Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κρίμα. Α οποτε πρέπει να πεις "Διακοποιες;"Διακοπες...τι ειναι αυτο; εχω να παω 3 χρονια
Δεν αναφέρθηκα σε εσένα οιυτε πρόκειται ποτε να το κάνω.. είπα ποτε το όνομα σου ?Δεν εχεις κανένα δικαίωμα να με προσβάλλεις
Εγω ετσι νόμιζα,αλλα αφου δεν είναι ετσι,οκ τοτε. Αλλά μια αγνόηση θα στην κάνω,γιατι και αλλες φορες εχει τυχει να γινει παρεξήγηση καποιες φορες π έχεις γραψει,και δεν μου είσαι και συμπαθηςΔεν αναφέρθηκα σε εσένα οιυτε πρόκειται ποτε να το κάνω.. είπα ποτε το όνομα σου ?
Το εχω καταλάβει οτι δεν μπορείς να κατανοήσεις το γραπτό λογο αλλα δεν αναφέρθηκα ποτέ σε εσένα .. δις μπας και νιώσεις
Στα παπαρια μου τι θα κάνεις.. το ότι δεν μπορείς να καταλάβεις τα αυτονόητα δεν αλλάζει. Καλα ξεμπερδέματαΕγω ετσι νόμιζα,αλλα αφου δεν είναι ετσι,οκ τοτε. Αλλά μια αγνόηση θα στην κάνω,γιατι και αλλες φορες εχει τυχει να γινει παρεξήγηση καποιες φορες π έχεις γραψει,και δεν μου είσαι και συμπαθης
Χαχα έκανα ποδαρικό γ τον Σεπτέμβρηέχεις γίνει τρελό θεματακι
Μωρε μια χαρά ημουν τοσες μερες στις διακοπες μου,μακρια απ το σαιτ,ησυχασα,δεν μπορω να πωΚαλα ρε μαλακες,,,δεν ντρέπεστε λίγο; ;;;;εεεεε;;;;;
Το κορίτσι γύρισε από διακοπές. Δώστε λίγο χρόνο να συνέλθει, να έρθει στα ίσα της ψυχολογικά, να στανιαρει και μετά θα είναι όλα οκ.
Μαλάκες.
Κανονικα πρεπει να πληρώνετε τα διπλά μέχρι να επανέλθει στην καθημερινοτητα αλλα επειδη ειναι απλή κοπέλα κραταει σταθερή τιμη.
Φοβερή θέα!Να σας χαιρετήσω επίσης . Καλές διακοπές να έχετε,καλά να περάσετε!
Eυχαριστώ πολύΦοβερή θέα!
Ωραία δάκτυλα για γλύψιμο άν δεν γαργαλιέσαι κ σ' αρέσει..Καλημέρα,κάναμε χτες το ποδαρικό για τη νέα σεζόν
Δεν είμαι της ποδολαγνείαςΩραία δάκτυλα για γλύψιμο άν δεν γαργαλιέσαι κ σ' αρέσει..
Τέταρτη δηλαδή οχι?Kαλησπέρα,Πέμπτη διαθέσιμη μεσημεριανές ώρες 2μισι-6μισι,και Παρασκευή και Σάββατο 5-10. Αύριο όχι
Οχι,τόσες μερες είπα,για μία και τι έγινε;Τέταρτη δηλαδή οχι?
Ναι,βεβαίωςΓύρισε στας Αθήνας το κορίτσι μας? Για ένα φίλο ρωταω![]()
Γύρισε στας Αθήνας το κορίτσι μας? Για ένα φίλο ρωταω![]()
Καλησπέρα καλή επιστροφή!Kαλησπέρα,Πέμπτη διαθέσιμη μεσημεριανές ώρες 2μισι-6μισι,και Παρασκευή και Σάββατο 5-10. Αύριο όχι