Νέα

Μασάζ σε Πάτρα/Πύργο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Nick8

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
355
Πόντοι
21
Μια Μαρία μασαζ Πάτρα στο Facebook την έχει δοκιμάσει κάποιος? Μένω Πάτρα τους τελευταίους μήνες και ψάχνομαι να της στείλω αλλά φοβάμαι μην φάω φόλα
Πατσαβουρα και βρωμιαρα..Ειχα ανεβασει σχολιο...Ουτε τσαμπα δεν πηγαινα

kapotas07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
291
Πόντοι
281
Πατσαβουρα και βρωμιαρα..Ειχα ανεβασει σχολιο...Ουτε τσαμπα δεν πηγαινα
Παίκτη επειδή θα είμαι αύριο Πάτρα... Τι προτείνεις?? Στείλε πμ.. Και αν έρθεις Αθήνα επιφυλασομαι

Ξάδερφος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2024
Κριτικές
9
Like
492
Πόντοι
301
Καλησπέρα, θα βρεθώ αυτές τις μέρες προς Κυλλήνη και Αμαλίαδα μηπως ξέρει κανείς τη παίζει εκεί;; Από μασάζ μέχρι κωλομπαρο η οίκο ανοχής; ;

Aral500

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
237
Πόντοι
21
Καλησπέρα, θα βρεθώ αυτές τις μέρες προς Κυλλήνη και Αμαλίαδα μηπως ξέρει κανείς τη παίζει εκεί;; Από μασάζ μέχρι κωλομπαρο η οίκο ανοχής; ;
Αμαλιαδα εχει μια μερια πιο πανω προς γερακι ενα (μεγαλο χωραφι) που εχει αρκετα σπιτάκια ....αλλα μην μεριμενεις και πολλά πανε πολλοι μπαγκλαντεςζ κ μακιστανοι εκει που δουλευουν στα χωράφια ...

Ξάδερφος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2024
Κριτικές
9
Like
492
Πόντοι
301
Αμαλιαδα εχει μια μερια πιο πανω προς γερακι ενα (μεγαλο χωραφι) που εχει αρκετα σπιτάκια ....αλλα μην μεριμενεις και πολλά πανε πολλοι μπαγκλαντεςζ κ μακιστανοι εκει που δουλευουν στα χωράφια ...
Κατάλαβα νεκρα δηλαδή απο κανα κωλομπαρο ;;

Kaulaman19

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2023
Like
42
Πόντοι
0
Παιδια Επειγομαι για ενα καλο μασαζ και καλο τελείωμα οποιος ξερει κατι να στειλει pm
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παιδια Επειγομαι για ενα καλο μασαζ και καλο τελείωμα οποιος ξερει κατι να στειλει pm

dune_bb

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
70
Πόντοι
0
Καλησπερα Μαγκες το μαγαζι ειναι οτι να ναι εχει φερει μια Αλεξανδρα κλεινω ραντεβου χωρισ να την εχω δει παω και βλεπω εναν Αλεξανδρο με μαλια και βυζια τρανσ μεταβολη και αντε γεια πες το ρε καριολινα τι παιζει να μην τρεχουμε τσαμπα

Special44

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2023
Like
30
Πόντοι
0
Καλησπερα Μαγκες το μαγαζι ειναι οτι να ναι εχει φερει μια Αλεξανδρα κλεινω ραντεβου χωρισ να την εχω δει παω και βλεπω εναν Αλεξανδρο με μαλια και βυζια τρανσ μεταβολη και αντε γεια πες το ρε καριολινα τι παιζει να μην τρεχουμε τσαμπα
Τελικά έκανες μασάζ με το Μέγα Αλέξανδρο δεν μας είπες.!!!

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
510
Πόντοι
81
αληθεια τωρα? εφερε τρανσεξουαλ?

Al Petsiklan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
8
Like
292
Πόντοι
1
Αδερφε που εγινε αυτο?

dune_bb

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
70
Πόντοι
0

Mastorakos!

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2025
Like
14
Πόντοι
0
Ελα μάγκες καλημέρα! Δεν γίνεται τιποτα το έχουμε πει αυτο πάει η Πατρα! Πέρα από λουξουρι με όλα αυτά που έχουμε πει εδώ, πειτε γνώμη για Εδέμ αν έχετε. Ευχαριστώ

mexico1

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
898
Πόντοι
81
που μπορώ να δω φωτογραφίες των κοριτσιών για Luxury ; Στο φβ δεν έχει καμια

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
510
Πόντοι
81
καλησπερα στην ομαδα.. μαθαμε κανα νεο απο τις πατσαβουρες στο luxury? το εκλεισαν το μπουρδελο? εγω παντως θα κανω καταδρομικη Αθηνα που με τα ιδια λεφτα εκει το μασαζ ειναι σε αλλο επιπεδο.. και με μοντελα οχι χοντρες

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
510
Πόντοι
81
αν με βλεπουν οι σαβουρες του louxoury παθατε οτι σας αξιζει γιατι πελατες που σας εχουν αφησει χιλιαρικα εδω και 3 χρονια τους φερθηκατε λες και ειναι σκουπιδια επειδη ειστε μονοπολιο... ευτηχως κανα 2-3 σας πηδηξα τζαμπα και πηρατε τα αρχιδια μου απο λεφτα...σας τα εχω ακουμπησει τοσα χρονια και με το παραπανω

xust56

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2024
Like
4
Πόντοι
0
αν με βλεπουν οι σαβουρες του louxoury παθατε οτι σας αξιζει γιατι πελατες που σας εχουν αφησει χιλιαρικα εδω και 3 χρονια τους φερθηκατε λες και ειναι σκουπιδια επειδη ειστε μονοπολιο... ευτηχως κανα 2-3 σας πηδηξα τζαμπα και πηρατε τα αρχιδια μου απο λεφτα...σας τα εχω ακουμπησει τοσα χρονια και με το παραπανω
Κάνουν κοπέλες από λουξ κάτι παραπάνω ; Στείλε μνμ

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
510
Πόντοι
81
καλημερα παιδια...σορυ αλλα δε μπορω να σας πω ονοματα ποιες εχω πηδηξει εκει μεσα... δε θελω να φλερταρω με τη φυλακη...οποιος επαιξε καλη μπαλιτσα και τα εσκασε σε σωστες κοπελες και οχι σαβουρες οπως η Κυπρια που ελεγε οτι για να βγαλει το πανω θελει μονο 50 ευρω η φαλαινα...ελεος... τεσπα αυτες που εχω πηδηξει φυγανε απο εκει πριν 1.5 χρονο περιπου... επισης η καθε μια δινει διαφορετικα πραγματα στον καθενα μας..παιζει ρολο αν εισαι παντρεμενος και αν εισαι Πατρινος επισης...

Djloulis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2024
Like
50
Πόντοι
0
καλημερα παιδια...σορυ αλλα δε μπορω να σας πω ονοματα ποιες εχω πηδηξει εκει μεσα... δε θελω να φλερταρω με τη φυλακη...οποιος επαιξε καλη μπαλιτσα και τα εσκασε σε σωστες κοπελες και οχι σαβουρες οπως η Κυπρια που ελεγε οτι για να βγαλει το πανω θελει μονο 50 ευρω η φαλαινα...ελεος... τεσπα αυτες που εχω πηδηξει φυγανε απο εκει πριν 1.5 χρονο περιπου... επισης η καθε μια δινει διαφορετικα πραγματα στον καθενα μας..παιζει ρολο αν εισαι παντρεμενος και αν εισαι Πατρινος επισης...
Αν είσαι Πατρινός οκ το καταλαβαίνω. Παντρεμένος όμως γιατί;

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
510
Πόντοι
81
Αν είσαι Πατρινός οκ το καταλαβαίνω. Παντρεμένος όμως γιατί;
αν εισαι παντρεμενος πιο ευκολα κανουν πραγματα λογο εχεμυθειας αδερφε... στους μικρους σε ηλικια και ελευθερους μην περιμενεις πολλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom