αναγκη και οτι μας κανουν χαρη..εδω υπαρχουν αγαπουληδες που για μια μαλακια σκασανε στις χοντρες 150 ευρω...δλδ καπου ελεος!! και στα λεω εγω που εχω αφησει στο louxoury πανω απο 1500 ευρω συνολικα αλλα τουλαχιστον εγω γαμησα και 3 απο εκει μεσα... βρηκα αθηνα που με 100 ευρω στα νουρου σου κανουν ολοσωμο μασαζ με το σωμα τους και μιλαμε για μοντελα γυναικαρες με παααρα πολλες επιλογες ... για 1 ωρα σε εχουν σα βασιλια με τσιμπουκι και γαμησι αν σε γουσταρει η γκομενα και πιστεψε αξιζει να μαζεψεις λεφτα για εκει... ριξτε μαυρο στο λουξουρι παιδια...δεν ειναι τυχαιο που παει κατα διαολου σσε λαρισα και θεσσαλονικη εχει κλεισει

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
510
Πόντοι
81
για μια φορα σαν εμπειρια αν θες πηγαινε αλλα μεχρι εκει... αυστηρα μασαζ και εκτονωση με το χερι και για τους μερακληδες βαζει και δαχτυλο...καλο το μασαζ αξιζει αλλα οχι για 60 ευρω... απο εμφανιση ειναι μια γιαγιουλα 60 χρονων... πηγα μια φορα... θα ξαναπηγαινα μονο αν το εκανε 30 ευρω

anonX|

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2025
Κριτικές
3
Like
595
Πόντοι
301

Nick8

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
357
Πόντοι
21
Μαπα ειναι..Εχω ανεβασει κριτικη Πηγα μια φορα.Ηταν στην ψηλη πολυκατοικια Γεροκοστοπουλου και 25ης Μαρτιου.Αργησα 5 λεπτα κ κολλησε τ μυαλο της μ την ειπε 1000 φορες μεχρι π τελειωσε τ μασαζ μονιμως με ξενερωνε..Δεν αξιζει..Σ κανει μασαζ και στον παιζει κ με αυτα π σ λεει νιωθεις οτι εχει βγει για ζητιανια και οτι την εβαλες ν στον παιξει για να της δωσεις κατι..Μην πας δεν λεει κατι..ηλικιακια ειναι γιαγια 60+ τοτε..Τωρα θ ειναι 65 σιγουρα.

Al Petsiklan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
8
Like
292
Πόντοι
1
"Οι παραπάνω τιμές αφορούν άτομα έως 75–80 κιλά. Για 90 κιλά: +10€
Για 100 κιλά: +20€"
Φροντίστε να'στε γυμνασμένοι!
Βλεπω να πληρωνω 150+ στη γιαγια, λογο κιλων!

Nick8

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
357
Πόντοι
21
Καλησπερα στην ομαδα..Μεταξυ Βανεσας Αριας και Καρολινας luxury ποια θα διαλεγατε;;;Αρια κ Βανεσα εχω δοκιμασει..Η Καρολινα εχει ωραιο στηθος και ρωγες;;

Jagerbull13

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2023
Like
20
Πόντοι
0
Καλησπέρα μύστες.
Για anesis massage ξέρετε τπτ. Κοπέλα με αγγελία από το κάνεσεχ κάνει μασάζ εκεί λέει. Άμα ξέρετε τπτ πμ

Al Petsiklan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
8
Like
292
Πόντοι
1
Το λουξ, δουλεύει κανονικα? Γιατι στο ινστα, δεν κουνιετε φυλλο. Αν ναι, τι παιζει με κοπελες, αυτη την περιοδο?

nikolas geragotis

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
0
Απαντηση παντως σε μηνυμα ακομα δε πηρα, προς μουφα παει
Έχω γράψει παλαιότερα σχετικά, υπάρχει μια τυπα που κάνει μασάζ είναι Ακρωτηρίου ζητάει 35 ευρώ εμφάνιση μετριοτατη με αρκετά παραπάνω κιλά,σε βάζει να συμπληρώσεις έντυπο αναφέροντας μόνο την πρώτη φορά, μέσα μετριοτατο μασάζ με babyoil που δεν καθαρίζει στο τέλος ,δεν υπάρχει ντουζ και σε βασανίζει.
Κάπου στο τέλος σου πετάει και το θέλετε και εκτόνωση;
στοίχιζει επιπλέον 75€.....
Κάτι ανέφερε και για ύπαρξη έτερης θεραπεύτρια.
Η αγγελία αναρτούνται πριν λίγο καιρό από κάποια που πρόσφερε σεξ σε Πάτρα και Πύργο έλεγε ότι είναι παντρεμένη κλπ,κλπ.
Από εμένα όχι...........

Τελευταία τροποποίηση:

nikolas geragotis

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
0
Επίσης δεν βγάζει ρούχα και είναι κάθετα αρνητική σε οποιαδήποτε απόπειρα να χαϊδεύεις........

nikolas geragotis

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
0
Γνωρίζει κάποιος τι απέγινε μια Άννα υπάρχει ακόμα ; δούλευε σε διαμέρισμα στην για Σοφία ,μετά στην Μαιζώνος και τελευταία φορά την συνάντησα κάπου στα ψηλά Αλώνια.
Το κινητό....664 δεν απαντά αν γνωρίζει κάποιος θα εκτιμήσω ενα πμ

Djloulis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2024
Like
50
Πόντοι
0
Γνωρίζει κάποιος τι απέγινε μια Άννα υπάρχει ακόμα ; δούλευε σε διαμέρισμα στην για Σοφία ,μετά στην Μαιζώνος και τελευταία φορά την συνάντησα κάπου στα ψηλά Αλώνια.
Το κινητό....664 δεν απαντά αν γνωρίζει κάποιος θα εκτιμήσω ενα πμ
Λες μια που είχε και προφίλ στο Χ και πήγαινε σε διάφορες πόλεις; Κυρίως Πελοπόννησο;

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
510
Πόντοι
81
Έχω γράψει παλαιότερα σχετικά, υπάρχει μια τυπα που κάνει μασάζ είναι Ακρωτηρίου ζητάει 35 ευρώ εμφάνιση μετριοτατη με αρκετά παραπάνω κιλά,σε βάζει να συμπληρώσεις έντυπο αναφέροντας μόνο την πρώτη φορά, μέσα μετριοτατο μασάζ με babyoil που δεν καθαρίζει στο τέλος ,δεν υπάρχει ντουζ και σε βασανίζει.
Κάπου στο τέλος σου πετάει και το θέλετε και εκτόνωση;
στοίχιζει επιπλέον 75€.....
Κάτι ανέφερε και για ύπαρξη έτερης θεραπεύτρια.
Η αγγελία αναρτούνται πριν λίγο καιρό από κάποια που πρόσφερε σεξ σε Πάτρα και Πύργο έλεγε ότι είναι παντρεμένη κλπ,κλπ.
Από εμένα όχι...........
πωωωω ρε αδερδε την πατησα ο μλκς και πηγα...εψαξα παντου και δεν ειχα βρει σχετικα τιποτα με αυτη... καλυτερα να εβαζα φωτια στα 35 ευρω και να τα εκαιγα... η τυπισα ειναι απατεωνας!!! με το ρολοι στο χερι στα 25 λεπτα μου λεει τελειωσαμε χωρις να κανει τιποτα και απλα με χαιδευε... μου ζητησε 100 ευρω αν θελω εκτονωση με το χερι και της ειπα εισαι με τα καλα σου? και μου λεεει δεν ξερεις τι χανεις... της λεω 20 και αμα θες και μου λεει οτι δεν παιζει κατω απο 100 και μετα απο 10 λεπτα μου λεει θες να το κανουμε 70? της λεω εισαι με τα καλα σου? 70 και 35 που εδωσα ειναι 105 ευρω για να με κανεις να χυσω στο 5λεπτο με μαλακια? της λεω ουτε με σφαιρες και στραβωσε...της λεω μα καλα υπαρχει κοσμος που δινει 135 ευρω για μια μαλακια? και μου απανταει οτι γινεται χαμος!! ρε μλκες αληθεια τωρα ποιος τα κανει αυτα? και μαλιστα χωρις να ακουμπας αυστηρα.. της λεω στο τελος οτι τελικα υπαρχουν πολλα κοροιδα και εφυγα!!! αισθανθηκα ντροπη και αηδια για αυτους που δινουν τοσα πολλα λεφτα τα οποια βγαινουν σε 2 μερες με δουλεια και αυτη τα θελει χωρις κοπο σε 10 λεπτα...

nikolas geragotis

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
0
Λες μια που είχε και προφίλ στο Χ και πήγαινε σε διάφορες πόλεις; Κυρίως Πελοπόννησο;
Όχι έμενε εδώ αυτή που αναφέρεις πάει μόνο Μυτιλήνη και Σάμο και τελευταία έχει χαθεί

grtorro

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
8
Πόντοι
0
καλησπέρα σε όλους , νέο μέλος εδώ , έχει κανένας πρόσφατη εμπειρία μασαζ με vicky?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom