Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.408
- Πόντοι
- 6.256
σιγά μη πίνατε και μέλανα ζωμό...και με κονιάκ στον Στρατό πριν βγούμε για σκοπια χειμώνα στον Έβρο.
σιγά μη πίνατε και μέλανα ζωμό...και με κονιάκ στον Στρατό πριν βγούμε για σκοπια χειμώνα στον Έβρο.
Κάτι γιωταδες σαν εσένα πίνανε μπακαρντι στο επιλοχαδικο ...το κρύο θέλει αρχιδια .σιγά μη πίνατε και μέλανα ζωμό
εγώ μαν έπινα στα μαγαζιά έξω γιατί δεν έκανα ούτε μια υπηρεσίαΚάτι γιωταδες σαν εσένα πίνανε μπακαρντι στο επιλοχαδικο ...το κρύο θέλει αρχιδια .
Μα τόσο μάχιμος πχια....εγώ μαν έπινα στα μαγαζιά έξω γιατί δεν έκανα ούτε μια υπηρεσία![]()
Ναι4 καλαμακια χοιρινα, σαλατα μαρουλι ΜΕ ΞΙΔΙ κοκα κολα,και τωρα καρπουζι ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΚΤΣΙΑ.
Τα αφαιρεσα τα ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ λεω.
έδωσα τις μάχες μου αλλούΜα τόσο μάχιμος πχια.......έδινες μάχες σε άλλο πεδίο .
Εκεί ακριβως σε εχουμε γραμμενο.Κάτι γιωταδες σαν εσένα πίνανε μπακαρντι στο επιλοχαδικο ...το κρύο θέλει αρχιδια .
Μαλλον εισαι μικρος ακομα. Μειωσε την. δοση στο αλατι. Καλο θα κανει..2 σουβλους κοκογυρο με ενα κιλο αλατι εκαστος
νομιζω θα αρχισω να ζηταω αναλατα σαν τον παππου μου![]()
NaiΩραία μαν, την άλλη φορά με αγιο και ζεμπου παμε παλαιό Φάληρο σε ενα καλο κουτούκι.
Πω ρε πουστηΜουσακα τρία κομμάτια σπιτικό απο μαγείρισσα ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!
Εσφιξα και μια μαυρη λεουτ και θα σβήσω με παγωτοΠω ρε πουστη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πιτσες,πεινερλι,σεφ ζιρο τωρα με τα ματς
Αμοιβαία τα αισθήματα...Εκεί ακριβως σε εχουμε γραμμενο.
Πραγματι...έδωσα τις μάχες μου αλλού
Το ούζο από πού;έρχονται
γαριδομακαρονάδα
ρόκα παρμεζάνα
στικς μοτσαρέλας
ψημένο ψωμί
έχω : ούζο που έφερα Αθήνα που γαμάει τα πάντα στο πέρασμα του.
γλυκό δεν έχω τελείωσαν τα λεφτά
αυτά![]()
2 σουβλους κοκογυρο με ενα κιλο αλατι εκαστος
νομιζω θα αρχισω να ζηταω αναλατα σαν τον παππου μου![]()
Τα ξετιναξες και τα τρία;Μουσακα τρία κομμάτια σπιτικό απο μαγείρισσα ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!