paixnidi_30
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 6.841
- Πόντοι
- 1.056
Τέτοια γαμήσια θέλω να κάνει η γυναίκα μου

Ακουγεται σαν να εζησες την απολυτη ξεφτιλα..Ειναι πολυ ωραια φαση απλα θελει προσοχη, εμενα η πρωην μ πχ με χωρισε για τον γαμια της και εβλεπα βιντεο της στο xHamster, με την σύζυγο τωρα δεν το ρισκαρω
Αυτο ομως δεν ειναι μεσα στα πλαισια του cuckold? η ξεφτιλα ενοω οχι να σε χωρισειΟπως το λες…
Υπάρχει κάποιο λινκ;Ειναι πολυ ωραια φαση απλα θελει προσοχη, εμενα η πρωην μ πχ με χωρισε για τον γαμια της και εβλεπα βιντεο της στο xHamster, με την σύζυγο τωρα δεν το ρισκαρω
Βρηκε τον σωστο ανδρα να βγαλει πουτανια...Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο εξευτελιστικό είναι με το που σε χωρίζει να ανεβαίνουν βίντεο της και να συνειδητοποιείς οτι στην πηδάνε καιροτωρα και μαλιστα στην ξεφτιλίζουν οχι μονοαπλα στην γαμανε και να το απολαμβανει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και το ποιο αρρωστο απ’ολα, να σε καυλωνει αυτο
Με πρόλαβες!Υπάρχει κάποιο λινκ;
Δώσε link...Ειναι πολυ ωραια φαση απλα θελει προσοχη, εμενα η πρωην μ πχ με χωρισε για τον γαμια της και εβλεπα βιντεο της στο xHamster, με την σύζυγο τωρα δεν το ρισκαρω
για πες πως το εννοεις το ξεφτίλισμα;;Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο εξευτελιστικό είναι με το που σε χωρίζει να ανεβαίνουν βίντεο της και να συνειδητοποιείς οτι στην πηδάνε καιροτωρα και μαλιστα στην ξεφτιλίζουν οχι μονοαπλα στην γαμανε και να το απολαμβανει
Θεωρείτε ότι οι cucks πρέπει αναγκαστικά μ να είναι και ξεφτίλες στο παιχνίδι; Ή προτιμάτε κάνα τρίο, να γαματε μαζί;Αυτο ομως δεν ειναι μεσα στα πλαισια του cuckold? η ξεφτιλα ενοω οχι να σε χωρισει
Μονο ξεφτιλες οχι τριο...αποψη μουΘεωρείτε ότι οι cucks πρέπει αναγκαστικά μ να είναι και ξεφτίλες στο παιχνίδι; Ή προτιμάτε κάνα τρίο, να γαματε μαζί;
Φίλε πιο άρρωστο θα ήταν να τους πλήρωνες. Π.χ. θέλουν διακοπές, σε βάζουν να τις καλύψεις. Βγαίνουν έξω και χρησιμοποιούν την κάρτα σου για να πληρώσου κλπ. Επιπλέον, κάνουν παιδί και του πληρώνεις έξοδα, φροντιστήρια κλπ και εσύ απλά τα βλέπεις από μακριά. Αυτό είναι το απόλυτο άρρωστο βίτσιο. Να έχεις υπαναχωρήσει από κάθε άλλη εμπειρία και απόλαυση στη ζωή σου και να παρακολουθείς από απόσταση γνωρίζοντας πως βιώνεις στον απόλυτο βαθμό την ήττα και το ξεφτίλισμα όχι πλέον ως άνδρας, αλλά ως άνθρωπος, καθώς η ύπαρξή σου πλέον έχει καταστεί ανούσια για εσένα και εξυπηρετεί αποκλειστικά τους άλλους. Εκεί ναι να μιλήσουμε γιατί έχεις ναυαγήσει, το απολαμβάνω να μου πηδάνε την πρώην μου είναι απλά επιφανειακή σκουριά.Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο εξευτελιστικό είναι με το που σε χωρίζει να ανεβαίνουν βίντεο της και να συνειδητοποιείς οτι στην πηδάνε καιροτωρα και μαλιστα στην ξεφτιλίζουν οχι μονοαπλα στην γαμανε και να το απολαμβανει
Η εχεμύθεια είναι δύσκολο να τη βρεις.Να υπάρχουν εχεμυθπ
Μαύροι για τις γυναίκες μας