Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 891 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 335 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.061

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.173
Πόντοι
6.256
Σε δικό μου κύκλο κοριτσιών γυναικών αυτό που λες στη δευτερη παράγραφο ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Όλοι όσοι γράφουν είναι σοβαροί άνδρες και ΟΧΙ κρριπυ τυπαίοι.

Δεν θεωρώ ότι είναι γκολντ ντίκγινγκ να κεράσεις καφέ. Πάντα δεν αφήνω ποτέ να πληρώσει η κοπέλα. Ποτέ. Αλλά δεν έχει νόημα να το αναλύσουμε. Εσύ λες κάτι το οποίο δεν ισχύει. Τελεία και παύλα. Δυστυχώς εγώ λέω την αλήθεια.
Μαν δεν θα σε δει η άλλη σαν σοβαρό άνθρωπο να της στείλεις ίνμποξ...ούτε αν της κάνεις λάικ ούτε αν της γράψεις καλά σχόλια για την φώτο από την παραλία με τον κώλο της

Τώρα μπορεί να διαφωνούμε και στο τι σημαίνει σοβαρός άνθρωπος βέβαια :confused:

Για να το κλείσω...δεν λέω κάτι που δεν ισχύει....λέω κάτι που ισχύει για άπειρο κόσμο εσύ περιγράφεις μια πραγματικότητα που ισχύει σε ένα μικρό μάλλον ποσοστό των γυναικών. Και λογικό διότι αν κρίνεις όλο τον κόσμο μέσα από τα σόσιαλ μίντια και τα χρησιμοποιείς για να βρεις γκόμενα εκεί όλο τέτοια έχει. Η εικόνα που δείχνει κάποια στα σόσιαλ με την πραγματική της ζωή απέχει πολλά χιλιόμετρα μη πω και έτη φωτός.

Τώρα αν εσύ βολεύεσαι με αυτή την νοοτροπία οκ....αλλά οικονομικά και ψυχικά....οι πουτάνες δεν είναι υποκατάστατο της γκόμενας και κοστίζουν περισσότερο αν της δεις ως τέτοιες.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.897
Πόντοι
6.056
Δυστυχώς για κάποιους εξ 'ημών οι πουτάνες με την κυριολεκτική έννοια (ιερόδουλες), δυστυχώς που το λέω, αλλά είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. Ναι πολύ σωστά λες, από ένα σημείο και μετά βαριέσαι αλλά αν κάτσεις και αναλογιστείς τα benefits που έχεις έχοντας όντας μια γκόμενα σε σχέση με το "κόστος" - κυριολεκτικό και ψυχικό δεν περιγράφεται.

Δηλαδή πιστεύεις ότι όσοι έχουν γκόμενες,υποφέρουν;

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.173
Πόντοι
6.256
ουτε ευρω
εγω γαμαγα με σαξο και με ΟΜΟΡΦΟ χαρακτηρα
υγ για παρουσιαστικο δε γραφω ειναι υποκειμενικο
:coffee:
επειδή δεν είχες ούτε ευρώ

αν είχες όμως θα στο ξήλωναν :coffee:

αυτό με το σαξό πρέπει να το δώσεις σε κάποια έρευνα που ψάχνει τα έγκατα της ανθρώπινης ψυχής :confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.277
Πόντοι
12.756
επειδή δεν είχες ούτε ευρώ

αν είχες όμως θα στο ξήλωναν :coffee:

αυτό με το σαξό πρέπει να το δώσεις σε κάποια έρευνα που ψάχνει τα έγκατα της ανθρώπινης ψυχής :confused::confused:
απλα ΔΕΝ γαμας ουτε λαιβ,ουτε σοσιαλ ουτε αν κουνας ενα πακο κατοσταευρα σε μπουζουκια,πανηγυρια,καφετεριες ,ουτε αν εχεις μακλαρεν στο μπολιβαρ:coffee:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.631
Πόντοι
2.636
Δηλαδή πιστεύεις ότι όσοι έχουν γκόμενες,υποφέρουν;
Χρησιμοποιείς απαγωγικός συλλογισμό (για Σαούλ πάει). Πουθενά δεν ανέφερα κάτι τέτοιο - ούτε καν έμεσσα. Αυτό που είπα είναι ότι "πλέον" είναι πολύ δύσκολο να μπορεί κάποιος να έχει "δεσμό" ή "σχέση" όπου θα υπάρχει αμοιβαιότητα ως προς το δούνε και το λαβείν. Δεν θεωρώ την σχέση μια μορφή "ταλαιπωρίας" - απλά θεωρώ ότι επειδή οι γυναίκες έχουν το πρώτο λόγο αυτές επιλέγουν και δυστυχώς οι πυρφόροι έχουν διαμορφώσει τ΄ςτοιες συνθήκες που κάποιοι δεν είμαστε ανταγωνιστικοί. Κοινώς οι διάφοροι κρίππι τύποι που λες στα μηνύματά τους δεν είναι και τόσο κρίπι αλλά "παρέχουν" γη και ύδωρ.
Δεν μιλάω για πιτσιρικοκαταστάσεις. Είμαι 42 ετών.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.277
Πόντοι
12.756
Χρησιμοποιείς απαγωγικός συλλογισμό Σαούλ. Πουθενά δεν ανέφερα κάτι τέτοιο - ούτε καν έμεσσα. Αυτό που είπα είναι ότι "πλέον" είναι πολύ δύσκολο να μπορεί κάποιος να έχει "δεσμό" ή "σχέση" όπου θα υπάρχει αμοιβαιότητα ως προς το δούνε και το λαβείν. Δεν θεωρώ την σχέση μια μορφή "ταλαιπωρίας" - απλά θεωρώ ότι επειδή οι γυναίκες έχουν το πρώτο λόγο αυτές επιλέγουν και δυστυχώς οι πυρφόροι έχουν διαμορφώσει τ΄ςτοιες συνθήκες που κάποιοι δεν είμαστε ανταγωνιστικοί. Κοινώς οι διάφοροι κρίππι τύποι που λες στα μηνύματά τους δεν είναι και τόσο κρίπι αλλά "παρέχουν" γη και ύδωρ.
Δεν μιλάω για πιτσιρικοκαταστάσεις. Είμαι 42 ετών.
βασικα και εσυ και ο κατσαπλιας-Σαουλ εχετε δικιο
ειναι και λιγο βιωματικα αυτα απο εμας,περιγυρο κλπ

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.173
Πόντοι
6.256
Επειδή όμως η μοναξιά και η αφραγκία κάνει όλο και περισσότερους να σπαταλούν το καιρό τους στα σόσιαλ, υπάρχει πλέον μεγάλο distortion στο τί αποτελεί πραγματική ζωή. Χώρια τη ψυχολογική τάση του κάθε "δαρμένου" να αναγάγει το προσωπικό σε πανανθρώπινο, για να δικαιολογήσει την αποτυχία του.
Έτσι είναι μαν

αλλά η πραγματικότητα είναι ότι οι περισσότερες που στα σόσιαλ παρουσιάζονται ως ντίβες στην πραγματική ζωή είναι αρνιά (όπως όλοι μας)

συμφωνώ ότι ο καθένας θεωρεί την πραγματικότητα του ως την μόνη αλήθεια...αλλά να είμαστε και ειλικρινείς...αν ψάχνει ο άλλος ινσγκραμικές γκόμενες...θα του ζητάνε αυτά που δε θέλει ή δε μπορεί να δώσει.

Τώρα αν κάποιος θέλει μια μουνάρα στην τιμή της μαιρούλας....το πρόβλημα δεν είναι στην γκόμενα :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.277
Πόντοι
12.756
Έτσι είναι μαν

αλλά η πραγματικότητα είναι ότι οι περισσότερες που στα σόσιαλ παρουσιάζονται ως ντίβες στην πραγματική ζωή είναι αρνιά (όπως όλοι μας)

συμφωνώ ότι ο καθένας θεωρεί την πραγματικότητα του ως την μόνη αλήθεια...αλλά να είμαστε και ειλικρινείς...αν ψάχνει ο άλλος ινσγκραμικές γκόμενες...θα του ζητάνε αυτά που δε θέλει ή δε μπορεί να δώσει.

Τώρα αν κάποιος θέλει μια μουνάρα στην τιμή της μαιρούλας....το πρόβλημα δεν είναι στην γκόμενα :confused:
ισχυει και αυτο
πολλες στο ιντερνετι που ειναι κανονικες ας πουμε σε ομορφια το παιζουν ντιβες γιατι οι αγαμητοι πυρφοροι τις κατακλυζουν με μνμ
οταν τις δεις εξω καμμια σχεση

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.897
Πόντοι
6.056
εσύ αν είχες κάθε μέρα 50 ίνμποξ από άσχημες μυστήριες (σχεδόν επικίνδυνες) τύπησες θα απαντούσες??? αν έβλεπες ένα προφίλ με μια άγνωστη που σου έγραφε ''TΙ' ΚΆΝΙΣ ΚΌΚΛΕ'' θα το θεωρούσες επιτυχία?

Δεν υπάρχει άντρας που θα έχει 50 ινμποξ απο ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ γυναίκες,και δε θα το γουστάρει.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.173
Πόντοι
6.256
απλα ΔΕΝ γαμας ουτε λαιβ,ουτε σοσιαλ ουτε αν κουνας ενα πακο κατοσταευρα σε μπουζουκια,πανηγυρια,καφετεριες ,ουτε αν εχεις μακλαρεν στο μπολιβαρ:coffee:
ΔΕΝ συχνάζω ούτε σε μπουζούκια, ούτε σε πανηγύρια ούτε σε καφετέριες....και δεν κουβαλάω ΣΧΕΔΟΝ ποτέ μετρητά έχω το apple pay :coffee::coffee:

Φτάνει και λεωφορείο στο μπόλιβαρ :rockon:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.631
Πόντοι
2.636
ΔΕΝ συχνάζω ούτε σε μπουζούκια, ούτε σε πανηγύρια ούτε σε καφετέριες....και δεν κουβαλάω ΣΧΕΔΟΝ ποτέ μετρητά έχω το apple pay :coffee::coffee:

Φτάνει και λεωφορείο στο μπόλιβαρ :rockon:
Α μιας και το ανέφερες. Ωραία πασούλα. Εγώ πχ όταν λέω σε γκόμενα, ότι δεν έχω αμάξι και ότι αν χρειάζεται ενοικιάζω στις διακοπές μου αμέσως σχηματίζουν την χειρότερη εικόνα για μένα. Μα δεν το χρειάζομαι. Γιατί να το πάρω; Για να βγάλω την γκόμενα; Για πες; Έλα όμως που είναι βασικό requirement γι αυτές... (mic drop)

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.173
Πόντοι
6.256
ισχυει και αυτο
πολλες στο ιντερνετι που ειναι κανονικες ας πουμε σε ομορφια το παιζουν ντιβες γιατι οι αγαμητοι πυρφοροι τις κατακλυζουν με μνμ
οταν τις δεις εξω καμμια σχεση
χωρίς τα φίλτρα η ζωή είναι αλλιώς αντιστρέφονται οι όροι :badair:

τα σόσιαλ είναι μια μπαρούφα...νομίζει ο άλλος ότι η ζωή της κάθε μιας είναι μια παραλία με γκόμενους γύρω γύρω να την σερβίρουν

και η πραγματικότητα είναι ότι αυτή δουλεύει 09.00 - 20.00 για 900 ευρώ.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.173
Πόντοι
6.256
Δεν υπάρχει άντρας που θα έχει 50 ινμποξ απο ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ γυναίκες,και δε θα το γουστάρει.
Αυτό είναι μια φαντασίωση που έχεις δεν έχει σχέση με το πως θα ήταν στην πραγματικότητα.

Εκτός του ότι άλλο το αν θα είχε πλάκα...και άλλο το αν θα έβγαινες πραγματικά με αυτές...

τι θα σου άρεσε από το να έχεις ίνμποξ από γκόμενες που δεν σου αρέσουν ή που φαίνονται απελπισμένες ή και επικίνδυνες? πόσο χρόνο θα έδινες μέχρι να σταματήσεις να τα διαβάζεις?

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.173
Πόντοι
6.256
Α μιας και το ανέφερες. Ωραία πασούλα. Εγώ πχ όταν λέω σε γκόμενα, ότι δεν έχω αμάξι και ότι αν χρειάζεται ενοικιάζω στις διακοπές μου αμέσως σχηματίζουν την χειρότερη εικόνα για μένα. Μα δεν το χρειάζομαι. Γιατί να το πάρω; Για να βγάλω την γκόμενα; Για πες; Έλα όμως που είναι βασικό requirement γι αυτές... (drop mic)
Δεν είναι για όλες...ούτε αυτές έχουν.

Βγάλε μια άλλη γκόμενα που δεν είναι έτσι...εξ αρχής γιατί να θες να βγάλεις μια γκόμενα που πέφτει επειδή έχεις αμάξι?

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.173
Πόντοι
6.256
Ε οι περισσότεροι που έχουμε δεν καλό περνάμε αυτό είναι σίγουρο...:coffee:
πες τα μαν λένε εδώ για 50 ίνμποξ την ημέρα και λες ότι κοιμάσαι μη και σε αφήσει κάνα 2ωρο χωρίς πρηξοπούτσι για να παίξεις κάνα ps5 :confused:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.897
Πόντοι
6.056
τι θα σου άρεσε από το να έχεις ίνμποξ από γκόμενες που δεν σου αρέσουν ή που φαίνονται απελπισμένες ή και επικίνδυνες? πόσο χρόνο θα έδινες μέχρι να σταματήσεις να τα διαβάζεις?

Δηλαδή είναι καλύτερο να έχεις 0 ινμποξ...αντι γι'αυτά;

Ρε φίλε εδώ ένα match κανει ο άλλος στο τιντερ με οποιαδήποτε και η ντοπαμινη του βαράει κόκκινα

Τι λες τώρα

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.173
Πόντοι
6.256
Δηλαδή είναι καλύτερο να έχεις 0 ινμποξ...αντι γι'αυτά;

Ρε φίλε εδώ ένα match κανει ο άλλος στο τιντερ με οποιαδήποτε και η ντοπαμινη του βαράει κόκκινα

Τι λες τώρα
στην φαντασία σας είναι αυτά τύπε

εσύ νομίζεις ότι θα είχες ίνμποξ από κανονικές γκόμενες...έστω λίγο ασχημούλες αλλά οκ..

ενώ στην πραγματικότητα οι γκόμενες που είναι αντίστοιχες των όρκ που στέλνουν ίνμποξ σε άγνωστες είναι κάπως έτσι :

έχουν φώτο που δεν καταλαβαίνεις ούτε πως είναι ούτε καν πόσο είναι, μυρίζουν ναυάγιο από 100χλμ μακριά...και σου γράφουν ''GI'A SO POL'H O'MORFY ST'HLE MY''

ναι εννοείται θα χτύπαγες κόκκινο :tooth::tooth::tooth:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.277
Πόντοι
12.756
Α μιας και το ανέφερες. Ωραία πασούλα. Εγώ πχ όταν λέω σε γκόμενα, ότι δεν έχω αμάξι και ότι αν χρειάζεται ενοικιάζω στις διακοπές μου αμέσως σχηματίζουν την χειρότερη εικόνα για μένα. Μα δεν το χρειάζομαι. Γιατί να το πάρω; Για να βγάλω την γκόμενα; Για πες; Έλα όμως που είναι βασικό requirement γι αυτές... (mic drop)
Ισχύει αλλά και εδώ υπάρχουν αρκετές εξαιρέσεις φίλε...ξέρω γνωστούς και φίλους που δεν έχουν αμάξι και είναι οκ με τις γυναίκες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom