Νέα

Το πιο νέο πουστρακι cross tran

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ηρακλής 19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ηρακλής 19

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2023
Κριτικές
2
Like
470
Πόντοι
21
Για πείτε πιο είναι το πιο μικρό πουστρακι
Εννοείται 18+

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.160
Πόντοι
19.250
Τα χρόνια πιάνονται που είναι πουστρακι η τα βιολογικά ;
Το γύρισε ο παππούς μου σήμερα το πρωί γιατί δεν του φτάναν τα λεφτά για βιάγκρα …

Είναι 9 ωρών πουστης ψήνεσαι να κάνω κονε ;

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.457
Πόντοι
15.931
Τα χρόνια πιάνονται που είναι πουστρακι η τα βιολογικά ;
Το γύρισε ο παππούς μου σήμερα το πρωί γιατί δεν του φτάναν τα λεφτά για βιάγκρα …

Είναι 9 ωρών πουστης ψήνεσαι να κάνω κονε ;
υστερα λενε γιατι ο αντισθενης ολη την ημερα ειναι ολο σβησε γραψε

stelda

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Απρ 2022
Like
12.613
Πόντοι
2.256
Για πείτε πιο είναι το πιο μικρό πουστρακι
Εννοείται 18+

6749318.gif

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
816
Πόντοι
86
Μήπως η olumito από εδώ ;

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
271
Πόντοι
21
Πριν 5 χρόνια είχα πάει Ταϊλάνδη βασικά δεν πήγα για να πηδησω αλλά για να δω τη χώρα
Ενώ ήμουν Μπανγκόκ δεν πήγα άλλου εκτός πρωτεύουσας σε περπάτημα βρήκα μια ωραία νεαρά 19 ετών 1.62 ύψος αδύνατη βυζι 1 μεγεθος και φορούσε ένα φόρεμα με γήινα χρώματα καλοντυμένη μου έπιασε κουβέντα στα αγγλικά ή φωνή της 100% γυναικεία και μου έλεγε να πάμε για ποτό 5 ώρα το απόγευμα
Ήξερε μπαρ να πάμε κλπ στην αρχη δεν δέχτηκα αλλά μου έλεγε χύμα αν θέλω σεξ προσφέρει μασάζ ακόμα και για γάμο

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
271
Πόντοι
21
Τις περιοχές στη Μπανγκόκ ούτε που τις θυμάμαι βρισκόμουν πολύ μακριά από το κεντρο ήμουν στα βόρειανατολικα της πολης
Τελικά της λέω πάμε για φαγητό όχι ποτό γιατί πεινούσα,Τελικά δέχτηκε πήραμε ταξί και με πήγε πήγε ένα δικό της μαγαζί να φάμε,εντωμεταξύ έβαζε όλο κολονια πάνω της την είχε μέσα στη τσάντα
Φτάσαμε στο εστιατόριο το τι έφαγα ούτε που θυμάμαι δεν μου άρεσε η γεύση ήταν καθαρά ταυλανδεζικο φαγητό με τσιλι πικάντικο άυτη έφαγε και το δικό μου λογικά πειναγε και μετά μου είπε πως επιμένει να πάμε για ποτό,δέχτηκα και πήγαμε σε ένα κοντινό εκεί μαγαζι

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
816
Πόντοι
86
Τις περιοχές στη Μπανγκόκ ούτε που τις θυμάμαι βρισκόμουν πολύ μακριά από το κεντρο ήμουν στα βόρειανατολικα της πολης
Τελικά της λέω πάμε για φαγητό όχι ποτό γιατί πεινούσα,Τελικά δέχτηκε πήραμε ταξί και με πήγε πήγε ένα δικό της μαγαζί να φάμε,εντωμεταξύ έβαζε όλο κολονια πάνω της την είχε μέσα στη τσάντα
Φτάσαμε στο εστιατόριο το τι έφαγα ούτε που θυμάμαι δεν μου άρεσε η γεύση ήταν καθαρά ταυλανδεζικο φαγητό με τσιλι πικάντικο άυτη έφαγε και το δικό μου λογικά πειναγε και μετά μου είπε πως επιμένει να πάμε για ποτό,δέχτηκα και πήγαμε σε ένα κοντινό εκεί μαγαζι
Κωλο γέμισες ;

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
271
Πόντοι
21
Φτάσαμε στο μαγαζί εγώ πήρα μια τοπική μπύρα δεν μ αρεσε καθόλου αυτή ένα κοκτέιλ,αγγλικά μιλούσε καλά οπότε είχαμε επικοινωνία μου έλεγε την ιστορία της ζωής ΤΗΣ ,να πω την αλήθεια ψιλοβαρεθηκα και κατά της 8 μμ ήθελα να πάω στο δωμάτιο να ξεκουραστώ
Εκεί χωρησαν οι δρόμοι μας αλλά κρατήσαμε σοσιαλ επίσης ήταν και πανδημία τότε όλο με μάσκα να κυκλοφορώ με κούρασε ευτυχώς που την έβγαζα όλο σε εξωτερικό χώρο
Την επόμενη μέρα δεν έστειλε και το βραδι κατά τις 7,30 με παίρνει βιντεοκληση να έρθει στο δωμάτιο που είμαι
Εγώ είχα σχέση Ελλάδα και δεν ήθελα να υποκύψω
Ήρθε η νταρα έτσι τη λέγανε και κανονίσαμε να πάμε σε κάτι καραοκε μαγαζια
Γενικά όλα ήταν καλά εγώ να πληρώνω για όλα και αυτή κοντά μου
Η ώρα πέρασε δεν αντεξα και ΤΗΣ λέω σε μια φάση χθες μου είπες για σεξ ότι θες λεφτά,μου λέει ναι κανονίσαμε το ποσό και θα πηγαίναμε στο δωμάτιο που εμένα,η τιμή ήταν για όλο το βραδι μέχρι ΤΗΣ 8 το πρωί γιατί μετά ήθελε να πάει σπίτι της στο πατρικό της
Οπότε φτάσαμε στο δωμάτιο μου κατά ΤΗΣ 23.00 το βραδι

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
271
Πόντοι
21
Όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο της είπα έχεις κάποτες μου λέει όχι ότι το κάνει χωρίς άμα θέλω μέσα στη τιμή αλλά δεν το δέχτηκα,η Ταϊλάνδη είναι γεμάτη σμν και δεν ρισκάρω, βρήκαμε ένα μαγαζάκι αυτή ήξερε ότι εκεί παίζει να πουλάει κάποτες και ήταν 15 λεπτά περπάτημα από το ξενοδοχείο που εμένα
Τέλος πάντων πήρε κάτι αγνώστου Μπραντ και πήγαμε στο δωμάτιο
Μου λέει θα πάω να πλυθω πρώτα και της λέω όπως θες,εμένα ήδη το μυαλό έμπαινε σε σενάρια καυλας και η πλάκα ήταν ότι ήμουν σίγουρος ότι ήταν κοπέλα 100% ούτε καν δείγμα ότι είναι ladyboy
Έκανε πάνω από μισή ώρα στο μπάνιο και βγήκε με τη πετσέτα,το βυζάκι της όπως είπα μέγεθος Α με μυτέρες σκούρες ρωγες και στήτες,δεν έχασα δευτερόλεπτο να τις πιπίλαω και να της ρουφαω ενώ τα αδύνατα χεράκια της είχαν τυλίξει το λαιμό μου,σταμάτησα γιατί ήθελα να κάνω και εγώ ένα ντους γιατί αυτό το κλίμα της Ταϊλάνδης είσαι μόνιμα ιδρωμένος

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
1.168
Πόντοι
86
Όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο της είπα έχεις κάποτες μου λέει όχι ότι το κάνει χωρίς άμα θέλω μέσα στη τιμή αλλά δεν το δέχτηκα,η Ταϊλάνδη είναι γεμάτη σμν και δεν ρισκάρω, βρήκαμε ένα μαγαζάκι αυτή ήξερε ότι εκεί παίζει να πουλάει κάποτες και ήταν 15 λεπτά περπάτημα από το ξενοδοχείο που εμένα
Τέλος πάντων πήρε κάτι αγνώστου Μπραντ και πήγαμε στο δωμάτιο
Μου λέει θα πάω να πλυθω πρώτα και της λέω όπως θες,εμένα ήδη το μυαλό έμπαινε σε σενάρια καυλας και η πλάκα ήταν ότι ήμουν σίγουρος ότι ήταν κοπέλα 100% ούτε καν δείγμα ότι είναι ladyboy
Έκανε πάνω από μισή ώρα στο μπάνιο και βγήκε με τη πετσέτα,το βυζάκι της όπως είπα μέγεθος Α με μυτέρες σκούρες ρωγες και στήτες,δεν έχασα δευτερόλεπτο να τις πιπίλαω και να της ρουφαω ενώ τα αδύνατα χεράκια της είχαν τυλίξει το λαιμό μου,σταμάτησα γιατί ήθελα να κάνω και εγώ ένα ντους γιατί αυτό το κλίμα της Ταϊλάνδης είσαι μόνιμα ιδρωμένος
στ αρχιδια μας

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
271
Πόντοι
21
Σε 10 λεπτά είχα τελειώσει το ντους και την είδα που έβαζε στα πόδια της κρέμα ή όποια μυριζε καρύδα,ειχε βάλει παντού εκτός από την περιοχή της πετσέτας που κάλυπτε
Πάω από πίσω της και φυλάω στο λαιμό δεν άργησε να ανάψει και άρχιζε να με ακουμπά στο σώμα,γενικά αυτό κράτησε 10 λεπτά περίπου ώσπου ήθελα να κατέβω κατώ να γλυψω μουνακι, πάω να βγάλω τη πετσέτα που φορούσε και τη κράταγε,της λέω γιατί δεν τη βγάζεις?μου λέει είναι έκπληξη εκεί δεν κράτησα και τη τράβηξα με δύναμη και έβγαλα τη πετσέτα.
Όπως περιμένετε έμεινα άναυδος είδα ένα πουτσακι σκούρο ακάυλωτο 3 εκατοστών με μικρά αρχιδακια,εκεί τα πήρα της λέω γιατί δεν μου το είπες ότι είσαι τρανς και αυτή μου έλεγε ότι θα με εχανε αν το έλεγε και ότι οι περισσότεροι τις σνομπάρουν και έχει ανάγκη από λεφτά κλπ αυτή φοβόταν μη της πάρω τα λεφτά αν ήθελα θα τα έπαιρνα που να με κουμαντάρει 1.85 επί 90 κιλά και γυμνασμενος ,η αλήθεια είναι ότι χεστηκε που νευρίασα αλλά της λέω μετά ότι δεν πειράζει τα λεφτά που έδωσα θα πιάσουν τόπο
Αυτή δέχτηκε αλλά κατάλαβε ότι τώρα πια έχω άγριες διαθέσεις κμια σχέση με πριν το ρομάντζο ήξερε ότι τώρα θα φάει πουτσα άγρια για τη κομπίνα που σκαρφίστηκε όμως τα λεφτά γι αυτήν ήταν καλά οπότε έπρεπε να το κανει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom