Πατσαβουρα και βρωμιαρα..Ειχα ανεβασει σχολιο...Ουτε τσαμπα δεν πηγαιναΜια Μαρία μασαζ Πάτρα στο Facebook την έχει δοκιμάσει κάποιος? Μένω Πάτρα τους τελευταίους μήνες και ψάχνομαι να της στείλω αλλά φοβάμαι μην φάω φόλα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παίκτη επειδή θα είμαι αύριο Πάτρα... Τι προτείνεις?? Στείλε πμ.. Και αν έρθεις Αθήνα επιφυλασομαιΠατσαβουρα και βρωμιαρα..Ειχα ανεβασει σχολιο...Ουτε τσαμπα δεν πηγαινα
Αμαλιαδα εχει μια μερια πιο πανω προς γερακι ενα (μεγαλο χωραφι) που εχει αρκετα σπιτάκια ....αλλα μην μεριμενεις και πολλά πανε πολλοι μπαγκλαντεςζ κ μακιστανοι εκει που δουλευουν στα χωράφια ...Καλησπέρα, θα βρεθώ αυτές τις μέρες προς Κυλλήνη και Αμαλίαδα μηπως ξέρει κανείς τη παίζει εκεί;; Από μασάζ μέχρι κωλομπαρο η οίκο ανοχής; ;
Κατάλαβα νεκρα δηλαδή απο κανα κωλομπαρο ;;Αμαλιαδα εχει μια μερια πιο πανω προς γερακι ενα (μεγαλο χωραφι) που εχει αρκετα σπιτάκια ....αλλα μην μεριμενεις και πολλά πανε πολλοι μπαγκλαντεςζ κ μακιστανοι εκει που δουλευουν στα χωράφια ...
Kaulaman19
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2023
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Παιδια Επειγομαι για ενα καλο μασαζ και καλο τελείωμα οποιος ξερει κατι να στειλει pm
Παιδια Επειγομαι για ενα καλο μασαζ και καλο τελείωμα οποιος ξερει κατι να στειλει pm
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπερα Μαγκες το μαγαζι ειναι οτι να ναι εχει φερει μια Αλεξανδρα κλεινω ραντεβου χωρισ να την εχω δει παω και βλεπω εναν Αλεξανδρο με μαλια και βυζια τρανσ μεταβολη και αντε γεια πες το ρε καριολινα τι παιζει να μην τρεχουμε τσαμπα
Τελικά έκανες μασάζ με το Μέγα Αλέξανδρο δεν μας είπες.!!!Καλησπερα Μαγκες το μαγαζι ειναι οτι να ναι εχει φερει μια Αλεξανδρα κλεινω ραντεβου χωρισ να την εχω δει παω και βλεπω εναν Αλεξανδρο με μαλια και βυζια τρανσ μεταβολη και αντε γεια πες το ρε καριολινα τι παιζει να μην τρεχουμε τσαμπα
αληθεια τωρα? εφερε τρανσεξουαλ?Καλησπερα Μαγκες το μαγαζι ειναι οτι να ναι εχει φερει μια Αλεξανδρα κλεινω ραντεβου χωρισ να την εχω δει παω και βλεπω εναν Αλεξανδρο με μαλια και βυζια τρανσ μεταβολη και αντε γεια πες το ρε καριολινα τι παιζει να μην τρεχουμε τσαμπα
Al Petsiklan
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 292
- Πόντοι
- 1
Αδερφε που εγινε αυτο?Καλησπερα Μαγκες το μαγαζι ειναι οτι να ναι εχει φερει μια Αλεξανδρα κλεινω ραντεβου χωρισ να την εχω δει παω και βλεπω εναν Αλεξανδρο με μαλια και βυζια τρανσ μεταβολη και αντε γεια πες το ρε καριολινα τι παιζει να μην τρεχουμε τσαμπα
Οχι την εκανα λες να εχασαΤελικά έκανες μασάζ με το Μέγα Αλέξανδρο δεν μας είπες.!!!
LuxuryΑδερφε που εγινε αυτο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Technologiaαληθεια τωρα? εφερε τρανσεξουαλ?
Mastorakos!
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2025
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Ελα μάγκες καλημέρα! Δεν γίνεται τιποτα το έχουμε πει αυτο πάει η Πατρα! Πέρα από λουξουρι με όλα αυτά που έχουμε πει εδώ, πειτε γνώμη για Εδέμ αν έχετε. Ευχαριστώ
αν με βλεπουν οι σαβουρες του louxoury παθατε οτι σας αξιζει γιατι πελατες που σας εχουν αφησει χιλιαρικα εδω και 3 χρονια τους φερθηκατε λες και ειναι σκουπιδια επειδη ειστε μονοπολιο... ευτηχως κανα 2-3 σας πηδηξα τζαμπα και πηρατε τα αρχιδια μου απο λεφτα...σας τα εχω ακουμπησει τοσα χρονια και με το παραπανω
Κάνουν κοπέλες από λουξ κάτι παραπάνω ; Στείλε μνμαν με βλεπουν οι σαβουρες του louxoury παθατε οτι σας αξιζει γιατι πελατες που σας εχουν αφησει χιλιαρικα εδω και 3 χρονια τους φερθηκατε λες και ειναι σκουπιδια επειδη ειστε μονοπολιο... ευτηχως κανα 2-3 σας πηδηξα τζαμπα και πηρατε τα αρχιδια μου απο λεφτα...σας τα εχω ακουμπησει τοσα χρονια και με το παραπανω
καλημερα παιδια...σορυ αλλα δε μπορω να σας πω ονοματα ποιες εχω πηδηξει εκει μεσα... δε θελω να φλερταρω με τη φυλακη...οποιος επαιξε καλη μπαλιτσα και τα εσκασε σε σωστες κοπελες και οχι σαβουρες οπως η Κυπρια που ελεγε οτι για να βγαλει το πανω θελει μονο 50 ευρω η φαλαινα...ελεος... τεσπα αυτες που εχω πηδηξει φυγανε απο εκει πριν 1.5 χρονο περιπου... επισης η καθε μια δινει διαφορετικα πραγματα στον καθενα μας..παιζει ρολο αν εισαι παντρεμενος και αν εισαι Πατρινος επισης...
Αν είσαι Πατρινός οκ το καταλαβαίνω. Παντρεμένος όμως γιατί;καλημερα παιδια...σορυ αλλα δε μπορω να σας πω ονοματα ποιες εχω πηδηξει εκει μεσα... δε θελω να φλερταρω με τη φυλακη...οποιος επαιξε καλη μπαλιτσα και τα εσκασε σε σωστες κοπελες και οχι σαβουρες οπως η Κυπρια που ελεγε οτι για να βγαλει το πανω θελει μονο 50 ευρω η φαλαινα...ελεος... τεσπα αυτες που εχω πηδηξει φυγανε απο εκει πριν 1.5 χρονο περιπου... επισης η καθε μια δινει διαφορετικα πραγματα στον καθενα μας..παιζει ρολο αν εισαι παντρεμενος και αν εισαι Πατρινος επισης...
αν εισαι παντρεμενος πιο ευκολα κανουν πραγματα λογο εχεμυθειας αδερφε... στους μικρους σε ηλικια και ελευθερους μην περιμενεις πολλαΑν είσαι Πατρινός οκ το καταλαβαίνω. Παντρεμένος όμως γιατί;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 200
- Εμφανίσεις
- 53K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις