Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52K
  • Εμφανίσεις 11M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

steamplayer

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
0
Ακόμα δεν ξεκίνησε η καινούρια της ΘΕΟΤΡΕΛΗΣ και έστειλε τα προμοτοράκια να γράψουν.
Το άλλο το σκουπίδι όμως εκτέθηκε έγραψε ότι είναι φωτιά μαζί οι 2 τους ενώ η τεα ξεκινάει 20/09.
Ρε τι ξεφτίλες είσαστε!!!!!

Εμεις φταιμε που γραφουμε κριτικες,δεν γραφουμε κραζετε,γραφουμε και ενημερωνουμε παλι κραζετε καντε οτι γουσταρετε μαγκες εγω κριτικη δεν ξανα γραφω να πηγαινετε να τρωτε φολες οπου ναναι

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
32
Like
4.598
Πόντοι
7.195
Εμεις φταιμε που γραφουμε κριτικες,δεν γραφουμε κραζετε,γραφουμε και ενημερωνουμε παλι κραζετε καντε οτι γουσταρετε μαγκες εγω κριτικη δεν ξανα γραφω να πηγαινετε να τρωτε φολες οπου ναναι
Έχεις δικιο. Παρόλο που δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να σταματήσει το promotion, το να γράφονται κριτικές έστω και προμο το βρίσκω καλύτερο από το μηδέν κριτικές. Γιατί υπάρχει ένας μπουσουλας, πας , βλέπεις αν ο άλλος λέει φίδια ή όχι και από αυτό κάτι μαθαίνεις για τη συνέχεια. Ενώ οι καθόλου κριτικές μας κάνουν να πάμε στα τυφλά. Δεν μιλάω για κάποιους γνωστούς που εκθειάζουν ΟΛΕΣ τις κοπέλες από συγκεκριμένα μαγαζιά, αλλά όταν κάποιο νέο μέλος γράφει κάτι για καινούρια κοπέλα, είναι μηδενιστικό το τραμπουκισμα προς αυτόν.

gordo13

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2025
Like
215
Πόντοι
20
Εχω την εντύπωση οτι ο παίκτης το έγραψε για το μέλος οτι τις δοκιμασε μαζί σε 2πλό Τεα κ Κάτια ενώ η Τέα δεν έχει αρχίσει καν να εργάζεται.

Κ μένα προσωπικά η απορία μου είναι γιαυτό...
Όχι φυσικά για τη δικιά σου ενηνέρωση αλλα για το ντουέτο που δήθεν έχει κάνει με τις κυρίες ο φίλος...

g_arenas0

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2025
Like
58
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα. Δοκιμή μελινα από j”adore.Εκλεισα με το γραφείο νουρου στα 90€. 30αρα με καλή εμφάνιση και σώμα με τατουάζ.Βυζαρες ψεύτικες για πολύ γλύψιμο. Τελειώσαμε και οι 2 με πολύ λάδι στο σώμα μας και καλαμάκι στο τέλος από εκείνη. Σύνολο 120€(90νουρου+30φραπε και καλαμάκι)

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
2.203
Πόντοι
446
Έχεις δικιο. Παρόλο που δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να σταματήσει το promotion, το να γράφονται κριτικές έστω και προμο το βρίσκω καλύτερο από το μηδέν κριτικές. Γιατί υπάρχει ένας μπουσουλας, πας , βλέπεις αν ο άλλος λέει φίδια ή όχι και από αυτό κάτι μαθαίνεις για τη συνέχεια. Ενώ οι καθόλου κριτικές μας κάνουν να πάμε στα τυφλά. Δεν μιλάω για κάποιους γνωστούς που εκθειάζουν ΟΛΕΣ τις κοπέλες από συγκεκριμένα μαγαζιά, αλλά όταν κάποιο νέο μέλος γράφει κάτι για καινούρια κοπέλα, είναι μηδενιστικό το τραμπουκισμα προς αυτόν.
Δεν είναι έτσι, γιατί αν κάποιος γράψει διθυραμβικές κριτικές, σε επηρεάσει να πας και φας φόλα, πρακτικά μπορεί να βγεις δύο φορές χαμένος. Μία για την φόλα και μία γιατί σε αντίθεση, θα πήγαινες κάπου αλλού, πιο σίγουρα.

MrEco

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
23
Like
4.328
Πόντοι
5.595
καλα αραξε και συ μια κριτικη βλεπω εχεις γραψει ολη κι ολη και αυτο που εγραψες τωρα στο θρεντ
Δεν είναι έτσι, γιατί αν κάποιος γράψει διθυραμβικές κριτικές, σε επηρεάσει να πας και φας φόλα, πρακτικά μπορεί να βγεις δύο φορές χαμένος. Μία για την φόλα και μία γιατί σε αντίθεση, θα πήγαινες κάπου αλλού, πιο σίγουρα.
ολοσωστος και συμπληρωνω το προμοτοριλικι εντοπιζεται πιο δυσκολα για ban απο τη μουφα/παπατζα

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
32
Like
4.598
Πόντοι
7.195
καλα αραξε και συ μια κριτικη βλεπω εχεις γραψει ολη κι ολη και αυτο που εγραψες τωρα στο θρεντ

ολοσωστος και συμπληρωνω το προμοτοριλικι εντοπιζεται πιο δυσκολα για ban απο τη μουφα/παπατζα
Περιέργως με εκνευρίζουν περισσότερο οι παπατζήδες-γαμιαδες που γράφουν μυθιστορήματα παρά οι προμοτορες. Εκείνοι τουλάχιστον έχουν κάποιο υλικό όφελος, ενώ οι πρώτοι απλά καλύπτουν τη μυθομανία τους. Συνήθως βέβαια υπάρχει εδώ μέσα ένας συνδιασμός μυθομανων- προμοτόρων.

• Like
Αντιδράσεις: hoftun

νοστος

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2022
Κριτικές
24
Like
1.214
Πόντοι
1.011
Επέστρεψε η Κατερίνα η πιτσιρίκα στο deluxe μετά από κάποιους μήνες που την είχε δει τελευταία και έκανα μια συνεδρία.

Εμφάνιση δεν έχει αλλάξει πολύ αλλά βελτίωσε το μασάζ και το τελείωμα της. Θα ξαναγίνει σύντομα.

edenivyfan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2025
Like
126
Πόντοι
0
Αυτή φίλε είναι το πραγματικό τοπ μιλφ, απλά το ξέρει και είναι ελαφρά αρπακτικό αν μπορέσει να το κάνει με κάποιον,μαζί με Ινέσα και Βικτώρια-καλύτερα τυπάκια- είναι η Αγία τριάδα του ντελούξ!
Μια και πιασαμε τα ορθοδοξα και τις αγιες τριαδες, θα προσθετα επιμενοντας ελληνικα και Χριστιαν(ι)κα :priest:την Χριστιαννα του ντελουξ. Δεν ειναι αρπακτικο δεν κοιταζει να αρμεξει .. το μονο που αρμεγει με μαεστρια ειναι:alivedick: με χειρομαλαξη λικνιζοντας στα τεσσερα το σφιχτο της κ..λαρακι με στρινγκ μπροστα στη φατσα σου με καργα πιασιματα..

massatzidis

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2025
Like
40
Πόντοι
0
Μετα απο αρκετο διαβασμα στο νημα, δοκιμασα και εγω την Χριστιαννα του ντελουξ, και αποφασισα να γινω κι εγω Χριστιανος! Μασαζ βελουδινο σαν την επιδερμιδα της, πετιτ κορμι, βυζακια ομορφα και κυριως στητα και για ρουφηγμα, προσωπακι καλυτερο απο τις φωτο (πολλα υποσχομενο..) και ερχομαι στο καλυτερο που ειναι αυτος ο θεσπεσιος κωλος που τον στηνει στα 4 , οταν ξεκιναει το μασαζ του φραπουτσινο.. δυστυχως για εμενα εχυσα σε δευτερολεπτα... συστηνω ανεπιφυλακτα, και σιγουρα θα επαναλαβω.

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
8
Like
1.417
Πόντοι
496
Καλησπέρα στην ομάδα. Δοκιμή μελινα από j”adore.Εκλεισα με το γραφείο νουρου στα 90€. 30αρα με καλή εμφάνιση και σώμα με τατουάζ.Βυζαρες ψεύτικες για πολύ γλύψιμο. Τελειώσαμε και οι 2 με πολύ λάδι στο σώμα μας και καλαμάκι στο τέλος από εκείνη. Σύνολο 120€(90νουρου+30φραπε και καλαμάκι)
πες μας αν εβγαλε ρουχα κλπ. ομορφη παρουσια?

g_arenas0

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2025
Like
58
Πόντοι
0
πες μας αν εβγαλε ρουχα κλπ. ομορφη παρουσια?
Έβγαλε τα πάντα. Όμορφη παρουσία ναι με ωραίο σώμα. Το μασάζ της λιγάκι βιαστικό αλλά θεωρώ πως προσπάθησε να με ικανοποιήσει σε όλη τη διάρκεια του ραντεβού.

ugureanu

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Οκτ 2021
Κριτικές
21
Like
1.488
Πόντοι
1.071
Η Ζεταρα για άλλη μια φορά έδωσε το ρεσιτάλ της την προηγούμενη εβδομάδα. Να είσαι καλά κοπελαρα μου

adakos

Μέγας
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
2.802
Πόντοι
4.615
προχωραει δηλαδη? κανει πιπα ανευ?
κανει φίλε...αλλά ''δεν το θέλει''
δεν το γουσταρει..μην σταξει εδω, μην σταξει εκεί..
γάμησε τα..αυτο δεν ειναι πίπα ούτε αερόπιπα...
θα μπορουσα να το βαφτίσω ..πίπα διαλειμματική(στοπ να τον σκουπίσω, στοπ να δω τι υγρα βγαζει, στοπ εδω,στοπ εκει..)
αμφιβάλλω ΑΝ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ πιστευει ότι κανει πιπα.

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
516
Πόντοι
81
Μετα απο αρκετο διαβασμα στο νημα, δοκιμασα και εγω την Χριστιαννα του ντελουξ, και αποφασισα να γινω κι εγω Χριστιανος! Μασαζ βελουδινο σαν την επιδερμιδα της, πετιτ κορμι, βυζακια ομορφα και κυριως στητα και για ρουφηγμα, προσωπακι καλυτερο απο τις φωτο (πολλα υποσχομενο..) και ερχομαι στο καλυτερο που ειναι αυτος ο θεσπεσιος κωλος που τον στηνει στα 4 , οταν ξεκιναει το μασαζ του φραπουτσινο.. δυστυχως για εμενα εχυσα σε δευτερολεπτα... συστηνω ανεπιφυλακτα, και σιγουρα θα επαναλαβω.
Η κοπέλα είναι μεγάλη καβλα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επέστρεψε η Κατερίνα η πιτσιρίκα στο deluxe μετά από κάποιους μήνες που την είχε δει τελευταία και έκανα μια συνεδρία.

Εμφάνιση δεν έχει αλλάξει πολύ αλλά βελτίωσε το μασάζ και το τελείωμα της. Θα ξαναγίνει σύντομα.
Τι λέει η κοπέλα αυτή ???

pasquale7

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2024
Like
355
Πόντοι
21
αλεξια πιτσιρικα απο αττικα μακρια...ζητησε 40 για φραπε κ 150 για σεξ χωρις στοματικο για 1 πιστολια αμα ηθελες κ αλλη αλλα 150... δλδ 300ε για 2 πιστολιες χωρις στοματικο...αυτες νομιζουν οτι κανουν μασαζ στις Καννες στη Γαλλια

boudog

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Κριτικές
5
Like
2.085
Πόντοι
1.181
αλεξια πιτσιρικα απο αττικα μακρια...ζητησε 40 για φραπε κ 150 για σεξ χωρις στοματικο για 1 πιστολια αμα ηθελες κ αλλη αλλα 150... δλδ 300ε για 2 πιστολιες χωρις στοματικο...αυτες νομιζουν οτι κανουν μασαζ στις Καννες στη Γαλλια
Παλιά γνώριμη η Αλεξια , έχει γυρίσει όλα τα μαγαζιά. Αφού βρίσκει και της τα δίνουν τι να πω. Και μας διαβάζει κιόλας.

Αλεξια δες στα μπάνερ δίπλα τι παίρνουμε με 160€:rockon:

ddd13

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Δεν έχω ξανακλείσει μασάζ στο σπίτι, λέω να κλείσω τη Ζετα.

Από ότι διάβασα κάνει φουλ πρόγραμμα μετά το μασάζ ή δεν είναι σίγουρο πάντα; Να υπολογίζω +60 για αυτό;

Thanks

paliatsos1

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2024
Like
194
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Δεν έχω ξανακλείσει μασάζ στο σπίτι, λέω να κλείσω τη Ζετα.

Από ότι διάβασα κάνει φουλ πρόγραμμα μετά το μασάζ ή δεν είναι σίγουρο πάντα; Να υπολογίζω +60 για αυτό;

Thanks
120-150 ανάλογα τις καύλες της.
Βαριά φωνή ψιλόνταλικερη.
Κοιλιά με κάποιες ζαρες.
Πρόσωπο σπασμένο αφού είναι καμιά 50αρα με λίγο πεταχτά δόντια.

Τώρα κοίτα με το μήνυμα έχω καταστρέψει όλη την εικόνα που έχουν φτιάξει εδώ μέσα άρα μάλλον εγώ είμαι ο περίεργος. Ωστόσο όποιος θέλει ας με αμφισβητήσει σε κάτι από αυτά που έγραψα.

Στα του σεξ καλή.

paparios

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Γεια σας μάγκες. Ψιλοκαινουργιος στο μασάζ, παλιός γενικά στο χώρο. Στο osmose υπάρχει μια Καρολίνα η οπός νομίζω είναι μια βουλγαρα που κανονικά την λένε Alena Atanasiq. Από κάπου την ξέρουμε αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ με τίποτα, βοηθήστε οποίος το χει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom