You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (6 μέλη και 30 επισκέπτες)
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 486
- Πόντοι
- 21
Από Που και ως ρε φίλε είναι γύρω στα 30; Το σκεφτηκες αυτο; Η Λάρα πρωτοεμφανιστηκε το 2010 στο λαφαμ (τουλάχιστον εγώ τότε την πρωτοειδα). Σήμερα έχουμε 2025. Φτανουμε προς τα τελη του 2025. Δηλαδή 15 χρονια τουλάχιστον ειναι τουλαχιστον στο κουρμπέτι ...και λες ότι είναι γύρω στα 30 σημερα αντι να πεις ότι είναι γύρω στα 35; Ρε σεις....λογικευτειτε...μπαταρίες θέλετε ή καμια μανιβέλα για να πάρετε μπροστα;Μικροτερη ειναι.. γυρω στα 30
Εμενα παντως μου ελεγε οτι εχει φιλο στην Βουλγαρια, μπορει να γκαστρωθηκε στις διακοπες τους.
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.233
- Πόντοι
- 1.346
Κουλαρε λιγο ρε μεγαλε να πουμε πολυ φορα πηρες. Ενταξει δεν λυνουμε τιποτα σοβαρο εδω, για την ηλικια της κοπελας μιλαμε.Από Που και ως ρε φίλε είναι γύρω στα 30; Το σκεφτηκες αυτο; Η Λάρα πρωτοεμφανιστηκε το 2010 στο λαφαμ (τουλάχιστον εγώ τότε την πρωτοειδα). Σήμερα έχουμε 2025. Φτανουμε προς τα τελη του 2025. Δηλαδή 15 χρονια τουλάχιστον ειναι τουλαχιστον στο κουρμπέτι ...και λες ότι είναι γύρω στα 30 σημερα αντι να πεις ότι είναι γύρω στα 35; Ρε σεις....λογικευτειτε...μπαταρίες θέλετε ή καμια μανιβέλα για να πάρετε μπροστα;
Ενταξει ειναι βεβαια λιγο περιεργο που ξαφνικα θυμηθηκες που ειδες πρωτη φορα την κοπελα και με εκανες για αυτο παραθεση..ενω γραφονται τοσα πολλα πιο σοβαρα για αυτην λιγες σελιδες πισω. Τεσπα ας κρινουν οι αλλοι το τι γραφει ο καθενας εδω μεσα.
Για την ιστορια να πω οτι υπαρχει νημα για το λαφαμ κι εκει με λιγο ψαξιμο θα βρει οποιος ενδιαφερεται για το ποτε ξεκινησε η Λαρα.
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 486
- Πόντοι
- 21
Οκ μεγαλε οτι πεις. 30 ειναι. 14 χρονων ξεκίνησε εδω Και στη Βουλγαρία εγινε πουτανα απο τα 12. Όσο για το πότε την γαμουσα στο λαφαμ και αυτη και τη Ντόνα και τη λούσι και τη Λούνα κτλ. το ξερω πολύ καλά και δε χρειάζεται να διαβάσω κανένα νήμα.Κουλαρε λιγο ρε μεγαλε να πουμε πολυ φορα πηρες. Ενταξει δεν λυνουμε τιποτα σοβαρο εδω, για την ηλικια της κοπελας μιλαμε.
Ενταξει ειναι βεβαια λιγο περιεργο που ξαφνικα θυμηθηκες που ειδες πρωτη φορα την κοπελα και με εκανες για αυτο παραθεση..ενω γραφονται τοσα πολλα πιο σοβαρα για αυτην λιγες σελιδες πισω. Τεσπα ας κρινουν οι αλλοι το τι γραφει ο καθενας εδω μεσα.
Για την ιστορια να πω οτι υπαρχει νημα για το λαφαμ κι εκει με λιγο ψαξιμο θα βρει οποιος ενδιαφερεται για το ποτε ξεκινησε η Λαρα.
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.233
- Πόντοι
- 1.346
Ξαφνικα φιλε εγινε μετρια κοπελα;Το γεγονος οτι μπορει να ηταν σε καλυτερη μερα δεν μετραει? Το γεγονος οτι μπορει να με γουσταρε πιο πολυ δεν μετραει? Γιατι να μετρανε μονο τα λεφτα? Και αυτες γυναικες ειναι στο βαθος. Εχουν αποψη για εμας φιλε μου. Και στην τελικη ολο αυτο μπορει και να της το εβγαλα εγω και μου τα εκανε ολα αυτα. Κατα τα αλλα μπορει να ειναι και μια μετρια κοπελα... Αν και το dna της ειναι αποδεδειγμενα καλο σε αυτο το χωρο..... ΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑ. .. Σε χαιρετω..
ΥΓ. Καυλωσα και μονο που ειπες οτι την επερναν 3 ατομα. Θα καταιβω να το τιμωρησω το πουτανακι.. Επισης για την κωλοτρυπα εχεις πολυ δικιο. Φενεται αρκετα δουλεμενη....
Σιγουρα εχουν και αυτες καλες και κακες μερες, το θεμα ειναι μην εχει μετα απο εσενα παρατεταμενο ντεφορμαρισμα, αγωνιστικη κοιλια που λενε ποδοσφαιρικα.
Τωρα εαν σ εσενα ειναι πολυ καλη γιατι σε γουσταρει, δεν νομιζω να ενδιαφερει τους υπολοιπους. Εδω το θεμα ειναι πως συμπεριφερεται με το συνολο.
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.233
- Πόντοι
- 1.346
Εσυ τωρα γαμουσες την Λαρα το 2010 οπως λες και σε πειραξε οτι εγραψα εγω για την ηλικια της και οχι οτι γραφεται για αυτην τοσες μερες;Οκ μεγαλε οτι πεις. 30 ειναι. 14 χρονων ξεκίνησε εδω Και στη Βουλγαρία εγινε πουτανα απο τα 12. Όσο για το πότε την γαμουσα στο λαφαμ και αυτη και τη Ντόνα και τη λούσι και τη Λούνα κτλ. το ξερω πολύ καλά και δε χρειάζεται να διαβάσω κανένα νήμα.
να σου κανω και μια ανασκοπηση. Εχει γραφτει απο εμενα οτι σταματαει οριστικα και απο αλλο μελος οτι γκαστρωθηκε σε μεγαλα προγραμματα.. και πολλα αλλα λιγοτερο σοβαρα.
και ερχεσαι εσυ τωρα και μου λες με υφος, το οτι κανω λαθος για την ηλικια της κοπελας..
Σοβαρα τωρα αν δεν εχεις καποιο προηγουμενο μαζι μου που δεν θυμαμαι κατι τετοιο, πανε ξεκινα τα ψυχοφαρμακα γιατι δεν σε βλεπω καλα.
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 486
- Πόντοι
- 21
Φυσικά και δεν μπορω να απαντήσω σε οτι γράφεται γιατί τα μυνηματα ειναι παρα πολλα οπως είπες. Προφανώς. Απάντησα σε ένα! Έτυχε ηταν το δικό σου! Αν σε πειραξε μπορω να σου ζητησω και συγνωμη. Δεν εχω κολληματα σε τέτοια πράγματα. Συγνωμη! Θα μπορουσε να ειναι κάποιου άλλου μυνημα. Έτυχε! Από που προκύπτει ομως ότι χρειάζομαι ψυχοφαρμακα; Εγραψα ψέμματα και ανακρίβειες;Εσυ τωρα γαμουσες την Λαρα το 2010 οπως λες και σε πειραξε οτι εγραψα εγω για την ηλικια της και οχι οτι γραφεται για αυτην τοσες μερες;
να σου κανω και μια ανασκοπηση. Εχει γραφτει απο εμενα οτι σταματαει οριστικα και απο αλλο μελος οτι γκαστρωθηκε σε μεγαλα προγραμματα.. και πολλα αλλα λιγοτερο σοβαρα.
και ερχεσαι εσυ τωρα και μου λες με υφος, το οτι κανω λαθος για την ηλικια της κοπελας..
Σοβαρα τωρα αν δεν εχεις καποιο προηγουμενο μαζι μου που δεν θυμαμαι κατι τετοιο, πανε ξεκινα τα ψυχοφαρμακα γιατι δεν σε βλεπω καλα.
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.233
- Πόντοι
- 1.346
Α ετσι στην τυχη ειπες να απαντησεις σε ενα μηνυμα και ετυχε να πεσεις στο δικο μου.Φυσικά και δεν μπορω να απαντήσω σε οτι γράφεται γιατί τα μυνηματα ειναι παρα πολλα οπως είπες. Προφανώς. Απάντησα σε ένα! Έτυχε ηταν το δικό σου! Αν σε πειραξε μπορω να σου ζητησω και συγνωμη. Δεν εχω κολληματα σε τέτοια πράγματα. Συγνωμη! Θα μπορουσε να ειναι κάποιου άλλου μυνημα. Έτυχε! Από που προκύπτει ομως ότι χρειάζομαι ψυχοφαρμακα; Εγραψα ψέμματα και ανακρίβειες;
οκ δεν χρειαζεται να συνεχισω αλλο αυτη την κουβεντα..
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 486
- Πόντοι
- 21
Ναι αλλά δε μου απαντάς... γιατί είπες ότι χρειάζομαι ψυχοφαρμακα. Αλλά τι λέω. Πως αλλιώς θα γράψεις αλλα 1948 μυνηματα....Α ετσι στην τυχη ειπες να απαντησεις σε ενα μηνυμα και ετυχε να πεσεις στο δικο μου.
οκ δεν χρειαζεται να συνεχισω αλλο αυτη την κουβεντα..
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.233
- Πόντοι
- 1.346
Α τωρα σε πειραζει που γραφω πολλα μηνυματα..Ναι αλλά δε μου απαντάς... γιατί είπες ότι χρειάζομαι ψυχοφαρμακα. Αλλά τι λέω. Πως αλλιώς θα γράψεις αλλα 1948 μυνηματα....
Ψυχοφαρμακα σου εγραψα γιατι, ενω γινεται ο κακος χαμος για την κοπελα, εσυ μου γραφεις ξαφνικα και με υφος οτι κανω λαθος για την ηλικια της, και λεω εγω τωρα..εαν δεν εχεις καποιο προηγουμενο μαζι μου..που λες οτι δεν εχεις, αυτη η συμπεριφορα σου ειναι για ψυχοφαρμακα..
Προσωπικα δεν σε ξερω, μιλαω παντα με βαση αυτα που μου εγραψες. Οκ ομως το ψυχοφαρμακα το παιρνω πισω γιατι μετα ειπες οτι δεν διαβασες τοσα μηνυματα γιατι ειναι πολλα και τυχαια επεσες στο δικο μου και απαντησες. Ενταξει ακουστηκες φιλε. Στοπ τωρα γιατι θα μας κραξουν οι αλλοι και θα εχουν και δικιο.
Mythical Zoan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 21.486
- Πόντοι
- 8.296

Λάρα-Νικηφόρου Ουρανού13 (Bella donna) - bourdela.com forum
Γραψτε οτι θελετε, ψηφιστε οτι θελετε.. το μονο που θελω εγω ειναι να σεβαστειτε την κοπελα.
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.628
- Πόντοι
- 3.506
Έχει τόσο ενδιαφέρον η Μπουρδελότσαρκα στη Θεσσαλονίκη που μονοπωλεί το νήμα η Λάρα. Α ρε Λάρα τι πήγες και έκανες;![]()
![]()
Γραψτε οτι θελετε, ψηφιστε οτι θελετε.. το μονο που θελω εγω ειναι να σεβαστειτε την κοπελα.www.bourdela.com
Τέλος πάντων, με έναν πόνο και γρήγορα να επανέλθεις στις επάλξεις.
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.233
- Πόντοι
- 1.346
Εκτος θεματος δεν ειναι.. η κοπελα μεχρι πριν καμια δεκαρια μερες δουλευε σε στουντιο της πολης, και λογικο ειναι να γραφτει αν δουλευει η σταματησε, καποιοι (αρκετοι) ενδιαφερονται για αυτο.Έχει τόσο ενδιαφέρον η Μπουρδελότσαρκα στη Θεσσαλονίκη που μονοπωλεί το νήμα η Λάρα. Α ρε Λάρα τι πήγες και έκανες;
Τέλος πάντων, με έναν πόνο και γρήγορα να επανέλθεις στις επάλξεις.
Το μεμπτο ειναι οτι οταν μιλαμε γι αυτην, ξεφευγει λιγο η συζητησει και φυσικο ειναι να υπαρχουν αντιδρασεις.
Οποτε καλο ειναι για ολους να βαζουμε καποια ορια.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.582
- Πόντοι
- 3.846
Κλαίω ρε μαλάκα! Πόσο πετυχημένο το βελάκι!![]()
![]()
Γραψτε οτι θελετε, ψηφιστε οτι θελετε.. το μονο που θελω εγω ειναι να σεβαστειτε την κοπελα.www.bourdela.com

John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.582
- Πόντοι
- 3.846
Τόσο κουκ-Λάρα ήταν πια;μάγκες με τη Λάρα πότε θα ξεκολλήσετε??? την έχετε κάνει θεά λες και είναι η Μόνικα Μπελούτσι,μας έχετε ζαλίσει τα @@,έχει κι άλλες κοπελιές ο μύλος!!
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.628
- Πόντοι
- 3.506
Γούστα είναι αυτά και σίγουρα με κάποιους κούμπωσε καλύτερα.Τόσο κουκ-Λάρα ήταν πια;
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.799
- Πόντοι
- 12.815
Καυλιαρηδες μην μαλωνεται ΕΓΩ.!!!!!
θα σας λυσω την απορια, ...η Λαρα ειναι 31 χρονων... την πληρωσα 1η φορα στο λαφαμ στις 18/11/2012, στο λαφαμ πρωτοεμφανηστικε, και το πιθανοτερο ειναι να ξεκινησε τοτε το 2012, αν ειχε ξεκινησει απο αλλο μαγαζι, ποιο μπροστα πχ 2010-2011, δεν το θυμαμαι, αλλα δυσκολα, γιατι τοτε, οτι πιπινι κυκλοφορουσε το πληρωνα....!!! ....και που τσεκαρα εγραψα την 1η κριτικη τουλαχιστον στο λααφαμ, οπου αναφερω οτι ειναι 18 Μαιων, μιας και ο συναθλητης gameover σε κριτικη του 2011 αναφερετε σε αλλη Λαρα.... στον πορνοημερολογιο μου ομως.!!!!!!!! ....γραφω οτι το 2012 που προτωπληρωσα την Λαρα ηταν 20 χρωνων, οποτε μπορει να ειναι και 33 χρονων....
Και να πω και την αμαρτια μου, αν θυμαμαι καλα, ηταν το πρωτο πληρωμενο μουνακι που γεφτηκαν τα χιλια μου.!!!!!!!!!! Αν οχι το 2ο σιγουρα, γιατι τοτε στο ιδιο μαγαζι δουλευε και ενα παστακι η Ελενα, καλο καυλακι που εβγαζε καλα γουστα.... μετα με πηρε η κατω βολτα και δεν αφηνα 69 για 69....
....αυτα.
Επισης ενας ποιο φανατικος πελατης της Λαρας, αποκλειεται να μην γνωριζει την ηλικια της, ή το ποτε εχει γενεθλια για να της παει λουλουδια και γλυκα απο τον αγαπητο.!!!!
......μιας και εγω δεν την ειχα ποτε στανταρακι, μιας και ηταν κατι σαν τον....Νειμαρ σε ποδοσφαιρικους ορους.... δηλαδη στην τελικη πολλα φρου φρου και αρωματα και η καλτσα βρωμαγε....

Και να πω και την αμαρτια μου, αν θυμαμαι καλα, ηταν το πρωτο πληρωμενο μουνακι που γεφτηκαν τα χιλια μου.!!!!!!!!!! Αν οχι το 2ο σιγουρα, γιατι τοτε στο ιδιο μαγαζι δουλευε και ενα παστακι η Ελενα, καλο καυλακι που εβγαζε καλα γουστα.... μετα με πηρε η κατω βολτα και δεν αφηνα 69 για 69....
Επισης ενας ποιο φανατικος πελατης της Λαρας, αποκλειεται να μην γνωριζει την ηλικια της, ή το ποτε εχει γενεθλια για να της παει λουλουδια και γλυκα απο τον αγαπητο.!!!!
Τελευταία τροποποίηση:
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.582
- Πόντοι
- 3.846
Σύντομο πέρασμα απόψε τη νύχτα είτε για τα προαναφερθέντα πιπίνια της Πέτρου Ερημίτη 2Α είτε τη Λίντα στην Μινωταύρου 16.Πρώτα πήγα στην Ερημίτη όπου υπήρχε αναμονή στο σαλόνι γιατί η κοπέλα ήταν στο δωμάτιο.Δεν ήταν όμως η Μίρα.Ήρθε τελικά για λίγο στο σαλόνι η Ραϊσα ολόγυμνη.Άψογο κορμί με εξαιρετικές αναλογίες.Όμορφο πρόσωπο με μοναδική παραφωνία για εμένα το υαλουρονικό στα χείλη.Λίγο κάτω από 30 μου φάνηκε αλλά ίσως να τα έχει πατήσει κιόλας.Είπε κάτι στα αγγλικά και επέστρεψε στον συναγωνιστή στο δωμάτιο.Μάλλον ήθελε τον χρόνο του ο τύπος.Είναι η περίφημη Ραΐσα ή κάποια άλλη;
Μεταβολή και πάω στη Μινωταύρου 16, αφού βλέπω ότι στην Πέτρου Ερημίτη που στεγάζεται η Νεφέλη είναι κλειστό.Ωραίος χώρος και πρωτότυπο το τζάκι στη μέση!Για καλή μου τύχη δεν υπήρχε καθόλου αναμονή.Ευγενέστατη η τσατσά και η Linda επίσης που μας υποδέχτηκε με χαμόγελο λέγοντας κάτι στα ελληνικά.Σε κερδίζει και με αυτό εκτός από την εμφάνιση.Μιλάει και λίγα ελληνικά και λίγα αγγλικά.Δηλώνει Ισπανίδα αλλά έχει μελαχρινή επιδερμίδα και χαρακτηριστικά λατίνας.Όμορφο πρόσωπο,κορμάρα με ωραίες αναλογίες.Το πιο δυνατό της σημείο το καλοσχηματισμένο κωλαράκι της.Είναι πολύ κοντά στις φωτό.Πέρασμα με το χαλαρό στα 40.Δεκτική σε πιασίματα και βυζογλείψιμο.Πίπα καλή χωρίς πορνοσταρικές υπερβολές και φυσικά η κατάθεση έγινε στα τέσσερα.Τίμιο πιπίνι λίγο πάνω από 20.Θα ακολουθήσει και κριτική στην καρτέλα της.
Μεταβολή και πάω στη Μινωταύρου 16, αφού βλέπω ότι στην Πέτρου Ερημίτη που στεγάζεται η Νεφέλη είναι κλειστό.Ωραίος χώρος και πρωτότυπο το τζάκι στη μέση!Για καλή μου τύχη δεν υπήρχε καθόλου αναμονή.Ευγενέστατη η τσατσά και η Linda επίσης που μας υποδέχτηκε με χαμόγελο λέγοντας κάτι στα ελληνικά.Σε κερδίζει και με αυτό εκτός από την εμφάνιση.Μιλάει και λίγα ελληνικά και λίγα αγγλικά.Δηλώνει Ισπανίδα αλλά έχει μελαχρινή επιδερμίδα και χαρακτηριστικά λατίνας.Όμορφο πρόσωπο,κορμάρα με ωραίες αναλογίες.Το πιο δυνατό της σημείο το καλοσχηματισμένο κωλαράκι της.Είναι πολύ κοντά στις φωτό.Πέρασμα με το χαλαρό στα 40.Δεκτική σε πιασίματα και βυζογλείψιμο.Πίπα καλή χωρίς πορνοσταρικές υπερβολές και φυσικά η κατάθεση έγινε στα τέσσερα.Τίμιο πιπίνι λίγο πάνω από 20.Θα ακολουθήσει και κριτική στην καρτέλα της.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις