Νέα

Μασάζ σε Πάτρα/Πύργο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nikolas geragotis

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
0
Παίδες αν πήγε κανείς ή αν επικοινώνησε να μας πει
μασατζιδικο στην Ακρωτηρίου 35 ευρώ μια κοπέλλα-μαρια- μετριοτατη και σε εμφάνιση και σε μασαζ προς το τέλος αναφέρει εκτόνωση χωρίς να αφήνει κανένα άγγιγμα και ζητάει επιπλέον 70 €
Κάπου ανέφερε ότι έρχεται και μια Κωνσταντίνα
Όχι ,όχι και όχι..........

nikolas geragotis

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
0
Της έστειλα μήνυμα στο προφίλ της, επειδή εκείνη την στιγμή δεν μπορούσα να μιλήσω στο τηλέφωνο, ρωτώντας μόνο πόσο διαρκεί η συνεδρία και με μπλόκαρε .
Γλύτωσες 35 €

Xoui

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Like
107
Πόντοι
0
μασατζιδικο στην Ακρωτηρίου 35 ευρώ μια κοπέλλα-μαρια- μετριοτατη και σε εμφάνιση και σε μασαζ προς το τέλος αναφέρει εκτόνωση χωρίς να αφήνει κανένα άγγιγμα και ζητάει επιπλέον 70 €
Κάπου ανέφερε ότι έρχεται και μια Κωνσταντίνα
Όχι ,όχι και όχι..........
Σε ποιο αναφέρεσαι φίλε?

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
510
Πόντοι
81
καλησπερα στην ομαδα... εχει καποιος νεοτερα με το luxury? το προφιλ τους στο ινστα δεν υπαρχει... εγινε κατι?

koolis

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
214
Πόντοι
1

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
510
Πόντοι
81
τσεκαρε να δεις αν υπαρχει το προφιλ τους στο ινστα αδερφε

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
3.064
Πόντοι
506
καλησπερα στην ομαδα... εχει καποιος νεοτερα με το luxury? το προφιλ τους στο ινστα δεν υπαρχει... εγινε κατι?
Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το θέμα που έγραψε ο Νεολόγος την Παρασκευή που μας πέρασε...

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
510
Πόντοι
81
μολις τωρα το ειδα... γραψανε σε εφημεριδα της αιτολωακαρνανιας για σπα μασαζ που κανανε ακολασιες στην Πατρα...λογικα αυτο θα εννοουνε.. κλασικα για κανα διμηνο θα σταματησουν τις εκτονωσεις και μετα ξανα παλι τα ιδια...

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
3.064
Πόντοι
506
Τι έγραψαν φίλος?
Δεν το διάβασα, αλλά άκουγα στο ράδιο διαφήμιση με τα θέματα της εφημερίδας που θα κυκλοφορούσε, και έλεγε για πονηρά μασάζ στην Πάτρα μέσω ινσταγκραμ, κάτι τέτοιο...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μολις τωρα το ειδα... γραψανε σε εφημεριδα της αιτολωακαρνανιας για σπα μασαζ που κανανε ακολασιες στην Πατρα...λογικα αυτο θα εννοουνε.. κλασικα για κανα διμηνο θα σταματησουν τις εκτονωσεις και μετα ξανα παλι τα ιδια...
Της Πάτρα ήταν

mpaoulos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2024
Like
71
Πόντοι
0
αν ισχυει οτι κανονικοποιηθηκε η μαλακια στο λουξουρι θα πηγαινω καθε βδομαδα. ξερει κανεις αν μπορω να μπω μεσα με τη φιλη μου η με καποιον φιλο μου να παιρνει ματι?

Djloulis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2024
Like
50
Πόντοι
0
Με μια μελαχρινή Βαλέρια αν δεν κάνω λάθος έχει δοκιμάσει κανείς να πει τη γνώμη του;

Djloulis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2024
Like
50
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια...πηγε κανενας προσφατα να μας πει?
Εγώ έχω να πάω δύο μήνες. Είχα πάει με την Τζούλια. Ξανθιά κανονικού αναστήματος και βάρους με βυζάρες. Την έκανα γύρω στα 40. Έχει προστυχοφατσα. Μασάζ μέτριο εκτόνωση στις βυζάρες με ισπανικό

kapotas07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
291
Πόντοι
281
Μια Μαρία μασαζ Πάτρα στο Facebook την έχει δοκιμάσει κάποιος? Μένω Πάτρα τους τελευταίους μήνες και ψάχνομαι να της στείλω αλλά φοβάμαι μην φάω φόλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom