Νέα

Ελμουφαδόρ - ο αρχιψεύταρος του φόρουμ !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.194
Πόντοι
19.250
Επιτρέπεται να ανεβάσω συνομιλίες με γραφείο?

Θα με ζαλίσουν χειρότερα μετά...

Πάντως η Αρετή είναι καλή, ότι μλκς κ να λέτε. Εγώ τελευταία, επειδή έχει μπουχτίσει η πιάτσα σε λατίνες, δοκιμάζω που και που κανένα εσκορτάκι.

Αντί να με βοηθήσετε να πάρω καλά μουνιά κ να μη πετάξω λεφτά, μου επιτίθεστε καριόληδες
Βρε παραδέξου το εσύ και τα ξεχνάμε όλα , να ξέρεις θέλει αρχιδια και μεγαλείο ψυχής να παραδεχτείς την μαλακια σου αλλά θα το εκτιμήσουμε όλοι .

Νομίζεις ότι μας κοροϊδεύεις δηλαδή ;;

Δηλαδή υποτιμάς και την νοημοσύνη μας ρε μαλακα σε μια φάση τώρα …

Εδώ δε είμαστε δικαστές , μια παρεα
Είμαστε αλλά βλέπεις εκτιμάμε την ειλικρίνεια .

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.403
Πόντοι
6.256
ειναι πασπαρτου ο κερατας, οπου δει φως μπαινει. Τραβαει με θρασος μια κλοτσια στην πορτα και την γκρεμιζει.
μεχρι και μυαλο στον Σαντμαν προσπαθησε να βαλει (εννοειται απετυχε)

Cracking Up Lol GIF
έχω ξανά προσπαθήσει και παλιότερα αλλά ο τύπος σαντμαν μπορεί να ρίξει σε κατάθλιψη ακόμα και κοκαρισμένο σπιντάκια

1 ώρα στο θρεντ με τις ελεινίδες είναι αρκετή για να σου φέρει τάσεις αυτοκτονίας :confused::confused::confused::confused::confused:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
201
Like
52.623
Πόντοι
36.228
Εδώ παρακαλώ να μπει μουσική υπόκρουση , καιν σε κάδρο ο βασιλακης καιλας .

Ρε μαλακα εισια διαταραγμένη προσωπικότητα ;;;

Πριν 5 λεπτά έγραψες ότι θα πυρπβολησεις τον άλλον γιατί έλεγε με φωτογραφίες και επιχειρήματα ότι λες πίπες και τώρα κλαίγεσαι ;;

Άμα είναι να κλάψεις ρε μαν να το αφήσουμε …
Δεν κλαίω βρε βανάκια, αλλά εγώ έχω μικρή εμπειρία με έσκορτς

Εσείς οι μαλάκες πάτε όποιον μπέρδεψε ένα όνομα να τον φάτε?

Εγώ, τις ψυχεδελικές μαλακίες που γράφεις στις κριτικές δεν τις σχολιάζω.

Αν και διάβασα δύο κριτικές σου σε παρέα στη δουλειά κ μας χάρισες μοναδικές στιγμές γέλιου με τις πίπες που γράφεις

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
7.771
Πόντοι
1.336
Άκου να σου πω εγώ σεβομαι τους πάντες , από την πορνη μέχρι τον εισαγγελέα…

Αλλά μπήκες με φούρια μέσα στο νήμα του Athens vip και έβριζες και έλεγες μαλακιες .

Στο ειπα
Με
Ωραίο τρόπο ότι η κοπελιά που γράφει σπας απαντάει ευγενικά αλλά και αυτή την δουλειά της κάνει , δεν μπορεί να μπαίνεις και να τρολαρεις τον άλλον όταν εργάζεται επειδή σου καυκωσε εσένα …

Και συνέχισες να λες πίπες , ναι ή όχι ;
Να θυμηθούμε και όταν αυτός και ο μουφαδόρος φίλος του είχανε μπει στο νήμα του greecevip και λέγανε ψέματα πως η Jennifer δούλευε σε μπουρδέλο. Ακόμα περιμένουμε να μάθουμε και να εξακριβώσουμε ποιό ήταν

έχει δουλέψει σε μπουρδέλο στο 20ρικο πριν μήνες

Δεν ήθελα να τη προσβάλλω για αυτό δεν έγραψα

Κάτι μου θυμίζει αυτό που έστειλες, αλλά δεν θυμάμαι καλά

Ο 2ος βλέπετε παίρνει μετριοπαθή θέση γιατί θέλει να βγάλει την ουρά του απ'έξω

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
201
Like
52.623
Πόντοι
36.228
Βρε παραδέξου το εσύ και τα ξεχνάμε όλα , να ξέρεις θέλει αρχιδια και μεγαλείο ψυχής να παραδεχτείς την μαλακια σου αλλά θα το εκτιμήσουμε όλοι .

Νομίζεις ότι μας κοροϊδεύεις δηλαδή ;;

Δηλαδή υποτιμάς και την νοημοσύνη μας ρε μαλακα σε μια φάση τώρα …

Εδώ δε είμαστε δικαστές , μια παρεα
Είμαστε αλλά βλέπεις εκτιμάμε την ειλικρίνεια .
Ρε συ τη πήρα τη κοπέλα, δεν γράφω μλκς.

Αν έκανα λάθος στα ονόματα, ζητάω συγγνώμη κ από εσάς κ από αυτή.

Επίσης, αν έγραψα κάτι λάθος είμαι επιφυλακτικός με τα ξενοδοχεία γιατί έχω δει και ακούσει πολλά.

Λέω με ειλικρίνεια πως δεν ήθελα να γράψω πως τη πήρα ξενοδοχείο, για δικούς μου λόγους που αφορούν κάποια άτομα γύρω απ' το χοτέλι.

Ευχαριστημένος?

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.194
Πόντοι
19.250
Δεν κλαίω βρε βανάκια, αλλά εγώ έχω μικρή εμπειρία με έσκορτς

Εσείς οι μαλάκες πάτε όποιον μπέρδεψε ένα όνομα να τον φάτε?

Εγώ, τις ψυχεδελικές μαλακίες που γράφεις στις κριτικές δεν τις σχολιάζω.

Αν και διάβασα δύο κριτικές σου σε παρέα στη δουλειά κ μας χάρισες μοναδικές στιγμές γέλιου με τις πίπες που γράφεις
Βρε καμάρι , αλήθεια χαίρομαι πραγματικά αν μπορώ να χαρίσω γέλιο και να ενημερώσω κόσμο που διαβάζει τις κριτικές μου .

Αλήθεια το λέω , δεν με ενδιαφέρει να με κοροϊδέψει , να γελάσει με αυτά που γράφω , το πως τα γράφω , ακόμα και αυτόν που τα γράφει γιατί τα έχω καλα
Με τον εαυτό μου , και ξέρω ποιος είμαι και τι κάνω …

Και Ενοειται μου αρέσει η ψυχεδέλεια , η ποίηση .

Όλα χρειάζονται στη ζωή από το μουνοκλανιδι της πουτανας και την Μερέντα στο καυλί , μέχρι και την επίσκεψη στο μέγαρο και την περιήγηση σε μια ωραία έκθεση ζωγραφικής , τιγκα στου βιγκαν και στις δήθεν ξεκοιλίαρες …

Και τέλος και πιο σημαντικό δεν είναι μόνο το μπέρδεμα στο όνομα .

Είναι το συνοθύλευματικό αποτέλεσμα των ανακριβειών που γράφεις .

Μην νευριάζεις με το παιδάκι τώρα και τον απειλείς ..

Βλέπεις ότι όλα αυτά είναι η αντίδραση στις πράξεις σου , και πρέπει να πάρεις την ευθύνη των πράξεων αλλά και των γραφομένων σου !!

Γμτχς κανονικά έπρεπε να με πληρώνεις για life coach .

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
24.344
Πόντοι
24.596
έχω ξανά προσπαθήσει και παλιότερα αλλά ο τύπος σαντμαν μπορεί να ρίξει σε κατάθλιψη ακόμα και κοκαρισμένο σπιντάκια

1 ώρα στο θρεντ με τις ελεινίδες είναι αρκετή για να σου φέρει τάσεις αυτοκτονίας :confused::confused::confused::confused::confused:
πρεπει να χωθεις νημα kman,μουνολιβαδα,βαλκανικοι πυραυλοι, logistics για οργανωση πουτσων,πιστευω εχεις να δωσεις εκει:smoke::confused::confused::confused:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
201
Like
52.623
Πόντοι
36.228
Βρε καμάρι , αλήθεια χαίρομαι πραγματικά αν μπορώ να χαρίσω γέλιο και να ενημερώσω κόσμο που διαβάζει τις κριτικές μου .

Αλήθεια το λέω , δεν με ενδιαφέρει να με κοροϊδέψει , να γελάσει με αυτά που γράφω , το πως τα γράφω , ακόμα και αυτόν που τα γράφει γιατί τα έχω καλα
Με τον εαυτό μου , και ξέρω ποιος είμαι και τι κάνω …

Και Ενοειται μου αρέσει η ψυχεδέλεια , η ποίηση .

Όλα χρειάζονται στη ζωή από το μουνοκλανιδι της πουτανας και την Μερέντα στο καυλί , μέχρι και την επίσκεψη στο μέγαρο και την περιήγηση σε μια ωραία έκθεση ζωγραφικής , τιγκα στου βιγκαν και στις δήθεν ξεκοιλίαρες …

Και τέλος και πιο σημαντικό δεν είναι μόνο το μπέρδεμα στο όνομα .

Είναι το συνοθύλευματικό αποτέλεσμα των ανακριβειών που γράφεις .

Μην νευριάζεις με το παιδάκι τώρα και τον απειλείς ..

Βλέπεις ότι όλα αυτά είναι η αντίδραση στις πράξεις σου , και πρέπει να πάρεις την ευθύνη των πράξεων αλλά και των γραφομένων σου !!

Γμτχς κανονικά έπρεπε να με πληρώνεις για life coach .
Ρε βανάκια κάναμε ωραίες πλάκες κ περνούσαμε καλά.

Ο παπάρας ο Ελμουφαδόρ μας έκανε να τσακωνόμαστε, να βριζόμαστε κ να είμαστε σαν τη μούρη του.

Κάνω το πρώτο βήμα και σου ζητώ να τα ξεχάσουμε κ να γίνουν όλα νερό κι αλάτι.

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.194
Πόντοι
19.250

Ο παπάρας ο Ελμουφαδόρ μας έκανε να τσακωνόμαστε, να βριζόμαστε κ να είμαστε σαν τη μούρη του.

Λοιπόν επειδή έχω 15 κιλά αρχιδια , και εκτιμώ τουλάχιστον ότι με έφερες σπίτι με το αμάξι σου .

Άμα γράψεις ξεκάθαρα τώρα εδώ ότι έλεγες μαλακιες σχετικά για με το ότι είμαι πουστης , ότι γράφω ψεύτικες κριτικές κτλ και ζήτησης συγνώμη , εγώ ξανά μοντάρω το έργο από την αρχή και πατάω reset .

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
74.076
Πόντοι
12.756

Λοιπόν επειδή έχω 15 κιλά αρχιδια , και εκτιμώ τουλάχιστον ότι με έφερες σπίτι με το αμάξι σου .

Άμα γράψεις ξεκάθαρα τώρα εδώ ότι έλεγες μαλακιες σχετικά για με το ότι είμαι πουστης , ότι γράφω ψεύτικες κριτικές κτλ και ζήτησης συγνώμη , εγώ ξανά μοντάρω το έργο από την αρχή και πατάω reset .
ναι αντε παιδια να τελειωνει η παρεξηγηση να παω να πιω τις ουισκαρες μου εσας περιμενω :coffee:

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.194
Πόντοι
19.250

Και επειδή είμαι και large θα έχει και τσαντουλα πορτοκάλια .

Από μια σε pa luki , και σε άλλο γνωστό λατινομαχο

Και έχω άλλη μια την κληρώνω εδώ δώρο οποίος στείλει πρώτος προσωπικό .

5 kg και η προσφορά ισχύει μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων …

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.194
Πόντοι
19.250
Και επειδή είμαι και large θα έχει και τσαντουλα πορτοκάλια .

Από μια σε pa luki , και σε άλλο γνωστό λατινομαχο

Και έχω άλλη μια την κληρώνω εδώ δώρο οποίος στείλει πρώτος προσωπικό .

5 kg και η προσφορά ισχύει μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων …
Ελα την τσίμπησε ο athinaios44 .

Οταν. Έρχομαι θα ενημερώσω από που να έρθεις να την πάρεις …

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
201
Like
52.623
Πόντοι
36.228

Πραγματικά βανάκια μου δεν ξέρω τι κάνεις στη προσωπική ζωή σου, τι σ' αρέσει κ ούτε με αφορά

Έγραψα κάποια πράγματα στα πλαίσια της αντιδικίας, αλλά να ξέρεις μου τι σπάει που ένας μλκς μας έχει κάνει να τσακωνόμαστε σαν λιμενεργάτες

Εγώ εδώ γράφτηκα για να ενημερώνω με κριτικές κ ενημερώσεις. Θα μπορούσα να τα κάνω κ να μη γράφω τίποτα όπως παλιότερα.

Νταραβερίστικα ένα διάστημα με έναν χαμηλής ποιότητας κ ψευταρά κ τώρα μου κολλάνε εμένα τη βρωμιά του.

Εγώ δεν είμαι τέτοιας ποιότητας κ ούτε γράφω για να παραπλανήσω, ούτε έχω κανένα συμφέρον.

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.194
Πόντοι
19.250
Πραγματικά βανάκια μου δεν ξέρω τι κάνεις στη προσωπική ζωή σου, τι σ' αρέσει κ ούτε με αφορά

Έγραψα κάποια πράγματα στα πλαίσια της αντιδικίας, αλλά να ξέρεις μου τι σπάει που ένας μλκς μας έχει κάνει να τσακωνόμαστε σαν λιμενεργάτες

Εγώ εδώ γράφτηκα για να ενημερώνω με κριτικές κ ενημερώσεις. Θα μπορούσα να τα κάνω κ να μη γράφω τίποτα όπως παλιότερα.

Νταραβερίστικα ένα διάστημα με έναν χαμηλής ποιότητας κ ψευταρά κ τώρα μου κολλάνε εμένα τη βρωμιά του.

Εγώ δεν είμαι τέτοιας ποιότητας κ ούτε γράφω για να παραπλανήσω, ούτε έχω κανένα συμφέρον.
Εγώ περιμένω μια συγνώμη ακόμα που δεν την άκουσα , τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ …

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
201
Like
52.623
Πόντοι
36.228
Εγώ περιμένω μια συγνώμη ακόμα που δεν την άκουσα , τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ …
Έλα ρε, ρίχνω τον εγωισμό κ ζητάω συγγνώμη.

Θέλω πορτοκάλια όμως!
με τόση καζούρα που σου έχω κάνει με αυτα, δικαιούμαι τουλάχιστον να τα δοκιμάσω...

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
5.106
Πόντοι
456
ΚΑΙ την κουμπάρα να κάθεται στα πόδια μας :coffee:

Ναι αμα ηθελε ο @tsontopoulos να γαμηθει που δεν νομιζω
Θα ζηταγε απο τον elganador τον μικροψωλη καραφλα να τον γαμησει :tooth:
Για οσους δεν ξερουν ο ελγκα εχει ανεβασει ο ιδιος το γαριδακι του στο μπου
Ένα ωραίο καβλί που ανέβαζε σε μια φάση, είναι το δικό μου (16ποντος) Μου ζητάγε επίμονα D-pic, δεν μου έλεγε γιατί. Από όσα είδα, άκουσα, διάβασα, είναι όντως μικροτσούτσουνος ο Αλβανός σεφ!

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.194
Πόντοι
19.250
Έλα ρε, ρίχνω τον εγωισμό κ ζητάω συγγνώμη.

Θέλω πορτοκάλια όμως!
με τόση καζούρα που σου έχω κάνει με αυτα, δικαιούμαι τουλάχιστον να τα δοκιμάσω...
Να γραφτεί στα πρακτικά στο bou , και να μείνει στην ιστορία ποιος είναι ο γαμιας των τιμημένων .

Και επειδή είμαι και καλό παιδί , συγνώμη και από εμένα , και μωρή καργιολα θα έχει και λαδάκι από χειμώνα .

Τα πορτοκάλια τα έταξα , είναι δεδομένο .

Άλλωστε ποτέ δεν ψεύτισα , μέχρι στιγμής .

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
44
Like
46.661
Πόντοι
11.146
....μηπως πριν το ληξετε αδελφια να πειτε κ σ'εμας του αμυητους, ποιοι ειναι και τα φιλαρακια του ελμοφαδορ εδω μεσα γιατι ως γνωστον "ομοιος ομοιω αει πελαζει".
Λογικα ως φιλος του μεχρι προτινος θα γνωριζεις, και θα βοηθησεις πολλους ωστε να εχουμε το νου μας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom