Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.193
Πόντοι
206
Ας γράψουν αυτοί που είδαν την φαση τουλάχιστον γιατί μερικοί εδώ μέσα είσαστε για τα μπάζα

EvaCrossAth

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Γιατί έχει τόσο άσχημες κριτικές στο google ρε παιδιά ? Ελεγα να πάω πρώτη φορά αλλά..

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
817
Πόντοι
86
Τελικά οι απόψεις διίστανται πήγε χτες η νικολ η όχι ; Μήπως ήταν διαφημιστικό τρικ του μαγαζιού για να μαζέψει κόσμο η’ κάποιοι θέλουν να απαξιώσουν τη κωλαρα ; Τα λαγονικα του σάιτ να ενημερώσουν !!!

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
258
Πόντοι
20
Νέος εδώ αλλά σας παρακολουθώ πολύ καιρό ,οι κροσσαρες που πάνε στο σινεμά κάποιες είναι για πολλά γαμησια Κ χθες ήμουν Κ εγώ εκεί όπως λέει ο τεος

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
258
Πόντοι
20
Έφτιαξα προφίλ γιατί εχω πολλές απορίες με τα σκηνικά που είδα εκεί μέσα

sex for ever

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Like
40
Πόντοι
0
Γιατί λες μαλακίες φίλε
Πάνω σκίζεται Κ είχε Κ τρελή ουρα
Κάνεις πλάκα ε ? τα γύρισα όλα αδερφέ..εκτός και πήγαν νωρίς και φύγανε ..εγω πήγα κατά τις 23.20..εκείνη την ώρα έψαξα όλο το μέρος ..δεν υπήρχε κάνεις παρα ελάχιστοι τύποι σκορπια.

• Like
Αντιδράσεις: Btm79

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.193
Πόντοι
206
Νέος εδώ αλλά σας παρακολουθώ πολύ καιρό ,οι κροσσαρες που πάνε στο σινεμά κάποιες είναι για πολλά γαμησια Κ χθες ήμουν Κ εγώ εκεί όπως λέει ο τεος
Τότε πες ρε συ σε παρακαλώ ήταν εκεί η Νικόλ η όχι ; Γιατί μερικοί θα μας τρελάνουν εντελώς

sex for ever

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Like
40
Πόντοι
0
Τότε παιδιά μάλλον πήγα όταν θα φύγανε ..μαλακια ..

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
606
Πόντοι
81
Τότε παιδιά μάλλον πήγα όταν θα φύγανε ..μαλακια ..
ουτε τον γνωριζω τον Τεο ουτε και την Νικολ
και ουτε και θελω να τους γνωρισω ..... δεν ειναι του γουστου μου

αλλα τουλαχιστον ο Τεο δεν εχει πει ποτε φιδια εδω μεσα !
και σε οτι εχει δει ή εχει κανονισει ... παντα ενημερωσε και συνεχιζει να ενημερωνει :rockon:

οποτε παρε και εσυ μια απαξιωτικη κλανια :shit:
και κανε παρεα με τα γνωστα απαξιωμενα ζομπι :zombie::zombie:

• Like
Αντιδράσεις: teo78

Citizen8212

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
753
Πόντοι
81
Εγώ εγώ γαμησει την Νικόλ έξω αρκετές φορές υπό το άγρυπνο βλέμμα του teo και είναι αληθινός και αυτός και η Νικόλ νκαι είναι και μουναρα τώρα μπορεί sex for ever για λίγα λεπτά να έχασες το πάρτυ μπορεί να συμβεί στον καθένα

Kolobaras35

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
258
Πόντοι
20
Παιδιά σόρρυ αλλά χθες ήμουν Κ εγώ εκεί Κ ήμουν Κ από την αρχή κιόλας δηλαδή γύρω στις 21:30
Δε ξέρω γιατί να γράφετε μαλακίες ,άλλο αν δεν το είδατε Κ άλλο να λέτε δεν πήγε
Βέβαια να μην το είδατε λίγο δύσκολο γιατί αυτή έκανε βόλτα μόλις έφτασε σε όλο το σινεμά ,ήταν όπως τα περιγράφει ο τεος σε εμφάνιση Κ ίσως και καλύτερη , κάποιοι αναρωτιοντουσαν αν είναι γυναίκα ,ειδικά στην αρχή γιατί μετά οκ το καταλάβαμε
Πήγε πάνω ,είχε οντως ουρά Κ καταλαβαίνω ότι δεν την είδες μόνο αν εννοείς ότι δε φαινόταν γιατί όντως δε φαινόταν με τόσο κόσμο που είχε έξω από την καμπίνα που την έστησε ο τύπος που της έριχνε το ξύλο !
Κάποια στιγμή είχε πάνω από 20 άτομα στον όροφο
Εμπειριαρα χθες για μένα που γουστάρω τρανσακια Κ κροσσ
Βέβαια αυτή μόνο κροσσ δεν είναι ,είναι κάτι παραπάνω στην εμφάνιση !
Εγώ κατάφερα να την πηδήξω στις 12
Κ έφυγα 12:30 Κ ήταν ακόμα εκεί

Τελευταία τροποποίηση:

sex for ever

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Like
40
Πόντοι
0
Εγώ εγώ γαμησει την Νικόλ έξω αρκετές φορές υπό το άγρυπνο βλέμμα του teo και είναι αληθινός και αυτός και η Νικόλ νκαι είναι και μουναρα τώρα μπορεί sex for ever για λίγα λεπτά να έχασες το πάρτυ μπορεί να συμβεί στον καθένα
Μα δε είπα τίποτα άλλο ..απλά είπα ότι όταν πήγα εγώ δεν βρήκα κανένα ..αλίμονο δεν είπα ότι λέει κάποιος μαλακιες .

sex for ever

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Like
40
Πόντοι
0
Μα δε είπα τίποτα άλλο ..απλά είπα ότι όταν πήγα εγώ δεν βρήκα κανένα ..αλίμονο δεν είπα ότι λέει κάποιος μαλακιες .
Επίσης να πω ότι τη Νικόλ την εχω γαμησει και εγώ πολύ πιο πριν γίνει φίρμα ..ξέρω ότι είναι υπαρκτή

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.193
Πόντοι
206
ουτε τον γνωριζω τον Τεο ουτε και την Νικολ
και ουτε και θελω να τους γνωρισω ..... δεν ειναι του γουστου μου

αλλα τουλαχιστον ο Τεο δεν εχει πει ποτε φιδια εδω μεσα !
και σε οτι εχει δει ή εχει κανονισει ... παντα ενημερωσε και συνεχιζει να ενημερωνει :rockon:

οποτε παρε και εσυ μια απαξιωτικη κλανια :shit:
και κανε παρεα με τα γνωστα απαξιωμενα ζομπι :zombie::zombie:
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για τα λόγια σου

• Like
Αντιδράσεις: dskoul

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.193
Πόντοι
206
Citizen ,είσαι άρχοντας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom