Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
961
Πόντοι
96
Δεν τα πιστεύεις γιατί δεν ξέρεις. Ξεκίνησε με Όλγα το Κολωνάκι για μασάζ γενικά αλλά κάνανε έξτρα κρυφά το έμαθε το αφεντικό και τις έδιωξε η μία ελεύθερο επάγγελμα πορνη και η άλλη καμουφλάζ το μασάζ. Γιαυτό άσε τους άλλους που ξέρουν περισσότερα φιλικά.
Ευτυχώς που υπάρχουν μερικοί σαν και εσένα εδώ μέσα που ξέρουν την παγκόσμια αλήθεια και ξεστραβώνουν αφελείς σαν και μένα. Και τώρα που ξέρω τι? Για το πολύ ωραίο μασάζ που έκανε πήγαινα και για αυτό θα ξαναπάω αν κάποια στιγμή με βγάλει ο δρόμος μου. Πρέπει να μου κάνει κάποια διαφορά αν κάνει μασάζ 45 χρόνια ή αν έδινε κώλο πρίν απο 20? Καμία δε μου κάνει. Ούτε και εσένα πρέπει να σου κάνει διαφορά αν πιστεύω αυτά που γράφεις ή όχι. Στο κάτω κάτω ένας ακόμα ανήξερος είμαι που γράφτηκε εδώ πρίν από 20 χρόνια το 2005 και άσχετος ήμουν άσχετος έμεινα. Δεν ανήκω σε αυτή την εκλεκτή κάστα αυτών που "ξέρουν", δυστυχώς. Είμαι με την μαρίδα.

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
28.122
Δεν τα πιστεύεις γιατί δεν ξέρεις. Ξεκίνησε με Όλγα το Κολωνάκι για μασάζ γενικά αλλά κάνανε έξτρα κρυφά το έμαθε το αφεντικό και τις έδιωξε η μία ελεύθερο επάγγελμα πορνη και η άλλη καμουφλάζ το μασάζ. Γιαυτό άσε τους άλλους που ξέρουν περισσότερα φιλικά.
Εμένα μη με αναφέρεις σ' αυτό που λες δεν έχω καμία σχέση με αυτά .. αν είναι δυνατον.. μαστουρωμένος είσαι?έχεις μπερδέψει τα πάντα...

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
28.122
Καλά, καλά.. ο βαρώνος Μυνχάουζεν μπροστά σου είναι ο άνθρωπος αλήθεια. Είσαι στο κουρμπέτι τουλάχιστον από το 2012. Εκτός αν έχεις δίδυμη αδελφή ονόματι "Βίκυ" και δεν μας το λες
Μας έχεις φλομόσει στο ψέμα. Στα αρχίδια μας βέβαια, αλλά τρελούς δεν θα μας βγάλεις :jerking:
Ασε ρε μυθομανες ναυάγιο..
Αν ισχύει αυτό βρες μας ένα σχόλιο στο μπου εν έτει 2012.. αφού εσύ ως μεγάλος θαυμαστής με πολυετή εμπειρία και τσακάλι λαγωνικο του φόρουμ δεν μπορεί να μην μπορείς να βρεις αν ισχύε αυτό που λες..
Ακόμη και η εγγραφή και όλα σας διαψεύδουν συνέλθετε..
Εδώ έγινα μέλος το 2017 με τον πρώτο δικό μ χώρο κ οι αναφορές σε εμένα είχαν ξεκινήσει 2 τρια χρόνια πριν.. όταν κάποιοι με είχαν ξετρυπώσει κατοικον.
Τόσο απλά τα δεδομένα μιλάνε με απόλυτη ακρίβεια.. όλα τα υπόλοιπα να χαμε να λέγαμε.. δεν ξέρουν τι να σκεφτούν τα ρηχά μυαλά..

Εγγρ.
25 Μαΐ 2023
Like
394
Πόντοι
21
Εμένα μη με αναφέρεις σ' αυτό που λες δεν έχω καμία σχέση με αυτά .. αν είναι δυνατον.. μαστουρωμένος είσαι?έχεις μπερδέψει τα πάντα...
Χαχαχαχα λες και είμαστε χθεσινοι

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
5.510
Πόντοι
5.595
Ασε ρε μυθομανες ναυάγιο..
Αν ισχύει αυτό βρες μας ένα σχόλιο στο μπου εν έτει 2012.. αφού εσύ ως μεγάλος θαυμαστής με πολυετή εμπειρία και τσακάλι λαγωνικο του φόρουμ δεν μπορεί να μην μπορείς να βρεις αν ισχύε αυτό που λες..
Ακόμη και η εγγραφή και όλα σας διαψεύδουν συνέλθετε..
Εδώ έγινα μέλος το 2017 με τον πρώτο δικό μ χώρο κ οι αναφορές σε εμένα είχαν ξεκινήσει 2 τρια χρόνια πριν.. όταν κάποιοι με είχαν ξετρυπώσει κατοικον.
Τόσο απλά τα δεδομένα μιλάνε με απόλυτη ακρίβεια.. όλα τα υπόλοιπα να χαμε να λέγαμε.. δεν ξέρουν τι να σκεφτούν τα ρηχά μυαλά..

Ρε δίποδο ζώο τι παπαριές λες πάλι; Επειδή δεν είχες γραφεί στο μπου δεν ήσουν πόρνη; Ή μήπως ο πρώτος σου πελάτης έτρεξε να γράψει στο μπυου; Και φυσικά όλοι ψεύτες που λέμε ότι ήσουν από μικρή στη πορνεία..

Μου θύμισε το iq σου αυτόν τον αοιδό με το φοβερό στίχο "Μου λες ότι έχω γκόμενα, αν έχω γκόμενα, τότε πες μου πως την λένε.."

Λοιπόν επειδή κουράζει η ιστορία κλείσε το στοματάκι σου και keep on :pipa2:

ΠυρΚαυλος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2019
Like
1.055
Πόντοι
201

Καλημέρα σας γνωρίζουμε τίποτα για την κυρία;

fstelios81

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
178
Πόντοι
0
Αυτές πρέπει να είναι στον ίδιο χώρο. Την Inna την έχω δοκιμάσει μασαζ γυμνός την δεύτερη φορά πήρα φραπέ χωρίς έξτρα χρέωση αλλά δεν λέει και πολλά.
Για την Μαρίνα δεν ξέρω δεν έχω δοκιμάσει ακόμα

kav69

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
53
Like
25.192
Πόντοι
11.465

Καλημέρα σας γνωρίζουμε τίποτα για την κυρία;
περίεργη φάση
της τηλεφώνησα και μου έστειλε κάτι άκυρα σε μηνυμα
ζητάει και πληρωμή μεσω paysafe , iris revolut

kav69

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
53
Like
25.192
Πόντοι
11.465
ζητάει 100 για μέχρι φραπέ και 150 φούλ μπριζόλα χωρις πίσω πόρτα

kav69

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
53
Like
25.192
Πόντοι
11.465
και η οποία είναι τουλάχιστον 60 με γυαλιά και χοντρούλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ξέχασα ότι δουλεύει σε ξενοδοχείο άρα συν 25€

pasquale7

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2024
Like
357
Πόντοι
21
Ρε μάγκες τι φάση είναι αυτή Λεμονιά......Κάποιος της έστειλε στο ινστα το παρακάτω μήνυμα. Λέτε να έχει κρυφά ταλέντα το κορίτσι και εμείς να μην το ξέρουμε? Εγώ πάντως όταν είχα πάει δεν είχα πάρει τίποτα και δεν μου είχε δώσει και δικαίωμα για κάτι παραπάνω. Λέτε να χρειάζεται να ανοίξω το πορτοφόλι? Που δεν το κάνω με την καμία αλλά να λέμε τώρα....
Καλά μη πιστεύεις κ όσα γράφουν…
Άλλοι λένε ψέματα,άλλοι είναι αγαπούληδες κ νομίζουν ότι θα παντρευτούν λαδοκορη κ όταν τρώνε το άκυρο στραβώνουν…

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
3.563
Πόντοι
446
Εδώ καμιά εμπειρία κάποιος;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
381
Πόντοι
186
Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα!

Γνωρίζει κανείς τι παίζει εδώ; Δηλώνει γυμνάστρια και μασέζ.
Εγώ έστειλα μνμ και μου απάντησε ότι έχει και έξτρα πακέτα στο μασάζ!
(έκανα μια γρήγορη ψαχτική εδώ, αλλά δεν βρήκα κάτι. Ίσως να μην έψαξα καλά)

εξωφρενικες τιμες 150 ευρω για μαλακια ,πανω απο 200 για πιπα χωρις ρουχα αυτη..
επισης τις πρωτες φορες που δε σε ξερει θελει να σε δει σε ξενοδοχειο συν 30 ευρω δηλαδη.
εβαλα τα γελια κ της ειπα ευχαριστω και δε δοκιμασα ποτε.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
381
Πόντοι
186
Εδώ καμιά εμπειρία κάποιος;
αγενεστατη θεια που θελει ενα ευρω το λεπτο και ενω ανεβαζει φωτο καθε μερα ημιγυμνη αν τη ρωτησεις για παραπανω σου λεει ρωτα την αδερφη σου και αλλα τετοια ωραια που σηκωνουν κλωτσιδι στη μουρη...
στα μεγαλα ΔΕΝ το μπαζο.

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστές! Θα μπορούσα να έχω τηλέφωνο θείας Ελένης ?

tolius

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2024
Like
37
Πόντοι
0
Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα!

Γνωρίζει κανείς τι παίζει εδώ; Δηλώνει γυμνάστρια και μασέζ.
Εγώ έστειλα μνμ και μου απάντησε ότι έχει και έξτρα πακέτα στο μασάζ!
(έκανα μια γρήγορη ψαχτική εδώ, αλλά δεν βρήκα κάτι. Ίσως να μην έψαξα καλά)

Αν γράψεις Nicole θα στο εμφανίζει, από τι θυμάμαι ζητάει τρελά λεφτά .

• Like
Αντιδράσεις: panbar

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom