Ηρακλής 19
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 470
- Πόντοι
- 21
Για πείτε πιο είναι το πιο μικρό πουστρακι
Εννοείται 18+
Εννοείται 18+
υστερα λενε γιατι ο αντισθενης ολη την ημερα ειναι ολο σβησε γραψεΤα χρόνια πιάνονται που είναι πουστρακι η τα βιολογικά ;
Το γύρισε ο παππούς μου σήμερα το πρωί γιατί δεν του φτάναν τα λεφτά για βιάγκρα …
Είναι 9 ωρών πουστης ψήνεσαι να κάνω κονε ;
Για πείτε πιο είναι το πιο μικρό πουστρακι
Εννοείται 18+
ελα μην λες ψεματα...εισαι εδω μεσα για μενα κυριως ....αυτη η ποιοτητα με κραταει εδω μεσα τοσα χρονια![]()
Εσυ?Για πείτε πιο είναι το πιο μικρό πουστρακι
Εννοείται 18+
ελα μην λες ψεματα...εισαι εδω μεσα για μενα κυριως ....
o δικος σου συναναστρεφονταν με κατι παρομοια πριν σε κανει βασιλισσαπουστρακι γάλακτος ..![]()
Κωλο γέμισες ;Τις περιοχές στη Μπανγκόκ ούτε που τις θυμάμαι βρισκόμουν πολύ μακριά από το κεντρο ήμουν στα βόρειανατολικα της πολης
Τελικά της λέω πάμε για φαγητό όχι ποτό γιατί πεινούσα,Τελικά δέχτηκε πήραμε ταξί και με πήγε πήγε ένα δικό της μαγαζί να φάμε,εντωμεταξύ έβαζε όλο κολονια πάνω της την είχε μέσα στη τσάντα
Φτάσαμε στο εστιατόριο το τι έφαγα ούτε που θυμάμαι δεν μου άρεσε η γεύση ήταν καθαρά ταυλανδεζικο φαγητό με τσιλι πικάντικο άυτη έφαγε και το δικό μου λογικά πειναγε και μετά μου είπε πως επιμένει να πάμε για ποτό,δέχτηκα και πήγαμε σε ένα κοντινό εκεί μαγαζι
στ αρχιδια μαςΌταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο της είπα έχεις κάποτες μου λέει όχι ότι το κάνει χωρίς άμα θέλω μέσα στη τιμή αλλά δεν το δέχτηκα,η Ταϊλάνδη είναι γεμάτη σμν και δεν ρισκάρω, βρήκαμε ένα μαγαζάκι αυτή ήξερε ότι εκεί παίζει να πουλάει κάποτες και ήταν 15 λεπτά περπάτημα από το ξενοδοχείο που εμένα
Τέλος πάντων πήρε κάτι αγνώστου Μπραντ και πήγαμε στο δωμάτιο
Μου λέει θα πάω να πλυθω πρώτα και της λέω όπως θες,εμένα ήδη το μυαλό έμπαινε σε σενάρια καυλας και η πλάκα ήταν ότι ήμουν σίγουρος ότι ήταν κοπέλα 100% ούτε καν δείγμα ότι είναι ladyboy
Έκανε πάνω από μισή ώρα στο μπάνιο και βγήκε με τη πετσέτα,το βυζάκι της όπως είπα μέγεθος Α με μυτέρες σκούρες ρωγες και στήτες,δεν έχασα δευτερόλεπτο να τις πιπίλαω και να της ρουφαω ενώ τα αδύνατα χεράκια της είχαν τυλίξει το λαιμό μου,σταμάτησα γιατί ήθελα να κάνω και εγώ ένα ντους γιατί αυτό το κλίμα της Ταϊλάνδης είσαι μόνιμα ιδρωμένος