Νέα

Cuckold photo, memes, gif

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MARIOS32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

paixnidi_30

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
6.841
Πόντοι
1.056
Τέτοια γαμήσια θέλω να κάνει η γυναίκα μου
51057631.gif

Married87

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
262
Πόντοι
20
Ειναι πολυ ωραια φαση απλα θελει προσοχη, εμενα η πρωην μ πχ με χωρισε για τον γαμια της και εβλεπα βιντεο της στο xHamster, με την σύζυγο τωρα δεν το ρισκαρω

Theodore123

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2025
Like
86
Πόντοι
0
Ειναι πολυ ωραια φαση απλα θελει προσοχη, εμενα η πρωην μ πχ με χωρισε για τον γαμια της και εβλεπα βιντεο της στο xHamster, με την σύζυγο τωρα δεν το ρισκαρω
Ακουγεται σαν να εζησες την απολυτη ξεφτιλα..

Married87

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
262
Πόντοι
20
Και οσο και να θελω να το αρνηθω, γτ πιστεψε εχω γαμισει τα μουνια στην ζωη μου και γενικα κανω πολυ καλο sex, το φετιχ ειναι φετιχ τελος

Married87

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
262
Πόντοι
20
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο εξευτελιστικό είναι με το που σε χωρίζει να ανεβαίνουν βίντεο της και να συνειδητοποιείς οτι στην πηδάνε καιροτωρα και μαλιστα στην ξεφτιλίζουν οχι μονοαπλα στην γαμανε και να το απολαμβανει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και το ποιο αρρωστο απ’ολα, να σε καυλωνει αυτο

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
23.218
Πόντοι
4.936
Υπάρχει κάποιο λινκ;

Theodore123

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2025
Like
86
Πόντοι
0
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο εξευτελιστικό είναι με το που σε χωρίζει να ανεβαίνουν βίντεο της και να συνειδητοποιείς οτι στην πηδάνε καιροτωρα και μαλιστα στην ξεφτιλίζουν οχι μονοαπλα στην γαμανε και να το απολαμβανει

Βρηκε τον σωστο ανδρα να βγαλει πουτανια...

blackpanther90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2025
Like
1.069
Πόντοι
201

για πες πως το εννοεις το ξεφτίλισμα;;

NearosKeratasAth

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2023
Like
96
Πόντοι
0
Αυτο ομως δεν ειναι μεσα στα πλαισια του cuckold? η ξεφτιλα ενοω οχι να σε χωρισει
Θεωρείτε ότι οι cucks πρέπει αναγκαστικά μ να είναι και ξεφτίλες στο παιχνίδι; Ή προτιμάτε κάνα τρίο, να γαματε μαζί;

Theodore123

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2025
Like
86
Πόντοι
0

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.159
Πόντοι
201

Φίλε πιο άρρωστο θα ήταν να τους πλήρωνες. Π.χ. θέλουν διακοπές, σε βάζουν να τις καλύψεις. Βγαίνουν έξω και χρησιμοποιούν την κάρτα σου για να πληρώσου κλπ. Επιπλέον, κάνουν παιδί και του πληρώνεις έξοδα, φροντιστήρια κλπ και εσύ απλά τα βλέπεις από μακριά. Αυτό είναι το απόλυτο άρρωστο βίτσιο. Να έχεις υπαναχωρήσει από κάθε άλλη εμπειρία και απόλαυση στη ζωή σου και να παρακολουθείς από απόσταση γνωρίζοντας πως βιώνεις στον απόλυτο βαθμό την ήττα και το ξεφτίλισμα όχι πλέον ως άνδρας, αλλά ως άνθρωπος, καθώς η ύπαρξή σου πλέον έχει καταστεί ανούσια για εσένα και εξυπηρετεί αποκλειστικά τους άλλους. Εκεί ναι να μιλήσουμε γιατί έχεις ναυαγήσει, το απολαμβάνω να μου πηδάνε την πρώην μου είναι απλά επιφανειακή σκουριά.

Caravaggio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2023
Like
1.252
Πόντοι
200
Να υπάρχουν εχεμυθπ

Μαύροι για τις γυναίκες μας
Η εχεμύθεια είναι δύσκολο να τη βρεις.
Εδώ μέσα στο αμάξι που μας έπαιρνε μάτι ο άλλος δίπλα μας ,και πήγε να βγάλει κινητό για βίντεο τι μου λες τωρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom