raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 25.447
- Πόντοι
- 5.006
μονο μεσα στην μπαρτσελονα θα χασουμεεγω πιστευω οτι θα παρεις βαθμους απο εκει που δεν το περιμένεις
Κοιτα να δεις![]()

μονο μεσα στην μπαρτσελονα θα χασουμεεγω πιστευω οτι θα παρεις βαθμους απο εκει που δεν το περιμένεις
Κοιτα να δεις![]()
Τρέξε να τον υποδεχτείς στο αεροδρόμιο και να ειδοποιήσεις τον κόσμο εκεί να φυλαχτεί από την έκρηξη.δεν ειναι βομβα ο 3ος σου σεντερ φορ να ειναι ο ταρεμι?
![]()
τι ειμαι ινφλουεσερ να παω στο αεροδρομιο να τον υποδεχτω? και τον εμπαμπε να φερουμε ποιος λογος να παω στο αεροδρομιο πριν παιξει στον ολυμπιακο? για τους παιχτες πας στα αεροδρομια οταν φευγουν, οχι οταν ερχονται...Τρέξε να τον υποδεχτείς στο αεροδρόμιο και να ειδοποιήσεις τον κόσμο εκεί να φυλαχτεί από την έκρηξη.
Ένας πολύ καλός επιθετικός είναι σε σχετικά καλή ηλικία ακόμα. Τίποτα παραπάνω.
Συμφωνούμε σε όλα.τι ειμαι ινφλουεσερ να παω στο αεροδρομιο να τον υποδεχτω? και τον εμπαμπε να φερουμε ποιος λογος να παω στο αεροδρομιο πριν παιξει στον ολυμπιακο? για τους παιχτες πας στα αεροδρομια οταν φευγουν, οχι οταν ερχονται...
υγ : τωρα με ταρεμι εχεις φτιαξει 3αδα φωτια στα σεντερ φορ...μονη αμφιβολια αν θα θελει να παιξει ή θα ερθει για διακοπες....αλλα για 3ο σεντερ φορ, δεν υπαρχει αλλος δρομος : ή παιρνεις καταξιωμενο μπόμπερ σε προχωρημενη ηλικια (όπως ειναι ο ταρεμι) ή πας σε παντελως αγνωστους 19χρονους (οπως ηταν ο ταλίς)....δεν υπαρχει περιπτωση να φερεις 3ο σεντερ φορ πχ. τον ταρεμι στα 28 που εβαζε 20 γκολ την σεζον στην πόρτο...
Βόμβα οχι,ηχηρή ναι.Συμφωνούμε σε όλα.
Αλλά βόμβα δεν είναι. Άσε τα γαμοσπιτα, πληρωμενα απο τον χοντρουλιακα αρδακια, να γράφουν ο,τι θέλουν για βόμβες στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Το θέμα είναι μην χάσει βαθμούς εκεί που δεν το περιμένει...εγω πιστευω οτι θα παρεις βαθμους απο εκει που δεν το περιμένεις
Κοιτα να δεις![]()
Αν ο Ιρανός δεν απαιτήσει να βγάλει εκτός τον Ελ Καμπί από πρώτη επιλογή, και δεν ξενερώσει αν δεν το πετύχει, γιατί ο Μαροκινός δεν βγαίνει παρά μόνο όταν φύγει για την Εθνική του, ο Βασκος ξέρει και πως να τον χρησιμοποιήσει.Βόμβα οχι,ηχηρή ναι.
Αδερφε μου ΓΑΥΡΕ Αντζελο ακουσα το αρκιντι τον Παπαροτριφτουλα οτι θα ερθει η βομβα μεσα στο ΣΚ και ειχα στηθει απο χθες στα Γραφεια....το αποτελεσμα;Χελ μαντσα και ταρεμι πιασε θέση καλή![]()
Ερχεται και ταρεμις περιμενεΑδερφε μου ΓΑΥΡΕ Αντζελο ακουσα το αρκιντι τον Παπαροτριφτουλα οτι θα ερθει η βομβα μεσα στο ΣΚ και ειχα στηθει απο χθες στα Γραφεια....το αποτελεσμα;
Νοσηλευομαι στη μοναδα εγκαυματων του Γεννηματας με 20στου βαθμου εγκαυματα μεχρι το κοκκαλο και οι βομβες θα αρχισουν να ερχονται απο Δευτερα....αδερφια μου ΓΑΥΡΟΙ οι γιατροι μου δινουν 99.999999999% πιθανοτητες να αποδομησω μεσα στα επομενα 5 δευτερολεπτα.
Εγώ πιστεύω ότι τον πήραμε με σκοπό να έχουμε μία αξιόπιστη πρώτη λύση για το κοπα Άφρικα που θα είναι ο ΚαβλιΟ Ταρέμι πιστεύω θα ότι βοηθήσει πολύ στα ρεπά των επιθετικών μας.
Κάτι σαν τον Γιόβετιτς.
Ναι θα παίξει και πολλές φορές βασικοςΕγώ πιστεύω ότι τον πήραμε με σκοπό να έχουμε μία αξιόπιστη πρώτη λύση το κοπα Άφρικα που είναι ο Καβλι
Εννοείται φίλε, είναι πολύ καλός παίχτης και αντικειμενικά έχει μεγαλύτερη καριέρα από τον Μαροκινό εκτελεστήΝαι θα παίξει και πολλές φορές βασικος
Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Πιρόλα, Ορτέγκα, Γκαρθία, Νασιμέντο, Μαρτίνς, Τσικίνιο, Πνευμονίδης, Ελ Κααμπί![]()
Μην φοβάσαι δεν ψοφας ετσι εύκολα εσύ.Αδερφε μου ΓΑΥΡΕ Αντζελο ακουσα το αρκιντι τον Παπαροτριφτουλα οτι θα ερθει η βομβα μεσα στο ΣΚ και ειχα στηθει απο χθες στα Γραφεια....το αποτελεσμα;
Νοσηλευομαι στη μοναδα εγκαυματων του Γεννηματας με 20στου βαθμου εγκαυματα μεχρι το κοκκαλο και οι βομβες θα αρχισουν να ερχονται απο Δευτερα....αδερφια μου ΓΑΥΡΟΙ οι γιατροι μου δινουν 99.999999999% πιθανοτητες να αποδομησω μεσα στα επομενα 5 δευτερολεπτα.