Terrorist_92
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 417
- Πόντοι
- 21
Τελικά είσαι μεγάλος παπατζης @teo78 ……Γιατί λες μαλακίες φίλε
Πάνω σκίζεται Κ είχε Κ τρελή ουρα
Τελικά είσαι μεγάλος παπατζης @teo78 ……Γιατί λες μαλακίες φίλε
Ρε πάτε καλά από τις 21.30 μέχρι τις 11.30 εκεί.ητανΤελικά είσαι μεγάλος παπατζης @teo78 ……
Κάνεις πλάκα ε ? τα γύρισα όλα αδερφέ..εκτός και πήγαν νωρίς και φύγανε ..εγω πήγα κατά τις 23.20..εκείνη την ώρα έψαξα όλο το μέρος ..δεν υπήρχε κάνεις παρα ελάχιστοι τύποι σκορπια.Γιατί λες μαλακίες φίλε
Τότε πες ρε συ σε παρακαλώ ήταν εκεί η Νικόλ η όχι ; Γιατί μερικοί θα μας τρελάνουν εντελώςΝέος εδώ αλλά σας παρακολουθώ πολύ καιρό ,οι κροσσαρες που πάνε στο σινεμά κάποιες είναι για πολλά γαμησια Κ χθες ήμουν Κ εγώ εκεί όπως λέει ο τεος
Τότε παιδιά μάλλον πήγα όταν θα φύγανε ..μαλακια ..Νέος εδώ αλλά σας παρακολουθώ πολύ καιρό ,οι κροσσαρες που πάνε στο σινεμά κάποιες είναι για πολλά γαμησια Κ χθες ήμουν Κ εγώ εκεί όπως λέει ο τεος
μαλλον εισαι μαλακας !Τότε παιδιά μάλλον πήγα όταν θα φύγανε ..μαλακια ..
ουτε τον γνωριζω τον Τεο ουτε και την ΝικολΤότε παιδιά μάλλον πήγα όταν θα φύγανε ..μαλακια ..
Μα δε είπα τίποτα άλλο ..απλά είπα ότι όταν πήγα εγώ δεν βρήκα κανένα ..αλίμονο δεν είπα ότι λέει κάποιος μαλακιες .Εγώ εγώ γαμησει την Νικόλ έξω αρκετές φορές υπό το άγρυπνο βλέμμα του teo και είναι αληθινός και αυτός και η Νικόλ νκαι είναι και μουναρα τώρα μπορεί sex for ever για λίγα λεπτά να έχασες το πάρτυ μπορεί να συμβεί στον καθένα
Επίσης να πω ότι τη Νικόλ την εχω γαμησει και εγώ πολύ πιο πριν γίνει φίρμα ..ξέρω ότι είναι υπαρκτήΜα δε είπα τίποτα άλλο ..απλά είπα ότι όταν πήγα εγώ δεν βρήκα κανένα ..αλίμονο δεν είπα ότι λέει κάποιος μαλακιες .
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για τα λόγια σουουτε τον γνωριζω τον Τεο ουτε και την Νικολ
και ουτε και θελω να τους γνωρισω ..... δεν ειναι του γουστου μου
αλλα τουλαχιστον ο Τεο δεν εχει πει ποτε φιδια εδω μεσα !
και σε οτι εχει δει ή εχει κανονισει ... παντα ενημερωσε και συνεχιζει να ενημερωνει
οποτε παρε και εσυ μια απαξιωτικη κλανια
και κανε παρεα με τα γνωστα απαξιωμενα ζομπι![]()
Citizen ,είσαι άρχονταςΕγώ εγώ γαμησει την Νικόλ έξω αρκετές φορές υπό το άγρυπνο βλέμμα του teo και είναι αληθινός και αυτός και η Νικόλ νκαι είναι και μουναρα τώρα μπορεί sex for ever για λίγα λεπτά να έχασες το πάρτυ μπορεί να συμβεί στον καθένα
Την αλήθεια λέω μόνο σε ότι γράφωCitizen ,είσαι άρχοντας