Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.835
Πόντοι
12.815
Πηγα τυπε. Καλυτερα να της το πεις ο ιδιος αυτο που θες. Κλωτσιες στα αρχιδια κτλ δεν τα καταλαβαινω αυτα.
Αρα αυτο το περνω ως, οτι αυριο θα δουλευει....

edit, γραφεις.... απο την πιο γλυκεια πουτσομανα της απογευματινης βαρδιας

τι ωρα την πετυχενω.?? Απογευμα ή βραδυ.??

Φαρισαιος

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
663
Πόντοι
81
Αρα αυτο το περνω ως, οτι αυριο θα δουλευει....

edit, γραφεις.... απο την πιο γλυκεια πουτσομανα της απογευματινης βαρδιας

τι ωρα την πετυχενω.?? Απογευμα ή βραδυ.??
Ελα φιλος. Δεν ξερω αυριο αν δουλευει. Το μηνημα σου μετα το ειδα αφου την γαμησα.. 4-5 φορες την πηρα παντα απογευμα ηταν. Αν εισαι απο μακρια μην πας θα παω εγω κατα τις 9 θα δω αν ειναι και θα σου στειλω μηνυμα. Αυριο θα παω να ξεμουνιασω αυτην την Μελιντα γιατι για καποιο λογο μου αρεσε. Πολυ σφιχτο μουνακι και δεν εχυσα γιατι ηθελα να χυσω την Ρεββεκα. Και πολυ καλη πιπα. 69 με γυμνο 40 ευρω λεει η τσατσα.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.666
Πόντοι
7.195
Συγνώμη τόσο καιρό για την Ρεβέκα την παλιά την Ρουμάνα λέγανε? Νόμιζα κανένα νέο πιπινι ήρθε και πέσανε όλοι με τα μούτρα...η αγαμιαση έχει χτυπήσει κόκκινο σε πολλούς και παρασέρνουν κι άλλους όπως φαίνεται
Άσε ...αν γράφουμε και πούμε κάτι αμέσως θα μας πούνε ότι είμαστε επιθετικοί απέναντι στα νέα μέλη (όχι μόνο ηλικιακά)
Γράφει ο αλλο πάλι ένα σορό σάλτσες,για το αν χώρισε,απέκτησε παιδι με τον νταβα,έδιωξε τον ναρκομανή φίλο της.....
Ρε μαλακες, στα πα@@@ια μας .....Σε τελική ανάλυση πάψτε να γίνεστε κατινες και να βγάζετε όλα αυτά στη φόρα που δεν ενδιαφέρουν κανέναν....
Στα πα@@@ια μας αν η Λάρα είναι 36,η Ελενα από τη Ρουμανία,και η Μαριάννα από τις Σέρρες....γράφετε νομίζοντας πως θα σας δωθεί κανένα βραβείο αν αναφέρετε όλα αυτά τα άχρηστα και ασήμαντα που αναφέρετε....

Φιλικά πάντα σε όλους τους φίλους και όχι μόνο .....
Άσχετο αλλά ουσιαστικό...
Η Ρου από την Βραζιλία στα παρανταις ειναι πολύ καλή έστω για μια φορά.....
Λίγο πιο σπασμένη από τις φωτογραφίες,αλλά; Με φοβερό κορμί και πλαστικο μέτριο προς κακό στήθος....

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.744
Πόντοι
1.056
Εν μέσω εκθέσεως και καθώς δέχομαι μία επίθεση άνευ προηγουμένου από αβανταδόρους και αυτοφοράκιδες και την κλίκα τους επειδη μ αρεσει η Ρεββεκα και μαλλον κανω κακο στα μαγαζια τους που γραφω γι αυτην .. παραμερίζω καθώς τους γράφω στα φρέσκο ξυρισμένα μου αρχιδια και πάω να συνεχίσω αυτό που έλεγα ότι θα κάνω. Σήμερα είπα να κάνω κάτι διαφορετικό επειδή ήθελα χύσω με τη Ρεβέκκα γλύφοντάς την μόνο είπα να πάω πρώτα κάπου αλλου να γαμησω χωρίς να χύσω ωστε να είμαι φουλ καυλωμένος. Επίσκεψη δίπλα από το μέδουσα ...Μελίντα δηλώνει μολδαβή αδύνατο πιπίνη με tattoo και σκουρόχρωμο περνάω με 40€. Γυμνό 69 .. δεν έγλειψα είναι η αλήθεια πάρα την πολύ καλή πίπα οπου τον κατάπιε στην κυριολρξια όλο.... μία στάση πρόλαβα πισωκολλητο και τραβήχτηκα στο 90 για να μη χύσω..Ντύνομαι με την πουτσα κάγκελο και ντογρου για Ρεβέκκα... Μπαίνω μέσα το μωρό είναι με ένα -λεοπάρ εσώρουχο χαμογελο ευδιαθετο. Νομιζω αν και καλα ακουσα το απλο 40. Αλλα εχω εντυπωση οτι το απλο ηταν 30 και γυμνο 40. Εγω την επερνα με 50 ουτως η αλλως αλλα το μωρο μαλλον αναιβηκε κατηγορια και αναιβασε και την τιμη.
Τεσπα στα αρχιδια μου το δεκαρικο περναω με 50... Μπαινει μεσα το καυλι το τσακωνω και το πεταω στο κρεβατι.. Της βγαζω το εσωρουχο και αρχιζω την γλυφαδα.
Την λεω θα χυσω ετσι.. Μου λεει οχι θελω να τον φαω λιγο... Αρχιζω τα πουτσοτριψιματα τα επαγγελματικα κανενα λεπτο την βαζω μπροστα βαζει ενα μαξιλαρι στην μεση και αρχιναμε ενα γαμησι το οποιο δεν κρατησε πανω απο 5 λεπτα. Το εχυσα με κραυγες δεν μπορουσα να κρατηθω.. Αφου βγηκα απο το δωματιο χωρις την μπλουζα και εκεινη την ωρα 3 μυστες το ψηναν για παρτουζα το μωρο,... Τετοια ζαλαδα παλι.. Παθιασμενο και αρρωστο μαζι. Φουλ γλωσσοφιλα και γλυκο ερωτα απο την πιο γλυκεια πουτσομανα της απογευματινης βαρδιας. ΥΓ. Προς νταβαδες αυτοφοραδες αβανταδορους και γενικως. Ευχαριστως να λεμε και για τις δικες σας πουτανες κανενα θεμα. Απλα να ειναι γαμευσιμες. Αμα φερνετε Λατινες θα συνεχισετε να βριζετε και να πετατε λασπη. Εμενα στα αρχιδια μου. Θα καταιβενω και θα γαμαω οποια γαμιεται καλα και ας ειναι και ασχημη. Αρκει τα λεφτα που περνει να τα τιμαει, Οχι να κοροιδευει. Χαιρετω.
:2funny::2funny::jerking::jerking:

Tinze098

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς σε πιο site μπορείς να δεις το πρόγραμμα με τις κοπέλες που δουλεύουν?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.344
Πόντοι
7.095
Επισκεψη χθες απο ρεββεκα στο νικ ουρανου 26, Ειναι αρκετα τιμια περιπτωση, απο τις ελαχιστες τιμιες που εχουν μεινει στην νυχτερινη βαρδια θεωρω. Πηρα προγραμμα με 40 ελευθερο στοματικο. Πιπα αρκετα καλη με φτυσιματα κτλ. Μετα παιχτηκαν 2 στασεις και ηρθε καταθεση. Τον τρωει πολυ τιμια δεν κλεβει. Σιγουρα θα ξανατιμηθει. Βεβαια δεν εκανε αυτους τους παπαδες που περιγραφουν πιο πισω απλα μπορει να ετυχε σε εμενα
Κι εσύ άσχημος σαν εμενα

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.344
Πόντοι
7.095
Ανακάλυψαν κάποιοι την Αμερική όπως τον Κολόμβο... Αν και προηγήθηκαν οι Βίκινγκς κάποιες εκαντονταδες χρόνια πριν.. Αυτό το παράδειγμα δίνω για μια γκομενα που γαμιεται στα δελα μια δεκαετία και λίγο παραπανω. Μου φαίνεται γελοίο και αστείο που μιλάμε για την Ρεβέκκα και τι προσφερει στο δωματιο. Εννοείται τίμια σε όλα. Αλλα πραγματικά την Ρεβέκκα ξαφνικα την ανακάλυψαν;;;;;
Παιχταρα Illusion εγώ σε αυτήν, όπως και άλλες πολλές, με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα τις 50αρες και βάλε τύπου Ναταλίας, δεν θα έμπαινα ποτέ, αν δεν έγραφε κάτι καλό κάποιος.
Δε νομίζω ότι η Ρεβέκκα είναι γυναίκα που πέρα από την κωλαρα της θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον να μπεις και να πληρώσεις.
Αν όμως διαβάσεις μια καλή κριτική, αλλάζεις διάθεση και ίσως μπεις.
Βέβαια μετά βλέπεις πως είναι τίμια, αλλά όχι και το τζάκποτ.
Αλλά στο τέλος σκέφτεσαι, ναι ρε φίλε, αλλά κι εγώ δεν είμαι μοντέλο σαν τον άλλον.

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
374
Πόντοι
36
Θέλω καμία milf, εκτός από τις γνωστές: νικολ, Ναταλία, Σουζάνα, έχει κάτι διαφορετικό? Ή τσάμπα κόπος?

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.803
Πόντοι
216
Καμιά πρόταση για σήμερα;

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.669
Πόντοι
3.846
Ξέρει κανείς σε πιο site μπορείς να δεις το πρόγραμμα με τις κοπέλες που δουλεύουν?
https://*****.gr/

Δεν περιέχουν όλα τα σπιτάκια,αλλά αρκετά.Επίσης το πρόγραμμα δεν ισχύει πάντα.

Στο πρώτο site που παρέθεσα,όπου υπάρχουν αστεράκια βάλε "φιντγκιρλς" με λατινικούς χαρακτήρες.

Τελευταία τροποποίηση:

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.469
Πόντοι
456
Πέρασμα από τη γειτονιά μεσοβδόμαδα βραδινή βάρδια. Ρεββεκα στη Νικηφόρου Ουρανού που έγινε κατάθεση. Δεν θα πω πολλά διότι οι περισσότεροι έχουμε εμπειρία από την κοπέλα. Για μένα πολύ όμορφη, ψηλή, με σφιχτό αθληικό κορμί και πολύ διάθεση για να σε ικανοποιήσει. Καθόλου τυχαίο ότι μαζεύει κόσμο. Μελίντα στο μέδουσα. Πολύ όμορφη πετιτ κοπελίτσα, είναι στα υπόψιν, Ραισα η γνωστή, οι λατίνες πιο πέρα με αφήνουν γενικά αδιάφορο, αν και στο πρώτο δίπλα στο μέδουσα μια μίρα πολύ δυνατή. Στο τρίτο από τη μεριά του μέδουσα, δύο κοπέλες μια πολύ αδύνατη (όχι η ειρήνη) και η όμορφη ρενάτα πρέπει να δούλευε και παλαιότερα. Ωραία κοπέλα. Στο βέγκας, μια ξανθιά με πολλά τατουάζ, όνομα ίσως λάουρα. Είναι πολύ όμορφη αλλά στο απλό που είχα περάσει παλαιότερα ήταν μάλλον διεκπεραιωτική. Σε πρόγραμμα ίσως είναι πιο δοτική. Στης Καρίνας, ήταν η έκπληξη. Μία πολύ όμορφη ψηλή κοπέλα, με γυμνασμένο σώμα, θα τιμηθεί τη επόμενη φορά. Όνομα αν κατάλαβα καλά, Κάρλα. Όμως, είχα ήδη καταθέσει στη Ρεβέκα και στη Τζιορτζίνα στη Φρίξου, δίπλα στο ινγκογνιτο. Η τζιορτζίνα, είναι μια ξανθιά κοπέλα, με σφιχτό κορμί και όμορφο πρόσωπο. Γενικά πολύ καυλωτική και σε εμφάνιση και σε σαλονάρισμα. Στο δωμάτιο διαχυτική στο απλό έπιανες ελεύθερα, φιλούσε (όχι στόμα), έγλειφε, τριβότανε, πολύ καλή εντύπωση. Αν και δεν τιμούσα την πλευρά αυτή της φρίξου, από ένστικτο δικαιώθηκα. Φαντάζομαι σε πρόγραμμα θα κάνει πανικό... Στο ινγκόγκνιτο 3 κοπέλες, ισπανίδα, βενεζουέλα και πάλι κάτι σε λατίνα. Όμορφες και οι τρεις. Όχι τίποτα τρομερο αλλά μια χαρά. Πιο πάνω τρεις κοπέλες, ελληνίδες, όχι κάτι ιδιαίτερο. Στο έφη, μια αλβανίδα Πάολα, νομίζω. Συμπαθητική κοπέλα. Από την άλλη πλευρά της Φρίξου, είχε δύο κολομβιανές, αλλά ήταν δωμάτιο. Λιλιάνα στο πόστο της, δύο φορές πέρασα ήταν σε πρόγραμμα. Σε καλό μου βγήκε, αφού σκόπευα να καταθέσω αρχικά εκεί. Στη διασταύρωση μινωταύρου με νικηφόρου στο λαχανί μια ωραία κοπελίτσα μελαχρινή και στο άσπρο μια μίλφογκιλφ με αρκετό ρεκτιφιέ στο πρόσωπο. Από σώμα φαινόνταν καλή αλλά είχε πολύ καλύτερες επιλογές, αν και τις τιμώ τις μιλφογκίλφ. Στο vis a vis μια παραγουανή νομίζω, δεν ασχολήθηκα. Δεν ήταν κακή περίπτωση, μάλλον μέτρια, αλλά είχε καλύτερες επιλογές. Τις βίλες και τα παρανταις δεν τα σηκώνει η τσέπη μου.

Για άλλη μια φορά η περιοχή αναβαθμισμένη από παρουσίες, με τα περισσότερα σπιτάκια ανοικτά και από κόσμο τόσο όσο.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.469
Πόντοι
456
Θέλω καμία milf, εκτός από τις γνωστές: νικολ, Ναταλία, Σουζάνα, έχει κάτι διαφορετικό? Ή τσάμπα κόπος?
Λιλιάνα στο φρι χαουζ απογευματινή βάρδια. Αν απλά ξέχασες να την αναφέρεις.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.469
Πόντοι
456
Ξέχασα να την αναφέρω, άλλη έχουμε στο roster?
Λίνα , ελληνίδα, αδύνατη και όμορφη (για τα γούστα μου) στο 3 του casa damore, βραδινή βάρδια. Πολύ δοτική και ορεξάτη. Αλλά δεν δίνει γλωσσόφιλα και δεν κάνει ακάποτο τσιμπούκι. Εγώ παρόλα αυτά καλά πέρασα. Από εμφάνιση καλύτερη από τις γνωστές αλλά τα γούστα που βγάζεις με τις άλλες με αυτήν δεν θα τα βγάλεις.

psolovronths

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
178
Πόντοι
1
Πέρασμα από τη γειτονιά μεσοβδόμαδα βραδινή βάρδια. Ρεββεκα στη Νικηφόρου Ουρανού που έγινε κατάθεση. Δεν θα πω πολλά διότι οι περισσότεροι έχουμε εμπειρία από την κοπέλα. Για μένα πολύ όμορφη, ψηλή, με σφιχτό αθληικό κορμί και πολύ διάθεση για να σε ικανοποιήσει. Καθόλου τυχαίο ότι μαζεύει κόσμο. Μελίντα στο μέδουσα. Πολύ όμορφη πετιτ κοπελίτσα, είναι στα υπόψιν, Ραισα η γνωστή, οι λατίνες πιο πέρα με αφήνουν γενικά αδιάφορο, αν και στο πρώτο δίπλα στο μέδουσα μια μίρα πολύ δυνατή. Στο τρίτο από τη μεριά του μέδουσα, δύο κοπέλες μια πολύ αδύνατη (όχι η ειρήνη) και η όμορφη ρενάτα πρέπει να δούλευε και παλαιότερα. Ωραία κοπέλα. Στο βέγκας, μια ξανθιά με πολλά τατουάζ, όνομα ίσως λάουρα. Είναι πολύ όμορφη αλλά στο απλό που είχα περάσει παλαιότερα ήταν μάλλον διεκπεραιωτική. Σε πρόγραμμα ίσως είναι πιο δοτική. Στης Καρίνας, ήταν η έκπληξη. Μία πολύ όμορφη ψηλή κοπέλα, με γυμνασμένο σώμα, θα τιμηθεί τη επόμενη φορά. Όνομα αν κατάλαβα καλά, Κάρλα. Όμως, είχα ήδη καταθέσει στη Ρεβέκα και στη Τζιορτζίνα στη Φρίξου, δίπλα στο ινγκογνιτο. Η τζιορτζίνα, είναι μια ξανθιά κοπέλα, με σφιχτό κορμί και όμορφο πρόσωπο. Γενικά πολύ καυλωτική και σε εμφάνιση και σε σαλονάρισμα. Στο δωμάτιο διαχυτική στο απλό έπιανες ελεύθερα, φιλούσε (όχι στόμα), έγλειφε, τριβότανε, πολύ καλή εντύπωση. Αν και δεν τιμούσα την πλευρά αυτή της φρίξου, από ένστικτο δικαιώθηκα. Φαντάζομαι σε πρόγραμμα θα κάνει πανικό... Στο ινγκόγκνιτο 3 κοπέλες, ισπανίδα, βενεζουέλα και πάλι κάτι σε λατίνα. Όμορφες και οι τρεις. Όχι τίποτα τρομερο αλλά μια χαρά. Πιο πάνω τρεις κοπέλες, ελληνίδες, όχι κάτι ιδιαίτερο. Στο έφη, μια αλβανίδα Πάολα, νομίζω. Συμπαθητική κοπέλα. Από την άλλη πλευρά της Φρίξου, είχε δύο κολομβιανές, αλλά ήταν δωμάτιο. Λιλιάνα στο πόστο της, δύο φορές πέρασα ήταν σε πρόγραμμα. Σε καλό μου βγήκε, αφού σκόπευα να καταθέσω αρχικά εκεί. Στη διασταύρωση μινωταύρου με νικηφόρου στο λαχανί μια ωραία κοπελίτσα μελαχρινή και στο άσπρο μια μίλφογκιλφ με αρκετό ρεκτιφιέ στο πρόσωπο. Από σώμα φαινόνταν καλή αλλά είχε πολύ καλύτερες επιλογές, αν και τις τιμώ τις μιλφογκίλφ. Στο vis a vis μια παραγουανή νομίζω, δεν ασχολήθηκα. Δεν ήταν κακή περίπτωση, μάλλον μέτρια, αλλά είχε καλύτερες επιλογές. Τις βίλες και τα παρανταις δεν τα σηκώνει η τσέπη μου.

Για άλλη μια φορά η περιοχή αναβαθμισμένη από παρουσίες, με τα περισσότερα σπιτάκια ανοικτά και από κόσμο τόσο όσο.
Αυτη η παολα ειναι καραφολα την ειχα παρει περυσι τον οκτωβριο γιατι μου ειχε μεινει αποθημενο απο εκεινο το σπιτι ενα ρωσιδακι που δουλευε τον περυσι τον απριλιο που το εδινε καλα η ρουφιανα και εφαγα σκατουλες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom