gpikasso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 12.640
- Πόντοι
- 7.415
Άστα αυτά, μεζέ θες να τσιμπήσεις αλλά σου υπενθυμίζω ότι είπε στιφάδο, ξέρεις αυτό με τα πολλά κρεμμύδια....Θα ρθω και εγω,να το κραταω

Άστα αυτά, μεζέ θες να τσιμπήσεις αλλά σου υπενθυμίζω ότι είπε στιφάδο, ξέρεις αυτό με τα πολλά κρεμμύδια....Θα ρθω και εγω,να το κραταω
Ηρεμα μαν τωρα ερχεται το τσίμπημαΆστα αυτά, μεζέ θες να τσιμπήσεις αλλά σου υπενθυμίζω ότι είπε στιφάδο, ξέρεις αυτό με τα πολλά κρεμμύδια....
![]()
Και εδώ αδερφέ έρχεται το παιδί σε λίγο.Ηρεμα μαν τωρα ερχεται το τσίμπημα
Και που ξέρεις εσύ ρε λείψανο, που πετάγεσαι παντα, τι ανάγκες και κάθε πότε έχει το στομάχι του;Χωρίς τυριά ,κασερια από δίπλα μέχρι να πας για ύπνο το βράδυ θα έχεις φάει δυο-τρεις φορές ακόμα.
Λες αδερφέ; Του έδωσα και καλό μπουρμπουαρ.Μην καρφωνοσαστε όταν παραγγέλνετε απέξω...το παιδί μπορεί να είναι μέλος
Μην δίνεις πουρπουαρ πρέπει να παντρεψουμε αθηναιοΛες αδερφέ; Του έδωσα και καλό μπουρμπουαρ.
Δεν κρατάμε τα λεφτά καλύτερα, να τα φάμε σε προβατίνες και γουρνοπουλα μπας και σωθεί η γυναίκα;Μην δίνεις πουρπουαρ πρέπει να παντρεψουμε αθηναιο
Γιατί εγώ δεν τρώω μόνο κεφτέδες και σουβλάκια.Και που ξέρεις εσύ ρε λείψανο, που πετάγεσαι παντα, τι ανάγκες και κάθε πότε έχει το στομάχι του;
Για να λέμε αλήθειες....σπας αρχιδια ρε άνθρωπε..Γιατί εγώ δεν τρώω μόνο κεφτέδες και σουβλάκια.
Εσύ πετάγεσαι κατόπιν προσκλήσεως;
Σκατα ποτέ έφαγες τελευταία;Γιατί εγώ δεν τρώω μόνο κεφτέδες και σουβλάκια.
Εσύ πετάγεσαι κατόπιν προσκλήσεως;
μην εισαι μουνηςΔεν κρατάμε τα λεφτά καλύτερα, να τα φάμε σε προβατίνες και γουρνοπουλα μπας και σωθεί η γυναίκα;
Και μερικές πλάκες χρυσού..μην εισαι μουνης
υγ και απο σενα περιμενω γερο εμβασμα![]()
ολοι θα συνδραμετε για να παντρευτωΚαι μερικές πλάκες χρυσού..
ΝΑΙολοι θα συνδραμετε για να παντρευτω
Είναι δικιά σου ειδικότητα ,δεν μπαίνω στα χωράφια σου.Σκατα ποτέ έφαγες τελευταία;
ολοι θα συνδραμετε για να παντρευτω
Την οργή της που θα πέσει επάνω μου να με αφορίσει σκέφτομαι.μην εισαι μουνης
υγ και απο σενα περιμενω γερο εμβασμα![]()
Το ξεραΕγώ λέω να συνδράμω με πλάκα σκυρόδεμα περασμένη με αλυσίδα στα πόδια σου.![]()