Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 335 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.062

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.014
Πόντοι
16.235
Τα social media ευνοούν κατά πολύ τις γκόμενες. Μια χοντρή, πλαδαρή καραμέτρια του κερατά 36 ετών που γνωρίζω από τη δουλειά ΌΠΟΤΕ θέλει βρίσκει γκόμενο να γαμηθεί ή ακόμα και στα σοβαρά δεσμό. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τους άνδρες. Έχουν ανέβει πολύ τα requirements για να είσαι ανταγωνιστικός στο παιχνίδι. Προσωπικά δεν πληρώ ούτε τα τυπικά προσόντα και επομένως δεν θα μπω στο τρυπάκι να κάνω κάτι μόνο και μόνο για να αποφύγω τον πληρωμένο έρωτα...
Είναι δειγμα γυναικείας,παθητικής ψυχολογίας το να ψάχνει κάποιος για γκόμενα για να μην μείνει μόνος ακόμα και αν η γυναίκα αυτή είναι μπαζο ολκής.
Η πλάκα είναι ότι αυτοί περνιούνται για πρότυπα...αρρενωπότητας διότι δεν είναι μόνοι.
Αν είναι να με καμαρώνει η γειτονιά βλέποντας με με μπαζο...ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ....:badair::badair::badair:.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.633
Πόντοι
2.636
Τύπε το πληρωμένο σεξ δεν μπορεί να αντικαταστήσει την σχέση με μια κανονική γκόμενα σε τίποτα ούτε καν στο πήδημα.

Δεν υπάρχει αναλογία σε μπένεφιτς και κόστος......δεν είναι τα ίδια πράγματα.
Συμφωνώ με την πρώτη πρόταση και διαφωνώ με την δεύτερη. Υπάρχει κόστος, υλικό κόστος, το οποίο είναι δυσανάλογο ή πιο σωστά συνήθως δυσανάλογο του οφέλους.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.208
Πόντοι
6.256
Συμφωνώ με την πρώτη πρόταση και διαφωνώ με την δεύτερη. Υπάρχει κόστος, υλικό κόστος, το οποίο είναι δυσανάλογο ή πιο σωστά συνήθως δυσανάλογο του οφέλους.
ποιο είναι το υλικό κόστος του να έχεις μια γκόμενα δηλαδή?

και πως είναι δυσανάλογο του οφέλους?

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.633
Πόντοι
2.636
ποιο είναι το υλικό κόστος του να έχεις μια γκόμενα δηλαδή?

και πως είναι δυσανάλογο του οφέλους?
Ρε συ, Σαούλ, σε διαβάζω συχνά, είσαι ιδιαίτερα ευφυής και δεν είναι φιλοφρόνηση - γιατί πρέπει να στο αναλύσω; Τι δεν μπορείς να καταλάβεις; Είσαι 25 ετών; Όχι νομίζω.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.208
Πόντοι
6.256
Ρε συ, Σαούλ, σε διαβάζω συχνά, είσαι ιδιαίτερα ευφυής και δεν είναι φιλοφρόνηση - γιατί πρέπει να στο αναλύσω; Τι δεν μπορείς να καταλάβεις; Είσαι 25 ετών; Όχι νομίζω.
Μα δεν ισχύει...όχι στην πραγματική ζωή...ισχύει αν θέλεις να βγάλεις γκόμενα την παναγιώταρου όχι μια κανονική κοπέλα.

Απλά δεν μπορείς να το δεις ως βίζιτα...δηλαδή αν συγκρίνεις το ότι θα δώσεις 150ε και θα πηδήξεις μια καλύτερη γκόμενα για 1 ώρα...και ότι θα δώσεις 150ε να την βγάλεις έξω και μπορεί να μην πηδήξεις και καθόλου...δεν συγκρίνονται.

Γιατι η γκόμενα θα σε επιλέξει ενώ η βίζιτα θα σε αντέξει για 1 ώρα.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.633
Πόντοι
2.636
Μα δεν ισχύει...όχι στην πραγματική ζωή...ισχύει αν θέλεις να βγάλεις γκόμενα την παναγιώταρου όχι μια κανονική κοπέλα.

Απλά δεν μπορείς να το δεις ως βίζιτα...δηλαδή αν συγκρίνεις το ότι θα δώσεις 150ε και θα πηδήξεις μια καλύτερη γκόμενα για 1 ώρα...και ότι θα δώσεις 150ε να την βγάλεις έξω και μπορεί να μην πηδήξεις και καθόλου...δεν συγκρίνονται.

Γιατι
ισχύει αν θέλεις να βγάλεις γκόμενα την παναγιώταρου όχι μια κανονική κοπέλα.
ενώ η βίζιτα θα σε αντέξει για 1 ώρα.

Πέφτεις μέσα στο δικό σου το τρόπο σκέψης σε δύο λάθη:
1ον: "ισχύει αν θέλεις να βγάλεις γκόμενα την παναγιώταρου όχι μια κανονική κοπέλα." Προφανώς αγνοείς ότι αν μια κοπέλα είναι λίγο πάνω του μετρίου ήδη νιώθει σαν την Παναγιώταρου. Έχω σε προσωπικό επίπεδο 5 τέτοιες που μου ρίξαν άκυρο...

2ον: Απαντάς μόνο σου μετά: "...η γκόμενα θα σε επιλέξει...". Για να σε επιλέξει είναι δύσκολο, προσωπικά εμένα όσες φορές έτυχε να με επιλέξουν εμένα δεν μου άρεσαν ΚΑΘΟΛΟΥ, και δεν είμαι μέτριας εμφάνισης αλλά πολύ καλής εμφανισης, το λέω αντικειμενικά.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.208
Πόντοι
6.256
Πέφτεις μέσα στο δικό σου το τρόπο σκέψης σε δύο λάθη:
1ον: "ισχύει αν θέλεις να βγάλεις γκόμενα την παναγιώταρου όχι μια κανονική κοπέλα." Προφανώς αγνοείς ότι αν μια κοπέλα είναι λίγο πάνω του μετρίου ήδη νιώθει σαν την Παναγιώταρου. Έχω σε προσωπικό επίπεδο 5 τέτοιες που μου ρίξαν άκυρο...

2ον: Απαντάς μόνο σου μετά: "...η γκόμενα θα σε επιλέξει...". Για να σε επιλέξει είναι δύσκολο, προσωπικά εμένα όσες φορές έτυχε να με επιλέξουν εμένα δεν μου άρεσαν ΚΑΘΟΛΟΥ, και δεν είμαι μέτριας εμφάνισης αλλά πολύ καλής εμφανισης, το λέω αντικειμενικά.
Αυτά είναι υποκειμενικά....δεν υπάρχει αντικειμενικά καλή εμφάνιση ούτε για εσένα ούτε για τις γκόμενες. Υπάρχουν αντικειμενικά γνωρίσματα πχ αν είσαι γυμνασμένος ή τόφαλος...αν η άλλη έχει ωραίο σώμα ή αν είναι φακλάνα κτλπ...τώρα το ποιος αρέσει σε ποιον είναι υποκειμενικό θέμα. Και εσύ όπως και οι γκόμενες θεωρείς τον εαυτό σου πολύ καλής εμφάνισης οπότε δεν βγάζεις άκρη.

Το ίδιο με τις γκόμενες που λες κάνεις...θέτεις τον πήχη για εσένα και μετά λες εσένα δεν σου άρεσαν...και βέβαια αν στέκεσαι μόνο στην εμφάνιση και δεν μπαίνεις στο ποια είναι πως μπορείς να το κρίνεις??? Μόνο θα την κοιτάς δε θα μιλάτε??

Αυτό που σου εξηγώ είναι ότι (όπως και αυτές) πρέπει να αλλάξεις τις απαιτήσεις σου για να μην έχεις ως μόνη διέξοδο τις πουτάνες...γιατι στατιστικά...με τόσες γκόμενες που υπάρχουν είναι αδύνατο να μην υπάρχουν για όλους.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.633
Πόντοι
2.636
Αυτά είναι υποκειμενικά....δεν υπάρχει αντικειμενικά καλή εμφάνιση ούτε για εσένα ούτε για τις γκόμενες. Υπάρχουν αντικειμενικά γνωρίσματα πχ αν είσαι γυμνασμένος ή τόφαλος...αν η άλλη έχει ωραίο σώμα ή αν είναι φακλάνα κτλπ...τώρα το ποιος αρέσει σε ποιον είναι υποκειμενικό θέμα. Και εσύ όπως και οι γκόμενες θεωρείς τον εαυτό σου πολύ καλής εμφάνισης οπότε δεν βγάζεις άκρη.

Το ίδιο με τις γκόμενες που λες κάνεις...θέτεις τον πήχη για εσένα και μετά λες εσένα δεν σου άρεσαν...και βέβαια αν στέκεσαι μόνο στην εμφάνιση και δεν μπαίνεις στο ποια είναι πως μπορείς να το κρίνεις??? Μόνο θα την κοιτάς δε θα μιλάτε??

Αυτό που σου εξηγώ είναι ότι (όπως και αυτές) πρέπει να αλλάξεις τις απαιτήσεις σου για να μην έχεις ως μόνη διέξοδο τις πουτάνες...γιατι στατιστικά...με τόσες γκόμενες που υπάρχουν είναι αδύνατο να μην υπάρχουν για όλους.
Τι απαιτήσεις να αλλάξω; Δεν το κατανοώ. Κάνεις λάθος. Είναι καθαρά θέμα συγκυριών και τέλειωσε. Δηλαδή να πάω με μία που δεν μπορέσω να λειτουργήσω; Όχι.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.208
Πόντοι
6.256
Τι απαιτήσεις να αλλάξω; Δεν το κατανοώ. Κάνεις λάθος. Είναι καθαρά θέμα συγκυριών και τέλειωσε. Δηλαδή να πάω με μία που δεν μπορέσω να λειτουργήσω; Όχι.
τότε γιατί ζητάς από αυτές να ρίξουν τις δικές τους? απλά αυτές θέτουν απαιτήσεις και πέραν της εμφάνισης τι διαφορά έχει από αυτό που κάνεις εσύ?

Δεν είναι θέμα συγκυριών...στην ζωή σε όλα πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις. Οι γκόμενες είναι άνθρωποι όπως και εσύ δεν είναι όλες γκολντ ντίγκερς.

Στην ίδια βάρκα είστε αυτό σου λέω.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.633
Πόντοι
2.636
τότε γιατί ζητάς από αυτές να ρίξουν τις δικές τους? απλά αυτές θέτουν απαιτήσεις και πέραν της εμφάνισης τι διαφορά έχει από αυτό που κάνεις εσύ?

Δεν είναι θέμα συγκυριών...στην ζωή σε όλα πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις. Οι γκόμενες είναι άνθρωποι όπως και εσύ δεν είναι όλες γκολντ ντίγκερς.

Διαφωνούμε. Οκέι όμως. Αντιλαμβάνομαι την σκεπτική σου. Τις περισσότερες τις θεωρώ εν μέρει γκολτ ντίγκερς. Δεν είμαστε στην ίδια βάρκα. Αυτές έχουν τεράστια συν γιατί το inbox της κάθε μιας είναι φουλ με εισερχόμενα και αδιάβαστα μάλιστα. Μόνο κάτι μπάζα μένουν. Δεν είναι μιζέρια αυτό που περιγράφω αλλά η αλήθεια.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.379
Πόντοι
12.756

πουτανες ολες Σαουλακο να ξες:coffee:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.208
Πόντοι
6.256
Διαφωνούμε. Οκέι όμως. Αντιλαμβάνομαι την σκεπτική σου. Τις περισσότερες τις θεωρώ εν μέρει γκολτ ντίγκερς. Δεν είμαστε στην ίδια βάρκα. Αυτές έχουν τεράστια συν γιατί το inbox της κάθε μιας είναι φουλ με εισερχόμενα και αδιάβαστα μάλιστα. Μόνο κάτι μπάζα μένουν. Δεν είναι μιζέρια αυτό που περιγράφω αλλά η αλήθεια.
Δεν είναι η πραγματική ζωή αυτά

μπορεί από μέσα του ο καθένας να πιστεύει ότι του κατέβει...και εγώ μπορεί να πιστεύω ότι κάνω χάρη στις γκόμενες και ότι μου αξίζει η μέγκαν φοξ.

Στην ίδια βάρκα είστε...εσύ αν είχες κάθε μέρα 50 ίνμποξ από άσχημες μυστήριες (σχεδόν επικίνδυνες) τύπησες θα απαντούσες??? αν έβλεπες ένα προφίλ με μια άγνωστη που σου έγραφε ''TΙ' ΚΆΝΙΣ ΚΌΚΛΕ'' θα το θεωρούσες επιτυχία?

Γιατί αυτές αυτή την ''επιτυχία'' έχουν....κανένας κανονικός άνθρωπος δεν σπαμάρει ίνμποξ για να βγάλει γκόμενα.

Αυτή η νοοτροπία είναι μια φούσκα να ξέρεις...δεν υπάρχει στην πραγματική ζωή.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.633
Πόντοι
2.636
Δεν είναι η πραγματική ζωή αυτά

μπορεί από μέσα του ο καθένας να πιστεύει ότι του κατέβει...και εγώ μπορεί να πιστεύω ότι κάνω χάρη στις γκόμενες και ότι μου αξίζει η μέγκαν φοξ.

Στην ίδια βάρκα είστε...εσύ αν είχες κάθε μέρα 50 ίνμποξ από άσχημες μυστήριες (σχεδόν επικίνδυνες) τύπησες θα απαντούσες??? αν έβλεπες ένα προφίλ με μια άγνωστη που σου έγραφε ''TΙ' ΚΆΝΙΣ ΚΌΚΛΕ'' θα το θεωρούσες επιτυχία?

Γιατί αυτές αυτή την ''επιτυχία'' έχουν....κανένας κανονικός άνθρωπος δεν σπαμάρει ίνμποξ για να βγάλει γκόμενα.

Τώρα Σαούλ αυτά που λες δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που σου γράφω εγώ αλλά δεκτό. Έχουμε διαφορετικές απόψεις. Εσύ, δεν ξέρω γιατί, τα βλέπεις με άλλο τρόπο. Εγώ τα βλέπω όπως είναι. Ίσως δεν στο εξηγώ καλά και δεν μπορείς να καταλάβεις τι λέω. Τέλος πάντων.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.208
Πόντοι
6.256
Τώρα Σαούλ αυτά που λες δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που σου γράφω εγώ αλλά δεκτό. Έχουμε διαφορετικές απόψεις. Εσύ, δεν ξέρω γιατί, τα βλέπεις με άλλο τρόπο. Εγώ τα βλέπω όπως είναι. Ίσως δεν στο εξηγώ καλά και δεν μπορείς να καταλάβεις τι λέω. Τέλος πάντων.
Σου απαντώ ακριβώς αυτά που γράφεις απλά τα απορρίπτεις γιατί θεωρείς ότι αυτό που λες είναι η μόνη αλήθεια και δεν δέχεσαι τίποτα άλλο.

Μου λες έχουν ίνμποξ και σου λέω ότι τα ίνμποξ που έχουν 99% δεν έχουν αξία...είναι από creepy τυπάδες που δεν μπορούν να γράψουν ούτε το όνομα τους και δεν τους απαντάνε επειδή μπορεί να είναι και επικίνδυνοι. Εσύ θα απαντούσες? Τι δεν έχει σχέση θα με τρελάνεις ρε μπρο?

Στην πραγματική ζωή δεν θα το παίξει γκλοντ ντίγκερ η άλλη αν είσαι σοβαρός άνθρωπος. Κάποιες ναι...αλλά οι περισσότερες (που είναι και αυτές μόνες) όχι...τώρα αν θεωρείς γκολντ ντίγκερ το να περιμένει να την κεράσεις ένα καφέ και ένα φαγητό στο πρώτο ραντεβού τι να πω? Οι πουτάνες κοστίζουν 3,00 το λεπτό. :confused:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.633
Πόντοι
2.636
Σου απαντώ ακριβώς αυτά που γράφεις απλά τα απορρίπτεις γιατί θεωρείς ότι αυτό που λες είναι η μόνη αλήθεια και δεν δέχεσαι τίποτα άλλο.

Μου λες έχουν ίνμποξ και σου λέω ότι τα ίνμποξ που έχουν 99% δεν έχουν αξία...είναι από creepy τυπάδες που δεν μπορούν να γράψουν ούτε το όνομα τους και δεν τους απαντάνε επειδή μπορεί να είναι και επικίνδυνοι. Εσύ θα απαντούσες? Τι δεν έχει σχέση θα με τρελάνεις ρε μπρο?

Στην πραγματική ζωή δεν θα το παίξει γκλοντ ντίγκερ η άλλη αν είσαι σοβαρός άνθρωπος. Κάποιες ναι...αλλά οι περισσότερες (που είναι και αυτές μόνες) όχι...τώρα αν θεωρείς γκολντ ντίγκερ το να περιμένει να την κεράσεις ένα καφέ και ένα φαγητό στο πρώτο ραντεβού τι να πω? Οι πουτάνες κοστίζουν 3,00 το λεπτό. :confused:
Σε δικό μου κύκλο κοριτσιών γυναικών αυτό που λες στη δευτερη παράγραφο ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Όλοι όσοι γράφουν είναι σοβαροί άνδρες και ΟΧΙ κρριπυ τυπαίοι.

Δεν θεωρώ ότι είναι γκολντ ντίκγινγκ να κεράσεις καφέ. Πάντα δεν αφήνω ποτέ να πληρώσει η κοπέλα. Ποτέ. Αλλά δεν έχει νόημα να το αναλύσουμε. Εσύ λες κάτι το οποίο δεν ισχύει. Τελεία και παύλα. Δυστυχώς εγώ λέω την αλήθεια.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.596
Πόντοι
3.506
Επειδή όμως η μοναξιά και η αφραγκία κάνει όλο και περισσότερους να σπαταλούν το καιρό τους στα σόσιαλ, υπάρχει πλέον μεγάλο distortion στο τί αποτελεί πραγματική ζωή. Χώρια τη ψυχολογική τάση του κάθε "δαρμένου" να αναγάγει το προσωπικό σε πανανθρώπινο, για να δικαιολογήσει την αποτυχία του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom