youngmistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
παιζει τιποτα τετοιες ωρες;
Τώρα είμαι μέσα και δεν έχει σχεδόν τίποτα. 3 -4 άτομα αδιάφορα γενικώς. Να δώσω μια πίπα ήθελα αλλά μπα. Δεν ψήνονται ούτε να βλεφαριασουνπαιζει τιποτα τετοιες ωρες;
επιτελους σταματησες να φορας τις κυλοτες της γιαγιας απτην λαικη και προχωρησες στις στρινγκαρες
μην πατε πεμπτη γιατι ειναι η μερα που πανε οι καυλωμενες αεροσυνοδεςΕμεις λέμε τελικά να πάμε απο βδομαδα... Τετάρτη η Πέμπτη απογευμα
ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΜΩΣ,ενημέρωσε μας να έρθουμε!!!Εμεις λέμε τελικά να πάμε απο βδομαδα... Τετάρτη η Πέμπτη απογευμα
Ευχαριστώ πολύ!Σου αρέσουν τα ΜΠΟΥΤΙΑ μου ε;Πολυ ωραιο!
χαρη/χαρουλα ειδες τωρα με την στρινγκαρα τι επιτυχιες που εχειςΕυχαριστώ πολύ!Σου αρέσουν τα ΜΠΟΥΤΙΑ μου ε;
Σου αρέσουν μήπως και εσένα;χαρη/χαρουλα ειδες τωρα με την στρινγκαρα τι επιτυχιες που εχεις
Την Δευτέρα το βράδυ θα περάσουμε τέλεια με το ξεκωλακι.. σκισιμο σε κωλαρακι και λαρύγγι χωρίς έλεοςΜετά τις 9 Δευτέρα βράδυ θα στήσει τη Νικόλ το κροσσακι ο γαμιας της. Καλα γαμησια στην κωλαρα της..
Μεταξουργείο, φυλής κλπ 24/7/365 .Δεν έχω ξαναπάει άντρας single ψάχνω ενεργητικό σέξ έχετε κάποια συμβουλή κάποιες συγκεκριμένες ώρες;
Πιος είναι ο γαμιας της εγώ δεν έχω δει κανέναν … μήπως είσαι εσύ ;Ναι τελικά τη δευτερα το βράδυ θα τη στήσει ο γαμιας της Κ θα ξεκολιασουμε την υπέρτατη κωλάρα Κ τη στοματαρα της !
Μη ρωτάς... κινδυνεύεις...Πιος είναι ο γαμιας της εγώ δεν έχω δει κανέναν … μήπως είσαι εσύ ;