Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.170
- Πόντοι
- 6.256
θα το σκεφτώ σοβαρά την επόμενη φορά που θα έχω κολλήσει με τις ώρες στην κίνηση στο π ψυχικό
θα το σκεφτώ σοβαρά την επόμενη φορά που θα έχω κολλήσει με τις ώρες στην κίνηση στο π ψυχικό
το σαπούνι πειράζει να είναι από lidl?![]()
σκληροπαρε σαπουνι,σκοινι,δεσε μια θηλια,κρεμασε το υπολοιπο σκοινι απο ενα ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ σιδερο που κρατα το φωτιστικο,περνα με σαπουνι την θηλια,δεσε την στον λαιμο σου,ανεβα στην καρεκλα,κλωτσα την καρεκλα,απελευθερωθηκες και σωθηκαμε και εμεις![]()
και να ήταν το μόνο πρόβλημα εδώ δεν έχω φωτιστικό στο σαλόνιΜην του δίνετε σημασία.
Χαζομάρες γράφει. Δεν χρειάζεται σαπούνι.![]()
Το δουλειά έχεις από ΤΟΎΤΑ τα μέρη ?η αληθεια τεμπελη πιτσιρικα ειναι πως ΠΡΩΙΝΑ ΠΑΛΑΙΟ Ψυχικο και Φιλοθεη γαμιουνται στην κινηση ΠΟΛΛΑ χρονια τωρα
Μπαχαλακηδες μαν τους τα λέω εγώ![]()
ελα βρε μαλακα που πας εσυ Ψυχικο που βγαινεις απο το παιδικο σου δωματιο οταν ειναι να φας μουσακα απο τα χερακια της μαμας και να χεσεις κανα τρικιλο σκατο απο τις ΩΡΕΣ που παιζεις παιχνιδιαθα το σκεφτώ σοβαρά την επόμενη φορά που θα έχω κολλήσει με τις ώρες στην κίνηση στο π ψυχικό![]()
Για να γλιστράει το σκοινίσκληρο
επειδη δεν εχω ακομα δοκιμασει κατι παρομοιο, το σαπουνι τι ρολο βαραει;![]()
Ρε μαλάκα .... μη γράφεις για πτυχία ....
Πληγώνονται ... ώριμακαι"τιμημένα"μέλη !
Δεν λέω ποια !!!!!!!!
![]()
γλυστραει καλυτερα η θηλεια πανω στον λαιμοσκληρο
επειδη δεν εχω ακομα δοκιμασει κατι παρομοιο, το σαπουνι τι ρολο βαραει;![]()
Μη σπαμαρεις ρε σκατογερε.Ανταλλακτικά για χωματουργικά φέρνεις;
και να ήταν το μόνο πρόβλημα εδώ δεν έχω φωτιστικό στο σαλόνι![]()
Λες να αυξηθούν κι άλλο οι ιατροί ... και να ρίξουν το μισθό του επιμελητή βου ... κάτω από 1000€ ;;;Ξεκιναμε συναδελφε![]()
Μη σπαμαρεις ρε σκατογερε.
ΜΗ ΣΠΑΜΑΡΕΙΣ!
Χοντρόελα βρε μαλακα που πας εσυ Ψυχικο που βγαινεις απο το παιδικο σου δωματιο οταν ειναι να φας μουσακα απο τα χερακια της μαμας και να χεσεις κανα τρικιλο σκατο απο τις ΩΡΕΣ που παιζεις παιχνιδια
υγ με εχεις φερει ΕΚΤΟΣ εαυτου με τις μαλακιες σου κανε διαλειμμα και ξαναμπες αυριο που θα ειμαι πιο ηρεμος![]()
στο μόνο που έπεσες μέσα ήταν στο 3kg μετά το μουσακάελα βρε μαλακα που πας εσυ Ψυχικο που βγαινεις απο το παιδικο σου δωματιο οταν ειναι να φας μουσακα απο τα χερακια της μαμας και να χεσεις κανα τρικιλο σκατο απο τις ΩΡΕΣ που παιζεις παιχνιδια
υγ με εχεις φερει ΕΚΤΟΣ εαυτου με τις μαλακιες σου κανε διαλειμμα και ξαναμπες αυριο που θα ειμαι πιο ηρεμος![]()
Μάγκα ... με τα ΙΟ πάντως .... γίνεται χοντρό παιχνίδι .Μη σπαμαρεις ρε σκατογερε.
ΜΗ ΣΠΑΜΑΡΕΙΣ!