Νέα

Ελμουφαδόρ - ο αρχιψεύταρος του φόρουμ !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TOMCRUISE

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
49
Like
23.903
Πόντοι
25.496
εγω ρε παιδια ακομα δεν εχω καταλαβει τι οφελος ακριβως ειχε ο τυπος απο ολο αυτο το τσιρκο?
εχω ξαναρωτησει μαλιστα αλλα πειστικη απαντηση δεν ελαβα....
κ ρωταω επειδη εγω οποτε γραφω κριτικη μου φαινεται καως κουραστικη δουλεια κ δεν μου περισσευει κ πολυς χρονος γενικα,ο αλλος εγραφε 4-5 κριτικες την εβδομαδα.
αν υπαρχουν οφελη απο την ολη φαση να μου τα πει κ μενα καποιος ακομα κ σε πμ κ να τα διεκδικησω να πουμε...

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Κώλο με κρεμπιέ, ΜΟΝΟ!:coffee::sunglasses:
@Τζούναξ εδώ είσαι.. :rockon:
εγω ρε παιδια ακομα δεν εχω καταλαβει τι οφελος ακριβως ειχε ο τυπος απο ολο αυτο το τσιρκο?
κ ρωταω επειδη εγω οποτε γραφω κριτικη μου φαινεται καως κουραστικη δουλεια κ δεν μου περισσευει κ πολυς χρονος γενικα,ο αλλος εγραφε 4-5 κριτικες την εβδομαδα.
αν υπαρχουν οφελη απο την ολη φαση να μου τα πει κ μενα καποιος ακομα κ σε πμ κ να τα διεκδικησω να πουμε...
Φίλε άσχετο, με τον Brad Pitt των μπουρδέλων έχεις καμιά σχέση;
@DmtrsxXx

gpikasso

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
18
Like
12.490
Πόντοι
7.415
αν πας να μπείς στο προφίλ του σου βγάζει

This user's profile is not available.

και αν βρείς μια κριτική του τον έχει 0 0 0 - όπως στο σκριν που έβαλα ,που πάει να πεί ότι έχει γίνει κανονικό ban
Αυτά νομίζω τα βγάζει όταν δεν είσαι logged in με το account σου αλλά βλέπεις το σάιτ σαν επισκέπτης. Τεσπα, ο λογαριασμός δεν είναι διεγραμμενος, εμφανίζεται κανονικα, βλέπω τα μνμ του αλλά όχι τις κριτικές του. Ο ίδιος δεν έχει μπει από 19.8

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.689
Πόντοι
46.423

Sinking Leonardo Dicaprio GIF
titanic night GIF

Έλα που δεν ξέρεις.

Ξέρεις τι είναι να πηγαίνεις στα ρδέλα και στα μασατζίδικα και να λες είμαι ο Ελμουφαδόρ και θα σου γράψω καλή κριτική αν μου κάνεις αυτό και αυτό ?

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.903
Πόντοι
6.056
Οι σκουριασμένες φαλτσέτες πάντως του ναυαγίου ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ.
Είναι αληθινές !

Και πιάνουν λεφτά !!!

Πόσο έχει ο τόνος σκραπ σίδερο ;
Αν βγάλεις τις λαβές ... τόσο πιάνουν ... τις ζυγίζεις ... βλέπεις τιμή τόνου σκραπ σίδερου .... και υπολογίζεις τιμή.

Τελευταία τροποποίηση:

TOMCRUISE

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
49
Like
23.903
Πόντοι
25.496
Sinking Leonardo Dicaprio GIF
titanic night GIF

Έλα που δεν ξέρεις.

Ξέρεις τι είναι να πηγαίνεις στα ρδέλα και στα μασατζίδικα και να λες είμαι ο Ελμουφαδόρ και θα σου γράψω καλή κριτική αν μου κάνεις αυτό και αυτό ?
εγω που να ξερω ρε μαγκα,ενα γλειφομουνι θελω να κανω κ να ριξω κ κανα πουτσακο,πρεπει ναχω μπαρμπα στην κορωνη για να μου τα κανουν,
ασε που δεν παω σε μπουρδελα κ μασατζιδικα
με τις βιζιτες τι να ζητησω ? νταξει το ενα το γραφειο κανει εκτωσουλες , αλλα τις κανει στον καθενα που γραφει κριτικη , δεν χρειαζεται να ξεσκιζεται κανεις , αλλα εκει σπανια βρισκω κοπελα σΤΑ γουστα μου...

Τελευταία τροποποίηση:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
48.895
Πόντοι
33.405
Το ξενοδοχείο έχει κουδούνι που λες ότι χτύπησε;

Το ξενοδοχείο έχει χαρτί κουζίνας που της έδωσες;

:cheesy::2funny:

Θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβετε ότι ο άνθρωπος έχει δώσει επί τούτου στην κρεβατοκάμαρη της οικίας του μορφή δωματίου από γνωστό "πεναλτάδικο" ξενοδοχείο, με το σκεπτικό ότι οι σεξεργάτριες θα αποδίδουν καλύτερα σε περιβάλλον που αισθάνονται οικείο;;;

Αμάν πια!!! Μην δείτε κανέναν άνθρωπο με δημιουργική φαντασία... Αμέσως μουφατζή να τον βγάλετε... :confused:

SxT

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Μαρ 2025
Κριτικές
22
Like
1.891
Πόντοι
1.190
ΟΡΙΣΤΕ παρτε να παιξετε :coffee:

Τι απέγινε το thread?

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.689
Πόντοι
46.423
Οι κερατάδες πήγαν να μου πάρουν τη πελατεία Κυριακάτικα.

Αμ δέ.

:knuppel:

BigMountain

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
149
Like
44.080
Πόντοι
36.248

Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις; Αφού ήταν τσεκαρισμένο ότι αρκετές από τις κριτικές του ήταν προϊόν μυθοπλασίας.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
48.895
Πόντοι
33.405
Οι σκουριασμένες φαλτσέτες πάντως του ναυαγίου ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ.
Είναι αληθινές !

Και πιάνουν λεφτά !!!

Πόσο έχει ο τόνος σκραπ σίδερο ;
Αν βγάλεις τις λαβές ... τόσο πιάνουν ... τις ζυγίζεις ... βλέπεις τιμή τόνου σκραπ σίδερου .... και υπολογίζεις τιμή.

Ξεφτιλάκη!!!

Μην αλλάζεις το θέμα. Δεν καμώνομαι τον οικονομικά εύρωστο, όπως εσύ. Επίσης ουδέποτε καυχήθηκα για το πόσο κοστίζουν τα αντικείμενα που έχω στην κατοχή μου, και ποτέ δεν έκανα επίδειξη χρημάτων όπως εσύ.

Αντιθέτως όμως με εσένα τον ξεφτίλα, ότι έχω δηλώσει ότι κατέχω έστω και φτηνό και σε χείριστη κατάσταση (φαλτσέτες, σαβέτες, ρολόγια, όπλα κλπ), έχω αποδείξει με αδιάσειστα στοιχεία ότι το κατέχω πραγματικά. Ενώ από εσένα ακόμα περιμένουμε για τις αποδείξεις που ο ίδιος υποσχέθηκες ότι θα φρόντιζες να αναρτήσεις ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.
:coffee:

Τελευταία τροποποίηση:

TOMCRUISE

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
49
Like
23.903
Πόντοι
25.496
Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις; Αφού ήταν τσεκαρισμένο ότι αρκετές από τις κριτικές του ήταν προϊόν μυθοπλασίας.
σε κανενα σημειο δεν αμφισβητησα τις κατηγοριες σας ,
απλως δεν καταλαβαινω γιατι να μπει καποιος σε τοσο κοπο , τι αποκομισε τελικα απο την ολη φαση?
για μενα ρε παιδι μου ο χρονος ειναι χρημα,οταν σπαταλαω χρονο σε μαλακιες χανω χρημα απο αλλου για αυτο δεν καταλαβαινω γιατι καποιος να δαπανησει τοσο χρονο,νταξει θα μου πεις μπορει να ειναι ψυχοπαθης 'η φυλακισμενος κ ολη μερα γραφει στο κινητο για να περασει η ωρα του....

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
16.131
Πόντοι
18.546
Αυτά νομίζω τα βγάζει όταν δεν είσαι logged in με το account σου αλλά βλέπεις το σάιτ σαν επισκέπτης. Τεσπα, ο λογαριασμός δεν είναι διεγραμμενος, εμφανίζεται κανονικα, βλέπω τα μνμ του αλλά όχι τις κριτικές του. Ο ίδιος δεν έχει μπει από 19.8

δεν είπα ότι εχει διαγραφεί ο λογαριασμός του , ότι εχει γινει ban είπα

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.170
Πόντοι
19.250

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
16.131
Πόντοι
18.546
αυτο σημαινει δηλαδη οτι ειναι τιμωρια προσωρινα?

όχι απαραίτητα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παμαοτι κατάλαβα λογικά είμαι μόνιμο , δεν έχω δει προσωρινό ba τόσο μεγάλο διάστημα .

την προηγούμενη φορά έιχε μπαναριστεί προσωρινά, αυτήν την φορά η εκτιμηση μου είναι ότι θα είναι μόνιμο το ban

BigMountain

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
149
Like
44.080
Πόντοι
36.248
σε κανενα σημειο δεν αμφισβητησα τις κατηγοριες σας ,
απλως δεν καταλαβαινω γιατι να μπει καποιος σε τοσο κοπο , τι αποκομισε τελικα απο την ολη φαση?
για μενα ρε παιδι μου ο χρονος ειναι χρημα,οταν σπαταλαω χρονο σε μαλακιες χανω χρημα απο αλλου για αυτο δεν καταλαβαινω γιατι καποιος να δαπανησει τοσο χρονο,νταξει θα μου πεις μπορει να ειναι ψυχοπαθης 'η φυλακισμενος κ ολη μερα γραφει στο κινητο για να περασει η ωρα του....

Μόνος σου την έδωσες την απάντηση στο τέλος. Βάλε και την ανάγκη για αυτοπροβολή, θαυμασμό, κλπ κλπ.

Ψάξε λίγο πιο πίσω εκεί που γράφω ότι μια κοπέλα ήρθε σε μένα τρομαγμένη επειδή της έγραψε αποθεωτική κριτική, στα όρια του προκλητικού, και προφανώς τίποτα δεν ίσχυε. "Μα γιατί τύποι σαν αυτόν να γράφουν τέτοια πράγματα;" αναρωτήθηκε, και άντε να της εξηγούσα τώρα.

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.689
Πόντοι
46.423
αυτο σημαινει δηλαδη οτι ειναι τιμωρια προσωρινα?

Την προηγούμενη φορά που μπαναρίστηκε είχε τελικά αποκλειστεί για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και μετά επανήλθε ελαφρώς συνετισμένος.

Ο μόνος που μπορεί να μας πληροφορήσει για το τι έχει συμβεί είναι ο Άντι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom