Επειδη δειχνει να εληξε πολυ προωρα το ντερμπυ της αγωνιστικης,Ελενα ειμαι επιτελους πανω απο 30 θα με δεχτεις επιτελους η θα με βριζεις επειδη πας μονο με ατομα της ηλικιας σου?
Καλησπέρα στην καλή κοπέλα,να τρως καλά,έχεις ωραίο σώμα και ωραίο πρόσωπο, αλλά το σώμα σου, κατά την ταπεινή μου προσωπική άποψη θέλει λίγα κιλά παραπάνω για να γίνει καλύτερο,να τρως,να τρως,να γίνεις χυμώδης και ζουμερη κοπέλα με πιασίματα!!Στους άντρες μας αρέσουν να πιάνουμε πιασίματα στις γυναίκες!!
Με συγχωρείς πάρα πολύ, δεν είπα να γίνεις χοντρή, πάρα πολύ απλά είπα να είσαι χυμώδης,ζουμερη κοπέλα με πιασίματα, γιατί στους άντρες αρέσουν πάρα πολύ οι χυμώδεις και ζουμερες γυναίκες με καμπύλες και πιασίματα!!
Τι ωραία που είναι τον Αύγουστο Σεπτέμβρη η θάλασσα, γενικά με μεγάληψιλογλυκια μελαγχολία να προλάβεις ακόμη λίγο θάλασσα, ήλιο, ζεστή. Αν κατέχεις εγώ πάντα κάνω τεσπα....the mood....τώρα έχει ένα απαλό γλυκό αεράκι..μακάρι όλοι τον χρόνο να ήμασταν έτσι. Μόνο Κρήτη, Βόρεια Αφρική, Μαϊάμι κλπ έχει τέτοιο καιρό όλο τον χρόνο ε;
ραντεβού σε χοτέλ :90 euro/2 συν 20 το άναλ. Σπίτι 150 για 1,5 ώρα.
Strip shows για bachelor: 100 eu/30 min
insta: nayomi.helenitsa ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6980918255 ΠαράθεσηΑπάντηση ΑναφοράΕπεξεργασία
μπραβο καλυτερα που μου απαντησες ετσι για να ξερω την καριολα εισαι και μην παω ποτε μαζι σου γιατι θα γινομουν ρεζιλι με την συμπεριφορα σου. Στα τσακιδια βρομιαρα
μπραβο καλυτερα που μου απαντησες ετσι για να ξερω την καριολα εισαι και μην παω ποτε μαζι σου γιατι θα γινομουν ρεζιλι με την συμπεριφορα σου. Στα τσακιδια βρομιαρα
Ρε πήγαινε γαμησου αρχιδακι δεν ασχολούμαι καν με μηδενικα σαν εσένα
insta: nayomi.helenitsa ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6980918255
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η παραπάνω είναι συνομιλια με ηλίθιο. Έτσι για να ξέρετε. Γράψτε τα σχόλια σας εδώ, γιατί βαριέμαι να ασχολούμαι με χαζούς και κακους πλέον.
Παλι καλα γλιτωσα απο κατι πουτανες σαν εσενα που δεν ειναι κυριες ποτε δεν ειχα προβλημα με κοπελα του χωρου εσυ μαλλον θες ψυχιατρειο εναν καλο γιατρο γιατι δεν σε βλεπω καλα ετσι κι αλλιως στο ραφι θα μεινεις δεν θα σε αντεξει κανενανς ετσι οπως κανεις σαν υστερικια
Δεν πληρώνω για να γαμήσω πληρώνω για να με αφήσουν αφού της γαμήσω
Παλι καλα γλιτωσα απο κατι πουτανες σαν εσενα που δεν ειναι κυριες ποτε δεν ειχα προβλημα με κοπελα του χωρου εσυ μαλλον θες ψυχιατρειο εναν καλο γιατρο γιατι δεν σε βλεπω καλα ετσι κι αλλιως στο ραφι θα μεινεις δεν θα σε αντεξει κανενανς ετσι οπως κανεις σαν υστερικια
Δεν πληρώνω για να γαμήσω πληρώνω για να με αφήσουν αφού της γαμήσω
παλι καλα γλιτωσα απο εσενα που να φανταστω οτι εχεις ψυχολογικα και οπως εγραψα και στο μηνυμα ποτε δεν ειχα πορβλημα με γυναικα του χωρου ολες ηταν κυριες ψιλα γραμματα για εσενα αλλα αυτο αξιζεις πραγματικα τετοια εισαι
Τι ωραία που είναι τον Αύγουστο Σεπτέμβρη η θάλασσα, γενικά με μεγάληψιλογλυκια μελαγχολία να προλάβεις ακόμη λίγο θάλασσα, ήλιο, ζεστή. Αν κατέχεις εγώ πάντα κάνω τεσπα....the mood....τώρα έχει ένα απαλό γλυκό αεράκι..μακάρι όλοι τον χρόνο να ήμασταν έτσι. Μόνο Κρήτη, Βόρεια Αφρική, Μαϊάμι κλπ έχει τέτοιο καιρό όλο τον χρόνο ε;
insta: nayomi.helenitsa ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6980918255 ΠαράθεσηΑπάντηση ΑναφοράΕπεξεργασία
Η παραπάνω είναι συνομιλια με ηλίθιο. Έτσι για να ξέρετε. Γράψτε τα σχόλια σας εδώ, γιατί βαριέμαι να ασχολούμαι με χαζούς και κακους πλέον.
Δεν καταλαβαίνω το μπάτσελορ γιατί κάνει 100€ η μισή ώρα;
Και δεν δίνουν 90€+20€ για κωλο και με 110€ την ώρα να αδειάσει όλη η παρέα από το να σε βλέπει να χορεύεις; Με τα μισά λεφτά θα τους βγει πιο οικονομικό!
Εγώ επειδή σε ξέρω το μόνο που έχω να πω είναι ότι έχεις ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ και στέκεσαι ΠΑΝΤΟΥ ΚΥΡΙΑ!!!Όπου και να πας ξέρεις να φέρεσαι και να τιμάς αυτόν που συνοδεύεις.!!