pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 16.672
- Πόντοι
- 5.946
καλά ρε με πιρούνι?? ντροπή σου!!ξέχασα να σας ευχαριστήσω χθες, ευτυχώς πρόλαβα
![]()
καλά ρε με πιρούνι?? ντροπή σου!!ξέχασα να σας ευχαριστήσω χθες, ευτυχώς πρόλαβα
![]()
με συγχωρείς σεφ μου, αλλά στο φαγητό θέλω τη άνεσή μου και όχι περίπλοκα πράγματα να με δυσκολεύουν.καλά ρε με πιρούνι?? ντροπή σου!!
παραβρασμενα φαινονται!ξέχασα να σας ευχαριστήσω χθες, ευτυχώς πρόλαβα
![]()
Με το χερι θα ηταν ακομα καλύτερα και πιο ανετα.με συγχωρείς σεφ μου, αλλά στο φαγητό θέλω τη άνεσή μου και όχι περίπλοκα πράγματα να με δυσκολεύουν.
τι να αποδεχτει ψυχουλα μου οτι τον κοροιδεψες, και του πηρες και τα λεφτα απο πανω?? αντε γιατι πολυ αερα εχει παρει ο κωλος σας με τους αγαπουληδες και αγαμητους εδω μεσα... καλα εκανε ο παστελιος και σε ξεβρακωσε. ζητα μια ΣΥΓΝΩΜΗ τουλαχιστον!!! αν δεν θελεις να; κανεις ενα ραντεβου σηκω και φυγεεεεε κα;ι ασε τα πονηρα!! πηρες λεφτα για υπηρεσιες που ΔΕΝ εκανες ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!! απο εμενα μαυρο. τωρα αγαπουληδες ξερετε εσεις αρχιστε το κραξιμο σε εμενα δουλακια τις καθε βιζιταςΦΤΑ-ΝΕΙ Παστελιε έχουν περάσει πόσοι μήνες πρέπει να το αποδεχτείς και να προχωρήσεις παρακάτω
@Ariana! χαιρομαι που σε κανω και γελας! σιγα μην απαντουσες.... και τι να πεις κιολας! μια συγνωμη στον φιλο νομιζω πως θα ηταν αρκετη. επισης χαιρομαι που δειχνεις και τον χαρακτηρα σου!!! παω για τα ποτακια μου τωρα φιλακιατι να αποδεχτει ψυχουλα μου οτι τον κοροιδεψες, και του πηρες και τα λεφτα απο πανω?? αντε γιατι πολυ αερα εχει παρει ο κωλος σας με τους αγαπουληδες και αγαμητους εδω μεσα... καλα εκανε ο παστελιος και σε ξεβρακωσε. ζητα μια ΣΥΓΝΩΜΗ τουλαχιστον!!! αν δεν θελεις να; κανεις ενα ραντεβου σηκω και φυγεεεεε κα;ι ασε τα πονηρα!! πηρες λεφτα για υπηρεσιες που ΔΕΝ εκανες ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!! απο εμενα μαυρο. τωρα αγαπουληδες ξερετε εσεις αρχιστε το κραξιμο σε εμενα δουλακια τις καθε βιζιτας
Γεια σου πυραυλε ΑριαναΠροβολή συνημμένου 1444831
Ελπίζω να περνάει τόσο όμορφα όσο και για μένα αυτό το καλοκαίρι για όλους σας
Επέστρεψα με φουλ ορεξη
Μαζί από 6:30
Πέρα από κορμάρα αυτή η δωματιαρα είναι χοτελ;Ελπίζω να περνάει τόσο όμορφα όσο και για μένα αυτό το καλοκαίρι για όλους σας
Επέστρεψα με φουλ ορεξη
Μαζί από 6:30
Ναι ρε παιδιά, ποιο χοτελ είναι αυτό?Πέρα από κορμάρα αυτή η δωματιαρα είναι χοτελ;
Ωραία θέα, μπορείς να την βάλεις και απένατι να την αγνατεύεις!!!Εφθασεεεεεεεεε
![]()