Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.368
- Πόντοι
- 6.256
δεξίωση παίζει να γίνει στα μικέλΔεξίωση θέλω πρώτο τραπέζι μαζί με dimigoal καί αντζελο
δεξίωση παίζει να γίνει στα μικέλΔεξίωση θέλω πρώτο τραπέζι μαζί με dimigoal καί αντζελο
ο Ωριων δεν θα ειναι η κουμπαρα ;ΚΑΙ την κουμπάρα να κάθεται στα πόδια μας![]()
Άστα κουνιστέ τώραΚαταρχάς .
Άμα ήθελα να σας γαμησω , άνετα σας βίαζα μιας και μπορώ να κάνω πάγκο με την μπάρα και εσάς στο πλάι .
2 δε νομίζω κανένας απ όσους με ζουν γνωρίσει να αμφισβητούν τον ανδρισμού μου .
Μην ξεχνάς ότι εγώ ήμουν αραβωνιασμενος ενώ άλλοι μένουν με την μαμά τους και έχουν δει μουνι μόνο πληρωμένο .
Όσον αφορά το βαν που λες είναι λαϊκό ταξί που έρχεται από το χωριό , και ναι ρε μαλακα θα προτιμήσω να έρθω με 20 ευρώ με άλλους 2 δικούς μου παρά να τρέχω με ΚΤΕΛ εφόσον δεν έχω μέσο .
2 στο χωριό αδερφέ πορτοκάλια έχουμε και τα πετάμε .
Εγώ σαν καλό παιδί φέρνω τσάντες οπότε έχω και μοιράζω τώρα να θεωρείς ότι να σου δίνει ο άλλος κάτι τσάμπα επειδή σε λυπάται παρτο όπως θες εγώ για καλό το έκανα .
Την πήρε ο γείτονας ο κυρ Κώστας και κέρασε και καφεδάκι μάλιστα ο άνθρωπος , όχι σαν κάτι άλλους ζητουλες που ζητιάνευαν κέρασμα .
Επίσης δεν μιλάω αβάσιμα έχω και εγώ screen shots .
Και επειδή λες για ψεύτικες κριτικές .Άστα κουνιστέ τώρα
Αυτά πέστα σε καμμιά χαζή γριά στο χωριό, που θα νομίσει κ τον Ζαχαράτο άντρα
Θέλεις αντρικό παπάρι κ δεν κρατιέσαι...
Που εδώ ρε βανάκια?Και επειδή λες για ψεύτικες κριτικές .
Όποια κριτική νομίζεις ότι είναι ψεύτικη σε προκαλώ ελεύθερα να την βρεις και να βάλεις το λινκ εδώ .
Στο νήμα .Που εδώ ρε βανάκια?
Τώρα άλλαξες το μήνυμα απατεώνα.Στο νήμα .
Που αλλού ρε αμεα ;
στο χωριό αδερφέ πορτοκάλια έχουμε και τα πετάμε .
Εγώ σαν καλό παιδί φέρνω τσάντες οπότε έχω και μοιράζω τώρα να θεωρείς ότι να σου δίνει ο άλλος κάτι τσάμπα επειδή σε λυπάται παρτο όπως θες εγώ για καλό το έκανα .
Την πήρε ο γείτονας ο κυρ Κώστας και κέρασε και καφεδάκι μάλιστα ο άνθρωπος , όχι σαν κάτι άλλους ζητουλες που ζητιάνευαν κέρασμα .
Επίσης δεν μιλάω αβάσιμα έχω και εγώ screen shots .
Γιατί ρε μαλακα ;Τώρα άλλαξες το μήνυμα απατεώνα.
Αφού όλο δήθεν λογοτεχνικές μαλακίες γράφεις και είναι και ανορθόγραφα. Μία μούφα είναι όλα...για να μην κλάψεις θα πώ το 80%
Υπάρχει κανένας που γαμάει πραγματικά κ γράφει "σμήξανε τα χέρια μας" κ "φύσηξε το αεράκι"?
Στον αληθινό γαμιά, μπαίνει η γυμαίκα μέσα και φεύγει σέρνοντας...
Μπες στο νήμα γκέι κ πες ψάχνω ψωλαρά, δεν χρειάζεται να το πηγαίνεις δια της πλαγίης.
Τέλος Σεπτεμβρίου, ανεβαίνω θα περισσέψουν 2-3 διχτάκια 5κιλα .κράτα καμμια τσάντα πορτοκάλια οταν κατέβεις Ιάσωνος να με φιλεψεις.. θα κεράσω κορασίδα υπερανω υποψίας που δίνει ακαποτα κώλο...
....ξεκλειδωτη, φασολια μν την κερασειςκράτα καμμια τσάντα πορτοκάλια οταν κατέβεις Ιάσωνος να με φιλεψεις.. θα κεράσω κορασίδα υπερανω υποψίας που δίνει ακαποτα κώλο...
Έλα τώρα που κάνεις τον δυνατό συκιά?Γιατί ρε μαλακα ;
Άμα εισια μορφωμένος , εχετε με την ορθογραφία , και θες να εκφραστείς λογοτεχνικά δεν μπορείς ;
Θα γίνει η πουτσα σου λουλούδι και θα φύγει η τεστοστερόνη σου ;;
Ποιος αληθινός γάμος ρε μαλακα , που άμα φάω φασολάδα και κλασω παίζει να γίνεις χαρταετός ;;
Ποια ρε μαλακα θα φύγει σέρνοντας ;;
Τα πιστεύεις αυτά που γράφεις ;;;είπαμε ρε μαλακα να κοροϊδεύεις εμάς αλλά εσύ ρε ταλέντο κοροϊδεύεις και τον εαυτό σου !! Μπράβο μαλακα .
Τι να σου πω ρε μαλακα ;Έλα τώρα που κάνεις τον δυνατό συκιά?
Όλες οι κουνιστές το παίζουν έτσι όταν ξεσκεπάζονται.
Άσε τον Μπάμπολα που διψάει καθημερινά για μουνί...
Έχει νήματα εδώ που θα βρεις ότι θες. Αράπη, άσπρο, κινέζο, κοντό, ψηλό.
Βγάλε το κόμπλεξ του χωριού κ φόρεσε τη φούστα...
Μπορεί να έχει αδυναμία στις μινιατούρεςΝαι αμα ηθελε ο @tsontopoulos να γαμηθει που δεν νομιζω
Θα ζηταγε απο τον elganador τον μικροψωλη καραφλα να τον γαμησει
Για οσους δεν ξερουν ο ελγκα εχει ανεβασει ο ιδιος το γαριδακι του στο μπου
Κοιτα να σου πω την αλήθεια αν έπρεπε να γαμηθω για κάποιον λόγο υποχρεωτικά αυτόν θα διάλεγα δεν πρέπει να κυκλοφορεί μικρότερη ψωλη , μόνο ο μπαμπολας παίζει να είναι εκεί κοντά .Ναι αμα ηθελε ο @tsontopoulos να γαμηθει που δεν νομιζω
Θα ζηταγε απο τον elganador τον μικροψωλη καραφλα να τον γαμησει
Για οσους δεν ξερουν ο ελγκα εχει ανεβασει ο ιδιος το γαριδακι του στο μπου
Αφού θες άλλο θέμα να γελάσουμε πες για τους φραπέδεςΤι να σου πω ρε μαλακα ;
Αν ήμουν πουστης γμτχς για εσκορτ θα έγραφα ;;;;
Θα ήμουν στο forum της Mary Clair να ψάχνω πως να δουλεύω το τσιμπίδακι και να κάνω μπούκλες τις τρίχες από την κωλοτρυπιδα μου όπως φαντάζομαι φτιάχνεις κάθε βράδυ .
Καλά γράψε ότι θες μαλακα εισια κουραστικός , λες μαλακιες και δεν εισια και αστείος …