Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 891 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 335 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.061

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
595
Πόντοι
96
Που ξέρεις τι προτιμούσαν ρε τύπε αφού δεν σου μίλαγαν :confused:

Και το κυριότερο...αφού δεν σου κάθονταν αυτές γιατί δεν έστελνες σε τύπισσες λιγότερο καλές και που δεν είχαν ως πρότυπο αυτό που εσύ δεν είσαι???
Ρωτάς ρε τύπε σαν να μην ξέρεις πως συμπεριφέρονται οι Ελληνίδες.
Τα μπαζα, χοντρές δεν μου ταιριάζουν.
Εγώ επιλέγω που θα στείλω, δεν με επιλέγουν. Άνδρας είμαι κι εγώ κάνω την κίνηση σε αυτή που θέλω είτε ονλαιν είτε οφλαιν.
Ούτως ή άλλως με Ελληνίδες ακόμη και με αυτές που είναι άνω των 30, τελευταία πλέον δεν ασχολούμαι γιατί δεν μου αρέσει ούτε ο τρόπος που μιλάνε. Είναι ανώριμες, δεν έχουν θηλυκότητα οι περισσότερες και μιλάνε χρησιμοποιώντας ανδρικές εκφράσεις.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.894
Πόντοι
6.056
Τύπε...στην Ελλάδα υπάρχουν (σε παραγωγική ηλικία) γύρω στα 3 εκατομμύρια γυναίκες...πιστεύεις ότι όλες αυτές είναι ινφλουένσερς, μουνάρες με χορηγούς, παντρεμένες με λεφτάδες και γόνοι εφοπλιστών?

Πως στον πούτσο επιβιώνουν???? Όλες είναι στελέχη πολυεθνικών??? κάνουν υποδοχή στον σκορπιό όλες?

Μαλακίες...μια χαρά δουλεύουν και με λιγότερα λεφτά από εμάς...και με μεγαλύτερο ανταγωνισμό...ταμίες, πωλήτριες, τηλεφωνικά κέντρα...σε γραφεία που τις φορτώνουν από το πρωί μέχρι το βράδυ κτλπ ότι δουλειές κάνουν και οι άντρες αν δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.

Απλά αυτές ασχολούνται με την εικόνα τους και σου πετάνε στο ίνστα ένα στόρυ με ρούχα (που δεν το ξέρεις αλλά κάνουν 300 ευρώ όλα μαζί από πάνω μέχρι κάτω όχι 3000 όπως θέλουν να νομίζεις) να πίνουν τα ποτά που τις κέρασε ο μπάρμπαν και να σου πουλάνε ότι κάνουν ζωάρα.

Ξύπνα όμως...με το φιατ του 1997 του παππού τους που στριμώχτηκαν μέσα 5 μαζί πήγαν εκεί ή και με το τραμ....και εσύ νομίζεις ότι μιλάς με τη λίνστει λόχαν στα καλά της χρόνια :tooth:

Λογω όμως των αντικειμενικών ευκολιών που έχουν,από πολλούς αντίστοιχους άντρες περνάνε πολύ καλύτερα

Και η πωλήτρια,και η ταμίας,δεν θα φάει πχ άκυρο επειδή είναι πωλήτρια και ταμίας ή επειδή κινείται με τα μμμ.Είπαμε,οι γυναίκες έχουν την τύχη,την ευλογία πες το οπως θες,να τις βλέπουν οι άντρες πρωτίστως ως σεξουαλικά και συντροφικά όντα.Ενώ αυτές,πολύ σπάνια θα δουν έτσι έναν άντρα χωρίς να ζυγίσουν όλα τα υπόλοιπα.Με αποτέλεσμα φυσικά πολλοί άντρες να μένουν με την πούτσα στο χέρι

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.162
Πόντοι
6.256
Ρωτάς ρε τύπε σαν να μην ξέρεις πως συμπεριφέρονται οι Ελληνίδες.
Τα μπαζα, χοντρές δεν μου ταιριάζουν.
Εγώ επιλέγω που θα στείλω, δεν με επιλέγουν. Άνδρας είμαι κι εγώ κάνω την κίνηση σε αυτή που θέλω είτε ονλαιν είτε οφλαιν.
Ούτως ή άλλως με Ελληνίδες ακόμη και με αυτές που είναι άνω των 30, τελευταία πλέον δεν ασχολούμαι γιατί δεν μου αρέσει ούτε ο τρόπος που μιλάνε. Είναι ανώριμες, δεν έχουν θηλυκότητα οι περισσότερες και μιλάνε χρησιμοποιώντας ανδρικές εκφράσεις.
Ρε τύπε...δεν το έθιξα εγώ εσύ είπες ότι έστελνες και προσπαθούσες να κάνεις κανονική συζήτηση αλλά αυτές προτιμούσαν άλλους με πιο πολλά λεφτά ή γυμνατηριακούς με δόντια κτλπ:confused:

Οπότε συμπεραίνω ότι εσύ αφού δεν ήσουν κάτι από αυτά...ίσως θα έπρεπε να μιλάς σε άλλες γκόμενες που δεν θέλουν μόνο τέτοιους?

Τι να σου πω....αφού όλοι επιλέγουν και παίζουν μπάλα και τα κάνουν όλα όπως πρέπει τότε τι παράπονα παίζουν?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.590
Πόντοι
10.656
αλλά αυτές προτιμούσαν άλλους με πιο πολλά λεφτά ή γυμναστηριακούς με δόντια κτλ
πουτανες ολες

Teeth Missing Tooth GIF

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.162
Πόντοι
6.256
Λογω όμως των αντικειμενικών ευκολιών που έχουν,από πολλούς αντίστοιχους άντρες περνάνε πολύ καλύτερα

Και η πωλήτρια,και η ταμίας,δεν θα φάει πχ άκυρο επειδή είναι πωλήτρια και ταμίας ή επειδή κινείται με τα μμμ.Είπαμε,οι γυναίκες έχουν την τύχη,την ευλογία πες το οπως θες,να τις βλέπουν οι άντρες πρωτίστως ως σεξουαλικά και συντροφικά όντα.Ενώ αυτές,πολύ σπάνια θα δουν έτσι έναν άντρα χωρίς να ζυγίσουν όλα τα υπόλοιπα.Με αποτέλεσμα φυσικά πολλοί άντρες να μένουν με την πούτσα στο χέρι
Αυτό σου έχω πει 100 φορές αλλά δεν το αντιλαμβάνεσαι....ΔΕΝ έχουν ευκολίες από πολλούς αντίστοιχους άντρες...κάποιες πολύ μουνάρες μπορεί...αλλά οι περισσότερες όχι.

Εσύ νομίζεις ότι η μαιρούλα από την πετρούπολη που είναι μια μέτρια γκόμενα έχει έναν μαλάκα να πληρώνει 1000 ευρώ το μήνα για να την διευκολύνει??? γιατί???

Αυτά είναι στην φαντασία σου...μπορεί κάνα κέρασμα...κάνα δώρο παραπάνω...οικονομικά μέχρι εκεί..εκτός αν μένουν μαζί που μιλάμε για άλλο πράγμα.

Εννοείται ότι τρώνε άκυρα....και με χειρότερο τρόπο (για αυτές) γιατί ο άλλος μπορεί να της γαμήσει και μετά να τις ξεκόψει....αυτές το παίρνουν πατριωτικά αυτό.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.894
Πόντοι
6.056
Αυτό σου έχω πει 100 φορές αλλά δεν το αντιλαμβάνεσαι....ΔΕΝ έχουν ευκολίες από πολλούς αντίστοιχους άντρες...κάποιες πολύ μουνάρες μπορεί...αλλά οι περισσότερες όχι.

Εσύ νομίζεις ότι η μαιρούλα από την πετρούπολη που είναι μια μέτρια γκόμενα έχει έναν μαλάκα να πληρώνει 1000 ευρώ το μήνα για να την διευκολύνει??? γιατί???

Αυτά είναι στην φαντασία σου...μπορεί κάνα κέρασμα...κάνα δώρο παραπάνω...οικονομικά μέχρι εκεί..εκτός αν μένουν μαζί που μιλάμε για άλλο πράγμα.

Εννοείται ότι τρώνε άκυρα....και με χειρότερο τρόπο (για αυτές) γιατί ο άλλος μπορεί να της γαμήσει και μετά να τις ξεκόψει....αυτές το παίρνουν πατριωτικά αυτό.

Άκυρα τρώνε αν ψάχνονται πολύ πάνω απο τα κυβικά τους ή με παντρεμένους.Οι περισσότεροι 'παρόμοιων' κυβικών ας το πούμε έτσι,θα βλέπουν και την Μαιρούλα απ'την Πετρούπολη σαν αυτή που τους σώζει απο τη μπακουριά.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.162
Πόντοι
6.256
Άκυρα τρώνε αν ψάχνονται πολύ πάνω απο τα κυβικά τους ή με παντρεμένους.Οι περισσότεροι 'παρόμοιων' κυβικών ας το πούμε έτσι,θα βλέπουν και την Μαιρούλα απ'την Πετρούπολη σαν αυτή που τους σώζει απο τη μπακουριά.
έχει ο αντίστοιχος της μαιρούλας 1000ε spare για να της δίνει? :confused:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.894
Πόντοι
6.056
έχει ο αντίστοιχος της μαιρούλας 1000ε spare για να της δίνει? :confused:

1000 μπορεί να μην δίνει,αλλά ποτάκια,κερασματάκια θα της κάνει,όπως φυσικά θα κάνει και τον ταξιτζή

• Λύπη
Αντιδράσεις: j 1973

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.162
Πόντοι
6.256
1000 μπορεί να μην δίνει,αλλά ποτάκια,κερασματάκια θα της κάνει,όπως φυσικά θα κάνει και τον ταξιτζή
και αυτά είναι διευκολύνσεις για τη ζωή της δηλαδή?

ζει καλύτερα επειδή πίνει κάνα ποτό τζάμπα:confused:

και τι θα ήθελες δηλαδή να μην πάει να την πάρει με το αμάξι να της πει ''μένεις στην πεντέλη και θα βγούμε στην βουλιαγμένη....ψάξε τι λεωφορεία, μετρό και τραμ πρέπει να πάρεις για να έρθεις εκεί...μην με στήσεις γιατί εγώ θα πάω με αμάξι μην περιμένω" :tooth::tooth::tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κάποιοι μάλλον δεν αντιλαμβάνεστε τι πείνα και δίψα παίζει έξω για μουνί.
με την νοοτροπία που φαίνεται να έχεις και το σκεπτικό

δε γαμάς ούτε με θυσία :confused::confused::confused:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.894
Πόντοι
6.056
και αυτά είναι διευκολύνσεις για τη ζωή της δηλαδή?

ζει καλύτερα επειδή πίνει κάνα ποτό τζάμπα:confused:

και τι θα ήθελες δηλαδή να μην πάει να την πάρει με το αμάξι να της πει ''μένεις στην πεντέλη και θα βγούμε στην βουλιαγμένη....ψάξε τι λεωφορεία, μετρό και τραμ πρέπει να πάρεις για να έρθεις εκεί...μην με στήσεις γιατί εγώ θα πάω με αμάξι μην περιμένω" :tooth::tooth::tooth:

Το ξαναείπα,το πρώτο (και τεράστιο) πλεονέκτημα που έχουν οι γυναίκες είναι ότι οι άντρες τις έχουν περισσότερο ανάγκη,ως σεξουαλικά και συντροφικά όντα.

Το δεύτερο πλεονέκτημα είναι ότι υπάρχουν ΑΠΕΙΡΟΙ πυρφόροι που τις προσφέρουν ότι θέλουν,στο μέτρο που μπορεί ο καθένας.Απο απλά κεράσματα,μέχρι πληρωμένα ταξίδια,2ημερα κλπ

Αν μου βρεις έναν κόσμο με αντίστοιχα πλεονεκτήματα και διευκολύνσεις για έναν μέσο ανώνυμο μεροκαματιάρη άντρα,δειξτον μου και σε μένα

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
848
Πόντοι
81
Σαπίζω όλη μέρα στη δουλειά. Οκ, κι αυτή σκάει όλη μέρα με δυο παιδιά στο σπίτι, πολύ κοντά σε ηλικία και πολύ μικρά.

Περνάω μια περίοδο φουλ δουλειάς, με κούραση, ευθύνες, άγχος αλλά καλά αποτελέσματα. Πήγαμε κι διακοπές και τριήμερα και εκδρομές με τα παιδιά. Την ίδια εποχή μάθαμε για φίλους που βγάζουν πολύ περισσότερα λεφτά, ότι ο άντρας δεν αντέχει να κάθεται μόνος με το -ένα!- παιδί του και προτιμά την δουλειά.

"Αχ τι καλός που είσαι εσύ και μας βάζεις πάντα πρώτους" κλπ κλπ σάλια από την γυναίκα. Σεξ ολυμπιονικών, που λέει ο λόγος.

Προκύπτει προχθές καφές με άκυρο φίλο, μακρινό. Αιφνίδιο κανόνισμα, ξεβολεύει λίγο τα οικογενειακά πλάνα. Ε και γυρνάει η καργιόλα και μου το χτυπάει κατευθείαν, "ε βέβαια, πιο σημαντικός ειν'ο καφές απ' τα παιδιά, όλο στη δουλειά ήσουν και τώρα που θα σε έβλεπαν κανόνισες με φίλο, θα πάτε να χαλβαδιάζετε καμιά σερβιτόρα, θα με αφήσεις εμένα την ηλίθια με τα παιδιά κλασσικά" κλπ κλπ.

Ε αγαμήσου. Αυτή είναι η Ελλεηνίδα, μάγκες. Βασικά η ακόμ περισσότερο Ελλεηνίδα θα ήταν να μου έτρεχε η ίδια σε καφέδες και σόπινγκ και μπωτέ για τον εαυτό της και να κράζει εμένα, αλλά ευτυχώς δεν είμαστε τόσο καμμένοι (απ' αυτήν την άποψη δηλαδή).

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.590
Πόντοι
10.656
Το ξαναείπα,το πρώτο (και τεράστιο) πλεονέκτημα που έχουν οι γυναίκες είναι ότι οι άντρες τις έχουν περισσότερο ανάγκη,ως σεξουαλικά και συντροφικά όντα.
Πρωτο πλεονεκτημα, "Οι αντρες" καμια αναγκη δεν εχουμε. Γαμαμε ΠΟΥΤΑΝΕΣ οταν και οποτε χρειαστει.
Το δεύτερο πλεονέκτημα είναι ότι υπάρχουν ΑΠΕΙΡΟΙ πυρφόροι που τις προσφέρουν ότι θέλουν,στο μέτρο που μπορεί ο καθένας.Απο απλά κεράσματα,μέχρι πληρωμένα ταξίδια,2ημερα κλπ
Δευτερο πλεονεκτημα, υπαρχουν ΑΠΕΙΡΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ για ολα τα γουστα και πορτοφολια. Λιστες ολοκληρες, με κριτικες και τα παντα.
Αν μου βρεις έναν κόσμο με αντίστοιχα πλεονεκτήματα και διευκολύνσεις για έναν μέσο ανώνυμο μεροκαματιάρη άντρα,δειξτον μου και σε μένα
Στον κοσμο μας, το πλεονεκτημα του να γαμας πουτανες, να τις διαλεγεις σαν να διαλεγεις ρουχα απο ραφι, να διωχνεις οποια δεν σου αρεσει, να δινεις εξτρα λεφτα για να τον παρει η αλλη απτον κωλο ή να φαει κατουρημα στη μαπα, σαν να ζητας εξτρα πατατες στο γευμα σου, να μην χρειαζεται να την ξαναδεις ή να την ξανακουσεις μετα το γαμησι, δεν το εχει καμια γυναικα. Στο μακρινο μελλον, ισως. Στο σημερα και δη στην ελλαδιτσα, οχι.

Να δουμε ποσα χρονια θα κανεις να μαθεις να χρησιμοποιεις το σαιτ στο οποιο βρισκεσαι :coffee: Ειναι αποριας αξιο γιατι γραφτηκες εξ αρχης εδω, αφου ενα φορουμ τυπου κοσμοπολιταν για αντρες θα σου ταιριαζε καλυτερα.

ΓΑΜΗΣΤΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΕΙΤΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΓΑΜΗΣΤΕ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΝΕΕΣ ΓΡΙΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΑΚΡΙΒΕΣ ΦΤΗΝΕΣ, ΟΛΕΣ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΕΣ, ΟΠΟΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ, ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ 80 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ, ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΣΕ 10000 ΜΟΥΝΙΑ

Αλλιως τι κανετε εδω μεσα; Να βρειτε γυναικα για γαμο μπηκατε στο μπουρδελα.κομ;

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
2.076
Πόντοι
216
Εννοείται παίζει ρόλο το στατους,αλλά αυτό που σαμποτάρει περισσότερο τον άντρα είναι το να τον βλέπουν μόνο.Δεν είναι τυχαίο που ο ελεύθερος είναι αόρατος για όλες και αν βρει γκόμενα,τον θέλουν όλες.
χμ..αναλόγως το πως στέκεται ο 'μόνος'.
Πχ. δεν είναι το ίδιο να δουν έναν κακομοίρη που ζέχνει δυστυχία και αγαμία με κάποιον που είναι ωραίος, κοινωνικά επιτυχημένος και απολαμβάνει πράγματα στη ζωή του.
Ο πρώτος είναι αόρατος (και δικαίως, εδώ που τα λέμε) καθώς φαίνεται πως περίσσεψε, ενώ ο δεύτερος φαίνεται πως είναι μόνος από επιλογή.
Κι αυτό τις ιντριγκάρει ακόμα περισσότερο καθώς τους θέτει και την πρόκληση να τον τουμπάρουν (αν είναι καλός παίκτης ο άλλος και πετάει τα σωστά δολώματα).
Γενικά ό,τι κι αν είναι ο άνδρας, μια γυναίκα παίζει να φτιαχτεί εάν έχει αυτός έχει τη δύναμη να τη γράψει αληθινά στ αρχίδια του.

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.934
Πόντοι
456
χμ..αναλόγως το πως στέκεται ο 'μόνος'.
Πχ. δεν είναι το ίδιο να δουν έναν κακομοίρη που ζέχνει δυστυχία και αγαμία με κάποιον που είναι ωραίος, κοινωνικά επιτυχημένος και απολαμβάνει πράγματα στη ζωή του.
Ο πρώτος είναι αόρατος (και δικαίως, εδώ που τα λέμε) καθώς φαίνεται πως περίσσεψε, ενώ ο δεύτερος φαίνεται πως είναι μόνος από επιλογή.
Κι αυτό τις ιντριγκάρει ακόμα περισσότερο καθώς τους θέτει και την πρόκληση να τον τουμπάρουν (αν είναι καλός παίκτης ο άλλος και πετάει τα σωστά δολώματα).
Γενικά ό,τι κι αν είναι ο άνδρας, μια γυναίκα παίζει να φτιαχτεί εάν έχει αυτός έχει τη δύναμη να τη γράψει αληθινά στ αρχίδια του.

Απλά πράγματα.

Είσαι 45, μένεις με την μάνα σου, δουλεύεις για 800 ευρω, δεν έχεις αμάξι και γκόμενα = αόρατος αποτυχημένος
Είσαι 45, έχεις σπίτι, καλό αμάξι, καλή δουλειά, πας ταξίδια συχνά σε ωραία μέρη, και είσαι ελεύθερος = τα βλέπουν οι γκόμενες και ανταγωνίζονται ποια θα σε μαντρώσει (και αν το παίξεις σωστα τις γαμάς όλες)

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
2.076
Πόντοι
216
Εξαιρετικά λυπηρό το γεγονός πως πολλοί από εμάς επιμένου,ε να σπάνε το κεφάλι τους προκειμένου να βγάλουμε άκρη 'τι συμβαίνει'.
Αρκετοί κιόλας μπαίνουν στην θλιβερή διαδικασία να διαβάζουν γραφόμενα του κάθε χιπστεροσαχλόμουνου από γελοία σάητς, άλλοι βλέπου βιντεάκια με ινφλουένσερς να λένε προκλητικές παπαρίες προκειμένου να γίνουν viral κλπ. κλπ.
Παίζετε το παιχνίδι τους έτσι! Μόνοι σας μπαίνετε στη λούπα και το χαντάκωμα οδηγούμενοι από μια αιώνια απορία που οδηγεί στο πουθενά.
Όσο για το 'τι συμβαίνει'...πολλά και τίποτα ταυτόχρονα συμβαίνουν, αναλόγως πως θέλει να τα δει ο καθένας. Δεν βγαίνει κάπου αυτή η αναζήτηση, είναι μάταιη εκ των πραγμάτων.
Όσα βλέπουμε συμβαίνουν. Κι άλλα τόσα που δε βλέπουμε!

Αυτό που έμαθα στα 40+ μου, έχοντας την τύχη να ζήσω κάποιες ωραίες σχέσεις αλλά έχοντας δει αρκετά δράματα, είναι πως πρέπει να τα έχουμε καλά με τους εαυτούς μας για αρχή. Να αποδεχθούμε εμάς και τα δεδομένα -είτε μας αρέσουν είτε όχι- κι ύστερα να κάνουμε όσα μπορούμε για να περνάμε ωραία.
Να είμαστε υγιείς, όσο το δυνατόν πιο εμφανίσημοι στο σημείο που θα νιώθουμε καλά στον καθρέπτη μας. Να μπορούμε να απολαμβάνουμε πράγματα στη ζωή μέρα με τη μέρα, να έχουμε φίλους με τους οποίους μπορούμε να κάνουμε πράγματα (ταξίδια, βόλτες, εξόδους κλπ) και να έχουμε μια δεκάρα ώστε να μη στερούμαστε πράγματα που γουστάρουμε.
Ένας γεμάτος και ολοκληρωμένος άνθρωπος δεν έχει ανάγκη να κρεμαστεί απτο μουνί καμμίας -απλά γιατί ήδη περνάει ωραία και απολαμβάνει την ελευθερία του.
Πρόσφατα συνειδητοποίησα πως ανέκαθεν βαριόμουν τις σχέσεις καθώς ένιωθα να με περιορίζουν από διάφορες απόψεις. Δεν μου φταιξαν αυτές που είχα εν τέλει, δεν γίνεται να ήταν όλες 'βλαμμένες' κι εγώ 'σωστός'. Δεν έχει λογική.

Οι περισσότερες σχέσεις που βλέπω κοντά μου αποτελούν την απόλυτη κατάντια και μιζέρια. Δεν καταλαβαίνω πως αντέχουν ο ένας τον άλλο, δεν καταλαβαίνω πως σκατά μπορούν κι ανέχονται αυτά τα χάλια. Εγώ βαριέμαι. Τους βλέπω σαν αποτυχημένους που απλά έμπλεξαν έτσι φοβούμενοι μη μείνουν μόνοι.
Κάποιοι μέχρι και παιδιά έκαναν επειδή ήταν άβουλοι, και αφέθηκαν στην επιβολή των άλλων να καθορίσουν τις ζωές τους.
Υπάρχουν κι οι φωτείνές εξαιρέσεις βέβαια, αλλά αν είναι να πιστεύουμε σε θαύματα και ν ανάβουμε κεράκια........άστο!
Η μοναχικότητα έρχεται με αρκετές στερήσεις και δυσκολίες: ξεγράφεις την συντροφικότητα, αποδομείς την κανονικότητα, και σκεφτεσαι τρόπους να φτιάξεις τη ζωή σου γύρω από αυτό. Δεν είναι για όλους.

Απλά, για κάποιους ανθρώπους που δίνουν προτεραιότητα στον αυτοσεβασμό τους, είναι σχεδόν αδύνατο να προσδοκούν πολλά, καθώς αργά ή γρήγορα θα προκύψουν οι διαμάχες και οι προσπάθειες για επιβολή και χειραγώγηση.
Μεγαλύτερη καύλα νιώθω να τις στέλνω διεκπεραιωτικά, παρά να μπαίνω σε διαδικασίες διαπραγματεύσεων για πράγματα που αύριο δεν θα με αφορούν.
Στην τελική μετά τα 37-38, οι γυναίκες που θα γαμάς θα είναι κυρίως είτε παντρεμένες είτε δεσμευμένες. Οι ελεύθερες άνω των 33 είναι σημαδεμένες τράπουλες. Δεν ασχολείσαι.
Το γαμήσι με μια ιερόδουλη δεν θεωρείται καν γαμήσι, αλλά όσο νάναι πλέον προτιμώ να συνευρίσκομαι με μια πόρνη για λίγη ώρα η οποία δεν θα μου στέλνει μηνύματακια μετά, παρά να τρώω στη μάπα την κάθε δύστυχη με τη μιζέρια της.

Έν ολίγοις: δεν είναι επιτυχία να έχεις μια σχεσούλα της κακιάς ώρας. Ούτε το να γαμάς πουτάνες.
Επιτυχία είναι να περνάς ωραία με την πάρτη σου και να πηδάς από δω κι από κει όσο μπορείς χωρίς να μπλέκεις.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
2.076
Πόντοι
216
Απλά πράγματα.

Είσαι 45, μένεις με την μάνα σου, δουλεύεις για 800 ευρω, δεν έχεις αμάξι και γκόμενα = αόρατος αποτυχημένος
Είσαι 45, έχεις σπίτι, καλό αμάξι, καλή δουλειά, πας ταξίδια συχνά σε ωραία μέρη, και είσαι ελεύθερος = τα βλέπουν οι γκόμενες και ανταγωνίζονται ποια θα σε μαντρώσει (και αν το παίξεις σωστα τις γαμάς όλες)
καλά, το πρώτο σενάριο μιλάς για νεκρό-θα ήταν τρομακτικό εάν ήσουν έτσι και σε κοιταζε γκόμενα κιόλας

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.934
Πόντοι
456
καλά, το πρώτο σενάριο μιλάς για νεκρό-θα ήταν τρομακτικό εάν ήσουν έτσι και σε κοιταζε γκόμενα κιόλας

Μεγάλωσα σε λαική γειτονιά, και πίστεψε με, ξέρω πολλούς τέτοιους, ΠΑΡΑ πολλούς...άντε στην καλύτερη να έχουν κάνα παλιο αμάξι

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.274
Πόντοι
3.556

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom