Νέα

Ελμουφαδόρ - ο αρχιψεύταρος του φόρουμ !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

srek7

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
75
Like
21.474
Πόντοι
24.985
Την προηγούμενη φορά που μπαναρίστηκε είχε τελικά αποκλειστεί για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και μετά επανήλθε ελαφρώς συνετισμένος.

Ο μόνος που μπορεί να μας πληροφορήσει για το τι έχει συμβεί είναι ο Άντι.
Eίχε μπαναριστεί διότι εγραψε μοθφα κριτική ασχημη για μια κοπέλα απο glamour. Επεσαν τηλεφωνα και εγινε ότι εγινε.

Μετα ζητούσε συγνώμη σαν την βρεγμενη γάτα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
48.819
Πόντοι
33.405
Μόνος σου την έδωσες την απάντηση στο τέλος. Βάλε και την ανάγκη για αυτοπροβολή, θαυμασμό, κλπ κλπ.

Ψάξε λίγο πιο πίσω εκεί που γράφω ότι μια κοπέλα ήρθε σε μένα τρομαγμένη επειδή της έγραψε αποθεωτική κριτική, στα όρια του προκλητικού, και προφανώς τίποτα δεν ίσχυε. "Μα γιατί τύποι σαν αυτόν να γράφουν τέτοια πράγματα;" αναρωτήθηκε, και άντε να της εξηγούσα τώρα.

Νταξ...

Δεν είναι ο μόνος που το έπραξε. Γι αυτό μην θριαμβολογούμε και πολύ ότι πιάστηκε και εκδιώχτηκε ο ένας και μοναδικός μουφατζής, οπότε τώρα είμαστε καθαροί και αμόλυντοι.

Υπάρχουν πολλοί που το πράττουν και θα συνεχίζουν να το πράττουν για όσο καιρό τους παίρνει. :coffee:

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.671
Πόντοι
46.423
Eίχε μπαναριστεί διότι εγραψε μοθφα κριτική ασχημη για μια κοπέλα απο glamour. Επεσαν τηλεφωνα και εγινε ότι εγινε.

Μετα ζητούσε συγνώμη σαν την βρεγμενη γάτα

Τότε που κατηγόρησε τον Γεροκσούρα ότι του έκλεψε τους κωδικούς και έγραψε ψεύτικη κριτική για την συγκεκριμένη κοπέλα.

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
16.130
Πόντοι
18.546
Νταξ...

Δεν είναι ο μόνος που το έπραξε. Γι αυτό μην θριαμβολογούμε και πολύ ότι πιάστηκε και εκδιώχτηκε ο ένας και μοναδικός μουφατζής, οπότε τώρα είμαστε καθαροί και αμόλυντοι.

Υπάρχουν πολλοί που το πράττουν και θα συνεχίζουν να το πράττουν για όσο καιρό τους παίρνει. :coffee:

απλως αυτός το είχε πάει σε άλλο επίπεδο πχ βλέπε κριτική για sandra magic

Τελευταία τροποποίηση:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.607
Πόντοι
10.656
Τι απέγινε το thread?
το συστημα με πολεμαει τυπε,

1756650156595.png

παπατζα η συμπεριληψη των τυφλων στα θρεντακια μας...

Οτι ας πουμε χαλασαν την πιατσα λιγες λεξεις στα κεφαλαια (δεν ηξερα καν οτι υπαρχει τετοιος "κανονας" εν τω μεταξυ), και δεν γινοταν πχ σε 5 δευτερολεπτα να αλλαχθει απλα ο τιτλος.... Τι να πω ας μεινουμε με τις λουγκρες που αντι να αυτοκτονησουν ψαχνουν καθε βδομαδα γαμια για τις συφιλιαρες τις γυναικες τους

επομενο κυριακατικο απο μενα το 2026 ως ενδειξη διαμαρτυριας :coffee:

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.671
Πόντοι
46.423
Νταξ...

Σίγουρα υπάρχουν πάρα πολλοί εδώ μέσα και δεν θριαμβολογούμε.

Αυτός όμως είχε ξεπεράσει κάθε όριο βλακείας.

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
16.130
Πόντοι
18.546

BigMountain

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
149
Like
44.072
Πόντοι
36.248
απλως αυτός το είχε πάει σε άλλο επίπεδιo πχ βλέπε κριτική για sandra magic

Αν θυμάμαι καλά, και για την Αλεξία AGN που δήλωσε ότι τη συνάντησε με το γραφείο, ενώ εκείνο το διάστημα δε δούλευε, φανερά τουλάχιστον.

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.544
Πόντοι
1.336
Για ενημέρωσε τι έχουμε γιατί έχω χάσει τις εξελίξεις,
s3.jpg
s2.jpg
s3.jpg

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.671
Πόντοι
46.423
OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.671
Πόντοι
46.423
Όμως για να είμαι ειλικρινής τον τελευταίο καιρό δεν με ενοχλούσε καθόλου και προσπαθούσε να μην με προκαλεί.

Τον πρώτο καιρό όμως με έβριζε χυδαία αυτός και τα κολλητήρια του.

Όσο για τις κριτικές του έκαναν μπάμ οι περισσότερες.

Αλλά υπάρχουν και άλλοι σαν και αυτόν με ψεύτικες κριτικές.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.142
Πόντοι
15.446
έφαγε ban ο ελμουφαδόρ και ο αποπουρνας έχει χεστεί από την χαρά του :tooth:
Λοιπόν η επίσημη απάντηση μου:
επειδή η ιστορία έχει πάει πάνω από χρόνο, το λάθος που κάνανε στην αρχή ήταν ότι απευθύνθηκαν
σε λάθος άτομα, μετά από καιρό το κατάλαβαν ότι δεν θα κάνουν δουλίτσα στο ΠΚΜ γιατί ο καθένας
είναι στο κόσμο του, κατευθύνθηκαν σε νήματα εσκόρτ και οίκων και φέραν αποτέλεσμα.
Όσο για μένα τα είχα πει στον Μπλιζαράη (έχω αποδεικτικά στοιχεία) να μην μπλέκει σε ιστορίες που δεν γνωρίζει τι συμβαίνει αλλά αυτός ήθελε κόσμο να σπαμάρει.
Θα είχαν γίνει όλα πολύ πιο γρήγορα αλλά .....

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
16.130
Πόντοι
18.546
επειδή η ιστορία έχει πάει πάνω από χρόνο, το λάθος που κάνανε στην αρχή ήταν ότι απευθύνθηκαν
σε λάθος άτομα, μετά από καιρό το κατάλαβαν ότι δεν θα κάνουν δουλίτσα στο ΠΚΜ γιατί ο καθένας
είναι στο κόσμο του, κατευθύνθηκαν σε νήματα εσκόρτ και οίκων και φέραν αποτέλεσμα.
Όσο για μένα τα είχα πει στον Μπλιζαράη (έχω αποδεικτικά στοιχεία) να μην μπλέκει σε ιστορίες που δεν γνωρίζει τι συμβαίνει αλλά αυτός ήθελε κόσμο να σπαμάρει.

τι είναι το ΠΚΜ? :think: το βάζω στο google και μου βγάζει περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας :confused:

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.671
Πόντοι
46.423

Άστα σάπια γιατί και εσύ ήσουν ένας απο αυτούς που τον σιγοντάριζαν στο νήμα των παππούληδων όταν είχε πρωτοεμφανιστεί.

Δεν ξεχνώ τον ρόλο σου.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.142
Πόντοι
15.446
Άστα σάπια γιατί και εσύ ήσουν ένας που τον σιγοντάρηζες στο νήμα των παππούληδων οταν είχε εμφανιστεί.
Δεν κατάλαβες, απευθυνθήκατε σε λάθος άτομα.
Και ρώτα τον εαυτό σου, ένας που έχει μια γκόμενα που δεν υπάρχει Μ, ένας που θέλει να κάνει επανάσταση σε ώρες γραφείου (στο σπίτι πέφτει παντόφλα) και ένας που πσαρεύει και ποστάρει φωτογραφίες από χταπόδια σε νήματα ανεξάρτητων που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν;;;;;;;;;
Τελικά σας βοήθησαν;
Φυσικά και νευρίασα με τον όλο παραλογισμό και ξέκοψα.

Συμπληρώνω: αν θυμάσαι και εμένα με είχε κατηγορήσει ότι είμαι κλώνος δικός σου (άμα θες θα σου βρω το πόστ) ο άνθρωπος είχε εμμονές με κλώνους του ξούρα και του καθένα,
δεν γνωρίζω ο ίδιος πόσους είχε :coffee:

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.671
Πόντοι
46.423
"Άσε που μέχρι τότε, θα σε έχει πιάσει το παλιό τσιράκι σου με άλλους Αλβανούς και θα σε έχουν πετάξει στον κάδο της συμβολής των οδών Φυλής και Φωκαίας!
Από εδώ και στο εξής θα τρως γιαούρτι σε πήλινη τσανάκα και θα σου πετάμε
τα πορτοκάλια του @tsontopoulos !"

:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom