You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 332
- Πόντοι
- 36
Δούλευε ως τις 10Η Σόνια ποια είναι?? δουλεύει τη σήμερον ημέρα??
Κι εγώ σκεφτόμουν να πάω αλλά δεν είναι τώρα οπότε την έβγαλα με casca
Malzahar
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2018
- Like
- 489
- Πόντοι
- 21
σε ποιο σπιτάκι δούλευε??Δούλευε ως τις 10
Κι εγώ σκεφτόμουν να πάω αλλά δεν είναι τώρα οπότε την έβγαλα με casca
nnikitas1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 790
- Πόντοι
- 901
επιβεβαιώνεται ακόμη μια φορά αυτό που λέω χρόνια για τις Λατίνες! Μακριάαααααααα φόλεςςςςςς! Ποτέ ξανά λατίνες ούτε Ρουμάνες! Δεν ξέρω τι φταίει αλλά η στατιστική είναι αλάνθαστη!Απο το Παλιουρι με αγαπη... Με ετρωγε Σαββατοβραδο να γαμησω βρωμικα γιατι ειχα καυλες απο τους πολλους κωλους που εβλεπα στην παραλια με κολλητο που φιλοξενω. Πηγε 12 βραδυ και μετα απο χαλαρα ποτακια στην Καψοχωρα μπαινουμε χλιδαμαξο και πατητος στα μπουρδελα να παρω την δωση μου οντας 30+ χρονια πολυ σκληρος χρηστης.. Λατινες παντου. Παντου. Περασα Γκοντιβα 2 λατινογενεις. Πηγα σε 2-3 ακομα τα ιδια. Μου λεει ο κολλητος δεν παμε εκει που ειδες εκεινη την Γκαμπριελα. Παμε και το μωρο ηταν εκει μαζι με μια ακομα την οποια δεν ενθυμουμαι ονομα. Περναω με 60 γυμνο στοματικο. Η τσατσα που εχει αυτη η αδυνατη ειναι στην καλυτερη για μπατσες. Αν δεν περασεις δεν λεει τιμες και προγραμματα. Τεσπα σκαει το καυλι μεσα μου λεει απο που εισαι στα Αγγλικα λεω Ελλαδα ρωταω εσυ απανταει Κολομβια. Μολις το ακουσα μου επεσε η πουτσα που ηταν καλα σηκωμενη. Και παιδες ισχυει. Μαπα το καρπουζι, Μηχανικο νεκραναστημενο γαμησι. Εφυγα στο 5 λεπτο αχυτος. Δεν γουσταρα μια. Σωμα βυζι ολα καλα αλλα οχι για μενα... Τι να κανω πρεπει να χυσω.. Ποιες γαμιουνται καλα και λιγο βρωμικα? Οι λιγο ασχημουλες μετριες κοπελες επι των πλειστων. Νικ Ουρανο στο τελευταιο διπλα απο την Ειρηνη (η οποια κατι εχει τον τελευταιο καιρο.) Μια ξανθια μιλφ γυρω στα 40. Δηλωνει νεα στην δουλεια και ΡωσσοΡουμανα. Πουτσομανα δηλαδη.... Περναω με 40 γυμνο. Μετρια θειτσα της διπλανης πορτας. Πιπα αρκετα καλη και οση ωρα ηθελα. Μουνοδαχτυλο φουλ καυλωτικο, δεν δινει φυλακια αλλα το εχει με το γαμησι. Αυτο που μου αρεσε αρκετα ηταν η κωλοτρυπιδα της. Ροδαλη οπως πρεπει να ειναι ομορφη και φενεται αρκετα δουλεμενη αν και δεν αφηνει ουτε δακτυλο. Την γαμησα αρκετα καλα πρωτα μπροστα και μετα στα 4 οπου την γεμησα χυσια. Αυτα. Χαιρετω.
Yellow_plug
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 150
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παίδες, πέρασα πρόσφατα μετά από αρκετό καιρό με τη Νάταλι πρωινή στο γκοντίβα που δουλεύει πλέον χωρίς τσατσά και καθώς ξεκινάμε όλα καλά όλα ωραία αποφασίζω να τη γυρίσω στα τέσσερα και όπως πάω να μπω διακρίνω εκεί στην κωλότρυπα ένα πράγμα σαν βιζούνι πω σαν κρεατοελιά να πω σαν να της πετάχτηκαν αιμορροΐδες να πω;; Το ξενέρωμα ήταν μεγάλο, την γύρισα ξανά από μπροστά δυσκολεύτηκα να χύσω βέβαια επειδή σκεφτόμουν αυτό που είδα. Αν πήγε κάποιος πρόσφατα να μου πει αν όντως είδα καλά γιατί το θέαμα ήταν λίγο αηδία και δεν θυμάμαι παλαιότερα να είχε κάτι τέτοιο και τόσο μεγάλο στην περιοχή..
Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 5.193
- Πόντοι
- 10.555
Μεχρι τι ωρα ειναι η Ναταλι;Καλησπέρα παίδες, πέρασα πρόσφατα μετά από αρκετό καιρό με τη Νάταλι πρωινή στο γκοντίβα που δουλεύει πλέον χωρίς τσατσά και καθώς ξεκινάμε όλα καλά όλα ωραία αποφασίζω να τη γυρίσω στα τέσσερα και όπως πάω να μπω διακρίνω εκεί στην κωλότρυπα ένα πράγμα σαν βιζούνι πω σαν κρεατοελιά να πω σαν να της πετάχτηκαν αιμορροΐδες να πω;; Το ξενέρωμα ήταν μεγάλο, την γύρισα ξανά από μπροστά δυσκολεύτηκα να χύσω βέβαια επειδή σκεφτόμουν αυτό που είδα. Αν πήγε κάποιος πρόσφατα να μου πει αν όντως είδα καλά γιατί το θέαμα ήταν λίγο αηδία και δεν θυμάμαι παλαιότερα να είχε κάτι τέτοιο και τόσο μεγάλο στην περιοχή..
Yellow_plug
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 150
- Πόντοι
- 0
Λογικά μέχρι 18.30-19.00Μεχρι τι ωρα ειναι η Ναταλι;
Yellow_plug
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 150
- Πόντοι
- 0
Την πήρα δύο φορές και τις δύο με πρόγραμμα 60 ευρώ γυμνό στοματικό. Την πρώτη φορά ήταν απίθανη φοβερό σεξ με όρεξη να γαμηθεί σκληρά και τρομερή πίπα. Την δεύτερη φορά ήταν απλά διεκπεραιωτική και μου φάνηκε αρκετά κουρασμένη και βρωμούσε τσιγαρίλα και είχε μειωμένη αισθητά απόδοση.Καλησπέρα στο γκοντιβα το βράδυ έχει μια μικρή Τζέσικα από Ισπανία την ξέρει κάποιος να μας πει;;; είναι με την Τζένη την ψηλή μαζί
Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 5.193
- Πόντοι
- 10.555
για την τζεσικα η την Τζενη λες;Την πήρα δύο φορές και τις δύο με πρόγραμμα 60 ευρώ γυμνό στοματικό. Την πρώτη φορά ήταν απίθανη φοβερό σεξ με όρεξη να γαμηθεί σκληρά και τρομερή πίπα. Την δεύτερη φορά ήταν απλά διεκπεραιωτική και μου φάνηκε αρκετά κουρασμένη και βρωμούσε τσιγαρίλα και είχε μειωμένη αισθητά απόδοση.
Yellow_plug
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 150
- Πόντοι
- 0
Τζέσικα Ισπανίδα μελαχρινό κοντοπούτανο.για την τζεσικα η την Τζενη λες;
Σημερα Σάββατο εκανα πληρη τσαρκα στα μαγαζια (πρωινή βαρδια..)
Σωματικα δεν με εντυπωσίασε κάποια.. εκτος απο την Γκαμπριελα στα πεωτα...
Ηθελα να πάω Νάταλι αλλα ηταν στο δωμάτιο μάλλον...
Περασα με την Βανεσα στο Μπελλα ντονα..
Απίστευτο σωμα...
Οτι καλύτερο υπάρχει...
Τρελο κοριτσι ..
Στο δωμάτιο εκανε ωραια κολπακια με την υπέροχη κωλαρα της...
Απλο γαμισακι .. δεν ηθελε πολλα πολλα .. (50Ε)
Απλα αξίζει μια δοκιμή.. απίστευτο σωμα...
Αν ειχε πρόγραμμα 1 ωρας σε νορναλ τιμή θα το επερνα..
Απίστευτο σωμα...
Οτι καλύτερο υπάρχει...
Τρελο κοριτσι ..
Φίλε η κοπέλα είναι τρελό μωρό.... Αλλά ζητάει ή 50 το απλό ή 150 την ώρα... Δεν ξέρω αν κανείς ποτέ έμαθε αν ήθελε οχι πολλά πολλά.... Αλλά έστω τα αυτονόητα ενός προγράμματος 1 ώρας...Σημερα Σάββατο εκανα πληρη τσαρκα στα μαγαζια (πρωινή βαρδια..)
Απίστευτο σωμα...
Οτι καλύτερο υπάρχει...
Τρελο κοριτσι ..
Malzahar
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2018
- Like
- 489
- Πόντοι
- 21
έχω πρόβλημα με τον χρόνο στα μπουρδέλα,είναι ορισμένες φορές όπως σήμερα που δε μπορώ να τελειώσω με ευκολία,κάποιες φορές προλαβαίνω και τελειώνω μέσα στον χρόνο,όταν αργώ να χύσω το 15 λεπτο που δίνουν δε μου φτάνει και αγχώνομαι,μετά η άλλη μου δείχνει το ρολόι και αναγκάζεται να με αφήσει γιατί η τσατσά μέσα φωνάζει και βιάζεται να βγει η κοπέλα από το δωμάτιο,το έχω σιχαθεί το σκηνικό,όταν ήμουν πιο μικρός τραβούσα μέχρι 8 μαλακίες τη μέρα και έχυνα με τη μια όσο μεγαλώνω αργώ να χύσω,δυσκολεύομαι πολύ,εδώ δε χωράνε αστεία,είναι κάτι που με προβληματίζει έντονα τώρα τελευταία και δε ξέρω τι να κάνω.....
Πήγαινε σε οίκους που είτε δεν έχουν τσατσά ή κουμάντο κάνουν οι κοπέλες. Τέτοιες κοπέλες είναι οι παλιές καραβάνες της περιοχής. Επίσης, όταν μπεις σε σπιτάκι και βγαίνει μπροστά η κοπέλα για να μιλήσει ή την ρωτάει η τσατσα, τότε κατά πάσα πιθανότητα είσαι στο σωστό μέρος.έχω πρόβλημα με τον χρόνο στα μπουρδέλα,είναι ορισμένες φορές όπως σήμερα που δε μπορώ να τελειώσω με ευκολία,κάποιες φορές προλαβαίνω και τελειώνω μέσα στον χρόνο,όταν αργώ να χύσω το 15 λεπτο που δίνουν δε μου φτάνει και αγχώνομαι,μετά η άλλη μου δείχνει το ρολόι και αναγκάζεται να με αφήσει γιατί η τσατσά μέσα φωνάζει και βιάζεται να βγει η κοπέλα από το δωμάτιο,το έχω σιχαθεί το σκηνικό,όταν ήμουν πιο μικρός τραβούσα μέχρι 8 μαλακίες τη μέρα και έχυνα με τη μια όσο μεγαλώνω αργώ να χύσω,δυσκολεύομαι πολύ,εδώ δε χωράνε αστεία,είναι κάτι που με προβληματίζει έντονα τώρα τελευταία και δε ξέρω τι να κάνω.....
Ή άλλη λύση είναι να μείνεις άχυστος κάνα 10ημερο και να πας για άδεισμα. Γιατί στο 15λεπτο μόνο άδεισμα προλαβαίνεις να κάνεις ούτως ή άλλως.
Και εγώ έχω τέτοιο πρόβλημα. Αλλά τυχαίνει με κάποιες να χύνω αμέσως. Πχ Λιλιάνα. Μπορεί να με τελειώσει σε 2-3 λεπτά. Σε άλλες σπάνια πάω γιατί συνήθως φεύγω αχυστος. Εξαίρεση αποτελεί η Αλεξάνδρα η κυπρια που πρόσφατα παραλίγο να με τελειώσει με 2 λεπτά πίπα. Πιστεύω ότι δεν ξέρουν πώς να κάνουν τους άντρες να χύνουν.
Όταν παίζει έντονο gfe είναι πιο εύκολη η φάση. Πέρα από αυτό, η Λιλιάνα είναι στις περιπτώσεις που κάνει κουμάντο στο σπιτάκι.Και εγώ έχω τέτοιο πρόβλημα. Αλλά τυχαίνει με κάποιες να χύνω αμέσως. Πχ Λιλιάνα. Μπορεί να με τελειώσει σε 2-3 λεπτά. Σε άλλες σπάνια πάω γιατί συνήθως φεύγω αχυστος. Εξαίρεση αποτελεί η Αλεξάνδρα η κυπρια που πρόσφατα παραλίγο να με τελειώσει με 2 λεπτά πίπα. Πιστεύω ότι δεν ξέρουν πώς να κάνουν τους άντρες να χύνουν.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις