Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.285
- Πόντοι
- 28.246
Μια χαρά διαβάζει η αδερφαρα ο Λάκης. Που δήθεν μας έχει μπλοκαρισμένους.εισαι ιγκνορ δε σε διαβαζει![]()
Μια χαρά διαβάζει η αδερφαρα ο Λάκης. Που δήθεν μας έχει μπλοκαρισμένους.εισαι ιγκνορ δε σε διαβαζει![]()
Μια χαρά διαβάζει η αδερφαρα ο Λάκης. Που δήθεν μας έχει μπλοκαρισμένο θα.
η κατεχάκη και η κηφισίας ΔΕΝ είναι μέσα στην περιοχήη αληθεια τεμπελη πιτσιρικα ειναι πως ΠΡΩΙΝΑ ΠΑΛΑΙΟ Ψυχικο και Φιλοθεη γαμιουνται στην κινηση ΠΟΛΛΑ χρονια τωρα
Ναι ρε συ. Ποιος έχασε την υπερηφανια του να την βρει ο Λάκης;
εισαι μαλακας παιδι μου;η κατεχάκη και η κηφισίας ΔΕΝ είναι μέσα στην περιοχή
μήπως θα μετρήσεις την κίνηση και από το χαλάνδρι?![]()
θα νιωσεις την οργη του ΚΑΙ εσυΝαι ρε συ. Ποιος έχασε την υπερηφανια του να την βρει ο Λάκης;
τι μέσα ρε 2 φανάρια έχει όλα κιόλα και άλλα 2 το παλιό ψυχικόεισαι μαλακας παιδι μου;
ΜΕΣΑ γινεται της πουτανας εδω και πολλα χρονια
ελα παλι ρομπα θα γινεις μην γραφεις για πραγματα που δε γνωριζεις και το πζιζεις πονηριδης
Μου έχει κλάσει πολλές φορές τα αρχιδια. Άλλη μια φορά....θα νιωσεις την οργη του ΚΑΙ εσυ![]()
ρε μαλακα εισαι χαζος τελειως;σοβαρα τωρατι μέσα ρε 2 φανάρια έχει όλα κιόλα και άλλα 2 το παλιό ψυχικό
Εσύ πως θες να βγεις από την περιοχή δηλαδή με ελικόπτερο???
Έγραψε ναυάγιο ποτέ ... ότι έχει ανθρώπους φίλους ... και ότι δεν ζει μόνο με ... ζώα ;
Αυτό ... θα ήταν τεράστια μούφα.
Μούφα κριτική για τάνα, δεν το βρίσκω πολύ χοντρό . Αν βλέπεις γενικά ΜΙΑ κριτική για επαγγελματία ... ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ. Όπως και όταν βλέπεις κριτικές .... από περίεργους.
Ο τιμημένος τιτανικός του φόρουμ .... με τα 50.000posts ++++++
πόσες ψηφοφορίες έβαλε για μένα τον αύγουστο ; Δεν έχω ενημερωθεί ακόμη.
Πρέπει να υπάρχει κατανόηση . Τι να κάνει μόνος ... στο διαμέρισμα με τις μαρμαρίνες του 1958 ... στο κέντρο της αθήνας ....
αύγουστο ....
Δυστυχισμένη ύπαρξη . Του έχω υποσχεθεί , ότι θα πάρει φωτογραφίες ... ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ 2025....
Το μορφωτικό του επίπεδο ... και η σκατένια του ύπαρξη , που τον καταδικάζει να ζει μόνος στον κόσμο ....
δεν του επιτρέπει να καταλάβει .... ότι το μετά τις διακοπές του 2025 .... μπορεί να είναι και οι απόκριες του 2031 !
Άλλωστε σιγά ... έχει να κάνει τίποτε στη "ζωή" του ; Εδώ θα σέρνεται.
Όπως για παράδειγμα .... όταν γράψουμε νούμερο μεγαλύτερο του .... 3 ... μπορεί να είναι το 5 ... το 10 ... αλλά και το 10.000.000
ή το 1000 στην δεκάκις χιλιοστή (δύναμη).
Θα διδάσκει τους νέους ! ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ... ΣΤΑ 60 ....
για να μην είναι ναυάγια. Όπως του έγραψε στο ιστορικό ποστ ο Lion7 .
Είναι πρότυπο προς αποφυγή ο "τιμημένος" .
για πες που.....σε πιο σημείο γίνεται της πουτάνας το πρωί??ρε μαλακα εισαι χαζος τελειως;σοβαρα τωρα
εχεις παθει παρεση;μινι εγκεφαλικο;τι;
ποια φαναρια και αρχιδια μου τσαμπουνας;
σου εξηγω ομορφα και ωραια οτι τα πρωινα γινεται της πουτανας τελος δουλευω εκει απο πριν γεννηθεις εσυ ρε τσομπανη που εμαθες και τις περιοχες τωρα
παρε σαπουνι,σκοινι,δεσε μια θηλια,κρεμασε το υπολοιπο σκοινι απο ενα ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ σιδερο που κρατα το φωτιστικο,περνα με σαπουνι την θηλια,δεσε την στον λαιμο σου,ανεβα στην καρεκλα,κλωτσα την καρεκλα,απελευθερωθηκες και σωθηκαμε και εμειςγια πες που.....σε πιο σημείο γίνεται της πουτάνας το πρωί??
εκτός αν εννοείς έξω από το κολλέγιο την ώρα που σκάνε τα ταξί και τα πούλμαν![]()
το σαπούνι πειράζει να είναι από lidl?παρε σαπουνι,σκοινι,δεσε μια θηλια,κρεμασε το υπολοιπο σκοινι απο ενα ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ σιδερο που κρατα το φωτιστικο,περνα με σαπουνι την θηλια,δεσε την στον λαιμο σου,ανεβα στην καρεκλα,κλωτσα την καρεκλα,απελευθερωθηκες και σωθηκαμε και εμεις![]()
παρε σαπουνι,σκοινι,δεσε μια θηλια,κρεμασε το υπολοιπο σκοινι απο ενα ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ σιδερο που κρατα το φωτιστικο,περνα με σαπουνι την θηλια,δεσε την στον λαιμο σου,ανεβα στην καρεκλα,κλωτσα την καρεκλα,απελευθερωθηκες και σωθηκαμε και εμεις![]()
οχιτο σαπούνι πειράζει να είναι από lidl?![]()
Ρε μαλάκα .... μη γράφεις για πτυχία ....ας τον να τραυματιστει ... χρειαζομαστε κοσμο τωρα που θα γραφτουμε Ιατρικη![]()
Μπαχαλακηδες μαν τους τα λέω εγώΡε μαλάκες! Ξεκολλάτε!
Σε αυτό το θρεντ ευτελίζουμε την ανύπαρκτη τιμή και υπόληψη του Μουφαδόρ. Τα ίδια ισχύουν και για το τσιράκι του!
Γράψτε ΕΝΤΟΣ θέματος που να πάρει!![]()