Πέρασμα από τη γειτονιά μεσοβδόμαδα βραδινή βάρδια. Ρεββεκα στη Νικηφόρου Ουρανού που έγινε κατάθεση. Δεν θα πω πολλά διότι οι περισσότεροι έχουμε εμπειρία από την κοπέλα. Για μένα πολύ όμορφη, ψηλή, με σφιχτό αθληικό κορμί και πολύ διάθεση για να σε ικανοποιήσει. Καθόλου τυχαίο ότι μαζεύει κόσμο. Μελίντα στο μέδουσα. Πολύ όμορφη πετιτ κοπελίτσα, είναι στα υπόψιν, Ραισα η γνωστή, οι λατίνες πιο πέρα με αφήνουν γενικά αδιάφορο, αν και στο πρώτο δίπλα στο μέδουσα μια μίρα πολύ δυνατή. Στο τρίτο από τη μεριά του μέδουσα, δύο κοπέλες μια πολύ αδύνατη (όχι η ειρήνη) και η όμορφη ρενάτα πρέπει να δούλευε και παλαιότερα. Ωραία κοπέλα. Στο βέγκας, μια ξανθιά με πολλά τατουάζ, όνομα ίσως λάουρα. Είναι πολύ όμορφη αλλά στο απλό που είχα περάσει παλαιότερα ήταν μάλλον διεκπεραιωτική. Σε πρόγραμμα ίσως είναι πιο δοτική. Στης Καρίνας, ήταν η έκπληξη. Μία πολύ όμορφη ψηλή κοπέλα, με γυμνασμένο σώμα, θα τιμηθεί τη επόμενη φορά. Όνομα αν κατάλαβα καλά, Κάρλα. Όμως, είχα ήδη καταθέσει στη Ρεβέκα και στη Τζιορτζίνα στη Φρίξου, δίπλα στο ινγκογνιτο. Η τζιορτζίνα, είναι μια ξανθιά κοπέλα, με σφιχτό κορμί και όμορφο πρόσωπο. Γενικά πολύ καυλωτική και σε εμφάνιση και σε σαλονάρισμα. Στο δωμάτιο διαχυτική στο απλό έπιανες ελεύθερα, φιλούσε (όχι στόμα), έγλειφε, τριβότανε, πολύ καλή εντύπωση. Αν και δεν τιμούσα την πλευρά αυτή της φρίξου, από ένστικτο δικαιώθηκα. Φαντάζομαι σε πρόγραμμα θα κάνει πανικό... Στο ινγκόγκνιτο 3 κοπέλες, ισπανίδα, βενεζουέλα και πάλι κάτι σε λατίνα. Όμορφες και οι τρεις. Όχι τίποτα τρομερο αλλά μια χαρά. Πιο πάνω τρεις κοπέλες, ελληνίδες, όχι κάτι ιδιαίτερο. Στο έφη, μια αλβανίδα Πάολα, νομίζω. Συμπαθητική κοπέλα. Από την άλλη πλευρά της Φρίξου, είχε δύο κολομβιανές, αλλά ήταν δωμάτιο. Λιλιάνα στο πόστο της, δύο φορές πέρασα ήταν σε πρόγραμμα. Σε καλό μου βγήκε, αφού σκόπευα να καταθέσω αρχικά εκεί. Στη διασταύρωση μινωταύρου με νικηφόρου στο λαχανί μια ωραία κοπελίτσα μελαχρινή και στο άσπρο μια μίλφογκιλφ με αρκετό ρεκτιφιέ στο πρόσωπο. Από σώμα φαινόνταν καλή αλλά είχε πολύ καλύτερες επιλογές, αν και τις τιμώ τις μιλφογκίλφ. Στο vis a vis μια παραγουανή νομίζω, δεν ασχολήθηκα. Δεν ήταν κακή περίπτωση, μάλλον μέτρια, αλλά είχε καλύτερες επιλογές. Τις βίλες και τα παρανταις δεν τα σηκώνει η τσέπη μου.
Για άλλη μια φορά η περιοχή αναβαθμισμένη από παρουσίες, με τα περισσότερα σπιτάκια ανοικτά και από κόσμο τόσο όσο.