Hank_Moody
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2025
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Έχουν γράψει πολλά για αυτήν κατά διαστήματα! Ψάξε ποίο πίσω και θα δεις!
NAI ΑΛΗΘΙΝΑ, επισης πλεον οι κοπελες λενε απο μονες τους προγραμμα, εμενα συγκεκριμενα μια παχουλη με μεγαλο στηθοσ δεν θυμαμαι ονομα γτ δεν τα συγκρατω ειπε στα ισια μετα το τριτο ραντεβου μαζι μου, δινει πιπουλα. αυτα. αλλα για να καταλαβετε τ ποσοστο αναδουλειας εχουν ξεκινησει οι χορηγουμενες στο ινσταΤα μαστάρια της Πάολα, είναι όπως φαίνονται στα stories?
Τι έχουμε εδώ…..;;;;Για εδώ ξέρουμε τίποτα;
![]()
Επαγγελματία Μασεζ για χαλάρωση
ΠΑΤΡΑ:Μαιρη ελληνιδα 1,70 34 ετών η φώτο είναι δική μου προσφέρω τέλειο μυοχαλαρωτικό μασάζ σε δικο μου χωρο κ θεωρώ ότι θα χαλαρώσεις γιατί το παν είναι η ηρεμία και χαλάρωση. Η συνέδρια κοστίζει 35 €. ΤΗΛ 6949805151 εάν δεν το σηκώσω αφήστε sms κ θα επικοινωνησω εγώ άμεσα Ευχαριστώkanesex.com
Παίδες αν πήγε κανείς ή αν επικοινώνησε να μας πειΓια εδώ ξέρουμε τίποτα;
![]()
Επαγγελματία Μασεζ για χαλάρωση
ΠΑΤΡΑ:Μαιρη ελληνιδα 1,70 34 ετών η φώτο είναι δική μου προσφέρω τέλειο μυοχαλαρωτικό μασάζ σε δικο μου χωρο κ θεωρώ ότι θα χαλαρώσεις γιατί το παν είναι η ηρεμία και χαλάρωση. Η συνέδρια κοστίζει 35 €. ΤΗΛ 6949805151 εάν δεν το σηκώσω αφήστε sms κ θα επικοινωνησω εγώ άμεσα Ευχαριστώkanesex.com
Της έστειλα μήνυμα στο προφίλ της, επειδή εκείνη την στιγμή δεν μπορούσα να μιλήσω στο τηλέφωνο, ρωτώντας μόνο πόσο διαρκεί η συνεδρία και με μπλόκαρε .Παίδες αν πήγε κανείς ή αν επικοινώνησε να μας πει
Αρια εχω παει καλη ειναι.Η Αρτεμις φαινεται υπερτουμπανο..Κανεις εμπειρια ή εστω να την ειδε απο κοντα;;Η άρια με 200 κάνει θαύματα ελπίζω να μη τα έκοψε αυτά τωρα
Φώτο τους υπάρχουν κάπου;Αν είναι η Άντζελα μακριά
Την είχα πάρει τον Απρίλη,στο δωμάτιο δεν μίλαγε και έβγαζε μια ψύχραδα,στο τέλος της δίνω 20αρι για φραπέ αλλά η τύπισσα ήταν αρτζουμπαλη και δεν θα πω ότι έκανε καλό φραπέ ίσα ίσα για να με τελειώσει γρήγορα,το μασάζ τάχα είναι για 50 λεπτά αλλά αυτή έκανε όλα μαζί σε 35
Δεν θα την ξαναπάρω
Αξίζουν η αρια η εβελινα η χαρά η Μιχάελα και Βανέσα
Παολα ειρήνη Καρολίνα Άντζελα Στέλλα μαυρο