Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Johnkls

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
46
Πόντοι
0
Καλησπέρα γνωρίζουμε κάτι εδώ πέρα ;

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
2.203
Πόντοι
446

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
3.207
Πόντοι
506
Εχουν γραφει πολλα αρνητικα. Μπαζο κ βρωμικος χωρος. Μονο πιπα οχι sex

adakos

Μέγας
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
2.802
Πόντοι
4.615
ναι γραψε το τηλ εδω..

jimmyDean

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2024
Like
40
Πόντοι
0

jimmyDean

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2024
Like
40
Πόντοι
0
Ξέρει κάτι κανένας συναγωνιστής;

Adios Lepidos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
40
Πόντοι
0
Ξέρει κάτι κανένας συναγωνιστής;

Την τελευταία φορά την πέτυχα στο Galaxy ως Έλενα. Σίγουρος φραπές, δίνει υποσχέσεις και για παραπάνω αλλά δεν δοκίμασα.
Σώμα καλό για την ηλικία της, άφηνε να πιάνεις και γενικά να κάνεις ότι θες.
Νομίζω θα ξαναδοκιμαζα. Δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα μόνη της. Διάβασα σε άλλο νήμα ότι παλιότερα ήταν ανεξάρτητη με μια "φίλη" της.

Italian71

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2024
Like
138
Πόντοι
0
Την τελευταία φορά την πέτυχα στο Galaxy ως Έλενα. Σίγουρος φραπές, δίνει υποσχέσεις και για παραπάνω αλλά δεν δοκίμασα.
Νομίζω θα ξαναδοκιμαζα. Δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα μόνη της. Διάβασα σε άλλο νήμα ότι παλιότερα ήταν ανεξάρτητη με μια "φίλη" της.
Όπως ακριβώς τα λες...Η Βίκυ που από τότε που σταμάτησε με την φίλη της τα διπλά (η φίλη της βρήκε σπόνσορα και σταμάτησε προς το παρόν) πειραματίζεται μεμονωμένη. Κάνει κάποιες εμφανίσεις στο galaxy αλλά δεν είναι γνωστό πόσο ζητά σε "κατ' οίκον" εξυπηρέτηση. Πάντως παλιότερα που την είχα πάρει με την φίλη της 100€ το διπλό μασάζ με φραπεδακι σε ξενοδοχείο

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
21
Like
2.982
Πόντοι
1.436
περίεργη φάση
της τηλεφώνησα και μου έστειλε κάτι άκυρα σε μηνυμα
ζητάει και πληρωμή μεσω paysafe , iris revolut
Το μήνυμα αυτής της Ελληνίδας (όπως λέει), ήταν τουλάχιστον καλογραμμένο ή θύμιζε μετάφραση γουγλ;

TEXAN

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
299
Πόντοι
20
Μέχρι και προ 6ετίας πολύ ενεργή και με βιογραφικό ατελείωτο. Μάλλον πέρασε απο την κολυμπήθρα του Σιλωάμ και ξεπλύθηκε. Με περατζάδες σε τριτοτέταρτα κανάλια παρέα με τύπους που είχαν λαμπερά δόντια και αστρολόγες με μεγάλο μπούστο. Εμείς τα παππούδια έχουμε δει ιστορίες τρέλας!!! Βρε βρε το σοφάκι... Και μην αρχίσετε να ζητάτε info και τηλέφωνα... Δεν έχω τίποτα πλέον και καμία επαφή.

Για δώσε καμιά παραπάνω πληροφορία για παλιότερα βιογραφικό ατελείτωτο δλδ?....πήγαινε φουλ?? τι έκανε?? για τώρα ξέρουμε τι κάνει.....

ekatse_i_koutsi_katsika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.500
Πόντοι
201
Για δώσε καμιά παραπάνω πληροφορία για παλιότερα βιογραφικό ατελείτωτο δλδ?....πήγαινε φουλ?? τι έκανε?? για τώρα ξέρουμε τι κάνει.....
Εχει κάποια έννοια για το τι έκανε πριν χρόνια; Έκανε ότι ήθελε να κάνει όπως τώρα που κάνει ότι θέλει εκείνη να κάνει....
Kαι μάλλον είναι - σίγουρα είναι - βλακεία μου που το ανέφερα....

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: TEXAN

Ntoutce93

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2021
Like
24
Πόντοι
0
Το λοιπόν....πηγα σήμερα στην σβετλανα(φωτεινή στα ελληνικα) στην Καλλιθέα....παραγγέλνω πολύ καλό μασάζ με εκτόνωση....

Μπήκε ήδη στην λίστα της λευκής Βίβλου μου.
Αγαπητέ μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο της φωτεινής σε πμ; Σ’ ευχαριστώ εκ των προτέρων

pctech

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
133
Πόντοι
0

XRHTOSPETRAS75

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
257
Πόντοι
21
Αυτή που έκανε μασάζ στον κορυδαλλό με σε έναν μικρό χάλια χώρο μου φαίνεται το όνομα της Μαρία έχει σταματήσει;

suarez7

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
153
Πόντοι
1
έχει καποιος τηλ και σοσιαλ απο ελενη κομμωτρια περοστερι η και καμια φωτο στειλτε και dm αν ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom