Phantom of Athens
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καμία που να κάνει που βρίσκουμε;Δεν κάνει έξτρα. Μόνο μασάζ 40€ για μια ώρα
Καμία που να κάνει που βρίσκουμε;Δεν κάνει έξτρα. Μόνο μασάζ 40€ για μια ώρα
Ευτυχώς που υπάρχουν μερικοί σαν και εσένα εδώ μέσα που ξέρουν την παγκόσμια αλήθεια και ξεστραβώνουν αφελείς σαν και μένα. Και τώρα που ξέρω τι? Για το πολύ ωραίο μασάζ που έκανε πήγαινα και για αυτό θα ξαναπάω αν κάποια στιγμή με βγάλει ο δρόμος μου. Πρέπει να μου κάνει κάποια διαφορά αν κάνει μασάζ 45 χρόνια ή αν έδινε κώλο πρίν απο 20? Καμία δε μου κάνει. Ούτε και εσένα πρέπει να σου κάνει διαφορά αν πιστεύω αυτά που γράφεις ή όχι. Στο κάτω κάτω ένας ακόμα ανήξερος είμαι που γράφτηκε εδώ πρίν από 20 χρόνια το 2005 και άσχετος ήμουν άσχετος έμεινα. Δεν ανήκω σε αυτή την εκλεκτή κάστα αυτών που "ξέρουν", δυστυχώς. Είμαι με την μαρίδα.Δεν τα πιστεύεις γιατί δεν ξέρεις. Ξεκίνησε με Όλγα το Κολωνάκι για μασάζ γενικά αλλά κάνανε έξτρα κρυφά το έμαθε το αφεντικό και τις έδιωξε η μία ελεύθερο επάγγελμα πορνη και η άλλη καμουφλάζ το μασάζ. Γιαυτό άσε τους άλλους που ξέρουν περισσότερα φιλικά.
Ina τη λένε;Δεν κάνει έξτρα. Μόνο μασάζ 40€ για μια ώρα
Marina ΟυκρανήIna τη λένε;
Εμένα μη με αναφέρεις σ' αυτό που λες δεν έχω καμία σχέση με αυτά .. αν είναι δυνατον.. μαστουρωμένος είσαι?έχεις μπερδέψει τα πάντα...Δεν τα πιστεύεις γιατί δεν ξέρεις. Ξεκίνησε με Όλγα το Κολωνάκι για μασάζ γενικά αλλά κάνανε έξτρα κρυφά το έμαθε το αφεντικό και τις έδιωξε η μία ελεύθερο επάγγελμα πορνη και η άλλη καμουφλάζ το μασάζ. Γιαυτό άσε τους άλλους που ξέρουν περισσότερα φιλικά.
Ασε ρε μυθομανες ναυάγιο..Καλά, καλά.. ο βαρώνος Μυνχάουζεν μπροστά σου είναι ο άνθρωπος αλήθεια. Είσαι στο κουρμπέτι τουλάχιστον από το 2012. Εκτός αν έχεις δίδυμη αδελφή ονόματι "Βίκυ" και δεν μας το λες
Μας έχεις φλομόσει στο ψέμα. Στα αρχίδια μας βέβαια, αλλά τρελούς δεν θα μας βγάλεις![]()
Υπάρχουν στοιχεία επικοινωνίας; link; Τηλέφωνο;Marina Ουκρανή
Χαχαχαχα λες και είμαστε χθεσινοιΕμένα μη με αναφέρεις σ' αυτό που λες δεν έχω καμία σχέση με αυτά .. αν είναι δυνατον.. μαστουρωμένος είσαι?έχεις μπερδέψει τα πάντα...
Ασε ρε μυθομανες ναυάγιο..
Αν ισχύει αυτό βρες μας ένα σχόλιο στο μπου εν έτει 2012.. αφού εσύ ως μεγάλος θαυμαστής με πολυετή εμπειρία και τσακάλι λαγωνικο του φόρουμ δεν μπορεί να μην μπορείς να βρεις αν ισχύε αυτό που λες..
Ακόμη και η εγγραφή και όλα σας διαψεύδουν συνέλθετε..
Εδώ έγινα μέλος το 2017 με τον πρώτο δικό μ χώρο κ οι αναφορές σε εμένα είχαν ξεκινήσει 2 τρια χρόνια πριν.. όταν κάποιοι με είχαν ξετρυπώσει κατοικον.
Τόσο απλά τα δεδομένα μιλάνε με απόλυτη ακρίβεια.. όλα τα υπόλοιπα να χαμε να λέγαμε.. δεν ξέρουν τι να σκεφτούν τα ρηχά μυαλά..
Marina Ουκρανή
Αυτές πρέπει να είναι στον ίδιο χώρο. Την Inna την έχω δοκιμάσει μασαζ γυμνός την δεύτερη φορά πήρα φραπέ χωρίς έξτρα χρέωση αλλά δεν λέει και πολλά.Ina τη λένε;
περίεργη φάση![]()
χαλαρωτικο μασαζ - Love List
Ελληνιδα περιοχη πειραια, φυσικη ολα 55 ετων προσφερει μοναδικο μασαζ, η εμπειρια της θα σε κανει να τα ξεχασεισ ολα ,για πιο ωριμους να τα […]www.lovelist.com.gr
Καλημέρα σας γνωρίζουμε τίποτα για την κυρία;
Καλά μη πιστεύεις κ όσα γράφουν…Ρε μάγκες τι φάση είναι αυτή Λεμονιά......Κάποιος της έστειλε στο ινστα το παρακάτω μήνυμα. Λέτε να έχει κρυφά ταλέντα το κορίτσι και εμείς να μην το ξέρουμε? Εγώ πάντως όταν είχα πάει δεν είχα πάρει τίποτα και δεν μου είχε δώσει και δικαίωμα για κάτι παραπάνω. Λέτε να χρειάζεται να ανοίξω το πορτοφόλι? Που δεν το κάνω με την καμία αλλά να λέμε τώρα....
εξωφρενικες τιμες 150 ευρω για μαλακια ,πανω απο 200 για πιπα χωρις ρουχα αυτη..Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα!
Γνωρίζει κανείς τι παίζει εδώ; Δηλώνει γυμνάστρια και μασέζ.
Εγώ έστειλα μνμ και μου απάντησε ότι έχει και έξτρα πακέτα στο μασάζ!
(έκανα μια γρήγορη ψαχτική εδώ, αλλά δεν βρήκα κάτι. Ίσως να μην έψαξα καλά)
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
αγενεστατη θεια που θελει ενα ευρω το λεπτο και ενω ανεβαζει φωτο καθε μερα ημιγυμνη αν τη ρωτησεις για παραπανω σου λεει ρωτα την αδερφη σου και αλλα τετοια ωραια που σηκωνουν κλωτσιδι στη μουρη...Εδώ καμιά εμπειρία κάποιος;
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Αν γράψεις Nicole θα στο εμφανίζει, από τι θυμάμαι ζητάει τρελά λεφτά .Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα!
Γνωρίζει κανείς τι παίζει εδώ; Δηλώνει γυμνάστρια και μασέζ.
Εγώ έστειλα μνμ και μου απάντησε ότι έχει και έξτρα πακέτα στο μασάζ!
(έκανα μια γρήγορη ψαχτική εδώ, αλλά δεν βρήκα κάτι. Ίσως να μην έψαξα καλά)
Login • Instagram