Spiros_73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 79.692
- Πόντοι
- 12.056
Εχω παειΠου το ξέρεις εσύ?![]()

Εχω παειΠου το ξέρεις εσύ?![]()

Γερμανός AkA AlzheimerO Γερμανός ή το Πλαίσιο;;
ΚορμάραΕλπίζω να περνάει τόσο όμορφα όσο και για μένα αυτό το καλοκαίρι για όλους σας
Επέστρεψα με φουλ ορεξη
Μαζί από 6:30
Σε αυτο ειναι![]()
Που το ξέρεις εσύ?![]()
Εχω παει![]()

Αριάνα θεαραααα!!!!
Κωλαραααα!!!
ποιος ειναι αυτος ο γερμανος?Olympic στο Φάληρο εάν δεν με ξεγελάνε τα μάτια μου και εάν δεν μου έχει πάρει ο Γερμανός τα μυαλά
Με κάνα δοκάρι μπορεί και να καταλάβει κάτιΩραία θέα, μπορείς να την βάλεις και απένατι να την αγνατεύεις!!!![]()
Καλημέρα Αριανα!Τηλέφωνο για επικοινωνία?Καλησπέρα αγάπες!
Αυτό θα είναι το νημα μου για να ενημερώνω διαθεσιμότητα καθημερινά μαζί με προσθήκη φωτό και βίντεο (που ξέρω ότι σας έλειψαν)
Οτιδήποτε άλλο θα θέλετε να με ρωτήσετε σε pm![]()
Φίλε κοίτα στη σελίδα 2, έχει ανέβει η αγγελία τηςΚαλημέρα Αριανα!Τηλέφωνο για επικοινωνία?
Φίλε κοίτα στη σελίδα 2, έχει ανέβει η αγγελία της
για 12 Ιανουαριου του '26 εχουμε κανα κενο? φοραω και το βρακι μου αναποδα,λογικα η τυχη ειναι με το μερος μου.Φιλάκια σε όλους και μια υπενθύμιση πως ειναι παντα πιο εύκολο να μου στέλνετε νωρίς για ραντεβού έτσι ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να είστε εσείς οι τυχεροί που θα με δείτε από κοντά το συντομότερο
Καλό υπόλοιπο![]()
I’m
![]()
Μαζί και πάλι από αύριο απόγευμα![]()
Φιλάκια σε όλους και μια υπενθύμιση πως ειναι παντα πιο εύκολο να μου στέλνετε νωρίς για ραντεβού έτσι ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να είστε εσείς οι τυχεροί που θα με δείτε από κοντά το συντομότερο
Καλό υπόλοιπο![]()
Ευχαριστώ πολύ φίλε!!Φίλε κοίτα στη σελίδα 2, έχει ανέβει η αγγελία της