Με ενδιαφέρει, μπορώ να έχω σε pm πληροφορίεςΈχω χώρο αλλά ερασιτεχνικό κάνω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
geo69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 596
- Πόντοι
- 86
Μαζέψου στο ανάλογο θέμα όχι εδώ αδερφέ.Προσφέρω και γω μασαζ
Καλησπέρα γνωρίζουμε κάτι εδώ πέρα ;
redlight.gr

Mισαωρο 30€ - Redlight
Γνώρισε τον/την Mισαωρο 30€ που προσφέρει υπηρεσίες. Δες φωτογραφίες, τιμές και κλείσε ραντεβού εύκολα! Redlight

takisarg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2007
- Like
- 2.203
- Πόντοι
- 446
Πες μας πόσο γρήγορα τρέχεις και θα σου απαντήσουμε!Καλησπέρα γνωρίζουμε κάτι εδώ πέρα ;
![]()
Mισαωρο 30€ - Redlight
Γνώρισε τον/την Mισαωρο 30€ που προσφέρει υπηρεσίες. Δες φωτογραφίες, τιμές και κλείσε ραντεβού εύκολα! Redlightredlight.gr
Έχω να τρέξω από το σχολείο περίπου 12 χρόνιαΠες μας πόσο γρήγορα τρέχεις και θα σου απαντήσουμε!![]()
ekatse_i_koutsi_katsika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 201
Ξεκίνα και μη ρωτάς...Έχω να τρέξω από το σχολείο περίπου 12 χρόνια
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.207
- Πόντοι
- 506
Εχουν γραφει πολλα αρνητικα. Μπαζο κ βρωμικος χωρος. Μονο πιπα οχι sexΚαλησπέρα γνωρίζουμε κάτι εδώ πέρα ;
![]()
Mισαωρο 30€ - Redlight
Γνώρισε τον/την Mισαωρο 30€ που προσφέρει υπηρεσίες. Δες φωτογραφίες, τιμές και κλείσε ραντεβού εύκολα! Redlightredlight.gr
ναι γραψε το τηλ εδω..Καλησπέρα γνωρίζουμε κάτι εδώ πέρα ;
![]()
Mισαωρο 30€ - Redlight

Βραβευμένος Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος στην Αθήνα - Dr. Απόστολος Καραλέξης
Εμπιστευτείτε την 20ετή εμπειρία του Δρ. Καραλέξη. Συμβουλευτείτε τον ειδικό Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο για οποιοδήποτε ζήτημα αντιμετωπίζετε!

Όταν ζητάνε προπληρωμή κτλ είναι 100% σκαμπερίεργη φάση
της τηλεφώνησα και μου έστειλε κάτι άκυρα σε μηνυμα
ζητάει και πληρωμή μεσω paysafe , iris revolut
Ξέρει κάτι κανένας συναγωνιστής;
www.instagram.com
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Adios Lepidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2025
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Την τελευταία φορά την πέτυχα στο Galaxy ως Έλενα. Σίγουρος φραπές, δίνει υποσχέσεις και για παραπάνω αλλά δεν δοκίμασα.Ξέρει κάτι κανένας συναγωνιστής;
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Σώμα καλό για την ηλικία της, άφηνε να πιάνεις και γενικά να κάνεις ότι θες.
Νομίζω θα ξαναδοκιμαζα. Δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα μόνη της. Διάβασα σε άλλο νήμα ότι παλιότερα ήταν ανεξάρτητη με μια "φίλη" της.
Την τελευταία φορά την πέτυχα στο Galaxy ως Έλενα. Σίγουρος φραπές, δίνει υποσχέσεις και για παραπάνω αλλά δεν δοκίμασα.
Νομίζω θα ξαναδοκιμαζα. Δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα μόνη της. Διάβασα σε άλλο νήμα ότι παλιότερα ήταν ανεξάρτητη με μια "φίλη" της.
Όπως ακριβώς τα λες...Η Βίκυ που από τότε που σταμάτησε με την φίλη της τα διπλά (η φίλη της βρήκε σπόνσορα και σταμάτησε προς το παρόν) πειραματίζεται μεμονωμένη. Κάνει κάποιες εμφανίσεις στο galaxy αλλά δεν είναι γνωστό πόσο ζητά σε "κατ' οίκον" εξυπηρέτηση. Πάντως παλιότερα που την είχα πάρει με την φίλη της 100€ το διπλό μασάζ με φραπεδακι σε ξενοδοχείοΤην τελευταία φορά την πέτυχα στο Galaxy ως Έλενα. Σίγουρος φραπές, δίνει υποσχέσεις και για παραπάνω αλλά δεν δοκίμασα.
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.982
- Πόντοι
- 1.436
Το μήνυμα αυτής της Ελληνίδας (όπως λέει), ήταν τουλάχιστον καλογραμμένο ή θύμιζε μετάφραση γουγλ;περίεργη φάση
της τηλεφώνησα και μου έστειλε κάτι άκυρα σε μηνυμα
ζητάει και πληρωμή μεσω paysafe , iris revolut
Μέχρι και προ 6ετίας πολύ ενεργή και με βιογραφικό ατελείωτο. Μάλλον πέρασε απο την κολυμπήθρα του Σιλωάμ και ξεπλύθηκε. Με περατζάδες σε τριτοτέταρτα κανάλια παρέα με τύπους που είχαν λαμπερά δόντια και αστρολόγες με μεγάλο μπούστο. Εμείς τα παππούδια έχουμε δει ιστορίες τρέλας!!! Βρε βρε το σοφάκι... Και μην αρχίσετε να ζητάτε info και τηλέφωνα... Δεν έχω τίποτα πλέον και καμία επαφή.
Για δώσε καμιά παραπάνω πληροφορία για παλιότερα βιογραφικό ατελείτωτο δλδ?....πήγαινε φουλ?? τι έκανε?? για τώρα ξέρουμε τι κάνει.....
ekatse_i_koutsi_katsika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 201
Εχει κάποια έννοια για το τι έκανε πριν χρόνια; Έκανε ότι ήθελε να κάνει όπως τώρα που κάνει ότι θέλει εκείνη να κάνει....Για δώσε καμιά παραπάνω πληροφορία για παλιότερα βιογραφικό ατελείτωτο δλδ?....πήγαινε φουλ?? τι έκανε?? για τώρα ξέρουμε τι κάνει.....
Kαι μάλλον είναι - σίγουρα είναι - βλακεία μου που το ανέφερα....
Τελευταία τροποποίηση:
Αγαπητέ μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο της φωτεινής σε πμ; Σ’ ευχαριστώ εκ των προτέρωνΤο λοιπόν....πηγα σήμερα στην σβετλανα(φωτεινή στα ελληνικα) στην Καλλιθέα....παραγγέλνω πολύ καλό μασάζ με εκτόνωση....
Μπήκε ήδη στην λίστα της λευκής Βίβλου μου.
Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μουΑγαπητέ μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο της φωτεινής σε πμ; Σ’ ευχαριστώ εκ των προτέρων
μπορεις να πάρεις ότι πληροφορίες χρειάζεσαι
XRHTOSPETRAS75
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2012
- Like
- 257
- Πόντοι
- 21
Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μου
μπορεις να πάρεις ότι πληροφορίες χρειάζεσαι
XRHTOSPETRAS75
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2012
- Like
- 257
- Πόντοι
- 21
Αυτή που έκανε μασάζ στον κορυδαλλό με σε έναν μικρό χάλια χώρο μου φαίνεται το όνομα της Μαρία έχει σταματήσει;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 54
- Εμφανίσεις